Troj what?

Okej.................... TROJA SÖG.

JA! Kasta skit på mig bah. Gööööreeee

Men så tycker JAG.

Jag vet inte. Den kanske inte gör det om man KOLLAR. Men jag hade liksom datorn i knäet samtidigt som jag tittade. Ingen bra kombo. Fast ibland koncentrerade jag mig verkligen och försökte hänga med i handlingen: men den blev verkligen inte mer intressant för det!! Pitten var i och för sig hot as usual, och hon-vet-inte-vad-hon-hette-men-blont-hår-och-söt var ofattbart vacker.

Så som sagt: säkert en jätte fin film om man nu gillar sånt och är in the right mood. Men för MIG, IKVÄLL var det ingen hit. Inte för mamma heller. Hon gick och la sig efter 5 minuter.

........

Hahahahahaha.

*Ler*


Lussebullar as it's best!




Mmmm! Helt jävla gudomliga blev dem. Kick-ass lussisar. Perfekt saftiga (hemligheten är kesella) och perfekt färg på dem. Så nu sitter mami å jag bänkade framför kanal 3 och Trrr...oja! Har aldrig sett den förut, och ja det är sant. And don't ask why please. Reaktionen är alltid: VA?! ÄR DET SANT?! Skojar du?! Neeeeeej. Så från och med om cirkus 2 timmar behöver jag aldrig mer vara med om den bara extremt jobbiga och tröttsamma situationen. Så det så!



Matilda bakar!

Mmmmmm.. nu står min lussedeg och väntar så snällt. På att bli tjockisdeg. Och sedan smalas ut. (Hehe)
Tittar på Ensam Hemma samtidigt också. Ungefär som Leila pratar med kameran, pratar jag med Kevin. Han förstår mig.


Såhär glad är jag över att det är juuuul...


Wieeee. Nu ska vi laga glögg! Så det så!



Första advent


Hej påer. Idag är det som ni kan läsa i rubriken: första advent. Haha sannorlikheten att ni redan vet det är ganska stor, men låter bättre att säga att det var jaag som talade om det för er! Igår blev det hemma för min del. Den här helgen har varit extremt lugn. Ingen utgång, och inte en gnutta alkohol eller onda fötter. Hehe. Så sa pappa en gång när han var sjuk: Min arm är ond. (.........) Va?

Idag vill ja baka lussisar!!!!! Vi åt i för sig peppisar och drack glögg igår. Och julstämningen är på över-topp. Så nu är det jätte julfint här hemma, och min rosa julstjärna sitter uppe i ett av mina stora fina fönster i mitt rum! Sitter och tittar på Idolreprisen nu och dricker some coffee. Morsan ligger bredvid mig utslagen i soffan. Ja en riktig söndag helt enkelt. Halv två börjar någon film som heter Queen sized. Jag totally ÄLSKAR high school filmer där en totally cute "ugly-betty" finns med, men som olyckligtvis mobbas totally av the Plastic Fantastics. Awesome tihi. HALLÅ, VAD SKA MAN ÖNSKA SIG I JULKLAPP? PANIC.AT.THE.DISCO.




Oh it's Friday!

Det är fredag. Det klingar så oerhört skönt i mun att jag nästan får ont i magen. Sitter och försöker äta lite pasta, och dricker självklart fredan till ära ett glas rött till :) Har inga planer alls för kvällen, Ida vill ut den lilla partyprissan. Men själv är jag inte särskilt taggad alls... What the fuck is happening with me?! Haha. Ne vi får se helt enkelt, jag hinner säkert ändra mig ;) Mhmm! Men Idol ska i alla fall tittas på, och sedan får vi se var kroppen tar mig. Har tänt massor av ljus (someone, be sursprised.) och sitter och lyssnar på über-dunder-drop dead GOOD music. M-m-m.

Näfan, nu ska jag plocka undan lite här. Morsan är på galej tonight, så det är en heelt föräldrafri kväll! Farewell!



Bland världens vackraste par





(Dör.)



Citronmarinerad kyckling och Back to the roots!


Mmmm. Jag är helt sanslöst bra på att laga mat. I'm telling you. Har stekt kycklingfiléer i olja och citronskal plus citronsaft. Muuumsi. Mammas idé dock, haha, men vi kan ju låtsas lite att det var min. Visst? Åhh jag vill se New Moon. Jag dör. Jag. måste. se. New. Moon. I HAVE TO! Vill dreggla lite över Jacob. Och avundas lite över hur vacker Bella är. Åh. ÅH!

Har det jätte mysigt just nu. Har städat och gjort fint. Tänt ljus har jag gjort också. Över. allt. Och nu står maten på spisa'. Så nu är det bara för mammsen att kliva in från snöstormen till en varm lägenhet med goood varm grööt å en stoor varm brasa. Heheh neeej, så var det ju intee. M-m-m-m. Jag sitter och lyssnar på jävligt bra musik. D'angelo, Joss Stone, Sly & The Family Stone, Mr. Roam (som jag inte hade en aning om att han ens existerade, someone? Jäv-ligt bra) och lite annat smått och gott som Earth Wind & Fire. Nä fan nu kom morsan hem, see you lateros. xx


Oh, my ex says I'm lacking in depth

Hell. Mitt té är för varmt och brände nyss hela käften.

Jaja, hur står det till med er alla? Själv är jag jävligt seg och sitter som ni kanske nyss förstod och dricker té. Earl Grey is the shit. (Efter Söderblandning) HAR ALDRIG DRUCKIT CHOKLADTÉ, ÄR DET GOTT?! Har hört att det ska vara en upplevelse... Yaaya cut the tea-crap-talk. Den här dagen har varit otroligt seg. Utgång blev det igår, så jag är typ lika med död. Och liiite illamående. Hihi. Sitter och lyssnar på Strokes blandat med goa bitar från Sofia Karlsson (lovelove). Ska börja med maten snart. Å smutta i mig mitt über goda té, samt tända lite ljus.

Och vet ni vad....
IKVÄLL ÄR DET MAMMAS POJKAR!!!!!!!!!!

hehe skulle bah säga!


Heavy Cross


Kort dag. Skönt as hell.
(Sånglektion = börjar 11 och slutar 11.40)

Jag klagar icke! Så nu är jag hemma i min übersköna älsklingsfåtölj och vid 16 (tydligen) idag har jag körlektion. Trodde jag hade dubbellektion vid 13 inbokad, men ack så fel man kan ha då. Tur att jag ringde och dubbel-checkade imorse. Yaya. Sitter och stoppar i mig lite lunch för tillfället, dagen till ära fick det bli rester från woken vi åt i förrigår. Mummmmmmmms.

Ska sätta fart lite med inövning av låtar nu. Har gemensam sånglektion imorgon, vilket innebär att alla sångare och sångerskor ska framföra vad vi hållt på med under den här terminen inkl. eventuella rester (där jag t.ex. har Nobody's Wife) för varandra. Känns riktigt längesen som vi hade en sån här lektion, så det ska bli riktigt skojsigt! Nä, öva låtar var det... Puss på fina, hörs förmodligen 2night!



Bad Romance


Nu är jag hemma igen mina små kycklingar!

Åh, kommer ni ihåg när man lekte sådär?
- "Koooom alla mina små kycklingaaar" sa man, om man var höna, med världens mammigaste och jobbigaste röst.
- "Vi våågar i-i-nt-e-ee...." svarade de små kyllingarna så gulligt de bara kunde.
- "Vaaarför dååååå?" upprepade man. Nu är rösten sådär äcklig att den skärs.
- "Fö-för.. vargen!!"
Så var det en varg som jagade alla kycklingarna. Åhh NOSTALGI.
Ja. Ni skulle förstått om ni var där...

Jaha, så nu har man åkt idol-bil. Med gulle Ronja som chaffis. Duktig som satan är hon. Vi lyssnade på Idolernas egna skiva, of course! (Det måste man göra om man åker idol-bil), och åt läkerol för hela slanten. Ok, någon slant var det kanske inte, då allt candy var free och Idol sponsras av Läckis. Vi hade en en mysig tur i alla fall! och rövardotter berättade alla dark secrets om de skönsjungande idolerna. Jag är helt förskräckt förresten! REZA HAR ÅKT UT. Hur i helvete är det möjligt??

Well, ska kika på some clothes on internet now. En klocka är in a need. Gärna en gul. Eller orange.


Hääär åkte viiiii. Heeeejdå!


Idol-resa!



Heeej! Saknat mig? Såklart ni haaaaar puffisar! Är proppmätt. och då menar jag PROPPmätt. Har ätit en mycket delikat chicken sallat med kära mor min. Till detta blev det vatten och brö! Idag kom jag hem från skolan jätte sent, jag och Jenni satt som vanligt och drack kaffe och samtalade i foajén som de sofistikerade school-lovers vi är! Hahaha.

Måste börja göra mig iordning lite snabbt nu, blir upp-pickad av lilla Ronja när som helst. Ska följa med henne på en tur runt Stockholm. Haha. Hon jobbar på Idol och ska hämta lill-Erik vid kvart i 8 imorgon bitti, så idag ska vi checka lite vägar och dylikt. JAG SKA VARA KARTLÄSARE! Den ni!

Puss puss puss

(Ett roligare inlägg dyker förmodligen upp laaaater.)


Good morns'




Kör på conversisar idag! Ha en underbar dag, så hörs vi när jag kommer hääääm. Piss och puss!



DAMN girl!




Gorgeous.

Sitter i skrivande stund på toa. Å skiter. Det är skönt. Hehehehehe. (Konstpaus.)
Vad gör ni? Jag har så jävla ont i magen. (Ännu mer konstpaus.) HAHAHA okej... blommor och blad, mjölkchoklad. Googlar lite på vackra människor. Eva Mendes är något från det ordinära. Hela hon utstrålar verkligen självsäkerhet och beauty. Hon nästan gnistrar. Jävla Eva.
Jag vill också gnistra.

Imorgon är det skola igen, och snart är det helg. Så brukar jag tänka. Då går den tråkiga veckan fort! :) Helgen har varit rätt lugn, utgång fredag och über chill hemmakväll med mammsen igår. Det behövdes verkligen. Idag har vi hunnit övningsköra lite, samt sovit. Vet inte om jag har någon sjukdom på g eller något. Är trött hela tiden, oavsett tid på dygnet. "Iiiiiiinte OK". Ska försöka sätta igång lite med plugg ikväll också, ska diktsätta en låt vi fått på Estetisk verksamhet. Yaey, kan inte bli roligare. En fet kopp té får göra mig sällskap

Okej, nu har min röv domnat bort.




What the fuck hände med min blogglucka?

Ja Matilda! Var så god att svara på det!

I'm so sorry folks. Jag har helt enkelt skaffat mig ett liv. Ligger och tittar på reprisen av bonde med morsis. Är trött som ett fanskap och känner mig illamående även idag sen fredagens bravader. Haha. Fy fan. Men jävlar i mig vad roligt vi hade det. Alex drog tidigt. Så jag och Sarah bestämde oss för att stanna kvar och röja stället in på småtimmarna. Det gjorde vi också. I lördags hade Sarah volleyboll-match och upp och hoppa blev det vid halv 12. Jävligt skönt och jävligt behövligt.

Idag blir det söndagsmys med la familia. Förutom vår Emma då, som snart också kommer hem. From Norway. Väldigt tråkigt, och väldigt skönt att hon kommer hem. :) Nu ska jag övningsköra lite med mamman, och hämta Lovis å Dogge i Årsta. Vi hörs senare gullisar. Puss!


Barnvakt

Tjao. Är rätt depp idag, donno why. Kan ha att göra med vädret. Tittade lite på Ensam hemma 2 och blev på bättre humör!

Är barnvakt åt grannen för tillfället. Världens nuffebarn! Jennifer peddot är kär i honom. I och för sig ska jag inte skylla aaaallt på henne, hehe. Iaf, har inte hunnit käka någon middag. Klockan 19 kom bebben upp. Ja, alldeles själv. Med resväska och hela köret. Hahahaha. Vad kul det hade varit. Efter lek och bus ligger ÄNTLIGEN det lilla livet och snarkar för fullt. Plutte.


Lellen och skrikig. Men i Mattes händer är han i tryggt förvar. Hehehe
Nu ska jag slänga ihop en omelett or some, sen är det bonde!!


I can play on broken strings



Kan inte sova. Är inte trött över huvud taget. Så guran får sällskapa mig ett tag...


Oooh Haaappy Daaay


Hi folks. Sitter här och knaprar på en knäckebrödskiva med makrill på. M-m-m! Kom hem från kören för ett litet tag sedan, som ni kanske inte vet så börjar körhelvetet 7 och håller på till 9. Man hinner knappast äta emellan, och hungrig som en varg är man när det börjar lida mot sitt slut. Not fun. Öhh.. anyway..

Jag är så AVIS på Ronja. Hon praktiserar på Idol det aset. Så idag har hon fått hämta idolerna på olika ställen och skjutsat dem tillbaka till Idol-hotellet. Haha min lilla chaffis :-* Så idag saknades hon på kören den skitungen! Fick sjunga aaalldeles själv med kärringarna. Men det gick lika bra det!!

Nu ska jag trycka i mig något mer. Min mage kurrar och gör ooont. Maaammaaaaa



Utdrag 2009-04-09 @ 22:57:24


"Jag är så jävla rädd. Så jävla rädd att förlora dig. Så jävla rädd vid tanken jag utan dig. Jag är så jävla rädd. Rädd att dagen "du men inte jag" ska komma. Den ska ju inte komma. Den får inte komma. Men en dag så kommer den komma. Så är det bara. Det tillhör vår natur. Kärleken. Det är kallabalik i min hjärna just i skrivande stund. De senaste dagarna med as a matter of fact. Ovissheten. Det är den värsta biten. Att inte veta. Att leva och se. Att vänta. Att inse. Att blunda. Att öppna ögonen för att man måste. Att inse. Att fatta. Att gå sönder. I tusen miljarder bitar. Tusen miljarder glasskärvor. Akta, så du inte skär dig. Akta, så du inte brister. Ensam. Med glas i foten. Ensam. Med glasskärvor iproppade i hjärtat. Vänta lite, jag behöver ju inte akta. Nä. Inte nu. Jag känner mig trygg. Det skulle se konstigt ut. En älva utan varg. Som kaffe utan socker och kärlek utan kyssar. Och dessutom är jag inte så dum att jag trampar i glassplitter."


Ha vad mycket man inte vet.
Att framtiden kan skapa så mycket - så mycket nytt.
Saker man aldrig förväntat sig kunna hända.
Man är så jävla liten. Pytte



Nostalgi


Åh kommer ni ihåg alla dessa underbara barnprogram?! Jag dör.

Peta Näsan (Haha genialiskt program! Bara namnet säger allt.)


Simpor och Grodfötter (Minns att jag tyckte det var lite obehagligt, men var ändå jätte nyfiken och ville inte missa ett endaste avsnitt!)


Rädda Joppe ("dööö eller leeevande") Lov-ely!


Trolltider (Favoriten. Helt klart. Genom alla tider.)


Titta, och njuuuuuuuut.
Och jag tackar adjö för mig, sov gott sockeräpplen



Låt bilden tala för sig själv:


Hahahahaha. Det var så kuuuul. Kanske var alkoholen som gjorde det
Men jävlar i mig vad roligt vi hade, taha!




Önskeboken!


Hello sugarpies. How you're doin?

Lagar mat jag. Ovanligt. Njeeee. SÅ är det när man är husmor. Mamma kommer snart hem och då blir det mysis framför teven. Har tänt massor av ljus också, har kommit på att jag blir på så mycket bättre humör av det. Ha! Jag blir verkligen det. Mysfaktor en miljon miljard biljard. Det blir korvstroganoff ikväll, vet att ni var nyfikna så svarade på frågan innan ni hann fråga sådär. Idag är det alltså... inget bra på teve. Or? JUSTE, haha när jag tog upp posten idag så fick jag till min förvåning syn på Önskeboken. JA! Önskeboken nivet! BR's! Jag säger ju att det är jul! Åh, nu kröp min julstämning upp ytterligare ett steg. Dessutom har jag tittat på Ensam hemma idag. Och lyssnat på Christmas carols. Mm! :)

Jag kommer ihåg när man var liten bebbe, och ringade in allt man ville ha i Önskeboken. I min bok var det nog fler ringar än leksaker. Hehe.
Men det är ju inte så konstigt med tanke på att jag önskade mig en källare när jag var 4.


Har aldrig förstått mig på de så kallade Bratz-dockorna.
Porriga brudar till små snoriga oskyldiga puffe-kids?



Disappointed


Paradise Hotel i år är ju ett SKÄMT. Haha inte för att Paradise Hotel nån gång inte varit ett skämt, men underhållande har det allt varit. Och ja, jag har fastnat varje år. Men nu känns det bara.... b. Jävligt b! Jaaajaaaaaa, sitter och tittar på Heart Break hotel. Världens underbaraste film! Hahaha, den är så gullig. Och så jävla vuxen. Känns nästan som jag själv är den där som är 40 fast gärna vill tro att jag är 20. Så charmigt pinsamma är dem. Tänker bara på min älskade mamma. Puffen

Imorgon är det skola igen. Nej fan, snart är det helg! Ha, det lät bättre. Waay better
Nu är det läggdags som gäller, och sju ska klockhelvetet ställas på. Yaey. Kärlek till er, och sov bäst




Guitars and strings


Jag-är-propp-mätt. Kräks vilken sekund som helst. Men gott var det!
Nu ska jag ta bilen och morsan för att köra en sväng till Tallkrogen. Ska sätta på nya strängar på guriluran, och jag kan inte sånt (hehe ja) så mammas kompis ska vara übergullig och hjälpa mig! Tusen tack till honom.

Måste börja duka av och göra mig smått i ordning nu. Tittar förövrigt på världens mysigaste serie på ettan, som ska se ut att utspela sig någon gång på 1800-talet. Fina gamla klänningar, och fina frisyrer. Love it. Ne, vi hörs senare ikväll. Mami skriiiiiker på mig nu. Puss puss puss

Förresten! Vet ni vad som går ikväll???
PARADISE HOTEL

OH MY






Helgen!

ÖJ!

Nu sitter jag på toa och skiter. Vad gör ni? Jag är så in i helvetes jävla aptrött så det går inte att beskriva med ORD. Haha det där uttrycket är så kul, hur ska man annars beskriva det liksom?? Ha! Ikväll är det söndagsmys med mami, vi kom hem för ett litet tag sedan och har varit och handlat söndagsmiddag. Det får bli fajitas ikväll, mumma!
Helgen har varit väldigt trevlig. Fredag - utgång med fina Sarah och fina Ida. Vi började kvällen på söderhofen och avslutade på Grodan. Vi hade det jättekul :) Men tidig hemgång fick det bli, man hade ju körkonsert dagen efter... Ronja försov sig, och en timme senare befann vi oss i kyrkan. Det var liiite pinsamt. Dessutom stod någon Tommie a.k.a. Per Gessle och spelade gura för fulla muggar när vi gick in i det rum där minst 60 pers satt och stirrade på oss med en aningens irriterad blick. Hehe...... MEN VI HADE SVINIGT KUL. VISST RONNI?
Kvällen blev dock väldigt sen, och det fick bli lite tv-tittande med Rövardotter at my place och en sen natt även där. 2 somnade jag. Fråga inte varför. Nu ska jag laga mat, mamma tjaaatar. Hörs sen beautiful



Nu kör vi!


Nu sitter vi finally hos Ida och har korkat upp Champagnen. Blir nog ganska nyktert för min del ikväll, eller: inte lika fullt. Hahaha. Ska upp 8 imorgon bitti tydligen talade min lilla mor om för mig. Längtar :)

Ska börja röra oss mot Hof snart. Vi hörs imorgon, om vi inte ses i dimman ;)
Pussar

Sarah Matilda and the Idaaslida! :-*


Friday the 13th

Hej fina. Hur mås det fredag den trettonde? Haha lite creepy måste jag erkänna att det känns. Men än sålänge har det varit lugna firren.

Sitter och lyssnar på Melissa Horn (kärlek) och äter lite lunch. Pastakuddar ifyllda med ricotta och spenat, med lite tomatosause fick det bli. Dagen till ära. Jag är jävligt taggad på utgång ikväll, så förhoppningsvis blir det jag, Ida och Sarah som slår klackarna i taket ikväll. Och sveper några bira. Hahahaha jag älskar att vi är så okvinnliga. Sitter här och försöker tagga till. Haha ja, redan nu. Imorgon har jag förövrigt kör-konsert. Jag ska sjunga solo, så det gäller att jag kör lagom hårt ikväll. Och väldigt nyktert imorgonbitti, vill säga. Hehe.

Titta förresten vad jag hittade i gulliga Foki's blogg:


Hahahahahaha. Jag dog några gånger..

Ska ringa Sarah och Idan nu! Laaater



God morgon!

Nyvaken och lagom fräsch tjej.


How are you kids? Sitter och väntar på att bussen min ska komma, jag. 36 går den, och jag har det jävligt nice eftersom busshållplatsen ligger PRECIS utanför min dörr. Mohaha. Så 34, 35 brukar jag tassa nedåt. Konstigt att jag aldrig missar den...... hehe. Idag har vi kör som första lektion. Waey. Går till halv fyra idag, och efter skolan ska jag faktiskt köra min första gång på bilskola. Fick bli Fruängen trots allt. Känns väldans mycket bättre må jag säga!

Nu ska jag äta upp det sista av min gudomliga gröt och lyssna lite till på Musiq, och plocka ut iPoden.
Ha en underbar dag, så har jag det också :) Puss!


Je t'aime


Åh! Så jävla söt bild på min bästaste bästa vän. Jag älskar henne så mycket så det gör ont! Jag räknar alltid med henne och har alltid gjort. Det bästa är att jag vet att hon gör det med mig med. Jag lämnar henne aldrig! Hon är the shit helt enkelt.



Well, it's always better when we're together

Yes it is. Nu är jag hemma mina små penntroll. Eller kanderade sockeräpplen, som Jenni så sött kallade mig för två sekunder sedan över msn. Hur mår ni? Jag mår ovanligt bra idag faktiskt, känns som skolan flyter på bra och snart är det så kallt ute att marken inom snar framtid är alldeles vit. Det hurrar vi för.

Ligger utsträckt i min fåtölj i vardis (vardagsrummet för er trögskaft) och lyssnar på Jack Johnson blandat med lite Sofia Karlsson och Melo. Har tänt massor av ljus, och jag mår såååååå bra. Livsnjutarstil indeed. Snart är mammsen och Lovi hemma också, är hungrig som en varg så ska börja laga lite käk alldeles strax. Hörrni, snart är det helg! Veckorna går så sjukt fort, känns nästan som det är helg hela tiden. Hahaha. Vad ska ni... Nej förresten, tänker inte fråga er. FÖR JAG FÅR ALDRIG NÅGOT SVAR. Otacksamma-läsare.com.

Bara för det ska jag lämna er nu.
Neeeej, spread love.



Såhär mysig är jag just nu!! (och vig.)

PUSS!


How do we make love


Tjena. Sitter i sängen fortfarande, börjar inte förrän 13 idag. Med ensemble. Yaey, finally. Har sett fram emot den här lektionen, har ju bara legat hemma sjuk alla andra ensemble-lektioner - men idag kör vi! Ska bli skönt att få börja sjunga igen. Inte för att jag inte gör det hela dagarna hemma men... heeeehe. Idag slutar vi ganska sent har jag för mig, äh mysigt kommer det bli på hemvägen i alla fall. Mörkt as hell. Det enda som egentligen fattas just nu är en man, hålla lite hand och vinter-mysa. Haha vintern är inte ens här ännu... yes i'm weird. Fast samtidigt är det jävligt skönt att vara singel, lite time for my own så att säga.

Nu måste jag put some clothes on. Under tiden lyssnar jag givetvis på Musiq och Angie Stone's "The Ingredients of Love". Åh. Real soul.
Neeeej tuld, gör dig i ordning nu!
Slänger säkert upp någon bild senare. Morgonpussar (yum... haha)




Innan jag somnar...


Mina hårstrån över hela min kropp står rätt upp. Fy fan vad mäktigt. Vackert!

Okej god natt nu, for REAL. Puss


Tilde in Colourz







Good nights. A lots of.
Vi hörs imorgon om inte annat :-*


God kväll!


Jani, här ligger jag inkrupen under 3 tjocka täcken. Ja, TRE JÄVLA TÄCKEN. Hahaha det måste vara något fel på mig.

Dessutom lyssnar jag på själmusik. Det är sån musik som är bra för själen. God musik. Ja nyttig musik! John Mayer och Musiq och Amos Lee är männen som slår högt ikväll. Ren jävla guld är vad dem är. Ljuvliga jul carols dyker också upp emellanåt. (Har gjort hela dagen egentligen, men ni skulle hata mig om jag nämner ett ord till om jul så jag håller käft) Hehe sååååå.

Vad gör ni ikväll?
Det är så kul att fråga er frågor. Meningslösa frågor. Som inte en kotte svarar på. Hahahahahaha. Ja ja, i don't mind. FAKTI-SKT. Ni får väl sitta där och tänka att "Ååh vad jag vill kommentera" men inte göra det. för vet ni vad ni är, ni är fega.. ni är FEGA! Ha. Tss. Hurmf. Argh.
Nu ska jag skita

......konstpaus.


Bryter isen:
Fick äran att sjunga solo idag på kören. Det var kul.
:)


8 days of christmas

Hehe, alla mina inlägg har med jul att göra. Så inlägget till ära:

Såååå, vad gör ni ikväll? Ikväll är det kör som gäller. Ronja. Alex. YLVA. ÄR NI TAGGADE? Det är så mysigt med vår kör, för majoriteten är gamla kääringar. Men det är chill. Vi får chansen att visa hur otroligt begåvade vi är. Haha. Mohaha. Det känns nästan precis som i Så som i himmelen ska jag säga er. Amatör-kör med alla olika sorters människor. Jätte gulligt! :') Så i helgen har vi konsert för alla er som undrar. Haha så kul. Det är sån otrolig skillnad till de körer man annars sjungit i. Men det blir fiinfiint! Vi sjunger bra låtar och alla är alldeles fascinerade över hur "otroooligt duktiga" vi...

ÅH SKA DÖDA ALEX NU HON SITTER OCH PILLAR MIG I NÄSJÄVLET MED EN FJÄDER



Christmas lover

Pumpar julmusik i väntan på att mannen ska komma hem. Vad gör niiiiii? Fuck jag är på sånt extremt julhumör att jag känner mig sådär äckligt jobbig, shoot me someone. Mina grannar borde hata mig nu , mohaha. Dom är roliga dom, klockan fyra knackar det på dörren och en fråga som lyder: Skulle ni kunna sänka basen lite? Haha seriously... Hade ni vetat hur dem fungerar hade ni förstått mig. Utan tvekan. Jag blir g-ä-l-e-n.

Nu ropar potatisarna och ugnen.
Puss puss puss




?!


N Sync var det till och med ! What the fuck . Haha nu blev jag generad

Heeeeeemskt



Såhääär mysigt har vi...!


Nu blir det témys och kokosbolls-bakning. Elleeeer? Hur var det. Alex är hur som haver gone, på toaletten och lättar på trycket eller något liknande skulle jag tro. Medan jag muppar mig till Westlife christmas songs. HAHA om det ändå vore så väl, nej i'm not gonna go that far. Det finns ju liksom en gräns. Däremot spelas diverse jul-låtar i mina überbra högtalare :) Mys mys mys. Längtar till julen så mycket att jag kan dö. Ya, it's true

Puss!


Ge mig dina läppar, kvinna!


Haha hittade en rolig bild. Finn ett fel. Bevis på att läppar gör en heel del. Men vacker är hon. Stunning.


Nej läggdags.
Pyss.


Flickan och kråkan


Jag kan inte sluta lyssna på den låten. Så mycket känslor. Den är så fin, så skör. Med miljontals tända ljus omkring mig ligger jag raklång på sängen. On my stomach. Och datorerar. Bloggar. Facear. Och msnar. Haha, det kanske är dags att sova. Men känns jäkligt segt, är inte trött för fem öre. Vill bara ligga här, filosofera iväg och lyssna på bra musik som får mig att må bra. Ända in i själen. Det är sånt som vi behöver. Varenda en utav oss. Mm.

Snart är det jul också, och min julstämning var i mig redan för några dar sedan. Känns som snön ligger tjock utanför och man bara kan räkna på handen hur många dagar det är kvar till the big day: julafton. Åh det sprudlar i hela mig när jag tänker på julen. I år är stämningen ultimat. Julsånger har spelats på min Spotify extremly, och nu väntar jag bara på pepparcakes och lussebak. (Som vi förövrigt tjuvstartat med.) Haha ja vi är sjuka i huvudet !


Vackert.


The push-out thing


Hahahahahahahahahah det här måste vara det roligaste jag sett!!


You guys see? Haha the push-out kalsong is here ladies. All for you!
Fy fan vad kul ! Det är ju genialiskt.

Beskrivningen är ju bara helt underbar:
"Håll kulorna i schack. Skryt med lunchlådan.
Kvinnor, som ju alltid varit slugare än män, kom för länge sedan på att man genom att trycka upp och hålla på plats saker man är stolt över framstår som en smula finare än man egentligen är. Så i dessa jämnställda tider är det väl inte mer än rätt att män får skörda samma fördelar? Och det är ju hur lätt som helst: på med kalsongerna, stoppa paketet i en liten (?) ficka framtill och säkra alltihop med en justerbar gummisnodd. Voila! Värsta lunchlådan! Som dessutom håller sig på plats!"


Notera: värsta lunchlådan

Haha love it!



Följ med mig in i mitt rum...

Nuuuu ska ni på rundvisning i mitt lilla rum. Haha har städat så fint, och nu kvällen till ära är det proppat med miljontals ljus i alla olika former och sorter. Mysfaktor miljon. Tyvärr är kamerajäveln och jag inte kompisar ikväll - den är död. Illa. Här är i alla fall min lilla lya:









Yesterday's look





Fars dag


Hello sunshines.

Idag vaknade vi. Nyktra. NYKTRA. Jävlar, pris till oss må jag säga. Och jävligt nice känns det! Lördagen blev en flopp, men vad gjorde det. I Gullmars var vi klara klockan halv 2 för hemfärd. Hann med en sväng förbi Grodan och puss på Ida. Sen var det game over för våran del - kände inte alls för att parta då jag hade ställt in mig på en hemma-myskväll med lite time for myself. Den planen blev ju ganska körd, när jag och Jenni var på väg hem från gospelkonserten (som vi för övrigt hade i Immanuelskyrkan med Cindy Peters. V-e-r-y nice. She surely knows how to handle SOUL) fick jag ett antal sms som löd ungefär såhär "ska vi ut? jaaa" Hehe då kunde man ju inte riktigt säga nej. Visst förstår ni mig?? Fick dessutom med mig lilla Alex som även hon hade ställt in sig på en extreme-night-at-home. Ja ja, utekväll blev det visserligen men den enda alkoholen som susade genom mitt blod var ett glas rött. Ganska o-nice till en början, men jag är ytterst tacksam idag. Hur mår ni? Bakis som as eller? Mohahahaha. HAhah. Iiiiiiiinteeeee jaaaaaag.

Idag är det Fars dag. Min pappa har svininfluensan, och hans röst ärlikamed förstörd. Plutten. Så det blir ett telefonsamtal till honom istället, med den gulligaste rösten jag har. Mm! Det blir braa. Förhoppningsvis ska jag och mammsen köra lite idag, hon fick sitt tillstånd som handledare igår. TACK OCH LOV. Efter typ 2 månader. Bra vägverket, bra. Tur som fan att pappa fick det för typ ett halvår sen. Anyways, nu ska jag visa henne mina skillz! Mhmmmm

Lots of loves ♥







A very good truth about girls.



"Don’t text too much because it comes across as desperate. never send two texts in a row for the same reason. no facebook chat every time he logs on, ‘cause that’s desperate too, as is ‘Liking’ everything he posts, so don’t do that either. remember not to ask when we’re seeing each other next because nonchalance is key, right? don’t sound to eager when he suggests doing something in the future, remember, nonchalance. when you’re out with other people, don’t demand his attention, he’s not there just for you. and don’t make an issue of him making friends with new girls, that’s asking for trouble, you don’t want to look jealous and insecure. when he wants to go to sleep before you do, don’t latch onto him because you’ll seem weak, needy, intense.


All these crazy rules i’ve made up in my head so you don’t see past this facade. i’m not nonchalant, i over-think everything. i can be intense, and i’m definitely jealous at times. but in essence, at the crux of all this overanalysation; i am insanely in love with you. i just wish you knew how far away i am from nonchalance."



Fredagsmys!

Nu sitter jag här. Hos lilla Rövardotter. Jätte längesen jag satt i den här soffan, och nu är jag häääär. Tacos framför Idol är vad som står på listan tonight. Och fröken Ronni det är faktiskt mysfaktor 5000! Hihi.
Nu ska jag hjälpa till i köket. Tror det behövs. Hehe-he. Imorgon har vi stödkonsert för Liberia i Immanuelskyrkan. Wiee. Efter det blir det faktiskt INTE utgång. Hemma mys i min soffa är vad jag ser fram emot istället, med mys och en bra rulle.. :)

NUUUUUUUU BÖRJAR IDOL OCH ANDREAS TA MIG TILL FRUUUuuu





Wild Roses


Jag har en vän. Som jag bryr mig om något ofantligt mycket. Grejen är bara att jag inte riktigt tror hon förstår hur mycket. Allt jag vill är att hon ska må bra. Mår hon inte bra, mår inte jag bra. Och nej, du får inte mig att må dåligt. Tvärtom. Du lyser upp mina dagar som solen under högsommar. Du finns alltid där och pushar mig till det extra, precis som jag finns för dig. Du drar mig över linjen, och jag drar med dig. När du började i min klass, började ett nytt liv för mig. En Du kom in i Tuldis kvarter. Och en Jag kom in i ditt kvarter. Våra likheter är så slående att vi inte ens la märke till dem i början av vårt dejtande. Jag var inte särskilt populär hos dig, och du min vän var inte någon favorit hos mig heller. Men vet du vad? Hade du inte kommit in mitt liv, då hade jag missat en sån underbar människa som du. Jag hade inte varit med om de saker jag idag har varit med om. Ledsna stunder vi delat med varandra i sorg, till stunder då vi bara inte kan sluta garva. En blick åt ditt håll och jag kissar på mig. Vet inte var jag vill komma med det här inlägget, mer än att du behöver mig precis på samma sätt som jag behöver dig. Ingen Marre utan Allan. Så är det bara. Som du en gång sagt till mig "Du kom som ett brev på posten". Det sitter fast i mitt huvud, och snurrar omkring. Det gjorde jag, precis som du gjorde. I min post.
Hade jag vetat för 3 år sedan att du en gång skulle dyka upp i mitt liv hade jag irrat omkring i frustration och framför allt: längtan.
Tur att det kom som en överraskning istället då.

Jag tror på dig Alexandra, och kommer kämpa åt dig när du gett upp.
I L. you


Världens ballaste människa.





Så jäkla ball. Så jävla egen.
P!nk U go girl


Shorty hair



Har bestämt mig för att spara ut mitt egna hår! Och ja..... jag har haft löshår isatt innan. Yes i'm unmasked.
Hur som helst, nu ska mitt TJOCKA långa hår tillbaka. Och tar det tid så får det fan i mig göra det, för nu är jag trött på skabbigt löshår och hur otroligt ofräsch (men samtidigt jävligt snygg) man känner sig i någon annans hår. Blä!

Tittade nyss på Inlåst. Åh, jag har förälskat mig i den lilla maraboubiten Levi. Snygg som satan. Come to mama! I can handle you. Okej, nu börjar vi gå överstyr. Hahahahaha. Äckel-tuld. Peddo.. Men fin, det är han allt. Annars ligger jag och myser i min extremt sköna soffa med sockisar på fossingarna. M-mM-M! Mysfaktor hundra. Imorgon är det fredag peeps, och då jävlar i mig blir det inte party. Haha känner att jag måste tagga ned lite. Eller så ställer jag in mig på myskväll, vilket oväntat slutar i kaos på dansgolvet och föööör många öl. I för sig skulle det inte vara så oväntat när jag tänker efter.... Nej fy fan, skulle behöva en vit månad. Nej det skulle jag inte! För jävlar i mig vad tråkig ni skulle tycka jag vore då

Puss puss puss


Peter Pan


Åh! Ligger och tittar på världens mysigaste film: Peter Pan. Hook. Jag älskar att titta på barnsliga filmer med dramatisk musik och där allt är orealistiskt och magiskt. Man blir verkligen som ett litet barn själv. Den mörkhyade knubbis-ungen med basker vill man ju bara äta upp med lite smör på. Gosi!!



Nä, back to studies. Ligger och pluggar lite också. Mindre kul.....
Har religionsprov imorgon. Har aldrig haft så överdrivet svårt för religion, då jag tycker det är ett rätt intressant ämne. Men att prestera på prov är jag mindre bra på. Satsar dessutom på ett högre betyg i det ämnet, så plugga plugga plugga är vad jag ska göra denna kväll! Måste sätta igång med träningen också. Känns som det bara ligger där och väntar, och jag plockar inte upp skiten. Ska börja simma med Alex på Eriksdalsbadet. Känns jävligt skönt måste jag säga. Och när ekonomin tillåter (om den gör, haha) blir det att träna på Högdalen gym igen: mitt gymkort har ju precis gått ut där :(

Har sökt jobb också, så förhoppningsvis kallar de in MIG på intervju. Då skulle jag bli gla. Riiktigt glaa!! :')



God morrns'


Hej söta. Hur mår ni?

Själv ligger jag i soffan hemma med typ liggsår överallt. Hahaha okej jag ska inte tycka synd om mig mer. Men imorgon ska jag gå till skolan, måste. Har redan missat 2 dagar nu. Gissa vad jag gör? Äter pannkakor med stekt banan. Wiie. Jättejätte gott! Hade dock ingenting att steka bananen i, så de blev bara lite bruna. (Men väldigt goda!) Rekommenderar to you all. Tittar på Ellen, och ska snart börja plugga faktiskt. Körteori, och religionskunskap står på listan. Fun huh?? Yaya, man måste ju ligga i kapp lite nu när jag ligger sjuk.

Hahahahaha förresten, vet ni. Ni vet fiskspelet på face, Aquarium nånting. Där man ska mata sina fiskar och städa akvariet. Jag DRÖMDE att jag simmade i ett sånt där och såg mig själv slänga i mat åt oss firrar. Hahaha, så kuuul. Och jag bara fenade omkring där och väntade på käk. Det värsta var att den där irriterande överlugna melodin fanns med där i bakgrunden. ALLT VAR SÅ ÄKTAAAAA. Hehe..........



(Jag i orange)


Hungrig kanske inte var det rätta ordet..


Har ätit EN fjuttig pannkaka, skulle vara nyttig och gjorde på endast dinkelmjöl och olja. Inget fett över huvud taget. Tji fick jag, efter en tugga av mina annars jävligt goda pannkakor blev det suddigt framför ögonen, och jag började svaja. Som en jävla flaggstång. Dessutom blev hörseln i ena örat betydligt sämre i 3-4 sekunder? Va? Vaaa?! Jag som är så jävla rädd och orolig för allting också. Dramaqueen... Ringde mamma på direkten och då hade det gått över :( Mår betydligt mycket sämre nu än vad jag gjorde i morse dessutom.
Min lilla mor föreslog en kopp té med socker i. Jag som hatar socker i té. Och jag som skulle börja mitt nyttiga liv (hehe)

Ber till gudarna att detta går över imorgon


Jävla pannkakor. Jävla vaccin.
Sova nu.


Sjukling




Vaccinet tar kol på mig. Men förståligt är det egentligen. Med tanke på att jag precis blivit insprutad en pyttedel influensa. Ont i kroppen har jag, frossa yrsel och huvudvärk hör där till. Illa mår jag också. Men bara att stå ut. Hellre mår jag dåligt 2-3 dagar än 2 veckor av svininfluensa. Stannar alltså hemma idag. Har pratat med skolan om min lilla biverknings-historia. Så nu är det bara att vila! Och plugga om jag hinner.. Får se om jag går på kören ikväll Ronni.

Har precis tagit ett bad. Känns riktigt skönt att få värma ned mig lite. Ansiktsmask har jag lyxat mitt ansikte med också. Busenkelt att slänga ihop en liten skönhetsröra. Improviserade lite men:
  • En halv avocado
  • 1 msk naturell yoghurt
  • 1 vitlök (hahahahaha. neeej)
  • 2 msk olivolja
Så nu är mitt ansikte babylent :)
Har bäddat ned mig i soffan med tjockistäcken och satt på Mamma Mia. Jag kan inte få nog av den filmen. Amazing. Och typisk ligga-sjuk-hemma-film är den också! Maryl Streep är otroligt vacker dessutom.

Pussar


I did it!

Jag tog vaccinet mot svininfluensan. Jag gjorde det!
Nu får vi se om jag börjar gå baklänges eller om det börjar växa en extra arm. We'll see! Hahaha usch, vad säger jag. *Peber peber ta i trä-hä* Men nu slipper jag i alla fall svininfluensan, och bra är det. Särskilt när man är i riskgrupp. Yaey.. Astma har ju lilla jag. Jaja lång kö var det också. Haha var nära på att vända när vi såg den 5 trappor fulla av sjuka människor-kön. Fort gick det också. Dock gjorde det ont, men jag är ju den pussyn jag är också.

Jag har haft ett väldans bra höstlov. Emma kom hem över helgen också, jätte mysigt. Igår vaknade jag, Alex och John i min FÖR underbara säng efter en jävligt hård natt ute. Haha, fy fan alex... Kul hade vi i alla fall, jävligt kul. Fick träffa fina Ida en snabbis på hof också. Gullegrisi!! Nä slitet var det i alla fall morgonen efter. Eller... eftermiddagen efter. Vi vaknade kvart i 3. Jag vet, jag kräktes också. Har aldrig känt mig så vidrig i hela mitt liv. John fick panik och rusade hem till matchen. Viktigt tydligen... Själv hade jag glömt bort att jag skulle ha lussebak kl. 14 med mina kära vänner Sara och Mallo. Ännu vidrigare kände jag mig nu. Men vi lyckades firra det där alldeles uutmärkt! Så där stod vi: jag, Alex, Sara och lilla Mallo. Full karutta i köket, och lussebullar så det stod härliga till. Till och med glögg lyxade vi till oss med!





Jag är glad att jag har så fina vänner ♥

Ska sova nu, good night peeps'