Havsbad = sommar


Jag vill ge dig tid. Jag vill verkligen det. Men det känns som en evigens evighet. It really does - and it sucks,

idag har jag förbättrat brännan med mamma och Lovi. Vi låg som sagt vid klipporna på Gålö. Nej fan, Oxnö blev det ju. Efter tre timmars pressande, (UTAN bad - fy skäms), rörde vi på oss. Solkyssta och mätta av all pastasallad med 10 liter vatten i kroppen. Det var mys. Jag och Lovi har bestämt oss för att befinna oss där nu de kommande dagarna. Nu är det stek på riktigt som gäller. Fan, vi är i slutet av juni. Och den 20 augusti börjar helvetet igen. = Skolan. Fick förresten hem mina betyg idag. Betydligt bättre än jag trodde, så jag är stolt över mig själv! Ser faktiskt fram emot att kämpa och visa vad jag verkligen kan nu efter sommaren. Nu jävlar. Sista året kvar, och sen är det inte längre någon lek. Helvete, blir nervös bara jag tänker på det. Nä, ska faktiskt ta det lugnt ett tag efter studenten. Sen vill jag åka iväg någonstans. Bort bort. Långt borta. Funderar även på en trip till Norge och tjäna fetingcash med min lilla Irani-prinsessa. Det skulle vara oerhört trevligt!

Jaja.
Vill åka till Gotland nu vecka 29. Stockholmveckan. 107,5 kommer och dunkar ön den 9-10 juli. Vilket gör saken BETYDLIGT mycket bättre. Synd då att man inte har ett sommarjobb. Och att allt bara känns förjävligt just nu. Egentligen vill jag bara lägga mig under en sten och sova i några veckor. Kompis, det går inte bra nu. 

Men ibland får man faktiskt försöka göra saker och ting till det bättre. Eller i alla fall någon mix utav sött och surt. Nu är det sommar, jag är myndig och kär. Jag vill bara tuta och köra. Synd bara att jag inte kan göra det på egen hand.




Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0