I will love you til the end of time

Jag gråter typ fortfarande. I taket lyser stjärnorna gick på Canal plus ikväll. Vilken fin film. Inte särskilt bra och inte särskilt dålig. Men fruktansvärt fin. En tonårssaga om problem i skolan med vänner och problem i hemmet med en döende mamma i cancer. Har läst boken, och inget kan ju egentligen slå den. Hade inga höga förväntningar alls när jag hörde att boken skulle bli film. (I och med att nästan allt som görs om till film, förvandlas till det sämre.) Mitt under filmen fick jag ett sms av mamma: "Ville bara säga att jag älskar dig min lilla älskling. Du och jag." Min mamma är bäst. Jag älskar henne. Man ska vara så tacksam och glad över de man har nära. Ta vara på allt fint man har genom livet.

Pappsen kom hem ikväll också. Han har varit i Åre på gubbparty. Det första Samuel sa när han klev innanför dörren var: PAPPA! Är du full? Hahaha. Näfan, nu blir det sängen. Börjar 11 imorn så behöver some beautysleep. Vaknade 12.40 idag Not good, not good.

Love is gone, I know you want me, No stress, I gotta feeling, Rap das armas, I'm in Miami Bitch, Sexy bitch, Show me love

Är jag sjuk i huvudet om jag FORTFARANDE tycker "I know you want me" är världens partylåt? Hahaha. Jag tr-ö-t-t-n-ar inte på den. Jag får väääärldens flashbacks från sommaren 09. Det får mig att vilja tillbaka på något vis. Fy fan vad vi röjde. Slaps. Hahahaha tror jag aldrig garvat så mycket i mitt liv. Nej, sommaren 09 hade en hel sjuk del att bjuda på.







Alltså, ni förstår inte hur jäkla mycket roliga videoklipp jag har på lager också. Vet dock inte hur man gör för att lägga upp dem, men de gör nog rätt i att stanna kvar i den mapp de ligger. Hahahahaha!

Kultiration it is

Tjena ni. Som ni ser är min blogg j*vligt gles now days. Har helt enkelt haft annat för mig och fullt upp dessa dagar. Mycket står uppe i mitt huvud just nu, och jag har många tankar och funderingar kring en jäkla massa... Ibland ger jag upp, men inte ens då försvinner detta virrvarr ur huvudet. Jag tänkte på det igår; vår uppgift är att klara oss så länge vi kan, men målet är och förblir ändå: att dö.

För att inte bli så djävulskt djup kan jag ju berätta för er att jag precis, nästan, klev upp ur sängen. Mamma sov här i natt <3 Och Ronja var förbi igår. Kvällen var alltså fulländad. Vi tittade på filmen Taken (Love it!) och tryckte i oss candy, vin och some nachos con guacamole. Idag är jag något stört biosugen. Ska försöka ragga biokompis - jag vill verkligen se Avatar. Men alla mina vänner förstår ni har redan sett allt. Allt!? Hur fan kan man ha hunnit med det?? Utstötta Matilda, haha.. Nä Jenni min karl har liksom jag inte sett New moon än. Waey! Vi är bara jävligt tröga med att klicka oss in på sf.se och boka ticket. Inte för att man kanske behöver boka ens, i och med att alla redan sett den. Haha. Men ÄNDÅ. Latarslen är vad vi är. Nuuuu blir det duschen och en tandborste för mig. Jag luktar skit

LOVE THEM.



Hittade dessa från Kenza's blogg. I'm in fucking love. Det var vad jag skulle säga, nu ska jag snicksnacka med Janne klart i bobon och mysa med mina män och Ronnäy. Pöss!

Ben and Jerry are the only two men who understand women

Sitter och väntar på att sötronja ska dyka upp. Och Yvonne. Vompan är och skjutsar pappsen till Åre. Eller okej, till Stockholm Central där de fortsätter med natt-tåg. De så dom jobbar, grabSen. ANYWAY. Ronja kommer som sagt snart hit, hehe hon bor 2 meter ifrån mig men i alla faaall, vi ska titta på film (probably) och hångla lite med Ben och Jerry. Pax för Jerran! Okej, det där skämtet har nog dragits lite för många gånger nu. Jag längtar efter ronnis. Var ett tag sedan vi sågs. Trots att vi bor så jävla pinsamt nära, haha.

Samuel skitungen ligger utsträckt på golvet och tittar på Nickeloden. Har sagt åt honom att han kommer få fyrkantiga ögon, fast han är alldeles för smart för att förstå att det är praktiskt omöjligt. (Jag insåg för bara några år sedan att det bara var ett talesätt.........)



Stop crying your heart out

TJU. Nu sitter min röv i min soffa och ögonen stirrar på burken. Annorlunda familjen är nu, det kryyyper i hela mig när jag ser det där programmet. Ungar ÖVERALLT. Hur ska jag orka bli morsa....... Haha, nej jag älskar bebisar. BEBISAR. Inte tonåringar som är uppkäftiga och luktar finne och tåbira. Jag är mätt också för övrigt. Som en plätt. Ska typ sätta mig på toa i några timmar... hehe. Skämt å sido. Elleer? Nä ska koka té nu. Så nu får ni underhålla er själva, och klara er utan mig ett slag. Om ni kan liksom. Ååååh jag vill ha en iPhone. Jag vill jag vill jag vill. Som en liten unge ska jag gnälla på pappa. Fast vet redan svaret:

"Skaffa ett jobb Mattis!" Aaaaaa. Ska. Snart. Mm, yeah right. Är trött på att vara en arbetslös 18åring som lever på studiebidrag och skolmat. BLÄ. Nej nu är det jag som ska skaffa ett jävla jobbjävel. Och det är jag som ska tjäna egna pengar. Och det är jag som ska köpa en iPhone! Fast... abonnemanget.. ska jag betala det också själv? Ok. Jag trivs nog rätt bra som jag har det :)

Sweet morning



God morgon på er. Nu har jag druckit upp sista klurren av kaffet och ska börja rulla mot skolan. Börjar 11 idag. Yyyyytterst nice. Slutar dock jäkligt sent. Men men. Sovmorgon is the shit. Aaahh måste springa nu!! Puss puss hörs sen!

Battle Studies


Jag är något så vidrigt bakfull idag, men med tanke på gårdagen är det inte så värst konstigt. Blev utgång med min man Jenni och grabbarna Anders å Alex. Mötte upp John och hans gäng också. Vi hade det jävligt trevligt, men några glas öl slash vin blev det allt. Det kan ju ingen förneka. Men när fan blir det inte det när jag och miss Jenni är ute och flänger. Hahahaha. Anyway.. Jag och Jenni var tvungna att ställa klockan på jävla NIO i morse. Ja för ni förstår, vi hade öppet hus idag i vår skola. Mm. Smidigt av oss. Yeye, blev uppväckt av en gullrumpa och en hes crackröst: Matte, tét är klart. Haha that's why i love her so. Jaja, dagen har varit otroligt lång och vi har spelat samma låtar om och om och om igen. Min röst ärlikamed död. Finito. Men kul hade vi allt. Efter uppspel och sjungande fick det bli Max med the klass aka Am3. Gott så in åt helvete. Fast såhär i efterhand mår man ju inte så bra. Haha jävla gnällkärring jag blev helt plötsligt. Nej ni ska få ha en trevlig kväll, så ska jag hitta på något mysigt ikväll. Något intag av alkohol blir det icke. (Dock satt Jenni och jag och faktiskt övervägde ett tag om det kanske skulle bli något raj raj ikväll också) men vi telelurade lite för ett tag sedan, och hon lät ungefär lika död som jag. Så det får bli movie ikväll.
Puss på mina nära och fina and you other crazy strangers out there. Have an awesome night!

I don't wanna get hurt again

Kärlek. Det är ett så jävla pissigt och vackert abstrakt konkret substantivt verb. En del av mig vill inte bli kär igen. Jag var dangerously in love en gång. Min första kärlek. Jag hade inga andra tankar än bra. Och ändå klättrade det där vidriga in i det som en gång var lyckligt. Vi växte ifrån varandra. It was scaring me to death. Jag förvandlades till ett vrak. Den känslan som fanns i mig under den tiden, har jag aldrig känt förut. Någon gång. Jag var förkrossad. På ett sätt var det positivt. I och med att jag fått vara med om den andra känslan också. Den där "super-jävla-förälskad" känslan. Vårat kapitel var slut, och jag ångrar inte en sekund. Inte en sekund. Jag vill känna mig älskad igen, rörd vid och jag längtar efter pirret. Men jag kan inte dölja rädslan.

Förvirrad över livet

Punkt.

My lipgloss is poppin'


Fy FAN. är såhäääääär trött, och är hungrig som ett a jag vet inte vad. Blir sen middag today. Anyway, sitter och gör mitt plugg. Har religionsprov imorgon på buddhismen och hinduismen. Kill me. Fast å andra sidan är religion verkligen ett ämne jag tycker är intressant. Till skillnad från matte lix. Haha. Vilket är så djävulskt skönt att vi inte har längre. Woop Woop!

Ska hjälpa pappsen att duka nu. Skriver mer senare. Puss!

Fick bli deeetta!


Vad ska jag ha på mig?!







Hard LiF3. Nä ska fortsätta sminka mig nu, har lite brådis. Pöss!

Tihi


Så ser jag ut på den här bilden. Tihihi. Jaja. Det jag ville säga är att det var sommar här. Sommaaaar.. sommarrrrr. Då man kunde sitta ute på en filt i bara en liten kofta, med en fet... bag-in-box. Hehe okej.
Man kan dricka saft också. Om man känner för det liksom.

These feelings won't go away



Ligger och lyssnar på lite Citizen Cope blandat med Maxwell. Jenni tipsade om hans nya platta, Maxwells, och den är GULD. Yeye, försöker få lite studier gjorda. Och ska snart ta en liten break.

Jag är förresten på ett helt sjukt partyhumör. Hur frisk är man egentligen då? Det är som när man börjar snacka redan söndagkväll om vad man ska göra i helgen. Hahaha, fy fan.. Och de där vita månaderna jag och Jenni skulle ha, ja dem rök ju... typ. Fast jag måste få påpeka att jag i helgen inte drack en droppe (!)
Jag satt så skönt hemma och hade det gött med familjen, jag. Det är också mysigt. Sånt gillar vi. Men jag måste ändå säga att party.... överväger. Hehe. I alla fall på helgerna! (Med risk för att låta för öl-vänlig.)

Fast skönast är ändå Jennifers: Men Matilda om vi ska ut i helgen, då ska inte jag dricka.

Hahahahaha. hahaha. HAHA. Va?

Studerings-plan.

Ja, det är precis lika tråkigt som det låter. Men what the hell, det måste ju göras.

  1. Låt på valfritt tema
  2. Börja på romananalys
  3. Läsa igenom till Hinduism/Buddhism-provet på torsdag
  4. Lyssna igenom Jeff Buckleys "Grace", som vi ev. ska köra på ensemblen
  5. Kolla lite Paradiseee... hehe... he
Okej, det sistnämna kommer ju garanterat att bockas av. Nä, nu är det käk. Pöss!

Vinterviken







Jag älskar den. Jag kunde nästan alla repliker utan till, visste precis vad som skulle hända trots att det var år sedan jag såg den senast. Trots detta, älskar jag den. Den känns som en ny film varje gång jag ser den. Så otroligt fin. Det skadar ju inte heller att David Tainton är fine as hell. Vacker vacker vacker film. "Elisabeth" är dessutom söt som jävla socker. Nu är Vompan hemma, så vi ska koka lite coffee och titta på Vänner för livet. Puss!

Jag och Cappe kollar på teve




I can feel the morning breeze



Gomorr'n. Glömde ställa klockan igår, så vaknade kvart i elva. Å elva började min sånglektion idag. Damn it! Ska plugga arslet av mig hemma idag istället. Kom precis in, har varit ute med Casper, och ska bara koka en kopp té. Sen ska jag sätta igång med allt helvete jag har att stå i. Mår inte särskilt bra idag heller så vi får se om jag bloggar mer idag.

Vinterviken är på SF-kanalen kl. 12 förresten! OM jag ska kolla. Pusochbus

Älskling, jag vill va din

Förra veckan ville du prata, men orden hördes inte hos mig
Din lukt trängde in i min näsa, precis som förr för dig
Din hand, den var väl ändå min?
Älskling, jag vill va din.


Rosen du gav mig den kvällen skulle få dö i min lägenhet
Precis som du och jag, för att vandra till ensamhet

En liten del finished... Fan vad jag är trött. Idag på bussen på väg hem från skolan, somnade jag till (as usual) Och ändå är jag helt sjukt trött. Dessutom har jag tråkigt as hell! Buää. Någon som vill leka? Nä nu blir det tédrickande. Puss!

Läxor...

Hey folks. Jag ligger i sängen for now och gör lite skolarbete. Det är ganska behövligt om man säger så.... hehe. Just nu skriver jag en liten text till en låt vi fått utdelad. Haha jag känner mig jävligt töntig när jag sitter här med en kopp kaffe och skriver poesi. Och det ska man ju egentligen inte göra, eftersom poesi är fruktansvärt vackert och jäkligt ballt att vara bra på. Jaja, efter denna "låt" har jag ännu en låt kvar att stå i. Fast det är lite mer serious om man säger, har jobbat på den ett braaaa tag nu. Och för att den ska bli så bra som möjligt; behöver den tid. Så det så. Kommer så småningom göra mig en Myspace och lägga upp lite material =)

Förresten, är det bara jag som längtar IHJÄL mig till utspringet?! Gosh...

Den här bilden är klockren. Spana in lyckan i ögonen. Aahhh!

Ms. shorty hair




Dags för skola. Trött som ett helvete, och EXTREMLY bad hairday. Yeye what to do. Hörs senare! Puss!

Girls are so god damn complicated


Här är jag och Marilyn at the moment. Är inte så trött, så kollar runt lite på kläder och pratar in Skypelicious. Imorgon börjar jag 11, känns jävligt skönt. Dock kommer jag vara lika trött as usual. Men men... Är för övrigt på ganska dåligt humör. Känner att det är jäkligt mycket snack om saker som folk inte ens har en aning om. Egentligen borde jag inte bry mig, men känslig som ett rövhål som jag är tar jag åt mig av minsta lilla. Jag är glad att jag har världens finaste vänner (som jag tackar gudarna för att jag har), som faktiskt bryr sig om mig. Och jag bryr mig om er. Så cp stört jävla mycket. Nu signar jag ut för idag, god natt.

Humör







Theese are going to be mine. Så djävulskt jävla apcoola, och stört snygga. För endast 899:- blir de mina. Pappa? Hehe. Nä, så fort som möjligt ska jag köpa dem. Precis vad jag letat efter. Hade ett par favvisar för ett tag sedan, som jag i princip sytt om själv. I loved them. Men de var så användna, att mamma tyckte de hade gjort sitt och så damp de ned i papperskorgen. Kanske var lika bra det... haha. Nu ska jag sluta dreggla och titta klart på Johan Falk. Åh, vet ni förresten att jag har världens bästa styvmor? Hon gav mig precis ytterligare 2 Victoria S-läppglans. Wonderful. Det gjorde mig såhääär glá. Tusen tusen tusen tack! :') Puss!

Armour Love

Åh! Jag är helt förälskad i La Roux. Har varit det ett BRA tag nu, och det går bara inte att sluta lyssna. La roux, la roux, la roux. I'm enchanted. Mina favoriter är Armour Love (nedan), Bulletproof, In for the kill, Tigerlily, I'm not your toy, Cover my Eyes och Quicksand. Spelar ingen roll vilket humör jag är på... Jag kan vara överlycklig, lika väl som ledsen som ett helvete. A bit La Roux och biffen är kiiirrad!



Makes me feel better in a secound.

Gift dig med mig Will


Will Smith. Är, och kommer alltid vara my dream-husband. Mmmmmh, titta bara på honom. I kind of die....... Jallafall, vad gör niii idag? Vad ska niii göra ikväll? Det är så kul att fråga er saker, för man får aldrig ett endaste svar. HA! Idag har jag verkligen inte gjort ett piss. Degat i soffan och kollat på dåliga versus bra filmer. Och imorgon är det alltså skola som gäller igen. Det finns inte nåt på denna jord som kan förklara i ORD hur god damn jävla glad jag kommer vara den dagen vi springer. Ut från Kulturama, bort. Alright, en aning sorgligt kommer det allt vara. Men det får vi ta. Man kan ju liksom catch up senare ändå! Okej. Jag kommer gråta ihjäl mig. Men åh vad lycklig jag kommer vara. Dagen efter behöver vi inte riktigt ta upp tycker jag.... hehe ångest.

Nu ska jag laga mat! Jag ska laga maten ikväll, yep pappa må ha slagit i huvudet eller något liknande. Hemma här är det nämligen förbjudet att hjälpa honom med maten. Han förvandlas till Gordon Ramsey.
It sure is scary. Men ni får ha en fin kväll! :)

Huvudväääärk,

Hejpåer. Hur är lääägetå? Själv har jag fått nån ihärdig jävla huvudvärk som spänner i hela huvudet. IntE så nicE. Vaknade fööör sent idag, somnade ganska sent igår. Yoshiposhi. Whatever, idag skulle jag och pappa åka och titta lite på ny telefon till mig. Den jag har nu är kata-strof. Mhm. Kan inte prata (knappt) kan inte skriva (knappt. Och dessutom är den inte någon skönhet om man säger så. Anyway, är galet sugen på en touch. Helst av allt, en iPhone. Såklaaaart. Vit! MmMmMm. Det hade Tuldi gillat.

Nu kom Lovi och Dogge hit, på lördagsmys. Så ska socialisera mig lite. Ha en fin kväll allihopsa! Puss!



Tiderna man gick på disco och frågade chans

Hahaha jag dör. Samuel ska på disco! Gullebarnet ska på DISCO. Nu märks det verkligen att han börjar bli stor. Tänk när han börjar lukta tåbira (......) och träffa tjejer och köra moppe. Lilla ungen, han kommer alltid vara 5 år för mig oavsett! Han har förresten fått en inbjudan från en polare Kalle som har kalas nästa helg. Pappa frågade honom för två sekunder sedan om han ska gå. Samuel svarar lillgammal som han är:
- Nää.. vet inte det jag. Det är så mycket man måste göra nu för tiden.

HAHA VA? Say the fucking what? Så djävulskt charmig.




Å nu i dörröppningen 2 sekunder innan han ska gå: Vänta!! Jag måste ta med mig en skiva! Dom sa att jag skulle det. Michael Jäcksen ska ja ta med.

Äntligen har jag tagit steget ur vår sista dans


Jaaaaaaaaaaaaa!

Internet fuuuuunkaaaaaaaaaar!!! Wiiee wiie. Woop woop! Antingen har jag en fet jävla tur, eller så beror det på vädret eller så har grannen öppnat sitt nätverk igen. SHIT THE FUCKING SAME, nu har jag iaf tillgång till nätet igen! På min bebi-mac. Och nu kan jag finally finally finally ha Paradise marathon på tv6.se. Oki can we get this thing clear, INGEN BERÄTTAR VAD SOM HÄNT. Ticktack! :)

Såhär såg jag ut ungefär, när jag till min förvåning upptäckte att det funkade...


Va?... v...a?? VA?!!?!?!

Smeeeeek från snigg tjej

Oh my ex says i'm lacking in depth



Den här skulle ju inte sitta heelt fel. He...hee.. Pappa har liksom lovat mig den här bilen, när jag lyckats ta mitt körkort! Ehm........ okej det där var en fetlögn. In my wet dreams att jag någonsin kommer ha råd med något som den här. Haha. Yeye, snart börjar Halv 8 hos mig, sista avsnitteeeeet. 

Världens gull-Casper (dog at dad's) ligger pladask på mage på golvet framför mig med benen bakåt och armarna framåt. Hahahaha, så jävla söt! Nä nu ska jag socialisera mig med Vompan och dricka kaffe!

Svampbob Fyrkant



Jag och lillskiten sitter och tittar på Svampbob fyrkant, och Samuel sjunger med för full hals.
NU kom pappsen hem. och det vill säga: matlagning! Woop wOop. Är djävulskt hungrig, senast jag åt var frulle lix. Yeye, nu är det mat! Vi hörs förmodligen senare, eller imorgon. Ikväll är det Made in Sweden också :D Wiee. Puss på er, ha en fin kväll!

Once upon a time i was a Red head.

Blir rääätt så sugen att go red ageein när jag ser den här bilden. Eller över lag, tycker jag det är jäkligt hett med rödskallar. (Jag har ju varit en?!) HEhe. Oh well, i will sleep over it. Och sedan bestämma mig! Uhh uh, exciting. Nej fan, nu blev det svårt. Jag älskar min hårfärg for now, och .. och... NEJ jag ska inte bli rödhårig. Det får vänta till sommaren. Ja! Så får det bannemig bli. Puss!

Well, i bet that you look good on the dancefloor



My baby is back!!!! Världens bästa Vickan har jag fått nytt utav av Yvonne. Tusen tusen TUSEN tack!

Okeeeeej nu är det såhär, jag bor hos pappi. Och sorgligt nog har grannen låst sitt öppna nätverk som jag använder mig av när jag är surfar på min Mac, eftersom min far och hans fru endast surfar på mini-modem. (H-h-hacker höhö) My point is, det är en aningens irriterande men som tur är får jag låna Vompans, pappas fru, dator. Thank god. Yeye, sitter och tittar på världens fjantigaste film ever. "Another Cinderella story". Det är så pinsamt att jag döööör, men jag kan ändå inte slita mig från skiten. Inte heller byta kanal. Man mååste ju se slutet nu lix! Den påminner lite om High school musical filmerna = c-h-e-e-s-y. Men mysig. På nåt skumt vis. Nu kom farsgubben hem, ska hjälpa honom med maten. Bah-bye!


Nu säger vi god natt, tycker jag. Go'natt!




Vi hörs imorgon, om inte annat. Sov så gott trollisar. Puss!

At dad's



Hahahahahahhahahaha
hahahahahaha


Jag.
Dööööööör.





Världens finaste älskling. Nu ska vi spela Guitar Hero. Samuel har tjatat en halvtimme. Och efter hundrade gången lite försiktigt: Är du klar... nu? Hehe ... Jag: Mmjaa.. Han: Bra! bra att jag frågade i rätt tid. Hahaha sötast ever. Nej nu blir det GH for the win. Jag ska som sagt bo här runt någon månad eller så. Hos pappa. Mina föräldrar är skilda för er som inte vet, och av någon konstig anledning (don't ask why) bestämde jag mig för cirka två år sedan att bara bo hos mamma. Men de bor ändå med 5 min gångavstånd, så det är ingen större förändring. Anyway, nu är det stammbyte hos morsan, och vi planerar på att flytta. (Drömstället är älskade Södermalm.) Detta innebär självklart maaaassa byggarbetare hemma hos oss i vår lägenhet och fixar dittan och dattan. Nu kommer det blir jäkligt fräscht där hemma. Nytt nytt nytt. Vem vet, vi kanske inte flyttar trots allt? ;)

Nä nu skriiiiiker lillskiten. Nu ska vi BATTLA, tydligen. Och han ska va Slash! Fan.

Sommar, sommar, soommaaar


Lite bara beeen...


"Är jag söt såhär??!?!"



Himmelskt goda (!) sommardrinkar á Karstorp (Och en glupsk familj)


Kortspel!!! Det bästa på landet.


(Ett självklart über-måste!)


Jag älskar vintern och allt som hör den till, men fa-an vad jag behöver sol. Jag vet nästan inte vad jag ska ta mig till snart. Det bara kryper i hela kroppen på mig. Inte nog med att vi inte har någon VÄRME i el apartamento heller. Waaaey.

Linnéa och Emma har lämnat oss nu. Åkt ifrån oss. Det var sorgligt. (Men vi ska ju som sagt åka och hälsa på! När som helst :)) Så imorgon kommer de ligga i solen och steka. De asen! Å sen kommer de komma hem till Sweden och vara så jäkla ap-snygga och bruna som helst! Vill också åka till Dubaaaajs. Ok, jag håller på att frysa arslet av mig i skrivande stund, och mina fingertoppar inkl. näsa är kalla som istappar......... (?!)
Hahahaha vet ni?! Det var IS och SNÖ på insidan av fönstret igår när vi skulle lägga oss. Snacka om att vi garva our asses off. Så nu vet ni på ett ungefääär hur varmt och gosigt det är här hemma.
Nu ska jag kolla Pa-pa-pa-paradise och borra ned mig i en filtis. Puss!

Rubrics are for geeks

Hej fina. Sitter och fryser my fucking heck off. Vi har ingen värme i vår lägenhet för tillfället, fel på värmepannan. Wihoo. Så vi har fått sätta upp element som blåser ut varmluft. Men mina fossingar har vääärldens mys-sockor på sig. Så de trivs!

Snart kommer Linnéis hit. Emma och lovi är och hämtar henne vid tåget. Imorgon flyttar nämligen min syster Emma och extrasyster Linnéa till..... DUBAI. Fattar ni vad jävla awesome det är?!?! Minuset är självklart att de åker ifrån oss. (Hemskt!!!) Men pluset finns ju. ATT VI SKA ÅKA OCH HÄLSA PÅ. Frågade mamma om vi kunde åka redan efter 2 veckor. Hahahaha.

Ikväll blir det inte utgång. Neej, alla bangar. Torrbollar. Det är liksom lördag! Fast åandrasidan är det lite avskedskväll här hemma för pluttisarna. Så det blir mysigt. Imorgon kl 19 går planet. Mot Dubai. Det känns så konstigt alltihop. Att dom åker. Men ah vad modiga dom är. Vet inte om jag skulle våga göra något sånt, är alldeles för paranoid och nojig av mig. (För att inte tala om min huge flygplans-skräck. Anyway, det här kommer bli braaa. Brabrabra.

When i'm drunk i'm the fucking best


Jävligt tidigt hemma. (Jävligt tidigt hemma!) Men de var en nice kväll, vi hade det otroligt kul faktiskt. Fick träffa lilla Linn också dessutom. Gullebarn.

Nu ska jag antingen sova det som behövs sovas, eller så ska jag titta lite på Paradise. Haha ja, jag har blivit typ.... besatt. JA. Men jag tänekr inte skämmmas, då det så.

Sen vill jag bara skicka en puss och en stor jävla portion kärlek till alla mina vänner. De är det bästa jag har. Efter familjen givetvis. Puss och godnatt! Puss.


Utgång på ingång

Heeeeej. Kom precis hem från Muren och Ida och Gamla stan och snön. Och fyrtiofem grader minus kyla (!) Dog lite. Men en chailatte och en god vän hann värma mig lite i alla fall.

Ikväll är det utgång som gäller. Vi ska mötas runt nio på Söderhof och sedan får vi se var kvällen tar oss. Dessutom får jag träffa världens bästa chokladisvän idag!!!! Joooohn! Har inte setts på huuur länge somhelst!
HOFFMASTRO DJ-AR PÅ MOSEBACKE IKVÄLL FÖRRESTEN, OCH JAG TROR JAG DÖR. Ett glas rött får rädda mig för stunden, men vi SKA dit. Inget snack om saken. Tur att man har en bra Ida och lite contacts som kan hjälpa, haha. (Förhoppningsvis)

Nu ska Jenni rulla in alldeles när som helst. Vi ska snicksnacka, sminka oss, pour some wine up, drink some wine up. och blaha och blaaha. Nu måste jag rota sönder garderoben efter något att smycka min body!
(SNART FYLLER VÄRLDENS BÄSTA VÄN ÅR DESSUTOM. MYNDIG MYNDIG. Och oooh vad vi ska göra gatorna osäkra. Tänker på dig förresten, om du läser detta. Extremly. Love)
Puss puss puss och allt det där, ha en awesome kväll.


I shoot him Bang Bang

Good morning world! Jag sitter för närvarande och käkar lite frullebulle. Fick bli en hårdmacka och kaffe på det. Black!
Idag står fika med grisen Ida på schemat. Vi funtar på att sätta oss på the fabulous Muren. Mmm så får det bannemig bli! Har inte träffat bönan sedan nyår, så det ska bli mysigt att få krama henne. Ikväll ska jag antingen ut, eller gå på kalas hos Lovis. (Med klassen ofc.) Vi får helt enkelt se vad som händer. Var ett tag sedan jag var ute på krogen. Haha har känts skönt att ha gått på rehabilitering ett par dar. Hehe........ oki kanske nån dag då. Planerade faktiskt att den här helgen skulle bli lugn. Extremt lugn. Men sen kom jag på: det är ju fan sista "lov-helgen". Så lugnet fick ta sig i röven, och faan vad full jag ska bli ikväll! Neej, nu skojar jag. Det ska jag verkligen inte ;)

Nu måste jag hoppa in i duschen. Vi hörs senare. (Ikväll kommer förhoppningsvis min fin-Jenni till mig också och dricker lite vin innan vi drar ut och gör stan osäker.) OKej. nu lät jag som världens jävla tönt. Nörd.

Ha en fin dag allihop! :)


Michael featuring The Usher


Oki........ Nu dog jag lite. Fan fan fan helvete vad bra det äääär. Ni som missar detta, missar detta. (Hehe kul chey) Nä men självklart kan ni ju checka på youtube. (NI MÅSTE!) Om ni inte redan sett det dvs.

Nu ska jag lugna mig lite. Ska närmare bestämt koka en kopp té. Hittade mitt NEW YORK-TÉ! Hihi. Så nu är jag glad i magen och langar fetdiss till Earl Grey ikväll. Var ju som sagt på bio ikväll, med Ronja. Vi tog bilen till Heron och såg Trubbel i paradiset. Hade aldrig hört talas om den innan, men ohoo vad vi garvade. Hahaha. Nana Ronja, nana. Internt, internt. Oh how we love that!
Kom på en rolig grej!, jag och mina vänner var på väg till en fest och satt på tunnelbanan lite glada i hatten och ropade med riktig söderkis/crackig-röst: Micke é döööööö. Micke é döööö. Hahahaha. Det är ju fruktansvärt hemskt att vi satt där och hysteriskt fnissade åt hur roliga vi tyckte vi var. Det fanns ju en del sura miner i den vagnen under hela incidenten kan jag ju säga. Haha! Men med all respekt till Michael.

Nu blir det nanna kudde. Puss!



Oh. My. Fucking. God

Ååååh jag dööör! Destiny's Child. Jackson 5!!! Luther Vandross. Jag ryser sönder vad jävla helvetes bra det är! The Jackson 5 står på scen nu, and i'm close to tears. (Det roliga är förresten artisternas klädval. Haha, f-r-u-k-t-a-n-s-v-ä-r-t! Åh nu gråter han. Fina fina Michael. Vi hörs sen!!


MJ 30th Anniversary



Hej på er!

Kom precis innanför dörren från bio med sötaste Ronja. Eller... eh... okej, för två timmar sen. Har snackat med Jempan ända sen jag klev innanför dörren, fram till nu. Och det var från hembobo till MOBIL (vill jag även tillägga.) Haha galet. Iaf, nu är det pålagt. Och vi har suttit och diskuterat Michael Jacksons 30th anniversary som går på ettan för närvarande. Började 22.35. Emman, storasystern, tittar på en film och är jävligt envis med att titta klart på den. Såklart. Så jag sitter på tuben och försöker synka Jennis teve genom luren. Hahahaha!! NU HAR HON BYTT KANAAAL HEJDÅÅ


Vill-se-vill-se-vill-se


I just HAVE to watch this movie. Jag vill också sitta med ett par svinballa (eller okej, inte så värst) 3D-glajjer och drömma mig iväg till den blå världen!!!! Jag måste se den här filmen. Liksom, jag har inte ens sett New moon än. Vad fan är det? JA, jag skäms.

Nä, nu ska jag ragga biopolare!

God morgon





Good morning folks'. What's up?

Själv sitter jag och avnjuter en goood frukost framför teven, såg nyss den där Friends reklamen, om den lilla mörkhåriga flickan som sjunger om hur hon blir utsatt för mobbning. Får en klump i magen varje gång jag ser det eller hör henne sjunga... Anyway, hade världens weirdaste dröm inatt. Kommer inte ihåg hur den var dock, men ändå haha! Men den var jäkligt skum.

Idag fick det bli grötfrukost med världens godaste té. Earl Grey of course. Mitt kokos/vanilj té från bästa vän som hon köpt i New York till mig ville inte titta fram :( Så det fick bli det nästbästa tét. Ska städa och göra lite fint här hemma idag, berättade mamma för mig när hon tittade in imorse runt 9. Yrvaken som man är mumlar jag fram ett "mmm..." och "mjaa.." Mamma: Lova det nu Matilda! "Mmm då.. jag gör det..." Fan! Jaja, what the hell. Det är faktiskt ganska roligt att städa när man väl lyft arslet från soffan, och satt på lite feel good-music!

Behöver boka nya lektioner på körskolan också.. Satsar ju på att ha kortet till sommarn. Så nu är det bara att sätta fart. (Att jag hatar att köra i snö behöver vi inte prata om) Hehe. Nu ska jag käka upp, och jump in da sh-sh-shower. Pussse!


Melissa Horn är medicin

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Melissa Horn är bra medicin. Hon är nästan för bra. Hon sätter toner på allt det
där som man känner. Allt det där som tynger ens lilla lilla hjärta till 150 kilogram
gör hon till melodi. Det är så vackert äckligt obehagligt att människor känner och
tänker så lika. En text man tycker känns menad till MIG och MINA känslor, är även
en text som känns alldeles uppenbar för Vanja på andra sidan stan och hennes liv.
Pretty awesome!
Men nu var det inte DET jag skulle skriva om. Klickade egentligen in mig på min
kära blogg endast i syfte om att meddela er om att jag ska titta på Paradise nuuu.
Så nu vill jag att ni tar fram papper och penna, och SKRIVER UPP DET. DEAL?!


Vill-ha-smycken.




Armbanden är ju bara att dö för. Och halsbandet är ett typiskt tuld-smycke. Haha jag dör vad töntigt det är! Fast ändå snyggt fåfängt. Tror dock jag skulle skämmas lite i det. Whatever, dessa fina saker vill jag ska pynta mitt finger, min handled och min hals! :) Catching.



I will follow you into the dark



Här är alltså JAG. Känn er välkomna till min blogg, mina nya små läsare. Jag ska göra er så hemmastadda så! :')

Nu är jag så jävla mätt. Lite kul att jag i förra inlägget dog av hunger (SVÄLT) och nu är så mätt så att jag inte ens skulle kunna stoppa i mig ett riskorn. HAHA. Hehe.... Mmm så atte... Fan! det är inget Paradise ikväll. Någon mer än jag förresten som skulle vilja tortera den nya deltagaren Dalin grovt? Jag krääks! Finns det verkligen sådana människor. Blev alldeles chockad när hon dök upp i rutan. I och för sig är hon ju vad som vore en "perfekt" Paradise-deltagare. Fast jag föredrar ju då gulle-Jackie, sjukligt söta Greta, Rami och Cimon. Nu ska jag titta lite på snygga Gynning och Dagens man. Världens pinsammaste och drygaste programidé, men fan vad underhållande det är!

Ny design

Hörrni! Jag har ju kirrat ny design och grejer ju. (Nya året till ära) Inte för att det skulle vara någon risk att ni skulle missa den, men anyways. Vad tycks? Jag gillar den. Den är väldigt mycket Tuld. Nä, nu ropar mammsen om maaat. Catcha later!





KAAAALLT

Oki, jag DÖR vad kallt det är ute. Jag är lika frusen som en djupfryst kycklingfilé. JA. Fru-k-t-a-n-s-värt. Är jätte hungrig också. Har inte ätit på hela dan. Inte bra Matilda, noo good.

Snart är vårt ljuvliga lov över dessutom. Har hunnit med ovanligt mycket under min lilla ledighet (på ungefär 3 och en halv vecka, men ändå) och X antal krogrundor har väl tagit över en del. Hehe. Nej, det ska det faktiskt bli bättring på.

Nu ska jag äta VARM mat. Mumsiga pussar!



New Year's Eve

Det vankades nytt år. Ett 2010. Klingade rätt åt helvete fel i mun för ett tag sedan, men nu har man börjat vänja sig! Firande hemma hos Idan för att sedan bege oss till Zinken och ytterligare festligheter. Ida korkade upp champagnen...



Nyårspusse! (Hon fick förövrigt bli min nyårskyss också. Best I ever had.)




Nu ska jag sussa. Mer bilder dyker säkerligen upp inom kort. Puss!


Herre!

Min design ser helt åt helvete ut. Haha... Men det håller på och fixas sööörrrni. Tittade precis på Paradise, så jävla gött att det börjat igen. Skämdes dessvärre under större delen av programmet. Okej, hela idén med Paradise är skämmigt och patetiskt. Men haha, så jävla underhållande. Rami is my homeboy. Han ska vinna! Och Jackie då of course.

Nä, nu ska jag äta lite nypoppade poppisar som sister nyss kom hit med. Mumsi! Puss puss


Utnämnd till worse blogger ever.


Jag är fruktansvärt dålig på det här med uppdateringar. Jag får helt enkelt skylla på julen och allt vad det hör till. Men eftersom vi redan är inne på 4 Januari och ett nytt år, 2010, så ska jag bannemej göra den här bloggen bättre!

Funderar på att byta ut min design helt och hållet. Är, som jag redan sagt i några inlägg under, jävligt trött på den nuvarande. Så that's what i'm going to fiX now. M-m! Hoppas ni fortsätter läsa. Eller ännu bättre - börjar läsa!

Gott nytt år på er alla fina! Miljarder nyårspussar och kramar!



Kl. är 23:31 lördagkväll. Läggdags? Imorgon röjeeer vi.