Valborg

Okej. Jag vet. Jag suger. Jag har typ tappat bloggandan. Bloggandan?! Hahahahahaha

Igår iallafall hade vi sångafton. Det gick bra, jag sjöng dear mr president och jag tror minsann sara grät en tår. Att mamma gjorde det är ju bara fakta. Men det gick faktiskt bättre än jag trodde, trots att det på slutet hände något lite oväntat. Men sånt gör inget! För i helhet var det bra!

Nu ska vi åka till landet, så måste börja göra iordning mig. Martin kommer imorgon också, så det kommer bli jätte mysigt. Att bara få komma bort ett tag, med hela familjen (dessutom) samlad. Sitta ute framför elden, prata, kolla på film, sola, äta mat, spela KORT! Det är ett måste om man ska till landet. Utan kortspel är det inte samma sak. Man ska sitta där inne i stugan med tända ljus ett helt gäng och spela typ plump. Åströms i ett nötskal.
Martin: Men har ni toalett då?
Jag: Hehe nej...

JAJA, det ska bli skönt! Faktiskt. Längtar faktiskt lite, nu draaaar viiiii.

(Synd bara att det inte var typ thailand vi drar till och inte Högsjö.)
Ja, jag hade också undrat var Högsjö ligger om jag vore er.

Jag sjunger..


M

Godmorgon! Underbar dag, solen skiner och allt är bara grymt bra. Min buss går 56, så måste rusa!
Ha en bra dag,



I wanna be loved by you



HEJ! Nu har jag inte bloggat på ett tag, men det har varit ganska skönt faktiskt. Måste jag ju erkänna. Livet leker, och snart är det helg och valborg. Solen skiner och det är minst 20 grader ute. Det kan faktiskt inte bli bättre. Dessutom har mitt hjärta anlänt till Sverige. Alexandra är hemma igen. Lättnad. Och snygga solbrillor har hon med sig. Åh! Trots att jag kommer känna mig som en vit snögubbe bredvid pepparkakan med solblekt hår så längtar jag ihjäl mig till morgondagen. Jag börjar bli frisk nu också, fast hostan håller i sig, och ont i halsen har jag. Men ändå känner jag mig piggare =)

Ikväll har mamma och alla hennes kompisar gospelkör-konsert i Stuvsta kyrka. Haha lilla pluttan. Så nu ska vi sisters dit och kolla på våra 8 morsor. Hoppas dom sköter sig!
Snart ska pappa och jag ut och övningsköra, det har ju trots allt gått ett tag sen sist. So now i'm back in the game, precis som deZZie och paow. Hihihihi


Love


För att han är bäst :)

Sitter och kollar på Hjälp jag är med i en japansk TV-show. Haha det måste ju ändå vara världens mest hysteriska tv-program (ärlikamed underbart) Dessutom är Gynning programledare, couldn't get better. Hon är bara för härlig! Älskar att hon är sådär otroligt irriterande, otroligt gapig och attention whore. Love it! Haha mamma avskyr henne, och det bästa är att man faktiskt kan förstå varför.
Jaja cred till Gynning, nu börjar det. Küss!


Designhjälp!

Sitter och hjälper alex lite med hennes design på hennes blogg. Tycker den är jättefin än så länge! Dock blev hon lite missnöjd över bilderna i headern. Men girl - du är HET! Så försök inte. Snart är du hemma din unge. Och idag, imorgon (?) ska hon köpa skor och väskor till mig och henne! Hihi

http://moiii.blogg.se
Alexandras blogg


Anonymous


Hej bloggen. (Och ni där ute) Jag är fortfarande sjuk och det är rent ut sagt pain in the ass. Det är fredag snart och då tänker inte jag vara sjuk. HELL no!
Nu är det bestämt, jag och martin åker till landet den 31 på valborg :) Saknar nuffen sjukt mycket, eftersom vi inte setts på en dryg vecka, så det kommer blir jättemysigt. Orkar inte med någon supa-sig-redlös-valborg, däcka-vakna-hem. Nej då lockar ett torp ute i skogen mer. Tro det eller ej.

Idag ska jag försöka dricka té (med pressad citron) hela dagen, inte för att det är några större problem eftersom jag älskar té, men med citron?! Det smakar kattpiss. Jaja, mamma har sagt att det leeenar halsen, så jag får väl lita på henne.
Dessutom ska jag plugga, precis som igår. Fy fan vad jag slet igår. Mitt huvud dunkade seriöst i 180 och jag kände mig överambitiös. Det kom nästan lite som en chock. Jag började må illa och kände mig illa till mods... Obehagligt.



Finally!

Nu är jag klar! Finito! Med mitt fucking idrottsarbete. Skitbra gick det och nu är det över. Mitt huvud dunkar och det känns som att det väger MINST 250 kg. Ska nog sova ett litet tag nu. Sen fortsätta plugga. Åh herre... Puss!


Ängel utan vingar


Det gör ont i hjärtat

 

Feels like some kind of rush


Fortfarande sjuk. Seg som ett djur och mina ögonlock går knappt att öppna. Ändå sitter jag framför datorn, ingenting jag egentligen vill, men måste skriva klart mitt idrottsarbete som ska vara inne idag. Efter det måste jag läsa ut Raquin. En riktigt härlig sjuk-dag. Yeah right. Är jätte hungrig, samtidigt som jag inte har någon matlust alls. Kanske kokar lite buljong. Skönt för halsen - skönt för magen. Ska sätta på en film också. Det är i såna här stunder man vill ligga i soffan med ett tjockt täcke, bara ben och en stor t-shirt. Helst pappas gamla i XXL. En puffig kudde under huvudet, som luktar mamma. Med en mysig disneyfilm påslagen som Askungen eller Alice i underlandet. Synd bara att jag ligger under ett tjockt täcke, myskudden, emmas t-shirt och Emmerdale på teven.
Jag VILL SJUNGA! Jag vill inte ha en skrovlig förkyld-röst. Jag vill ha tillbaka min tuldi-bebis-röst :(


Cause i'm freeee..

Nu sitter jag här, med John mayer. Free Fallin dunkar i mina nästan sprängda högtalare. Risoni trycks in i min mun blandat med oliv-tomatsås. Riktigt gott vill jag lova. Men det är någonting som saknas. Ett glas rött! Neeeeej hahahahahaha. Du. Du saknas. Oh yes, you surely do. Men snart gör du det icke längre, och sen gör du det igen, och sen inte. Sånt man får leva med. Sånt man får ta. Sånt man lär sig tycka om, och acceptera. Äsh jag babblar på, men det är nog egentligen bara vi som förstår vad jag menar. Whatever, kärlek till dig. Kärlek till maten jag käkar, fyfan vad gött det var då!

Mjölk är la fan det go'aste som finns.

Det roligaste som finns är ju också att jag lever mig in i the Retro Götebööörg.

Hihihihihihi


Sjuu-huk!


Jag hatar när näsan rinner
Jag hatar när ögat kliar
Jag fnyser
och fräser mest hela
dan!


Jag är för fan förkyld hela tiden. Jag ljuger inte om jag säger att jag varit förkyld sen julen 05. Så den där reklamen är ganska passande just nu. Till mitt lilla öga och min lilla näsa. Lite som mitt livs soundtrack. Synd bara att man inte kunde fått något tuffare som typ Rockstar eller Gangsta's Paradise.
Tur att man kan kurera sig med hjälp utav Gravity och John Mayer. DET är kärlek


Poor little girl

Fyfan. Det RIVER i min hals som någon drar sträva sandpapper längs insidan av halsen. Det gör helt obeskrivligt jävla ont, och detta resulterar i att jag knappt kan prata. Underbart. Couldn't get better. Men snart är det faktiskt helg! Eller ja, det är bara 3 skoldagar kvar i alla fall :) Det hurrar vi för. Dessutom är det snart valborg, vilket för min del antingen kommer bli en mys-helg på landet med martin eller fucka ur-helg med girlsen. Återstår att se. Men skulle inte ha något emot att bara ta det lugnt den här valborgen faktiskt, då det oftast brukar sluta med att man blir för full och känner extrem-ångest dagen efter. "Jag ska aaaldrig mer dricka" har man ju hört förut. Ja ja, det är trots allt ett litet tag kvar tills dess...

Idag ska jag plugga som ett djur. Läsa ut min bok och göra klart idrottsarbetet vi håller på med.
Jag är lite confused över hur man ska göra bara, men det löser väl sig.

Jag är ledsen men jag MÅSTE gnälla lite till, aaaaaaaaaaaaaj.
Helvetes jävla ap fan-hals.


Vit ros svart stjälk


Det vackraste jag vet.

Mitt öra mot ditt bröst. Jag lyssnar.
Slagen från ditt inre slår eko i mitt huvud.
Jag lyssnar igen. Fortfarande. Du-dunk.
Min hand i din. Håll mig hårt. Stanna.
Dina ögon fastklistrade i mina.
Klara som kristall. Mörka som natten.
Ditt leende pressas mot mitt.
Mjukt som moln. Mjukt som kudde.

Gå inte.
Gå aldrig.
 


Mac Book


Ge mig detta fanskap nu så blir jag lycklig som en fågel. Jag ska sköta om denne som det vore en avkomma från mig. Pärlan ska den heta. Pappa. Mamma. Jag fyller 18 snart, och detta är vad som står högst upp på önskelistan. Ja, under Bil dårå! Förstås.


 

En dröm är något du kan uppfylla

Åh herregud. Jag har så otroligt mycket att göra. Prov hit, läxor dit. Stryp mig någon. Blir galen på detta intensiva skoljobb.
Dessutom är jag jättesugen på något, men vet inte vad. Blääääää, det här är inte min dag. Inte min hår-dag heller, om man får vara überytlig för en sekund. 

Alex kommer snart hem. Och ack jack vad jag längtar. Efter henne. Efter oss. Min lilla plutti.
Brun som en pepparkaka kommer hon vara, men det gör inget. Bara jag får henne i min lilla famn.
Idag har vi haft kör-rep inför Jesus Christ Superstar. Ser icke fram emot det, eftersom jag hellre gör annat (då konsert-tiderna är på helg-tid) Sug mig.
Ja ja, vi ska ju faktiskt inte klaga. Eftersom vi "har fått den STORA chansen att hamna på Kulturamaaa". BS säger jag bara. Nu ska jag poppa popcorn och peta nästan. Kyss!


Mina läppar är lika torra som Mona Sahlin

Och jag får panik. Har smörjt in dem med elisabeth arden hela dan, och dom är bara en smula lenare. Man tycker ju att dom borde vara hala som sälar vid det här laget. Blir galen. Ja ja, det är väl bara att fortsätta med den bruna salvan som luktar apa. Fast egentligen så luktar det ju gott. Man har liksom vant sig.
Nu sitter vi och äter mackironisar med tomato sauce. Mumma mumma. Har suttit ute i solen med mor min också hela dagen tills nu. Har läst. Läst. Och ja... läst. Har ju anmält mig till ett omprov torsdag nästa vecka, eftersom jag hade oturen (?) att vara sjuk när vi hade det. Eller jag kanske vara i egypten. JAJA, sak samma. Nu ska jag i alla fall klara provjävlet. Det är i svenska, en romananalys på en extremt konstig och ja, jätte-tråkig bok; Thérése Raquin. Men ut ska den läsas, och provet ska jag gå på på torsdag. Och hem ska jag gå med ett leende på läpparna över min prestation. Ni vet då det känns som att man redan har klarat det, utan att veta av resultatet. Såna moments är ju bara för underbara!

Ikväll blir det förhoppningsvis övningskörning med pappa. Och självklart plugg...


Sundays kills me

Morning... Igår var jag bara hemma och myste framför burken. Jag är typ fortfarande mätt, med tanke på alla brieost och nachos vi tryckte i våra magar igår. Robinsson var på högsta volym och det var bara jätte mysigt. Efter det såg vi Wallander Firewall som vi hade hyrt. Wallander på engelska, njaa.. sådär va. Om det ska vara Wallander så ska det vara på svenska. Känns bara weird och jävligt o-äkta på något sätt annars.

Idag ska jag ägna hela dagen till plugg. Yes alex you heard me, jag måste plugga. Medan du ligger och steker i solen ska jag ligga i min soffa och plugga. Allt från A till Ö. Jag kräks. Men det måste ju göras.
Vill ut! Ut till solen. Kanske ska lägga mig på tomten i en badenbaden-stol och läsa istället.
Ha en bra dag i solen, puss!


Pretty Retro

Nu har jag inte bloggat på år och dar känns det som. Idag är det jävligt kallt ute, men solen skiner och jag är glad! Idag har vi varit i stan; jag, min mor, emma och lovisa. Mamma fyller 50 i juni, och det ska firas med en stor Glitter & Glamour-fest. Fyfan vad kul! Att få klä upp sig med extrema lösögonfransar, tjocka som tusan. Stora örhängen, mycket glitter. Stort hår, volym, lockar. Ja, GLAMOUR! Det kommer bli galet. Så in på Beyond Retro, (där vi stannade ett bra tag), för att leta klänning till mamma. Hon är ju mittpunkten på festen så det är henne man ska se mest utav hela kvällen. Så något wow-igt skulle hittas till henne. Efter flera byten av klänningar, hittade vi den. En smaragdgrön figursydd pärla. Fulltäckt av paljetter. Men på något sätt kändes det inte rätt. Det fattades något. Så mamman lade undan klänningen och tillbaka kommer hon på måndag! Jag och systrarna har i alla fall bestämt oss för att ha på oss en OTROLIGT puffig kjol. Och då menar jag verkligen puffig. Tänk Marilyn Monroe blandat med moln och bomull. Den är helt underbar. Och finns i alla möjliga färger. Så där kommer vi springa omkring, i varsin puffy, stort hår (satsar på frisyren agnes hade i melodifestivalen), skyhöga klackar, långa naglar, eyeliner och röda läppar! Det låter som en dans på rosor, don't ya thiNK?

Nu har vi tryckt i oss en varsin kebabrulle, kräks snart, så nu är vi törstiga och ska dricka vin! Jag, emma och lovi. Förhoppningsvis i solen. Om jag ska ut eller stanna hemma ikväll återstår att se. Puss!

Puss på Beyond Retro



Pearls

Tjaaaaaa. Sitter i skolan nu och skapar MUSIC! Ska snart rulla hemåt, blir övningskörning ikväll med papichulo också. Mm-M-MM. Imorgon är det fredag och jag är taggad till tusen. Fan, måste köpa aceton idag också. Helvete, har inga cash men får be mor min vara snäll och svänga förbi apoteket. (Om man köper det där by the way?) Fikilurade med min fina Stephanie idag. Hon är bra. Och fin. På alla sätt och vis. Nu fryser jag arslet av mig och vill hem till mitt duntäcke.

PUSS!



Smartass..

Att jag inte tänkte på det innan, jag kan ju i alla fall börja måla tånaglarna! Aceton SKA införskaffas imorgon och sen kommer jag förvandlas till en rosa cupcake. Åh! :') don't you love it? Sängen. Nu! Eller ja, efter naglisarna! Pisspuss!


BUT YOU'RE NOT A BOY, SO YOU DON'T HAVE A CLUE



Åhh! Jag som har köpt världens finaste nagellack (ni vet ett sån där färg som fanns i my little pony's fina häst-man. riktigt baby-söt-sväva-på-moln-rosa!) har ingen aceton hemma! Just nu är mina naglar neon-rosa. Och då menar jag verkligen överstrykningspenna-rosa. Snyggt som attan är det, men jag vill ha mitt NYA nagellack! Inköpt från Götahallen för 39,50. Svindyrt! Inte fan lägger jag 39 spänn på ett nagellack. Håller mig till depends 25:-are. Det är grejer det.
Jag saknar min alexandra. Redan. Hon åkte i söndags, och kommer inte hem på söndag, inte nästa söndag heller, nej för hon kommer hem på måndag. Hur ska jag stå ut i skolan utan henne. Det går liksom bara inte. Grejen blir ju inte bättre heller utav att Stephie lämnar mig, oss, kulturama. Inte heller av att Sara är den bästa utav sorter, som jag inte tar mig tid till att träffa. SKJUT MIG, NÅGON. Provjävlet gick icke-bra det med. Får jag inte G, då vet jag inte vad jag gör. Martin, kom hem? Kall-a-ba-lik.


!

Hej! Sitter och pluggar nu faktiskt. Har ett prov i kultur och idéhistoria i eftermiddag. Önska mig lycka till för det här ska jag klara! Efter skolan blir det en sväng till gymmet med ida. Det var ett tag sen man träffade den lilla frökenfräken. Imorgon ska jag övningsköra som en galning (igen) med padre padre. Jag ska försöka ta det här jävla kortet nu på sommarlovet! Jag ska jag ska jag ska! Nu måste jag fortsätta här, ha det bra vänner. Pussar!


Saknar min nuff.


Neon Nailpolish

Nu är naglarna knallrosa, sminket avtvättat och snart ska jag smörja in mig med brun utan sol. PARIS FOR PRESIDENT. Sitter och tittar på House förövrigt, gillar det programmet extremt. Mysigt att kura ihop sig under en filt med en kopp té till. Chillipill. Imorgon har vi ensemble, ser fram emot det. Var ett tag sen sist, med tanke på lov och hit och dit.

Funderar lite över en grej, men vetefan om jag ska göra det. Skulle vara en kul grej dock. Jaja.. Ni vet, ibland måste man faktiskt satsa lite. Annars kommer man ingenstans.
God natt, nu ska jag fortsätta kolla på Mr. House. He makes me go GAH!


Bluffin with my muffin



Close up. Har legat ute på tomten ett bra tag. Läste en bok och solade legsen. Känner att jag kanske tog i lite väl mycket i mitt klagande i föregående inlägg. Vad jag menar är att jag bara behöver komma bort ett tag. Jag behöver faktiskt också det. Precis som alla andra. Stackars mig helt enkelt. Yes that's the way it is. Synd om mig. Nej förfan, inte alls. Inte ett jävla dugg. Jag har det superbra men just nu vill jag bara ligga på en sandstrand. 45 grader. CräjZY nattliv. Gassande sol. Steka tills jag blir röd som en tomat. Japp. Det gör ingenting, bara den nuvarande vita nyansen förvandlas till något lite färggladare än färgen: genomskinlig.

:)

Puss nu ska jag äta päron! Mumma!


Jag kan inte sova

Jag kan inte sova. Jag ligger och kallsvettas under mitt tjocka täcke, och kan bara inte somna. Jag börjar sent imorgon, och det är en jävla tur eftersom mina ögonlock inte tycks vilja stängas ner. Nepp. Där ligger dom uppspärrade, och hur mycket jag än vänder och vrider på mig så känner jag inte att jag är trött över huvud taget. Jag vill också vara alex, jag vill också sitta i thailand i skrivande stund, jag vill också kunna lata mig på stranden långa dagar, jag vill också ha vattenkrig, jag vill också ha klänning, jag vill också vara brun, jag vill också gå utan smink och vara fräsch, jag vill också svettas, jag VILL INTE VARA HÄR. Jag vill inte gå till skolan imorgon, jag vill inte ha arrangering och komposition (som egentligen bara är roligt, men just nu vill jag inte), jag vill inte ligga här och blogga om att jag inte kan sova, jag vill inte längta efter vargen redan, jag vill inte ha miljarders-triljarders uppgifter att göra i skolan, jag vill inte behöva vänta på sommarlovet, jag vill inte ens ligga här och klaga över alla dessa fjantiga saker som ett barn i afrikas öken hade gett sitt liv och själ för. Men just nu kan jag inte rå för det. Jag må vara en idiot, men jag vill inte.


Fields of gold


Gullebarn.


Dina läppar smakar mjukglass

Åh! Pratar med Alex den lilla snorungen som är i thailand nu, på msn. Fyfan hon ska bara veta hur jävla bra hon har det. Bort från ALLT i 2 veckor, och dessutom bli brun som en negerkaka på köpet. Usch vad jobbigt hon måste ha det stackarn. Själv har man njutit av vårsolen, det går faktiskt bra det med :) Var hos pappa ett tag idag, träffade min bebi samuel, och sen åkte vi till Älvsjömässan där jag skulle börja övningsköra. Hahaha, det gick faktiskt bra.. fast jag hade lite svårt med att ställa in speglarna och inte köra för fort. Äh, vafan annars är det ju inge kul att köra :D

 I love my red converse! 

Imorgon börjar jag 12:45 med bara en lektion. Efter det träning, och förhoppningsvis köra!
Nu jävlar ska jag klara det här.


12:12

Alex har åkt till thailand, Martin till tyskland, och här sitter jag och käkar frulle. Min mor och min syster står ute och målar om våra köksstolar vita! (?) Igår fyllde min plutti år, vi åt jätte god tårta och hade det jätte-mys. (Sådär som bara vi kan ha) Idag äntligen ska jag börja övningsköra. Med min fader. Det skulle aldrig funka med mamman, eftersom det skulle bli catfight och hon skulle sitta uppe i taket av rädsla. Ja, så är hon min lilla mamma. Men jag älskar henne ändå. Tror jag ska gå ut och sätta mig jag med. Vad hände med den blåa himlen?! Aja, langar upp lite bilder från i fredags;



Snyggven! (Klicka på bilderna för att få dem större)


Glad Påsk!


Nu ska jag hjälpa mamma med maten. Vi har köpt världens godaste påskmat. Mums! Imorgon fyller min lilla Martin år, och det ska firas. Puss på er och GLAD PÅSK!


Oh sunny day!

Åh nu har stenen från mitt lilla hjärta lossnat. Skönt. Dumma unge, puss! Sitter och smuttar på ett glas vitt, och ska snart hoppa in i duschen. Solen gör så det bara spruuuudlar i mig. Måste stoppa näsan i garderoben och leta efter snyggikläder.

Puss ha en mysig kväll, och ut förfan!


!Fucker

Underbara dag. Solen skiner och aaah allt är så härligt! Idag har vi påskstädning. Våran specialité i vår familj. Att städa. Har precis käkat lite lunch med morsis, och snart ska vi ut och sätta oss i solen.
Ikväll blir det tanto med härliga människor. Lite vin. Lite prat. Kanske lita grilla? Lite musik. Lite fukka YR. Känns inte att det är påsk tycker jag, kan bero på att jag inte sitter i snön i någon skidort som sälen. Jaja, faktiskt mitt val att stanna hemma. Med mamman. Hoppas att solen skiner lika mycket ikväll, fyfan vad härligt! Frågan är bara vad man ska sätta på sin kropp. Äh, hittar väl på något snyggt! Nu måste jag klä på mig lite tyg, ska ut i solen och NJUTA. Hoppas ni gör detsamma,


Jag är så jävla rädd

Jag är så jävla rädd. Så jävla rädd att förlora dig. Så jävla rädd vid tanken jag utan dig. Jag är så jävla rädd. Rädd att dagen "du men inte jag" ska komma. Den ska ju inte komma. Den får inte komma. Men en dag så kommer den komma. Så är det bara. Det tillhör vår natur. Kärleken. Det är kallabalik i min hjärna just i skrivande stund. De senaste dagarna med as a matter of fact. Ovissheten. Det är den värsta biten. Att inte veta. Att leva och se. Att vänta. Att inse. Att blunda. Att öppna ögonen för att man måste. Att inse. Att fatta. Att gå sönder. I tusen miljarder bitar. Tusen miljarder glasskärvor. Akta, så du inte skär dig. Akta, så du inte brister. Ensam. Med glas i foten. Ensam. Med glasskärvor iproppade i hjärtat. Vänta lite, jag behöver ju inte akta. Nä. Inte nu. Jag känner mig trygg. Det skulle se konstigt ut. En älva utan varg. Som kaffe utan socker och kärlek utan kyssar. Och dessutom är jag inte så dum att jag trampar i glassplitter.
Men. Jag är så jävla rädd.


Yrla Virvla Virvelflicka



Nu mår jag faktiskt lite bättre. Hade absolut ingenting att göra, det kliade i fingrarna och tittade jag mig i spegeln ville jag bara kräkas. Man är ju inte direkt en pudding när man är sjuk! Fyfan. Så in på toaletten, lite smink och lite lockar senare sitter jag här i min stora röda mjuka fåtölj och väntar på mamma. Min käre mor.
Måste ta en runda med dammsugaren nu och plocka i ordning lite. Det är ju trots allt skjärt-torsdag!
Puss på er små korvisar!


Real fashion STAYS fashion



Sjuk

Försöker äta, försöker läsa, försöker sova. Försöker titta på DH, vilket går sådär eftersom mina tankar är någon helt annanstans. Makaronerna var inte lika goda idag som igår. Ketchupen gjorde väl det mesta. Jag undrar varför i helvete du inte kan svara i telefonen, och så undrar jag var solen är. Var har den tagit vägen? Kom fram, så det kan bli vin-mys på filtar och massa musik i tanto imorgon. Fast det blir det nog ändå. Är man törstig och uttråkad så går nästan vad som helst bra.
Fan, träningen behövs tas tag i. Har missat massor av dagar nu på grund av min jävla sjukdom kallad förkyldning.

Yeye, ikväll blir det mat från indiskan och mys med mamma framför teven. Det behövs. En jävla massa mys behövs för att jag ska överleva,

Vi får se hur helgen ser ut,
just nu vet jag inte.
Vet ingenting ju


Skärtorsdag


Min näsa svider, min hals skaver och mitt huvud dunkar. Dessutom grinar jag. Ja, förkyld-grinar. Tårarna tar ju förfan aldrig slut. Ligger fortfarande i sängen, och kollar på desperate housewifes. First season - the best one. Ska nog värma lite makaroner. Är egentligen inte alls hungrig, har ingen matlust för fem öre men är extremt sugen på något varmt. Kanske ska koka lite buljong istället.
Den som lever får se,

Tét är slut, helvete.


Scared to death


Är det så att det stämmer tar jag livet av mig.

Aldrig utan dig.


Då John Mayer räddar dagen


Jag är så jävla förkyld. Det känns som att mitt huvud till mesta dels består av snor. Jävligt vidrigt, men jävligt sant.
Idag blev det falukorv och stuvade mackisar till middag. En riktig ingen-fantasi-middag. Men gott är det i alla fall! Idag har jag inte gjort ett endaste dugg. Pluggat lite, myst i morgonrocken och tyckt allmänt synd om mig själv. Lovi är också sjuk, jätteförkyld. Så vi har legat i varsin soffa och fåtölj och gosat till film. Funderade på att gå ut och sätta oss på tomten i vårsolen ett tag, men två sekunder senare hade vi ångrat oss. Det fick bli soffan. 

Kladdkakan jag och sari bakade igår står och lurar i kylskåpet.
Fan också. Varför MITT kylskåp?


Trasig klänning vit

En sak är säker, Jag älskar min vän Sara. Jag har sagt det förut och säger det igen.
Bara namnet Sara gör det magiskt. Allt är magiskt med henne.

Med det säger jag god natt,


I love you still


Hej bloggen. Idag är jag på ett näst intill strålande humör. Har åkt på en förkyldning, så nu ligger väl hela familjen hemma och snörvlar. Inte precis vad jag hade sett fram emot på mitt påsklov. Solen är här, precis som igår. Fast idag är inte himlen lika blå. Äh, ska inte klaga. Inte många som får en förhandsvisning av sommaren såhär tidigt på året.
Idag ligger jag alltså hemma och tycker synd om mig själv. Sara är påväg hit och vi ska baka! Sätter väl oss förmodligen ute på tomten sen och njuter av solen också :) Min lilla Sara, mitt lilla hjärta. Henne kommer ni inte åt lätt. Nepp, hon är fastkedjad i min lilla fot.

Snart är det helg!! Och påskafton! Påsken i år är inte lika viktig för mig som den var när jag var yngre. Då man längtade redan kvällen innan tills dagen då man fick leta efter sitt påskägg fullt av godis. Lite som julafton.
Kommer ni ihåg när Mimmi visades på tv? Det måste ju fan vara bland de bästa programmen som gjorts. Så mysigt! Haha är lite småkär i barnprogram. Fast vissa barnprogram som man ser idag och älskat när man var liten, kan man bli grymt besviken på. Varför är det så egentligen. Plötsligt är de inte lika bra. Konstigt.

Nu kommer sara!


Fallen ängel

Har inte bloggat på år och dar. Känns det som. Det har faktiskt känts lite tomt måste jag erkänna. Den här helgen har varit helt underbar. Martin flyttade in över helgen, och det tråkiga grå-piss-vädret förvandlades till ljusa härliga vår-dagar på uteserveringar och glass i bägare. Jag har insett saker, bra och dåliga. Vissa saker orkar man inte lägga nosen i, medan vissa bara är för jävla bra. En utav dessa är tillit. En annan är kärlek. En bok har flyttat in i mitt rum, en gåva från en liten plutt. "Tyckte den passade dig". Gull-korv. 3 dagar oss. Tåget kom, tåget gick. Nu sitter jag här, denna gång själv. Idag är det april. Snart maj. Senare juni. 18 år är det som gäller, det känns stort. Jävligt stort. Och jävligt efterlängtat. Stort känns det dock inte åldersmässigt, 18 år är knappt en tjugondel av livet, tänka sig att det ändå är det året som är det viktigaste. Då du börjar leva. Utan alla jävla regler som kan ta sig i röven.
Fast trots hårda ord, är jag glad. Lycklig.
Kompis, det går bra nu. Som petter hade sagt.


Vår-glad



Say what you need to say

Jag måste ha dig. Bredvid mig. Hela tiden. Det funkar inte annars. Eller jo, klart det funkar. Men mitt hjärta brister för varje sekund som går. Djupa och mindre djupa sprickor. Små, små sprickor. Dom syns inte, men dom gör oerhört ont. Du är den enda som känner mig utan och innan. Du vet allt. Jag kan inte komma på något som du inte vet om mig. Därför vill jag att din hand ska finnas i min. Nu. Då. Sen. Alltid


När ett getingstick är det största bekymret


Det här vädret gör att det bara sprudlar av känslor i hela kroppen. Vårkänslor! Eller så är det lycka som spökar :) eller va, varför skulle lycka spöka? Spöka är väl ändå något obehagligt och skrämmande.. 
Äh whatever
Idag var det 13 grader ute, och det kändes nästan som sommar. Känslan man får när solens varma strålar letar sig fram mellan molnen är helt obeskrivlig. Vill bara sitta i tanto eller humlan med en fet dunk vitt vin, bra musik, och en massa glada härliga människor. ÅHHHH. Can't wait. Jag känner på mig att den här sommaren kommer bli AWESOMe