Bäst bäst bäst.


Blir GALEN på mig själv över att inte jag och karln tog våra lata arslen till Peace and love Borlänge i år. Missade våra favvisar. Baaaaajs. Jag får helt enkelt nöja mig med spotify, skivor och bilder. Hehe. Nu ska jag fortsätta laga mat. Pojken kommer om en timma. Jag har blivit en jävla megatoffel. Två romantiska middagar PÅ RAD. Jag borde få diplom eller nåt. Fast sanningen är faktiskt att jag älskar att överraska och mysa ihop saker. Igår drack vi världens godaste rosévin Fresita (with fresh strawberries) och glodde på film. Cyklat å hyrt film och värsta middan hade jag lagat. Kyckling inlindad i parmaskinka och sås med pressad potatis. OCH efterrätt! Ha! den ni. Julle sa tillochmed att det "är en såndär rätt jag får göra igen" och slickade rent sleven. Då älskade jag honom.

Jobb, jobb, jobb...

Good morning sunshines. Är uppe sådär vidrigt tidigt idag. Vaknade halv 6 för att sistaminuten-mysa med bebis innan han stack till Tyresö och jobbet. Efter lite vink och pussisar tog jag faktiskt min stora blå cykel och Kooks i öronen på en tur genom Älvsjö. Helt tomt på folk och helt jävla underbart. Det enda som levde var hjulen rullandes i asfalten och musiken pulserandes i öronen. Jag är så himmelens lycklig nu för tiden. :) Sådärja, så har jag även jobbat 4 dagar på el donco. Det går faktiskt förvånansvärt bra. Lärde mig kassan rätt fort, det enda som är pain in the ass är alla as-torra och griniga kunder. "Ska det vara så svårt på det här stället?" "NEJ. 4-pack sa jag! inte 9-pack" Jag är så HEMSKT ledsen över att jag dubbelcheckar er überstora beställning med 59 olika menyer med 20 olika diper och glutenfria hamburgare, bah sådär för att det inte ska bli fel. Huur kan jag vara så dum! Ha! Och hur i hela friden kan jag glömma att det inte skulle vara någon senap i big macen?!! Vet ni vad? DET FINNS INGEN SENAP I EN BIG MAC.

HEehe. Annars är det jätteeeeekul! Får byta sop-påsar också. Det är mysigt. Nej ska faktiskt inte överdriva, jag trivs rätt bra. Alla är trevliga, almost, och bossen inklusive mina arbetsledare verkar tycka att jag sköter mig bra. Good good. Har jobbat nu tors-sön, igår var jag ledig och idag får vi se om jag blir inkallad eller ej. Är egentligen icke-schemalagd i två veckor nu, men behövs jag så behövs jag. Därför är det bra om jag håller mig på hemmaplan. Tyvärr.

Annars i helgen har det varit filmkväll och i lördags var det kalas! Födelsedagsfirande för fina Mickan som fyllde igår! 19 år. TUSEN gratulationer igen. ♥ Fina Julius, Sebbe, Alex och Dannie kom och hälsade på mig faktiskt innan jag slutade. De var där twice, haha. För att lämna av mig, och för att plocka upp mig. Gullebarnen. Mc Flurry och burgers fick dom. De fick gå på systemet och köpa present medan jag slet mina sista timmar. Vi hade funderat ett tag över det där, vad vi skulle köpa för något fint. Till slut kom vi (eller eh, jag och Alex. Männen snackade bilar medan vi satt och klurade) överens om en drinkbok! Så till slut blev det en drinkbok, en drink-shake, drink-stavar i alla möjliga färger, och bakistabletter nedstoppat i en glittrig påse. Som sjöng! Fancy pancy va. Näääää, nu måste jag stoppa nåt i magen. Har varit vaken i tre timmar nu and my eyes are killing me. Vad i hela friden äter man egentligen så här tidigt?


(Bild lånad från Sofie under vår lilla överraskning.) Hoppas det var okej (:

At Tyresö!

Hejhejhallå. Sitter och äter lite pasta with tomato sauce och lyssnar på musik. Letar runt lite efter fina cyklar också. Jag är helt fast vid den idén. Ja alltså att invistera i en fin cykel. Jag har alltid drömt om en vit cykel med röda rosor. Jag skulle måla den själv också. Morsan har i och för sig en cykel som bara står. En gammal gammal Crescent. (Good stuff) Orange är den också. Rätt ball. Det enda jag måste dona med själv, (i så fall), är byte av däck eftersom jag vill ha dem tjockare och sedan en sjysst sadel. Den som sitter på nu är pain in the ass. Bokstavligen alltså. Känns som arslet är amputerat bara efter två minuter sittning på'ren. Glömde bort att säga det, men sitter faktiskt i Julles källare. Ja eller, det huset han bor i när han jobbar här ute på Tyresö. Hans morbrors hus. Jävligt ensamt är det, och jag blir verkligen imponerad över att han klarar av att sova här varenda natt. I hans lilla lilla rum, i en 80-säng. Snutten. Tur att jag kikar över lite då och då!

Idag är det min första dag på jobbet och min uppgift är att sköta kassan. Jag kommer bajsa på mig. Det är en jävla tur att jag får hjälp de första dagarna. Ska jobba idag, imorgon, fre, lör och sön. Kommer vara död och mitt sociala liv kommer vara som bortblåst. Slutar 21.00 ikväll. JAG SKA STÄNGA. HJÄLP!? Så det lär ju inte bli så mycket pussar och kramar ikväll eftersom jag kommer agera tråkkärring och somna så fort jag satt foten innanför dörrn. Nu måste jag vattna blommorna och städa lite här hemma. Jennifer frågade mig: Matilda, du vet väl om att det där är kvinnogöra? Varför gör du det? Kände mig kvinnlig efter det påståendet.


Julius PA-profilbild.

I love retro bikes.

Hejpåer. ♥ Är så galet uttråkad att jag nästan mår illa. Har ringt runt överallt, TILLOCHMED min familj, och alla har planer för dan. I feel like an outcast. Inte ens min pojkvän vill prata med mig!! Han bara jobbar och jobbar. "Kan inte prata nu, ringer dig sen". Tack. Själv ska man iväg till jobbet för att hämta jobbkläder och lite papper. Men det är inte förrns TVÅ. Vad i min lila låda ska jag hitta på tills dess? La min kropp ett tag ute i stekhettan (trodde jag) men det är ju för helvete storm ute! (JA' Ä INTE BITTER.) Ska koka min gröt nu och hålla käft.

(For you information letar jag cykel. Så hör av er om ni har någon retro, liknande dessa, cykel hemma!)


Bild lånat från blocket.se

Mot stan!

Hello friends. Uppdateringen har rent ut sagt sugit. Men har haft fullt upp hela helgen. Partaj, pojk-flickvänsmys, meka biiiil (jättekul.) och seeeen har vi bara chillerillat. Idag får det bli stora vida stan med lilla Aleflandra och leta klänning till henne, för hon ska sjungilunga på bröllop on Saturday förstår ni. Nu ringer mannen också. Ska platta håre också! Puss!

Underneeth your clothes





Kom precis innanför dörren. Det gick bra idag på vårt lilla möte, och nästa vecka ska jag komma på introduktion för kassa och dylikt. Den första augusti är min första riktiga dag på jobbet. Mötte upp farsgubben, lillbrorsan och Yvonne på vägen hem. Så kirrade skjuts hem med det flow jag har! Stannade förbi Hennes & Maurits en snabbis också. Finns mycket fint där. Nu måste jag skynda mig, ska till min älskling och hans 80säng. Lockande... Haha neee, såklart det är! ♥

Write: I will love you forever. Simple and honoust. And I promise I even won't take cred for it.



Nu drar jag till jobbä. Tjingeling. (Är förresten stört sugen på att invistera i en stor (BIG) cykel. Röd ska den vara också) Mmmm.. Yä yä, vi hörs efteråt. Puss!

SATC (again) och mammamys. ♥

Ligger och degar i soffan med mammsen och tittar på sexan igen. Hah! Hon har aldrig sett den, sooo here we go.. (Rara Alex, du ska få tillbaka den så fort jag snott klart den. hihi) Nä nu ska jag socialisera mig med morsis. DET ÄR SÅ JÄVLA VARMT HÄR INNE BTW. Jag dör. Typ. Pratade nyss med mannen och vi diskuterade (seriöst) ett slag om vi skulle invistera i en AC (....) Nä pu-puss nu ska vi dricka kaffe!

Somrig chey.



Här ligger jag och tycker att jag är söt. Har en liten visning av min ena nyinköpta klänning från Indiska också. Den gillar vi! Mucho. Den andra dressen lär ju också dyka upp så småningom.

Tittar på Sex and the city, as I've already told ya, och tycker synd om mig själv. Har fönstret på vidöppen gavel, och fryser nästan lite, hehe. Jennifer tyckte jag var sjuk i huvet igår när jag sa till henne att jag frös. "Fryser?! Du är så jävla konstig." Haha. Funtar förresten (för er information) på att redigera designen lite här på bloggen. Dock finns det ett litet problem. Jag orkar inte. Nu ska jag ringa och störa min bebis på jobbet, han blir alltid lika glad. :)

Gulasch-soup och film.




Jag tror jag blitt' sjuk. Snuva har jag i alla fall så det heter duga. Känns som bollen, my head, väger 150 kilogram dessutom. Försöker få mig på lite bättre humör med hjälp utav SATC och varm soppa. Jag känner mig galet nice just nu. Fräsch brud. Blir nästan rädd då jag ser mig själv i spegeln. Knut högt upp på skallen, svullet ansikte (blek som en snögubbe dessutom) med en rosa näsa. Som dessutom flagnar utav alla snytningar. Tur att mannen inte är i samma del av stan. Då hade han väl gjort slut. Eller i alla fall inte skrytit om att jag var hans brutta. Haha-haaaaaaaaaa. Nu kokar tét!

Jag älskar dig.




Twilight Parody


Hahahahahaha. Det här måste vara bland det roligaste jag sett. I love vampires. (Och Twilight!) Men det här är ju huuur kul som helst. Så jävla genialiskt!

En fet jävla summering, people

Hej fiinfina. (Som förmodligen ligger och typ dör i hettan någonstans i sverige.) Själv sitter jag på toa. Hahaa! Så det så. Väntar på att Alex ska anlända, vi ska faktiskt (hör och häpna) gå på.... BIO! Yeey. (MILJARDER GRATTIS TILL HENNE SOM VARIT AWESOME OCH TAGIT KÖRKORT!) Så i denna kladdigt tropiska värme ska vi ta bilen till Heron City. Lär ju dö lite till på vägen dit. Har varit i stan idag med mammsen också. Två klänningar från Indiska tog mig i hand och följde med hem. Väldigt fina är dom. Fladdriga och lätta. :) Måste säga att Indiska har ett jävligt grymt utbud av sommarkläder just nu.

Ska göra en liten summering av vad som hänt under dessa dagar jag ej varit aktiv med bloggen. Har faktiskt skaffat mig ett liv såhär på senare dar... Hehe...

  • I tisdags var det så att fröken Alexandra och jag bestämde oss för att gå på allsång på skansen. Helt jävla underbart var det. Tog mig tillbaka fyra år när jag hängde på skansen varje tisdag med mina vänner. Vi var helt allsångified. Helt galet var det. Kl. 04 på mornarna satt vi utanför skansen i väntan på att det skulle öppna. Till och med banderoll hade vi med oss. Vi var best friends med både vakter och Anders. Haha.

    Anyway, jag låter bilderna tala:

(Utstyrseln för kvällen.)






  • I onsdags var vi uppe med tuppen. (Och solen) Planen var att bättra på brännan. Eller det som skulle vara bränna. Haha! Åt god tonfisksallad med ägg, mums, och chilla' liveeee.





Sen for jag till pojkvännen onsdag kväll och spenderade ända från ons-torsdagen till sön-måndagmorgonen med honom. ♥ Söndagkväll blev det grillning med min familj. Åströms. Jättemysigt hade vi och ett och annat vinglas slank ned fint det med.




Sådärja! Nu har ni nåt att göra så kryper jag ned hos mammsis för natten. Puss!

Morning love



Hej fina. Vaknade precis och ligger fortfarande under täcket och gosar.
Hade hoppats på fint väder idag, men istället för att solens strålar väcker mig så vaknar jag till en mulen himmel. So not okay. Ska träffa Alexandra idag. Å. Den där meningen kändes bra att skriva. Vi hade tänkt att bättra på brännan och snacka skit (vi har som sagt en del att ta igen) och kanske käka nån god sallad. Hade hoppats på en öl i solen också. Jävla fan då. Sooolen, kom fraaaaam. Ska kila upp och koka en kopp té nu och ringa bönan. Hoppas ni får en lika bra dag som mig! :)

Haha, hittade cutest picture ever!


Här sitter alltså de två coolaste killarna nånsin och tittar på Indiana Jones som de så prompt skulle hyra då vi stod i Fruängens videobutik en kall (jävligt kall) kväll i februari. Själv stirrade man in i väggen med popcorn i käften. Nu ska jag fortsätta snicksnacka med min karl i lura. Janne. Hon är bara Mattes.

Imorgon blir det till att låta solen kyssa min bleka kropp. Sov gott pussisar.

Ännu en måndag

Ojojoj. Vilken helg! Helt jävla fantastiskt ap-bra har den varit. Sommaren är här för att stanna och jag vill bara tjuta av glädjeskrik. Så jag gör't: AAAAAAAAAAAAAAH! :) Baby är gone baby gone, som vanligt i veckorna. Haha. Och själv har man kirrat jobb. Waey! Donken here I go. Det roliga är att de säger att man får äta huuuuur mycket man vill, men då dras 55 % av det jag käkar av på min lön (naturligtvis) och sedan på det 45 % skatt. HAHA VA. Ett jävla rån. Jag tar ju garanterat med mig matlåda varje dag.

Yeye. Helgen har som sagt varit awesome. Julius fick en jättefin dag med fint folk och fina presenter. Jag gav honom frukost på sängen och nyplockade blommor redan klockan nio på morgonen. Nuffen. Han vart jätteglad och skulle vara sådär morgonmysig med pussar och känna överallt. Kändes av nån konstig anledning som om det var JAG som fyllde år. Blev alldeles till mig bara av tanken att han skulle få massa paket och blommisar. Hi hi hi. *Lutar mig tillbaka och skrattar sött* Redan vid 12 på dan, (efter att Julius och Sebbe lensat systemet och flickorna gått på h&m) var trä'gårn full av mysisar. Prat, musik, bira, sol och härliga människor. Där trivdes jag i min solstol.... Nä, nu ska jag gå och morronskita! Jag sa det förresten till Julle. "Älskling, visst är det SKÖNT å morronskita när man är bakis??" "Va?... Nee?"
Övervägde ett tag för att ge ett katchigt svar som "HAHA skoja bah!"





Morgonchill.


Här ligger jag och chillar livet på en pinne! Nä ska försöka dra upp mitt feta arsle ur den här sköna jävla soffan nu. Och in i duscha!. Jobbintervju på schemat at 8 ´clock. Sedan blir det en tripp till stora vida staden för present, och sedan kl. 15 möter jag upp honey bee. Skriver mer senare! Kaffet kallnar vettni. Tjaro!