GOTT NYTT ÅR (SNART)

Hejhej sara här nu kom korvarna ÄNTLIGEN så nu ska vi äta skriver kanske sen hehe annars GOTTN YTT ÅÅRRR


Soldusch



Hej bloggi.
Det är snö ute och imorn är det nyårsafton. Nytt år! Tiden har gått så sjukt fort och man hinner knappt med i svängarna längre. Snart är det sommar också, och snart är man myndig :')

Nu ska vi snart röra på oss. Ska åka och solduscha med emma å lovi på underverket.
Har pissont i magen. Mamma har tvingat mig och emma att äta upp all risgrynsgröt vi har kvar sen julafton. Vi har fem korvar kvar. Emma har tryckt i sig tre och jag två. Snälla mamma inte mee...heeeer.....eee...
Hehe kul matilda!

Nej nu måste jag börja fixa lite här hemma. Åh det är snö uteee. Men emma säger att det är det inte alls det. "HHAhahha vad dum du är matilda, det ääär verkligen inte snö ute. Det är ju förfan frost!" Tror inte hon vet inte vad snö är.
Ha en bra dag, pusspusspusspuss


Kärlek är något fint



Nu sitter jag i min stora fåtölj. Har blivit sjuk (?) FÖRKYLD. känns ju sådär lagom kul nu när det är nyår imorn! OJ! Inte imorgon, övermorn! Haha hela dan har jag gått omkring och trott att det är nyår imorgon.
Jag kanske är lite nervös. Det är ju fest. Och jag är värdinnan för kvällen. Middag Halv Åtta Hemma Hos mig. Okej där ljög jag, klockan sex ska mina gäster vara här. Här här här. Och är de inte det så kommer dom inte in. Mohahah.

Jag har ont i hela kroppen. Och snoppen. Om jag hade någon. Har alltid undrat hur det måste kännas att ha en stor klump dinglande mellan benen varje dag. Var man än går så är den där klumpen i vägen. Skulle bliiii gaaalen!
Är du kille? Fatta pennan och SKRIV. Berätta! Hur känns det? *Undrar*

Vad jag ville säga med detta blogginlägg är att kärlek är något fint.
Pussipusspusspuss


Ingen lust längre

Jag känner inte någon större lust för att blogga längre, men nu tänker jag fanimej inte pajja den här bloggen.
Ser den faktiskt endast som ett arkiv. I mitt liv. Kul att titta tillbaka, läsa om vad jag gjorde just vid kanske den här tidpunkten för 2 månader sedan. Ja jag låg förhoppningsvis inte inne på mitt rum ensam i min stora säng med ögonen uppspärrade framför datorn klockan 2 en söndagsnatt!

Hursomhelst. Fick jättefina julklappar och julaftonen var mysig med mormor och morfar. Kändes lite tomt och konstigt bara. Vi som alltid brukar vara hemma hos pappa och hela köret. Mamma är med också såklart! Och detta brukar resultera till fest och mycket människor! Stort firande helt enkelt.
Den här julen blev mer lugn. Väldigt lugn. Pappa, Yvonne och Samuel kom över på julbrunch och langade över julklapparna.
Jag fick min älskade mobiltelefon!!!!!!! Tack papppppi! Trots den dyra jävla telefonräkningen... Känner mig förjävlig. Men är man älskad så är man! Kan liksom inte hjälpa det. Sorry LIKSOM.

På onsdag är det festligheter OCH NYTT ÅR.
Puss på det och puss på er!

Goood Jul!



Ha en underbar jul och håll tummarna för att ni får de julklappar ni vill ha, annars slår ni tomten!
Det tänker jag göra.


Dålig uppdatering i know!

Hello sunshines!
Nu sitter jag på min rompa och har nyss byggt pepparkakshus med samuel och emma. Haha svinfult blev det! Men det är lite charmen med det hela. Det ser så mycket godare ut än ett hus med raka linjer av glasyr och typ tre non-stop och geléhallon. 
Nej sånt gillar vi inte! Vi gillar fult!
Mormor och morfar är här, och hela lägenheten luktar just det; mormor och morfar. Åhh det är så mysigt! :')
MEN! Julafton är om två dagar och jag känner inte en gnutta julstämning! Inte för fem öre! Var äääääär duuuuuu? Buuuuuääääähäääääää :'(

Haha nu står lille plutten och spelar på mitt piano. Åh lilla lilla samuel. Men egentligen är han inte så liten. Han snackar bättre än mig och har definitivt mer i huvudet än vad jag hade när jag var fem. På riktigt. Jag menar, vem vet vad alla dinosauriesorter heter och kan berätta om växthuseffekten bättre än vad jag kan nu idag. När jag snart är 18? Vem förstår hur en liten blomma kan påverka ett vulkanutbrott när man är FEM ÅR??? Aaah bli inte äldre. Då stryper jag dig.
NeeeHeej jag är en snäll syster. Och jag älskar min lillebror! Oftast.

Min pojkvän hälsar.

Fullast vinner!

Nu sitter jag här invirad en handduk och ska snart börja göra mig iordning for tonight.
Vi ska hem till ida och socialdricka. Bara för att det är gott liksom! Sen ska vi vidare och göra stan osäker. Ha Ha Ha.

Nu måste jag fortsätta hjälpa morsan lite i hemmet. Mormor och morfar kommer som sagt på söndag, och då jävlar blire liv i mamma. Vår lägenhet ser numera ut som ett sjukhus. Jävligt cleant. Cleant.. Hahaha jag är så roligt idag! 
Nej nu måste jag sluta skriva, kan ju inte dela med mig av all min rolighet. Men ni får ha en så trevlig kväll.

Hörde jag en skål?!!! Håll upp händerna för ZTUREPLAN

/Tulda

Slänger in en bild på min pojkvän också. Lilla älsklingen.


God kväll!

Hej folks där ute. Här ligger jag. I soffan, med datorn över kvinnoskötet och en blomkål i käften. Jag har börjat mitt nyttiga liv, jag har liksom ett innan-nyår-löfte. Orkar inte vänta på tolvslaget den 31a december. Jag vill börja nu!

Så mitt matschema ser ut såhär:
Frukost: En havreflinga, låt den ligga på tungan ett tag och svälla, så blir ni mättare.
Lunch: En rå oskalad potatis
Melliz: En morot och ett glas mjölk
Middag: Äter inte middag!
SnackZ: Blomkål och råa rödbetor


Lycka till nu! Gör som jag, följ Anna Skippers råd. "Njut av groddar, som det vore choklad"

/Hälsofreaket =)

Någon har tagit mina russin!!

:( jag som var jätte sugen på något gick till skafferiet för att rafsa fram mina russin. Men icke, där stod endast ett kvarlämnat tomt paket! Hur kan man ställa tillbaka något som redan är slut? Jag gör aldrig så........ Heheh......
Sitter och tittar på Laguna Beach och dregglar lite framför Stephen. Den lilla pojken är väl ändå så otroligt söt. Söt som socker är vad han är.

Idag har jag tränat, och imorgon blir det hårdträning med lilla Ida. Hon var ju inte med, varken idag eller igår den lilla tösen. Nej för hon skulle julhandla med Bo. Så är det när man har pojkvänner. Och jag är inte allsss avundsjuk.

Nu börjar LAguna. OCH NU ÄR STEPHEN I BILD. HEJDÅ

That little dress



Jag har hittat min nyårsdröm! Klickade hem den idag, så nu är det bara att hålla tummarna för att den passar.
Tycker den är lika söt som en chokladpralin :) vill liksom bara äta upp den.
Nu ska vi kolla på Bonde söker fru. Morsan å Emma väljer kanal ikväll.......... :)

Tuldiii

Thhööööt!



Visst är jag tööööt?

Nu ligger jag i min ensamhet och kollar på titanic. Men vågar inte logga ut från datorn, det är lite otäckt tycker jag, Titanic.
Nu kom emma hem, vilken tur. Nu kan vi kolla tillsammans :) Blää jag får ångest av titanic märker jag nu. Usch. En riktig sjuk-film är vad det är. En film man alltid tittade på förut när man låg hemma och hade feber, eller när man låg hemma och låtsades ha feber.

Nu ska jag äta mandarin.
Blöt puss. Med tunga.

My vindruvs is poppin


Heeeeeeeej!
Idag är det tisdag och jag är en glad flicka. Tisdagar =  jag börjar ett och slutar två. Underbar dag! Dessutom är det bara musik denna lektion handlar om. Arrangering och komposition!
Jag satt och knåpade ihop en liten truddelutt igårkväll vid min kära synth, så idag har jag och Alex fortsatt på den och ska snart börja med text och lite andra saker. 
Just nu känner man verkligen att man valt den rätta linjen, musik är LIVET. Livet!
Här sitter jag. Återigen "A dark independent woman" med min nya brunröda färg i håret. Snart får jag mina linser också. Haha vad feeeejk jag ääär! Inte ett jävla piss är äkta!! Nej men jag gillar faktiskt mina ögon, ser bara detta som en kul liten grej! :') Har ju typ blågröna ögon, fast dessa som jag beställt är riktigt riktigt blå. Skithäftigt kommer det bli tror jag; kontrasten mellan mitt mörka hår och isblå ögon. ZNYGg_tjej91.

Åh vad jag älskar vindruvor. Det finns ingenting bättre. Gröna och stora ska dom vara. HAr snart ätit upp hela paketet. HAhaha som den gången jag var aphungrig och morsan inte kommit hem än, tryckte i mig ett halvt STORT paket russin. Och då pratar vi inte om en liten tablettask. Det var stort. Min mage mådde ju sådär efteråt :)



Darky and Love

Hallå där. Nu sitter jag och väntar på att stephanie ska anlända. Den lille flickan ska sova här inatt. Plutti.. <3
Nog om det. Jag har färgat håret! Haha jag är typ svarthårig och känner mig KRITVIT i ansiktet. Men vad gör man inte, för mörkbrunt är ju jäävligt hett!
Snart är det julafton och snart är det nyår. Panik. Lite. Smått. Va. WHAT TO WEAR?! Man ska ju vara snyggast.
Ååh vad jag låter äckligggggg i det här inlägget märkte jag nu. Bläää. Mår nästan lite illa av mig själv.

NU kommer stephhhhhhhhhhh

Puss!

Gratis linser!

Fyfan vad jag är trött. Jag känner att jag börjar bli gammal, och grå, och tråkig. HahaH nej fyfan! Så ska vi inte ha det. Jag är fortfarande gamle tuldi.
MEN, titta här vad jag fann i världens-coolaste-kissies-blogg. Gratis linser! Vem tackar nej?
Har man varit storbloggare som mig i över 2 månader, får man linser på köpet! HÄR trycker ni om ni tröttnat på er vanliga ögonfärg och är sugen på en ny exotisk och sexig l00k. Kul va! Det bästa är att det är gratis för oss som bloggat över 2 månader, och skriver om det i vår blogg! Kan ju passa bra nu till nyår och allt!

Nu ska jag fortsätta titta på Wallander, usch filmen som spelas ikväll är så sjukt hemsk. Förstår inte hur man kan tända på och döda små oskyldiga pojkar.. Fyfan de kåta gubbjävlarna ska brinna i helvetet.

God natt


Jaaaaaaaa!

GRATTIS GULL-KEVIN! Åh lille plutten. Så otroligt värdig vinnare!!!! :'))


Nu ska jag iväg och träna me idisen. Inte setts på år och dar, känns det som. AjaBaJa!
Ikväll då jävlar ska jag festa. Så det så.

Kyssar


Somebody told me you have a boyfriend, look like a girlfriend

nananaaaa...
JAG ÄR HUNGRIIIIGG!



kÄÄRlek


Lucia

Ja idag hade vi lucia. Det var faktiskt ett mycket vackert luciatåg detta år. Inte som året då vi am2or lussade. Det var liksom bra.
Ikväll ska min mor, jag, emma å lovi gå och se idolfinalen i globen. HahaHA, nej men det ska bli något unikt....
Efter finalen vill jag FESTA!!! Men får se vad som händer. Är aptaggad på fekke!
I skolan idag hade vi inge lussemys ALLS!!! Det enda vi gjorde var tråkiga lekar med Ylva, och genast tappade jag julkänslan. Dumma ylva! :(
Nu ska jag städa lägenhetsjävlet och packa upp mina kläder från Egypten. HAhahaha dom ligger fortfarande kvar i resväskan och ruttnar, FRÄSCHT! :')



Lussepusse!

Put your ass into it!

Heeeeej folk.
Gud vad händer med mitt skrivande. DEt går inte sådär jätte bra. Fast man har ju ett liv också, kan man ju skylla på.
Igår hade vi konsert, det gick jättebra och alla var verkligen GRYMMA! Fyfaaan vad vår klass är bra, helt sjukt bra är vi. Am2 säger jag bara people!
Nu sitter jag och dunkar Killers i mina typ sprängda högtalare heheee, förlåt mamma. HAha john: "om jag var du skulle jag sänka ljudet i din dator". Nejj men vad säger du, tycker du det?!
Imorgon är det sankta lucia. Fast egentligen inte på riktigt. För imorn är det faktiskt bara den 12e och riktiga lucia är inte förrns på lördag! Vi ska sjunga Jul Jul Strålande Jul. Kommer bli jätteeeee vackert.

Idag spelade vi in sång på ljudtekniken, jenni kör solo medan jag och lovis lägger våra vackra stämmor. Grymt kommer det bli iaf! :')))
Idag cuttade jag jempas hår, haHahahHA vi lånade en SLÖ jävla saxjävel från repan och där satt vi i omklädningsrummet och plötsligt hade janne shorty-hair. Så Jäävla SNYGG blev hon! Fräsching där, hade jag varit lagd åt det andra hållet hade du varit haffad! Min lilla asiat-kvinna.

Nej nu ropar sängen. Liksom, sen när fick sängen mun? Och sen när kunde möbler tala?
Aja min hjärna börjar sega och måste sova tidigt, för imorgon är det fredag. Precis som på julafton!

Smeeeeek

Jenny was a friend of mine

Nuuuu sitter jag här. På min rompa. I soffan. Trött. Och. LEDIG IMORGON! Åååh blir alldeles pirrig i hela kroppen :')) jag är kanske lite kär. Vem vet!
Har sjukt ont i halsen idag, det är fan alltid problem med mig! Sämst immunförsvar har jag i alla fall...
HAhahA trodde det var torsdag idag och ropade ut glatt att: imorgon är det ju fredag! Fast alex jenni å jesper förklarade för mig att så var ju inte fallet..

Åh har ont i magen. N.E.R.D. är här här här, mina bebisar, min Pharrell. I stockholm, och jag är inte där och ser mina små guldklimpar. NEj för jag sitter här, i min insuttna soffa och ruttnar. Kan någon förklara för mig varför jag inte tog tummen ur röven och BESTÄLLDE BILJETTER OCH DESSUTOM INTE GLÖMDE ATT KONSERTEN VAR IDAG????
Åh jag vill lägga mig på golvet och döööööööööö.

/O.l.y.c.k.l.i.g

Slow love for me

Världens bästa Sara igår. Storstädning idag. Checka kontrasten baraaa. Bläää städa är det värsta jag vet! :(
Men men, rummet blev världens mysigaste krypin med levande ljus och härliga dofter. Åhh :') längtar tills jag ska sova!!
Nu sitter jag med en kopp kaffe och myser. Morsan och emma kollar på dansbandskampen VAAAA? HAhahahaHAHAAAAAA.
Tur att nån har lite pondus kvar iallafall.
Åh på julafton kommer mormor och morfar, längtar så jag spricker. Världens bästa mormor och morfar :') Som vi dessutom aaldrig firar jul med. Kommer bli sååå mysigt. Visst man går upp minst 5 kg över jul, men det gör ingenting för på julen ska man det! Det hör liksom till. Sen är det till att träna! Tills man typ går i bitar. Inte lika kul som att äta julskinka, men vad gör man inte.

Mamma pratar med mormor i telefon och jag förstår inte varför hon, när hon pratar med henne (mormor pratar sörmländska) alltid(!!!) drar till med hårda L som hon liksom snubblar på l:et så det blir en stor klump! Alltid samma visa varje gång. Liksom inte "klok", utan "kLLLock". Med det där tjocka l:et.

Nu ska jag kika på kläder på neetet. Här får ni lite fina bilder på hur fint mitt rum blev!!

(Klicka på dem för större)


Min bebistudio:


Puss på kinden!


sara är bäst

hej alla matilda fans, nu har jag fått äran att skriva ett gästinlägg (jag=sara), igår fick man träffa plutten för första gången på år och dar, fan vad härligt :))) neger har hon blivit, och armband har jag fått!!! <3333
åt en jätte mysig middag och rullade fort ner under täcket och tjattrade, saknat dig jätte mkt :O:O
iallafall, vi kom snabbt in i rutinerna när man väcks med ett ; sluta soooov!!! och maries röst: STORSTÄDNING! så det var bara att ta upp dammvippan och gå loss.
Juste vi har beställt varandras julklappar också, åhh så fint, längtar till julafton :D:D

"hahaha kolla vad jag har gjort, tvättar ljusstaken med en strumpa, oj du hörde inte va mamma?"
ja allt är som vanligt :)

sara <3 tuld


Sara

Jag är så glaaad för den bästa människan i världen som jag inte sett på ca 3 veckor är på väg hit nu och ska mysa med mig mig mig

Kyssss

Aj min hals!

Säg inte att jag håller på å bli sjuuuk. Det har jag fan inte tid med!
Nu ska jag ge mig iväg till gymmet. Pappsen ska kirra kort till mig på Högdalen Gym. Eftersom mitt Nautiluskort gick ut för någon månad sedan, så är jag in a need för ett nytt!

Ååh snart är det julisafton!! :')) Jag längtar så jag spricker. Även fast det aldrig blir som man tänkt sig och mot sina förväntningar, så är det något magiskt över den dagen. Allt är bara så fantastiskt underbart. Alla är glada och plötsligt är man 5 år igen och sitter och räknar ned timmarna till jultomten kommer. "Efter Kalle Anka" säger alltid pappa. Men jag orkar inte vänta så länge! Sen när han kommer brukar jag sitta i hans knä och om jag har tur får jag läsa på paketen vem dem är till!!!! HEheh.. skoja bara....... Fattar ni väl.

Puss

Home sweet home

Nu är jag hemma! Kom hem tisdagskväll. Men sista dagen i Egypten blev jag (min mor också, men två dagar tidigare) lite matförgiftade. Det bubblar i min mage och jag mår fruktansvärt illa. Det är hemskt.
Men det känns skönt att vara hemma igen, verkligen. Det var hur underbart som helst i värmen, fast jag får alltid hemlängtan hahaha.
Har lagt upp bilder på facebook men slänger upp någon här med. Så får ni se hur skööönt vi hade det medan ni frös här hemma i sverige! ;)

Min mage låter allvarligt talat som ett odjur. En drake som vrålar och vill komma ut. Nu vet ni! :)
Nu ska jag koka en kopp té och krypa ned under jorden.

Kyssss

Jag och mami på väg till hotellet


(Klicka för att få dem större)