Havsbad = sommar


Jag vill ge dig tid. Jag vill verkligen det. Men det känns som en evigens evighet. It really does - and it sucks,

idag har jag förbättrat brännan med mamma och Lovi. Vi låg som sagt vid klipporna på Gålö. Nej fan, Oxnö blev det ju. Efter tre timmars pressande, (UTAN bad - fy skäms), rörde vi på oss. Solkyssta och mätta av all pastasallad med 10 liter vatten i kroppen. Det var mys. Jag och Lovi har bestämt oss för att befinna oss där nu de kommande dagarna. Nu är det stek på riktigt som gäller. Fan, vi är i slutet av juni. Och den 20 augusti börjar helvetet igen. = Skolan. Fick förresten hem mina betyg idag. Betydligt bättre än jag trodde, så jag är stolt över mig själv! Ser faktiskt fram emot att kämpa och visa vad jag verkligen kan nu efter sommaren. Nu jävlar. Sista året kvar, och sen är det inte längre någon lek. Helvete, blir nervös bara jag tänker på det. Nä, ska faktiskt ta det lugnt ett tag efter studenten. Sen vill jag åka iväg någonstans. Bort bort. Långt borta. Funderar även på en trip till Norge och tjäna fetingcash med min lilla Irani-prinsessa. Det skulle vara oerhört trevligt!

Jaja.
Vill åka till Gotland nu vecka 29. Stockholmveckan. 107,5 kommer och dunkar ön den 9-10 juli. Vilket gör saken BETYDLIGT mycket bättre. Synd då att man inte har ett sommarjobb. Och att allt bara känns förjävligt just nu. Egentligen vill jag bara lägga mig under en sten och sova i några veckor. Kompis, det går inte bra nu. 

Men ibland får man faktiskt försöka göra saker och ting till det bättre. Eller i alla fall någon mix utav sött och surt. Nu är det sommar, jag är myndig och kär. Jag vill bara tuta och köra. Synd bara att jag inte kan göra det på egen hand.




Warm Blooded Murder



(Jag älskar henne)

Jag är varm så inåt helvete. Klibbigt. Kvaaavt. Äh, sommaren är här och egentligen ska jag inte klaga. Men 31 grader REDAN? Nästa skrämmande. Fast underbart är det. Idag har jag legat och solat på tomten med syster lovi hela dagen. Städat har vi också gjort. Bakis som as (med tanke på all överflödig champagne från gårdagen), låg vi och svettades på en filt. Men mysigt var det. Kom ändå inte hem så överdrivet sent igår, var väl hemma vid halv 3, 3 någon gång. Nu är mamma hemma igen. Äntligen. Som jag saknat henne. Hon har behövts. I mängder.

Är så jävla trött nu, så behöver sömn. Vi ska till Gålö imorgon och lägga oss på någon klippa. Jag mamma och Lovisa. Fyfan vad härligt. Bada SKA jag göra. Har längtat i flera dagar nu, sedan jag och lilla Marlene, Alex mor, badade. Alex, hon låg och kollade på. Japp hon är en badkruka. Den värsta.
Nej god natt på er. Vi hörs förmodligen imorgon!


M

Tja Douglas.

Har inte bloggat på ett tag, har inte orkat. Ikväll ska vi iaf ut. Tänkte dra till Söderhof eller Snaps och föra först, sedan får vi se vart kvällen tar oss. Igår var vi massa tjejor vid Rudan och picknickade. Mycket skratt och mycket vin! Nu är sommaren här och det gör så jävla mycket. Allt blir så mycket bättre. Mmm, en del iaf. Nu måste jag sminka mig och föna håret. Ha en bra kväll! Puss


M loves M


Jag är så jävla trött. Men kan inte sova. Vad är det som händer med mig? Som om något snurrar i mig. Runt, runt, runt. Ibland stannar det upp och då får jag tid till att tänka: Vänta nu, vad gjorde jag för en sekund sedan. Det kommer jag inte ihåg. Nej för jag var i min egna värld. Där allt går långsamt, där ett steg framåt är som att dra i tuggummi som legat i 2 dygn. Är-lika-med segt. Du har förtrollat mig, låt nu inte det gå till spillo. Jag vill ha varenda stjärna kvar. Varenda damm-tuss från förtrollningen. Du är min värld, jag innehåller dig och du innehåller mig. Bättre än så kan det inte bli. Det enda som oroar mig är om det kanske är för bra? Min hjärna är ett enda stort trassel. Ibland får jag känslan av att jag knappt längre vet vem jag är. Det känns som att jag bara är passagerare på resan genom livet. Tåget? Det kör någon annan.

Det enda jag vet är att jag är din prinsessa.

Nej, nu ska jag sova.
Imorgon - steka i solen.

Dröm söta drömmar!


L you


Vargadans?


En riktig älva tappar aldrig sina vingar.

"Hjärtat, hela min kropp innehåller dig."
Min kropp är full av kärlek. Alltså borde din vara översvämmad.

<3



Som i en gammal sång där allt blir bra


Hej bloggen!

Nu är jag äntligen hemma. Har varit och tränat och det tog en jävla tid både dit och hem. Jag menar, jag tog bussen som gick 12.16 hemifrån och är hemma nu 16.00? haha, jaja. Nytränad är man i alla fall. Och mätt. Gjorde världens godaste sallad av resterna från tacosen igår. Med lite naturell yoghurt till blev det mumma! :) Ska hoppa in i duschen alldeles strax och kila iväg och hämta Samuel på dagis. Bebben! Fast någon bebbe är han i för sig inte längre, med tanke på att han typ är 1,70 lång och 6 år. Äh, för mig kommer han alltid vara 3. Vare sig han vill eller inte. Ungefär som jag är 12 för Emma och Lovisa. Haha.
Skriver mer ikväll i guess. Måste skynda mig nu. Pussiiii


Jag dör.

Oki, jag dör.

Det är så in i helvetes jävla varmt ute. UT med er. Ni kommer stekas som små flugor i solen. Fy helvete

Nu - lunch.



Just give me a call





God morgon! Nu sitter jag på altanen hemma hos papi och käkar frulle. Yoghurt med banan, pumpafrön, musli och russin. MUMS! :D Dessutom skiner solen som aldrig förr, och jag sitter nästan naken. Långtifrån vad man kunde ana för några dagar sedan då regnet öste ned. Åh herregud vet ni vad jag drömde i natt!!!!!! Att det snöade ute. Stora stora snöflingor föll ned från himlen, och det var storm. Junimånad. Den 22 juni och det snöar ute. Jag började böla. Mardröm! Men tur som vi har, så har sommarvädret äntligen anlänt. Det finns ingenting bättre än sommaren. Visst gör det inte det? Jag tror alla mår bra av det här vädret. Man blir på jävligt mycket bättre humör, och allt är bara så bra. Så braaa. Idag ska jag ligga här på tomten några timmar. Sen är det gymmet som gäller. Känner mig sjukt taggad idag. Ikväll har jag inga planer alls, vi får låta dagen glida på och se senare vad som dyker upp. Helvete, måste skaffa mig ett jobb också. Hur ska jag klara mig denna sommar? Nu är jag vuxen, och ska tjäna egna pengar. Men ICKE. SARA vad ska vi göra?! Hjälp.


03.37

Nyss hemkommen. Sängen väntar så jävla grooooovt på mig. PUSSSSS



Nytt inlägg



Hej hoes and broes. Nu ligger jag här i min källare med Alex som pratar med hustrun sin. Ikväll blir det festligheter och äntligen får jag träffa min lilla Sariis. Igår var vi på After med John och hans vänner. Trevligt hade vi ett tag, otrevligare hade vi ett annat tag. Haha. Fast slutade hemma hos John i hans pojkrum framför Shan da Man. Den mannen ska jag gifta mig med om ett tag. Tröttnar aldrig på hans blattehumor. Hahahaha. Idag mår jag som jag gör, min röst är trasig men vad fan gör det. Det var den ju igår med. Måste säga att jag var jävligt ekonomisk igår ändå, tror faktiskt jag bara gjorde mig av med 200 spänn. Och som jag lovade mig själv, inget skulle stoppa mig från en knäpp utekväll med en neger och en blondin. Eller snart brunett vill säga. Åh, längtar till ikväll. Vill vara i Saras famn :) Och ikväll ska jag shaka ass så det står härliga till. Blev lite dåligt med det igår med tanke på omständigheterna. Aldrig en krogrunda på midsommarafton igen säger jag bara. Jaja storSTORtaxi blev det hem i alla fall, och klockan halv 5 var kudden ned-dregglad. Mys.

Nu vill jag hoppa studsmatta med Samuel skitungen! Haha barnasinnet ligger kvar, och har alltid gjort! :D



Midsommarfin


Glad midsommar på er allihopa där ute. Hoppas ni får en fin dag. Det ska jag ha. Trots min ihärdiga förkylning.
Inget ska stoppa mig idag. Ikväll. I natt. Ett glas vitt vin skulle sitta fint nu by the way. Vi hörs förmodligen senare.
Puss puss puss puss puss
 

Time for a change...


Oh yes, ni hörde rätt.

Nu jävlar vill jag göra någonting med mitt hår. Vad som helst. Jag är trött på min leka-rödluvan-bli-jagad-av-vargen look. Jag vill smaka mer av chokladen. Min mamma har alltid sagt till mig att "Du är så artistisk Matilda, du ska våga. Du är en sån person". Vad hon nu menar med det. Only mother knows. Jag är trött på Pippi-stuket, nu vill jag bli Beyoncé. Haha. Synd bara att man aldrig kommer lyckas ta bootie'n ifrån henne. Biatch. Äh vafan, Adriana Lima då. Ja men, DET kan väl inte vara så jävla svårt.............. hehe.
Jag tror faktiskt att jag skulle passa bra med lite choklad i håret. Lite sand. Varför inte kastanj? Jag ser färgen framför mig, den perfekta färgen och det perfekta håret. Dit vill jag nå. Det vill jag ha. Så himla somrigt och bara jävligt snyggt. Ska höra med morsan. Eller snarare Lovi. Min personliga frisör och syster! :) hihi. Skönt det där. Att ha det i blodet. Jag lovar att jag säkert också har dolda scissor skills i mig. DET HAR JAG FAN! Så mycket som jag har klippt hår på kompisar sedan jag varit liten. Det började under den tiden då hårmascaran slog igenom. Vi satt på rasterna i röda lillstugan på skolgården och kletade grönt, rosa, gult och blått i våra blonda små hårstrån. Jag var oftast den som blev utan. Ja jag hann ju inte med att göra på mig själv eftersom jag skulle "färga" alla andra. Hahaha, vilka idéer man hade som liten. Att man tyckte man var snygg. För det gjorde man ju, jag var snyggast i världen där jag gick i knallgrönt hår, kort till axlarna. Superpingla.

Nej fan, tuldi ska nog turn to a Brownhead. Fast Redhead låter i för sig jävligt mycket coolare. Farligare. Sexigare. Snyggare. MEN HJÄLP MIG DÅ!?!?



4 a clock in the morning


Tjena. Nu sitter jag hos pappa och tittar på Ben & Jerry, tänkte jag säga. Haha fetto. Tom & Jerry ääär det ju. Pappa och vompan lagar mat, medan jag sitter i denna übersköna fåtölj och skriver ett litet inlägg. Imorgon är det midsommarfirande, och jag är sjuk. Underbart. Jag lyckas alltid bli sjuk då man INTE ska vara sjuk. Det är nästan lika förjävligt som att ha en snyggdag då man inte ska gå ut. Då man får sitta där hemma och tycker synd om sig själv för att man är snygg i onödan. Ikväll blir det en hemmakväll med lillen och familjen. Och jag är inte snygg. Jag känner att jag behöver kurera mig inför morgondagens bravader. Om det blir några vill säga. Vi får se imorgon vad min hals säger. Det ska ju bli sommarväder imorgon också. Ska ställa klockan på 10 och lägga mig på altanen i en solstol innan alla gäster kommer, fyfan vad chill.
Okej vi säger såhär, imorgon ska jag vara frisk. Imorgon ska det vara sommar. Imorgon ska det ligga 7 blommor under kudden. Imorgon ska jag vara taggad. Och imorgon ska jag njuta av min sparda snygghet. Den som spar han har! Puss på det.



På tåget!

Nu sitter jag på tåget påväg till martin. Är hemma igen inom några dagar. Nu jävlar är det landet som gäller, och min pussis såklart. Ska bli otroligt skönt att bara få vara. Och när det är med den man tycker om till tusen så är det bara bättre än bra. Bäst. Nu ska jag fortsätta titta ut genom tågfönstret och drömma mig bort med musiken flödandes genom huvudet. Haha. Puss på er! :-*
 

My heart is yours to keep




!Oh

Hej! Som vi alla vet så är inte min bloggning sådär jätte tät om man säger så. Helgen har varit underbar, trots att lördagen blev lite annorlunda fast bra, så har jag mått jävligt bra. Tur att man har folk vid sin sida som verkligen ställer upp till 110. Det är jag glad över! :) Min bajskorv har åkt hem, men imorgon tar jag tåget upp till honom. Ska bli skönt att få komma bort här ifrån ett tag faktiskt. Kommer tillbaka till midsommar, och då ska det festas?! Mamma åker till Malmö, systrarna till någons landställe, mannen till Gbg, och jag stannar hemma. Med vänner! Det är oftast då det blir roligast. Orkar inte planera något större, men jag känner på mig att denna midsommar kommer bli bra. Det ska den bli. Och det ska INTE regna! Man kan ju undra hur jävla mycket regn det egentligen finns, känns som att det har regnat sen i förrigår natt. Och det är inte okej. Det är verkligen inte det. Speciellt inte när vi är inne i Juni månad. Fy skäms! Vill egentligen bara ta ett snabbt flyg till Maldiverna och somna på en stekhet sandstrand med en iskall öl i handen.

Puss, nu ska jag hämta lillskiten på dagis!



Svart sommar


Regnet bara vräker ned. Allt är grått. Himlen är grå, omgivningen är grå. Och folk bara dör. Idag är det skolavslutning. Det är nu solen ska skina, himlen ska vara blå som viol och jordgubbar röda som blod. Inte ens det är jag sugen på. Jag har ingen sommarfeeling för fem öre. Vad hände med värmeböljan? Den som började redan i MAJ. Var tog du vägen?
Känner inte ens för att festa ikväll. Haha då är det illa. Känner bara för att mysa hemma med systrarna och mamma hemma hos pappa med allihopa. Fira deras 22 år gångna liv. Och fler år ska det bli! :) Äta tårta, titta på talang, pussa på Samuel. Lillskiten! Däremot ser jag fram emot morgondagen, att fira mig och min lilla Aleflandra. Det ska bli mys. Alkohol. Kärlek. Och musik. Vänner. Pojkvän. Puss på det. Åh, vad jag längtar efter honom. Dock får vi hoppas på ett bättre väder imorgon än detta idag. Jag vill bara dra för alla gardiner vi har, slippa se det otäckt deprimerande där ute. Stormen efter lugnet, skulle jag kalla det.

Nu när jag är sådär sentimental vill jag bara passa på att tacka alla som finns i mitt liv.
Vänner som familj som kärlek.
Jag kommer aldrig någonsin kunna beskriva i ord hur mycket ni påverkar mitt liv. Jag kommer aldrig någonsin kunna säga i en mening hur mycket jag tycker om er. Men förstår ni i alla fall lite, lite när jag säger är tacksam ända upp till månen och tillbaka, att jag har just er?


They call me dr. Feelgood


Peace out mother...f. hehe. Jag är så jävla cool på den här bilden. Bara blicken säger allt! GRRHG.
Åååååh, min hals is killing me. Jag är iallafall RÅTAGGAD inför helgen och morgondagens bravader. Det är dock inte min käre vän Alex. Jag undrar vad det tagit till henne. Ica Maxi har rövat bort henne från hennes fylle-anda. Och JA ni hörde rätt. Jag ska allt ta ett snack med Marlene, vad är det som häääänder? Nej nu sörrni, nu är hon taggad igen. Det skriver hon iallafall på msn. Haha datanördar. Nej imorgon ska jag ut och röra på mig. Jag känner att mitt insuttna arsle börjar bli ganska tråkigt nu. Emma och Lovis fyller år imorgon. 22 blir dom nu dom små barnen! Inga små år där inte. Halvvägs till 40. Haha! Nej Alex nu jävlar sätter du på lite feel-good music och spänner ena skinkhalvan. Gäller att öva upp sig inför dansgolvet. Nu ska jag msna lite till och gräva ned mig i Beyoncés vackra Avé Maria. GRÅTER. Kyyyyss! Och lite kram.



Chocolate muffin



Nyss hemkommen från studentfirande hos vår lilla vän Jonathan. Stort grattis! Tiden går så otroligt fort. Snart är det min tur. För 5 år sedan var jag ett outvecklat litet barn och om 5 år 23. Läskigt.
Imorgon är jag ledig igen. Man kan egentligen säga att mitt sommarlov redan har börjat. Bara skolavslutningen nu på fredag som är kvar. Sen är jag fri som en fågel! Åh jag avundas så alla studenter, tänk att få springa ut från en skola man aldrig mer i sitt liv ska sätta sin fot i. Supa järnet och bli sådär gulligt full då ingenting existerar annat än lycka. Faktum att man redan dagen efter är bakis och arbetslös har inte hunnit uppfattas ännu. Då man står med en flaska champagne i ena handen och en ljummen öl i den andra. Håret i ett enda stort trassel, och rösten skrovlig av alla lyckotjut. Studenten 10? Hm, den får summeras då.

Ligger i min säng under 10 kg rosa täcken. Det enda som lyser upp rummet är macbooken och två tända stearinljus. Det enda som fattas just nu är mannen. Fast å andra sidan har jag det mysigt i min ensamhet. Det är nog det bästa som finns ibland, att få vara själv. Konstigt egentligen, att man kan avsky att vara ensam samtidigt som man älskar det. Ja, jag är en sådan. Nu ska jag drunkna i blogg och spotify-världen. Pussar



Off!






Nu drar jag in till stan en snabbis i regnet. Paraflaxet följer med! Fynd visas sen!
Tjing!

 

Puss


Tjena mittbena. Nu sitter jag här i köket och ska laga mat. Det blir broccolisoppa med laxfilé. Tuldis egenkomponerade rätt. Emma ville ha soppa, mamma ville ha lax. Mitt förslag kan ju inte bli bättre. Idag har jag varit hemma och tagit det lugnt, min lediga dag. Det har varit oerhört skönt att bara få koppla av för ett tag, bort från all stress och all skola. Nu är det över. I alla fall för detta år. Nästa är vi Am3 och jag ser inte fram emot det, något jag däremot ser fram emot är att min älskade Martin kommer i helgen. Alexandras och min fest som skulle ha varit nu i helgen ser inte så ljus ut. Lokalproblem och annat skit. Kanske blir en rulle och pussar i helgen istället då. Fast nej fan, 18 år ska firas! Och om inte nu i helgen, så nästa. För man fyller bara kvinna en gång i livet. Sen är det kärring och ångest-åldrar som gäller. Ja, förutom 20 då förstås.

Nej nu ropar soppan på mig. Som inte ens är lagad än. Hihhihihiihi BUS!
Puss!


Sista måndagen


ÅH! Kikade nyss på mitt schema på fronter. Idag ska jag göra en labb på no:n runt 15.30. Efter det, hem till Alex och planera helgens festligheter. Tisdag har vi endast en lektion med betygsnack. Onsdag elevhälsodag. Fredag SKOLAVSLUTNING. Sen är vi lediga!! Tro det eller ej. Inför 11 veckors semester. Frihet. Åh, ingenting kan beskriva lyckan just nu. Jag har bara 2 lektioner kvar den här sommaren. Nästa lektion har jag i Augusti. Det låter fan för bra för att vara sant. Men sant, det är det. Tvåan kan ta sig i röven!

Nu ska jag in i duschen. Puss!



F it




Du är det finaste jag har. Det är jag säker på.
Jag vill vara det finaste du har.

Your body REALLY is a wonderland

MÄTT! är jag nu. Har tryckt i mig en pizza. Sugen. As sugen. Äter. Uppäten. Vill kräkas. Och med tanke på gårdagens alkohol som fortfarande flödar i blodet mitt vill jag kräkas ännu mer. Äh, nu ska vi prata om något trevligare. Eller ja, jag ska. Ligger i min underbara säng i skrivande stund, med min älskade macbook. JA, jag fick den! Och jag är glad glad glad. Den är så fin. Bebis. John Mayer strömmar på högsta volym ut från högtalarna. Den mannen ska jag någon gång gifta mig med. Jag hade tänkt mig någon gång innan jag dör. Åh! Gitarr och solmogna män låter som musik i mina öron. Borde göra i allas.

Nu är jag 18. Ja, mitt första inlägg i text, som 18-åring. Det känns grymt. Min artonårsdag var bäst. Underbara vänner och underbar familj. Kvällen började hemma med firande och presenter. Efter några glas vin, mat och tårta blev klockan tio. Vi började dra oss. Började med Högbergs, och fortsatte sedan på White Room. Det var jag, mina systrar Emma och Lovisa, Hanna, Linnéa, Alex, Sarah och lilla Madde. Tack tjejer, jag hade det verkligen jätte trevligt. Bäst! :-*

Laddar upp bilder senare. 

Nu ska jag njuta till Mayers underbara röst och ringa min andra man. Svara! Puss på er.



La Voix



Today's my B-DAY!


Finally! Äntligen 18. Inte för att det är någon så värst stor skillnad åldersmässigt, men ett JÄVLIGT stort steg i livet. Utan gränser, utan alla regler. Så ikväll blir det att slå klackarna i taket! Haha, ja det är i alla fall vad jag ska göra. Vaknade redan 05.30 av att Emma står och sjunger för mig med blommor i handen. Som hon har snott från grannarnas rabatt, hahaha. Jätte fina var dom i alla fall! Puss på bra systrar. Halv åtta kommer mamma och hennes vän inrusandes med ett gällt "Ja må hon leva" i alla världens tonarter. Blommor fick jag även då, och pengar. Tack! Sist och minst hoppar Lovisa på mig i sängen med ett grattis. Det gör ju inte ont att fylla år måste jag säga! Snart kommer resten av vår feta familj hem och annat folk och firar mig. Mormor och morfar kommer också. Gullungar! Så jag känner på mig att den här dagen kommer bli den bästa någonsin, jag tänker INTE låta regnet hindra mig från att ha kul ikväll. Nu kör vi!