rockin' round the christmas tree at the happy holiday

Jag är världens lyckligaste. Jag lämnar Sverige för Dubai på tisdag, och torsdagen veckan därpå börjar jag... PÅ ICA! JAG FICK JOBBET!!!!!!! :D och igår/idag spenderade jag tiden med världens bästa Jennifer. Jag blir nästan gråtfärdig då jag tänker på hur fantastiskt fin hon är. Min lilla pulla. Ikväll åker jag till bebben. Jag saknar honom redan. Två dagar sedan vi sågs liksom, jävla töntfjolla. :} Det kan liksom inte bli bättre. Jag är jävlans glad jag. Dessutom börjar julen närma sig, och jag längtar precis som ett litet barn. Förra året laddade jag redan i september med jullåtar, tända ljus och glögg, haha. I år fick första glögg-drickanden och lussebakandet bli så sent som i onsdags. Men åhå! Lussebak måste vara det absolut mysigaste som finns. Och jul-barn-körer. :'}

Jag är helt crazy när det gäller julen. Craazy görl.




true story

Jag har en vän. Alexandra. Allan. Ballan. Alex-ballex. Kärt barn har många namn. Jag saknar henne. Jag saknar att dela säng med någon som nästan tycker OM att jag kliar mig i halsen hela natten, putar med arslet, lägger mig och nosar i örat på'n, tar upp halva sängen och är bara... ja: jävligt kramgo och jobbig i sömnen. Alexandra är även min dansbands-kompis. Hon och jag ska starta ett dansband. Det kan ni ge er fan på. Jag ser det redan framför mig, och vi kommer heta Allz-Matz. Vi har hamnat lite på sniskan om varandra. Levt våra egna liv skulle man kunna säga. Nästan varit lite för upptagna för varandra, fyy skam. Sen när blev man för upptagen för en vän? Aldrig. Jag värderar alla mina vänner högt. Och det skulle aldrig falla mig in att på något sätt dissa någon för någon annan. Aldrig! Jag har aldrig varit den som är den, och kommer heller aldrig att vara. Jag är, kan faktiskt säga det själv, oerhört fin mot mina vänner. Mån om mina vänner. Vill alltid dess bästa, och händer det dom något så kan dom ge sig fan på att jag finns där. No doubt. Men grejen var ju nu Alexandra. Vi har alltid haft ett extremt unikt band till varandra. Jag har aldrig bråkat med någon så mycket som med henne, jag har aldrig brottats med någon så mycket som med henne, jag har aldrig skrikit på någon så mycket som på henne, jag har aldrig pruttat på någon så mycket som på henne, jag har aldrig gjort så sjuka saker med någon som med henne, jag har aldrig levt så nära inpå någon som med henne, jag har aldrig upplevt saker med någon som med henne, jag har aldrig varit så intensiv med någon som med henne, jag har i princip till och med delat min karl med bruden. Hon har alltid varit med. Var jag än har gått, gjort: så har hon varit med. Och tvärtom: jag i hennes liv. Jag har aldrig, aldrig känt att vi två skulle kunna glida isär. Men jag vet. Att du och jag. Oavsett vad som än skulle kunna hända, om jag så skulle flytta upp till månen, så kommer vi sitta där. Bredvid varandra. Skratta åt livet. Garva åt det förflutna. Crazy-ass historier, dumma påhitt, galna idéer, gamla killar, spontana äventyr, arslet rakt på en rökmaskin, husby, utgångar bortom det vanliga, sambos i flera år. Hon är ba min.

Och jag vet, att vad vi än gör utav våra liv: så finns vi kvar. Du och jag liksom.

måndag


Åhå! Sved lite i magen för att kolla kontot denna morgon, men fick ett relativt positivt besked! Över förväntan i varjefall :} Sitter och försöker vakna till liv med hjälp utav en kopp té och en snart färdig havregrynsgröt med skivad banan. ♥ Eftersom jag numera inte äter snarr (iallafall försöker) har jag levt på salta pinnar och russin hela helgen. Ett av de bästa tipsen tycker jag är katrineplommon. Man må få besök i brallan, men jävlar vad gott det är! Mandlar och katrine-plommon - perfekt lördagsgodis.

Min plan var i och för sig att ta en promenad innan frukost. Kärring-varning. :} Men vad är det man vaknar upp till? Mamma bad mig sova lääänge idag, eftersom det är så tråkigt väder, innan hon stack till jobbet. Tror ni inte att jag är pigg som en lärka redan halv tio då! Haha!! Får ligga i soffan hela dagen då. Streama massa filmer, dricka miljontals koppar té & pilla mig i naveln.

jag älskar min killes smilgropar

 

Ett jävla tjat. Men: fan vad jag älskar min kille. Min fina fina kille. Är nästan lite stolt över honom. (?) Fatta den liksom. Ska ta och natt-plinga min number one Jennifer alldeles strax. Ska bara låta min mörka choklad-bit (med smak av havssalt ♥) smälta bort på tungan. Fatzo. På tisdag kommer jag {tydligen} bli bortrövad av Daniela och Anthonette. Ni måste vara dom sötaste trollen någonsin. Jag längtar ihjäl mig efter er. OCH OM EN VECKA LÄMNAR JAG KALLA SVERIGE FÖR: DUBAI. Hur bäst?!??!


the cold. the winter. the love.


Jag är så fruktansvärt sugen på att klippa lugg.
Jag har hamnat i värsta lugg-mode't. Kan inte släppa det. Linnea i idol är så djävulskt snygg i sin lugg!!! (I och för sig är hon ett bombnedslag hela hon.) Well people, we will see.. we will see.. Idag har vi en såkallad slappa-as-much-as-you-can dag, och ligger bara och eh... slappar. F1 på tv och en snygg kille bredvid mig. Rawr va! Haha. Jävla tönt. Nä, cafémys blir det senare. Passar bra till en freakkin cold dag. Fryser fossingarna av mig. Näsan. OCH fingrarna. Frågade Bengt (Julius far) om han stängt av värmen lite på skoj sådär, men vet ni vad? Han har höjt värmjäveln. Börjar jag bli sjuk eller har jag allvarliga problem? Somebody out there with the same issue?! Mail me. (Jag hoppas att ni förstår ironin i det hela, annars lär jag betraktas som världens töntigaste tönt.) Puz.


pigg o gla' kexchokla'

Glad tjej. Ikväll blir det lite par-mys. Jag och Julius dåråå. Blir strax upphämtad och sedan drar vi till Willy's, handlar mat, hyr film & gotti. Och sedan blir det soffan hela kvällen. Är så förbaskat trött! Ja. Har inte gjort ett endaste piss idag, så har egentligen ingen bra anledning som alla andras "jag har faktiskt jobbat hela dagen". Men det kommer, det kommer. :}


good night sleep tight, don't let the bedbugs bite


Nu ska jag bära in älsklingen från soffan till sängen, borsta gaddarna och: sova. Tanken var att vi skulle glo på Bert fjärt (vårat favourite program nowdays) käka popcorn och dricka té. En trööött Jullis hamnade på sofflocket istället. En kopp té var det ja. :]


flatten my hair and gettin' the food-shoppinglist done.

Tonfisksallad står på önskelistan idag. Jag och Julle har trånat efter den satans salladen hela dan nu. Bara för han gjorde a crazy good tonfisksallad i somras åt oss. ♥ YUMMIE. Och för att kunna bege mig till affären måste jag ju självklart platta håret (?) haha jävla fjolla. Näni, ska jag ta en prommis upp till älvsjö station? eh.. hehe ångra mig. Vädret lockar inte idag. :}

UPDATE: Finaste Jullsan kommer o hämtar mig istället så handlar vi tillsammans. Happy.




well well, snowy snow


Hej så länge!

lagom pigg tjej

Skulle kunna sova fem timmar till. Hade det inte varit för min myse (som går upp 05.30 every other...) hade jag förmodligen legat och sovit fortfarande. Men inte idag. Jobbintervju för ett café/lunchställe i Söderhallarna står på schemat. I love Söderhallarna. Så jag hoppas av hela mitt hjärta att det går bra. Igår hade jag och Julius bland världens mysigaste kväll ihop. Det finns ingenting bättre än att låta musiken tala och bara ligga och titta på varandra. Ja, jag låter som världens geek. Men jag älskar romantik. :} Samtidigt som jag avskyr puttinutt. Smart tjej.

Ska laga havregrynsgröt med banan i nu. YUM. och försöka vakna till liv. Wish me luck. :}




curly fukkin hair

Okej. The naked truth behind the platt-tång. Morr


love conquers all

Har kommit till insikt om att jag är väldans glad. Jag har fina vänner. En fin pojkvän. Fin familj. & så småningom ett fint jobb. Dessutom får vi träffa vår bästaste syster om två veckor. Emma-slemma. Längtarsåjagdör. TVÅ VECKOR. Fatta den lix. O jävlar i mig vad fräknig och fräsch jag ska bli. Julle kommer döööö när jag kommer hem. Mohaha! :}

Idag ska jag träna, söka jobb, telefonterra jennifer (som alla andra dagar) & plugga körteori. Tanken var att jag skulle firra passet idag, observera förresten att jag skjutit upp det i flera dagar ha, men om ni tittar ut genom fönstret så kaanske ni förstår why i don't wanna go outside.



stare right through me


Jag fryser ihjäl. I'ts freakkin could outside. Nästan så snoret klibbar ihop sig i näsan. :} Fräsch Åström. Well will, håller på o kokar ihop lite mat. Eller nej nu ljög jag. Meningen lät bara väldigt bra, och hemmafru-lik & alldeles fantastisk. En såndär sjuhelvetes bra flickvän alternativt fru, som doftar nybakat och mjölig & gosig på kinderna. - "Kycklingen står i ugnen och kanelbullarna där under". - "Kratta löv, skurat toaletten och kaffepaus har jag också hunnit med minsann, och inte är jag trötter." Med ett femhundra mils långt leende i fejset, och ett sånt där självgott skratt som skär i örona på'n. Please God, please don't make me into one of them. Nu ska jag fan i mig laga mat. Och inte är jag bitter.

light my way



Telelurar med Jennifer a.k.a. min vapendragare. Blir inte så mycket sagt då hon har annat för sig på andra änden - så pratvänlig är hon. & så omtyckt är jag. :} happyface. Idag är tanken att jag ska firra nytt pass. Inför värmen. Wie wie wie vad skönt det ska bli! (är helt sprallig.) Annars har jag inte många planer att hänga i granen. Nä, en kopp té vare va'.

pannkaka med jordgubbsyoghurt.

God morgon på er. Sitter och dricker en flaska vatten/en kopp kaffe (för att vakna till liv) och en pannkaka med... yoggi jordgubb i! Så fantastiskt jävla ap-gott. I promise yö. Jag tänker bara hur jävlans gott det hade blivit om det hade varit dröm-yoggi istället för vanlig. Fan, jag borde bli en sån där som hittar på udda & goda recept. Som hon som hittade på kola-rabarber med vaniljkräm. (?) Eller vad det nu var. Enligt min mening så tycker jag inte det lät.... så gott. Hehe, så tror Åström can do it better.

Idag ska jag och mamma som sagt rensa.. o rensa.. and wait for it.. rensa. Fantastiskt kul va. Dessutom ska jag hämta mitt bankomatkort, som anlänt, och sedan ska vi faktiskt gå på lägenhetsvisning. En riktig party-måndag! Jag måste tillägga att jag är så trött att jag inte vet var jag ska ta vägen. Jag KAN inte vara såhär trött. Jag FÅR inte vara såhär trött. Har ju för helsikki vilat/sovit/vilatsovit.. sovit i snart tre dar nu. Incredible.