Ok, now it's time for me to stop cry!

Lilla Aleflandra. Jag älskar dig. Du är så himmelens fin

Gästboksinlägg by Allan the man

Halloj bloggen.Det är ciruks 10000 år sen jag skrev nått i denna fantastiska blogg. Men nu är jag här igen.Igår bad lilla Marre mig att jag skulle gästbooka lite, så nu gör jag det. Vet egentligen inte vad jag ska skriva men jag som är duktig på att improvisera får väl ta och hitta på något fint att skriva om.

Det var ett tag sen jag och Matilda spenderade lite quality time tillsammans men igår blev det en fin och mysig dag. Det är så tråkigt att vi nästan bara träffas på tisdagar. Förut var det jag och Marre 24/7 men nu är det bara 24/1. Haha. Men det blir ju lätt så när vi inte bor grannar, vi går inte i samma klass längre och lilla krösamajan har hittat sig en ståtlig och fin man. Men vi vet fortfarande vart vi har varandra och det är huvudsaken!

Det är så kul att se att det går bara bättre och bättre för min lilla fru för varje dag som går. Förut var vi inne i en svacka tillsammans men nu när vi har separerat så har allt börjat att klarna upp. Hon har skaffat man, går i skolan som hon ska, har fått en hund, jaa vad ska jag säga.Det lilla livet är lycklig och det är bland det finaste som finns. När det går bra för ens vänner går det bra för en själv. Det var nog bra det här lilla uppehållet vi hade. Vi eller jag har iaf lärt mig att man kan inte ta varandra för givet och det är faktiskt skönt att få längta lite efter varandra. Fina minnen har vi tillsammans med det kommer bara att bli finare och finare för varje dag som går. Det känner jag liksom på mig. Vi har redan planerat våran vår,sommar,höst och vinter framför oss. Ja så vi är redan klara med ett års planering.Det kanske är dags att gå in på nästa snart eller vad säger du Tuldis? :D

Nu måste jag springa och jag hoppas att mitt inlägg går att läsa för det känns som att jag har skrivit om en miljon olika saker som inte hänger ihop men mitt budskap med inlägget är iaf att jag har fått äran att ha en av jordens finaste människor som en nära vän och det är det bästa som hänt. I love you mannen!!!

Puss&Kram

Alexandra♥

Dixie-Queen!






Är hon inte så söt att man typ eh... DÖR?!?! Okej. Jag. Dör. Älsklingspluttunge. Vet inte hur mycket jag har puttinuttat med henne idag. TILLOCHMED Julle är helt såld. Hon fick gå på sin första powerwalk med oss idag också. Eller, typ max 20 meter. Haha, så-jävla-söt. Nu blir det middag hos mammsen med mannen. Sedan blir det förhoppningsvis att ööööööööla med bästa. PUSS

Friday


Fredag it is. Kom hem för ett litet tag sedan, har varit och gjort ärenden med Vompan. Och snart kommer mannen (i guess?) han är inte den snabbaste. Hehe. Anyway, här får ni se en posande Matilda. Surprise, surprise.. Ikväll blir det tacos och filmmys. Angelica är här också. Samuels mamma. Så nu har vi köpt vin i alla dess sorter och kommer ha det väldans trevligt. Så ska det låta är ikväll! Wihooo. Och EMD är med. EVEN BETTER. Eh.. okay, i'm a geek! Nu skäms jag lite också.

NU SKA VI HÄMTA HEM ÄLSKADE DIXIE!

Tuldi's back.

HEJ MATILDA! Ja det är säkert bara jag som följer min blogg numera, eftersom jag är en jävla sucker på att uppdatera. Haha, sorry guys. Iallafall. Ligger och degar i soffan. Min näsa inkl. ögon rinner som niagarafallen. Har en känsla av att jag fått ögoninflammation också på kuppen. Har haft nåt helt stört obehagligt sved i ögonen i någon vecka nu. Julle har hjälpt mig att hälla ögondroppar i hålen, men det har bara hjälpt för stunden. Dvs. HÖGST 5 minuter. Sen är det jävla kliandet och svidandet back in the game. Mm, ni förstår ju, det är förjävligt.

Idag är det fredag. Snacka om att man blir som en ny människa fredagar, känner mig helt överhappy haha. Det vilar något magiskt över den här dagen helt enkelt. Blir dock ingen utgång (vadjagvet?!) Är i och för sig galet partysugen... Fast å andra sidan är jag det varje dag. Hahahaha. OCH VET NI DÅ? Älskade lilla vovven kommer IDAG!!!!!! Äntligen! Fast vi har döpt om henne. Yvonne såg någon pingla i New York som promenerade i Central Park med en liknande vovve, denne hette Dixie. Så... Dixie it is. Jag gillade Elsa jag. Fast Dixie är ganska ballt. Julle har redan kommit på ett smeknamn. Dicken. Hahaha, jävla mongo.

Guuuud, jag har ju inte bloggat på HUNDRA ÅR. Mamma har kommit hem från New York med frisörligan. Jag har fått 18089237387804 saker. Känns det som. Det tyckte dock inte morsan. "Det kanske är lite ynkligt..." (?!?!) Ett tiotal par trosor, läppglans, bodybutter och världens-godaste-parfym från Vickan (INKLUSIVE MINA FAVORIT-AP-SNYGGA CREME-LJUSGUL-VITA CONVERSE) senare, med en kopp kaffe i käften, kramar jag mamma hårt. HÅRT. Hon är så himlans fin. Tänk om alla hade en sån mamma. Hon är knäpp. Och rolig. Nästan lika kul som jag.

Nu ska jag skype'a med Aleflandra. Hon är också fin hon. Puss!

Känslor sprudlar i mig


Jag vill ha sommar nu. Eller åtminstone vår. Idag har varit en galet vacker dag, och jag hoppas verkligen att alla kommande dagar blir demsamma. Man känner verkligen i lillhjärtat, och framförallt i SJÄLEN, när solen tittar fram. Okej, nu låter jag som ordförande i Miljöpartiet. Men uschäkta att jag är GLAD. 

Ikväll blev det ingen kör. Halsen strejkar och huvudet är inte på topp. ÄN. Hade studiedag dagen till ära, så har ägnat dan till sol, mys och fröken Julius. Lite filmtittande och Supermario :) Har fått byta några ord med Allan också, saknar henne. Hon har varit på kryssning och är säkert full än. Haha. Fyllekärring. Hon ringde här för ett tag sedan, och tro mig när jag säger att hjärtat flög ut och hoppade in igen när jag svarade. Trodde det var morfar som ringde. Hon låter som en trasdocka mitt lilla hjärta. Ta en bira så blir det bra igen ska du se. Följ Mattes råd nu.

Nä ni, nu ska jag koka en kopp té och vänta på att American Idol ska börja. Okej. Det kanske jag inte alls ska. Om jag inte vill vänta i 2 timmar och 40 minuter vill säga, hehe.

KAN NÅGON SKJUTA DEN JÄVEL SOM UPPFANN HALSONT?

JA. Det har INTE gått över ännu. Tvärtom. Det har blivit miljarders miljarder gånger värre. Sväljer jag: gör det ont. Skrattar jag: gör det ont. Gäspar jag: GÖR DET ONT. Äter jag: gör det ont (gör det ändå). Ja ni ser, ingen dans på rosor direkt. Utgång och firande av Mathias med klassen ikväll på Rocks. Vet dock inte om min mesiga kropp pallar det. Har haft frossa i natt dessutom, och något hugger i mitt bröst. Fan jävlars koskit. Var stört pepp på party ikväll. Får nog ringa och samtala lite med mannen. Janne banne. Och se vad som hända skall tonight. En bira kanske inte är så illa ändå...... Jag menar, man döör ju inte precis av det :)

Sitter och, eller snarare ligger och tittar på film med pappsen. Nerborrad i en fet filt är jag. Favvofilten. Tro mig när jag säger att ni skulle DÖ om ni låg hopkurad i den. Så jävla amazing är den. Har tryckt i mig ett par ipren och lagat mig en kopp té med honing också. Maila [email protected] för mer info. HEHEHe. Åååh min mamma är bäst! Hon åker till New York idag med jobbet, frisersalongen. Så var hemma hos henne igår med syster Lovi och åt middag. Sov där, och vaknade tidigt, tiiidigt av något som smakade läppstift och pussar. "HEJDÅÅ ÄLSKLING, TITTA PÅ MIG EN GÅNG, ÄR JAG FIN SÅHÄR? KAN JAG HA DOM HÄR STÖVLARNA TILL DOM HÄR JEANSEN?" Nu ska hon ut på äventyr vettni. Min fina mammannan hon slängde igen ytterdörren skriker hon: TITTA PÅ KÖKSBORDET, HEJDÅ MIN GUMMELUMMA RINGER DIG SENARE. LOVE YOU. LOVE YOU BECAUSE. När jag kommer ut till köket har hon lagt pengar och framkallat korten från när vi dök i Egypten. (Åh!<3) Vår mamma förstår ni, hon har alltid sagt "Love you because", dock har ingen någonsin förstått varför hon skulle älska sina barn "därför". Inte ens VI förstår. Fast vi har valt att inte bry oss. She's one of a kind vår kära mor. Det är det som gör henne till världens.. eh konstigaste och bästa mamma!


Kameran hakade upp sig, så... Matilda in action! (Okej bara en fet lögn för att få trycka upp mitt face några gånger till.)





Den här jävla bloggen också...

Hehe skoja. Älskar att blogga! It's mah favorite thäng. ANYWAY. Idag träffade jag den vackraste människan Gud skapat. Vacker på alla sätt och vis. Hur fan jag till och med kan tycka hennes röst är vacker är en bra fråga. (Neeej<3) Vi har pratat om allt mellan himmel och jord, och såna där tuld&sara-grejer. Finns ingen som henne. OKEJ, NÅGON SOM MISSAT ATT JAG ÄLSKAR HENNE NU? Sitter och lyssnar på Battle Studies vs Sugababes gamla låtar. Helvete vad dom var flyy back in the days.

Julle kommer snart och pickar upp mig, så har lite bråttom. Och ändå, ÄNDÅ, GENERÖS SOM JAG ÄR gör jag ett blogginlägg. Varzågod. Vi hörs förmodligen imorgon. Då fyller Samuel ååååååååår. Sju. Jävlar, snart snusar han ettan lös också





Min bror lider av vattenskalle...... och jag och Sarre är lika normala som vanligt. Ha en trevlig kväll nu. Puss!