En puss från mig till dig

Ohye. Jag är rödhårig. IGen. Fast åandrasidan har jag varit det ett tag nu. Men nu är det nytt, fräscht och bara jävligt hettt!

Jag har hört att rött ska vara vårens och sommarens heta färg... Mm-M-m-mMM! Om exakt 15 minuter och fyra sekunder fyller en liten Alexandra år. Lyckost. Men snart är det min tur! :D Om ni missat, tänkte jag. Hahaha. Imorgon har jag sångprov och en massor av rep. Det har blivit mycket rep hit och dit nu. Men med tanke på att vi har slutkonsert den 2 juni (OBS!) så är det ju inte så konstigt. Kul är det iallafall. Chill som fan. Jag har inte riktigt förstått än att det faktiskt är sommar. Jag är glad även när det regnar, för då luktar det sommarregn. Att jag är galet kär gör saken tusen triljoner gånger bättre. Skolan är snart över, och the B-daY! rullar sakta men säkert IN. Åh, jag kan inte förstå. (Okej förlåt för att jag är sådär äckligt tjatig och gnällig) men detta är speciellt för tuldi. Nu gäller det bara att övningsköra skiten ur mig så jag tar det där jävla kortet nu under sommaren. Ja, så är planen. Mitt mål. Och det ska uppfyllas! Precis som alla andra mina mål. Åh PUSS!


18åR



Aloh. Snart är jag 18. Ville bara påpeka det.

Dessutom är det helg i övermorgon, och på fredag fyller lilla Alexandra år. Herregud, tänk att hon fyller imorn. Vi satt och pratade igår om hur mycket man längtade redan i november, och tyckte det var ett litet tag kvar redan då. Nu är det bara några dagar kvar för mig, och för Alex bara timmar... Det känns inte kan jag ju säga. Känns inte alls.
Snart har vi no-prov. Det kommer gå åt helvete, eftersom min bok är borta. Och ja, jag tappade den i skolan. Ska färga håret idag också! Vet dock inte färg ännu. Men morsan hittar väl på något snyggt. Sen blir det indisk mat med henne och lite säljare på salongen. Mums!

Nu måste jag fortsätta leta fakta om atomer och Demokritos. Yippiii
Wish me good luck. KYSS
 


FuckMeTwice

Ååååååååååååååååååååh. ÄR SÅ JÄVLA FUCKING ÄCKEL TRÖTT PÅ SKOLAN NU ATT JAG KAN DÖ.

Nu har jag suttit i ett FLERTAL timmar och skrivit på en uppsats om Månen. Om en planetjävel jag aldrig kommer ha användning utav. Dessutom har jag fått skriva om den ett ANTAL gånger. På grund av att mitt Word inte pallar längre. Och jag är fullt förståelig till det! Så nu ska den här uppsatsen upp i Mårtens röv, och sen är det över.

PUSS OCH ADJÖ.


Oh Laurent would you help me?

Vadfannnnnnnnnnnnnnnn.

Jag blir galen. Jag ska skriva en uppsats om månen. Yippie yoo. Vad kommer jag ha för nytta av det SEN?
Så in i helvetes jävla ap tråkigt. Men men, det måste göras. See ya, skriver förmodligen senare.

Pysspysspysspyss


Hemma!


Home sweet home. Borta bra hemma bäst. Oh ja! Jag har precis hoppat ut ur duschen och nu har vi kommit hem från landet. Var ju där över kristi himmelfärds helgen med mamma systra mí och mammas väninna. Martin var sjuk och kunde inte följa med :( Men vi hade det mysigt ändå! Nu förstår ni, så fyller jag 18 om 10 dagar. Det är helt sinnessjukt. Jag längtar ihjäl mig! Alex den lilla smyghaggan fyller redan nu i helgen. Åh pussunge! Så då blir det kalas hos henne, dock utan utgång. Men onsdagen den tredje är ju också här snart. Då jävlar! Gud, vet inte vad jag önskar mig... Förutom min lilla Macibook. Jag ska behandla den som om det vore mitt eget barn, om jag får den. So pleaseeeee. Äh, jag blir glad vad jag än får faktiskt. Jag fyller ju 18 :)

Så den 13 juni blir det bbbarty för oss två små pinglor! Amazing är vad det kommer bli.

Haha, jag emma och min mor har bestämt oss för att bara äta soppa nu i några veckor. Eller ja, till mammas fest, alex och min fest, och skolavslutningen. Fuck! säger jag bara, inte långt kvar. Herre... Jaja, nu är skolhelvetet över snart också. Det kan inte bli bättre helt enkelt :)
Nu ska jag laga klart soppan. Puss!



I'm sorry miss Jackson



God morgon. Sitter här och äter lite vaniljyoghurt med flingor och dricker ett stort glas mjölk. Mums! Jag kan seriöst dricka 3 paket mjölk om dagen. Inte okej... Men så är i alla fall fallet! Imorgon fyller fadern år, och det ska överraskas med frukost på sängen :) Åh längtar till min stora dag. Frukost på sängen, diverse presenter, tårta, socialisera, SUPA. Haha, usch... Snart är det skolavslutning också, det är sjukt vad fort tiden går. Så man måste alltså ut och leta efter något att sätta på sin kropp. Sommaren är ju bara för underbar. Det finns ingenting som kan jämföras med just sommaren.

Min buss går 56, så måste skynda mig nu! Puss, ha en bra dag!


Butterflies flies lies eyes

Hej. Vaknade upp i morse hos Robertsson's. På en madrass. Åh, det är faktiskt bland det mysigaste som finns. Man har glömt det lite, eftersom man alltid delar säng. Vare sig det gäller vänner eller boyZ. Mysigt är det i alla fall. Med massa kuddar och tjocka täcken. Dessutom hade vi vikt massor av tjocka filtar och överkast under lakanet. Haha prinsessan på ärten. Couldn't get any better. Ni förstår, jag rör på mig vääääldigt mycket i sömnen. (Ni som känner mig, ni VET) Så för att inte Alex skulle bryta ryggen lilla twice, så lade vi tulden på golvet! Det gick ju lika bra det.
Vaknade 8.30 i morse. Helvete. Livmoderhalscancer-skiten. APA. Ingen sovmorgon här inte, nej nej. Upp. Borsta. Sminka. Kläpåsig. Fröken vaknar med yrvakna små ögon. Skulle sällskapa mig. Tog kryckorna ned för trappan. Ligga soffa. Hejdååååå Matilda. Puss kram.

Örnsberg. Var i helvete ligger Örnsberg? Dit skulle jag i alla fall, och sprutas sönder. Nej idag fick jag faktiskt bara mitt recept, och nästa fredag (ALEZ 18ÅRS B-DAY!) så ska jag dit. Och då kommer det göra ont. Kanske lite tårar också. Mamma. Nej tuldi, skärp dig för fan! Efter recept-incidenten blev det en tripp på stan. Fick med mig en kjol, sandaler och en klänning hem. Från Vagina till Monki. Sen blev det fort hemåt. FORT. Dusch. Ombyte. Förbättring av smink. Nej, det sistnämnda skedde aldrig. Mitt smink ligger tydligen någonstans där i Västerhaninge på någon toalett. GRRGH. Ja ja, vad göra... Får köra på Au Natural som jag brukar göra. Det är så jag jobbar.
Klockan 16 var jag i Gärdet. Krama fina Stephanie och in på arbetsintervju. Det gick bra tycker jag, men får reda på nu i veckan om jag får jobbet eller inte. Visst håller ni alla tummar ni har? Annars blir det Donken! ....Hell no!

Måste kolla House nu. Har redan missat 11 minuter. Inte okej. Pyz!



(Allt köpt från H&M, Gina och monki.)


Snyggareekan ingen vara



Nu ligger jag här i Alexandras säng med bebin sussandes sött bredvid mig. Hon behöver det. Sova alltså. Hennes lilla rygg mår inte bra som ni vet... efter den otäcka incidenten. Jag är så jävla glad och tacksam över att det gick så bra som det gick!
Coldplay spelas i högtalarna, och jag gosar ned mig under tjocka täcken bland stora, tjocka kuddar. Imorgon ska jag vaccinera mig. Eller nej, där ljög jag. Jag ska inte ta sprutan imorgon, men ska dit och skriva på något papper (?) och sedan blir det en tur på stan! Känner att det finns hur mycket som helst som jag vill köpa. Leopardleggings, någon snygg brun frans-väska i mocka (något tips någon?), jeansleggings, söta klänningar och kjolar. Åh, mina pengar kommer ta slut på två sekunder. Dessutom ska jag på jobbintervju imorgon efter skolan. Jag börjar 12.45 imorgon, så jag hinner både shoppa och åka förbi mottagningen där jag ska ta mina vaccinationssprutor. Mot Livmodershalscancer. Känns som att det är lika bra att göra det nu när man fått chansen. Finns dock inga bevis på att det fungerar, men när chansen finns att man till 50 % kan bli botad mot Livmodershalscancer, så är det ju klart som fan att man tar den. Det är i alla fall självklart för mig.
Ja ni, så idag har jag fått agera sjuksyster åt min lilla snuttis. Hisskort i skolan har hon fått också. Wonderful! ;)
Nej det är faktiskt ingenting man ska vara glad över, eftersom hon lider till hundra procent. Usch! :(

Snart är kristihimmelfärdshelgen här, och då blir det förmodligen att åka upp till landet. Martin följer med om jag har tur. Jag har smittat honom med min dumma förkylning, tror jag. Dör om han inte följer med. Då stannar jag hellre hemma.
Just fan, vi har bakat idag också, eller... jag har bakat. Med tanke på omständigheterna. Svingoda bullar blev det. Visst Alick? Vaniljbullar tackar man ju inte direkt nej till. Det gjorde inte jag i alla fall hahaha. Puss!


Änglabrus

Världens mysigaste helg.



Igår kom min stora kärlek till mig. Vi drog på stan i princip hela dagen. Åt glass i solen, kollade på folk, myste och några vändor på Beyond Retro hann vi också med. Mötte upp Emma och Lovi å deras väninnor, för att kolla på kjolarna vi ska ha på mammas fest, tillsammans. Dem är helt jävla oemotståndliga. Ser ut som moln. I all världens färger. Jag kan dock inte bestämma mig för vilken färg jag vill ha. Dem är ju så fina allihop!! Efter det drog jag, mannen och en flaska vin hem till Alex på melodifestivalen-mys. Det blev inte så mycket melodi, men vattenpipa och youtube slog högt den kvällen. Lilla hjärtat, jag lider med dig. Vilket helvete. Men snart så är ryggjäveln bra och då så. Åh, sommarn är snart här. Det är bara veckor kvar. Jag kommer ihåg i vintras då det var MÅNADER kvar. Men nej nej, nu är det fasiken för-sommar! Och snart är jag vuxen, myndig, laglig och bara jävligt snygg!

Trots en underbar helg, så saknar jag Martin redan. Att det kan finnas så mycket kärlek inom en.

Sara kom hem nu! NYC-fräsch och snygg kommer du vara.
Jag är inte aaalls avis. Psst, glöm inte parfumes från Vickan!




Ave Maria by Beyonce - Goosebumps


Nu har jag tittat på nästan 90 % av alla klipp från Beyoncés konsert i Stockholm (DÄR JAG FÖR ÖVRIGT INTE NÄRVARADE) på youtube. Suck... Varför missar jag allt sånt här? Eller snarare, varför lyfter jag inte på arslet och samlar ihop lite cash. Jag känner att det börjar klia lite smått i plånboken. Jag måste helt enkelt lära mig att spendera mina pengar på bra saker istället för impulsgrejer. Jaja, shopping ska det bli i helgen faktiskt! Våra kjolar till mammas 50-årsfest ska inhandlas. 50 år. Halvvägs till 100 och bara 20 år kvar tills du är 70. Haha det låter ju helt sjukt! Min mamma ser jag inte direkt som en tant. Bra för henne i guess. Ikväll ska jag plugga tills jag stupar. Har redan kommit en bit på väg. Jag känner mig galet duktig faktiskt. Craaaazy. Nu ska jag knapra i mig mitt äpple och koka té. Min förkylning är på bättringsväg, efter sjukstugan igår hos en viss Alexandra. Efter sömn, alvedon, hostmedicin, vicks-salva på halsen, mintstick intryckt i näsan, nässpray, TÅRAR, té (!) och en massor av papper så är jag betydligt mycket piggare. Bättre!
Underbart. Underbart med en så fin vän! :)
Imorgon är det party, och på lördag kommer min älskling. Puss på er!


Alexandra gästbloggar

Nu ligger vi här i min underbart sköna säng. Matilda förkyld stackarn. Men med mina läkemedel och voodookonster så blir hon nog frisk vilken sekund som helst. Pluttan asså! Hoppas du blir frisk tills helgen för då kommer ju din stora kärlek Martin till Stockholm..som du har tjatat om det! Sen vet jag inte om vi ska ut alla 3 eller om ni två små turtuduvor ska ligga i kärleksnästet och gosa :)

Det är ganska kul att gästblogga har jag kommit på..ja för jag kan ju skriva vad fan jag vill hahah ska kanske ta och berätta ett och annat om lilla tösen Åström...?
Men nej inte idag, ska hinna skriva ett inlägg i min bloggis också innan jag somnar, så nästa gång blir det ett litet avslöjande!

Peace&Love Alexandra♥

Hahahah visst ja kan ju passa på att göra lite smygreklam för min blogg..

www.moiii.blogg.se

Smoothies och melodifestivalen

Hej! Sitter och tittar på melodifestivalen. Kvalet ja. Med la familia. Dricker smoothies och té gör vi också. Som ni kan läsa i rubriken. Idag har vi varit lediga, men jag har (självklart) åkt på en jävla förkylningjävel. Allvarligt?! Jag är sjuk hela tiden. Ja mitt immunförsvar suger. Så idag har jag och Alex pluggat. Vi har åkt till diverse bibliotek, videobutiker och jagat Frankenstein the Movie. Haha, JA det är sant. Hem åkte vi, utan film men med bullar. Mums! Så det blev till att titta på tuben. Bra kvalitét kan man ju inte säga att det var, men den var riktigt spännande emellanåt. (Kunde man inte heller tro.)
Imorgon åker Sara min fina Sara till NY. Åh unge! :) Du får ha det så sjukt bra och njut åt mig med snuttis.

Nej nu ska jag fortsätta titta, ska snart ut och möta Sara också. Farväla lite. Puss på henne.


Som en outvecklad fjäril

Ibland får jag lust att bara krypa ned under marken. För ett bra tag. Och krypa upp igen om ett par veckor. Om inte mer. Hur jag än vrider och vänder på mig så är det bara fel. Fel fel fel. Jag känner mig bortvald. Oönskad. Dum i huvudet. Jag orkar inte mera. Jag gör verkligen inte det. Jag vet inte hur mycket jag spenderar min vardag till att tänka. Filosofera. Överarbetade tankar. Om... allt. Ja, allt egentligen. Jag gräver in allt i minsta detalj och vidareutvecklar dessa små detaljer till skit. Det är oftast vad det brukar resultera till. Jag behöver så jävla mycket kärlek just nu, annars står jag inte ut. Jag känner mig så svag. Så ömtålig. Minsta lilla får klumpen i magen att växa ännu större. Ögonen blir våta och trycket blir bara för hårt. Svårt att andas. Svårt att tänka. Svårt att fortsätta. Jag behöver dig. Ser du inte det?


RETRO












Kommer kanske mer seeeeeeeeeeeeen hahahaha själv tycker jag det här är sviinkul!


Fuck rubrics

Lördag. Jag är så jävla slut. Börjar typ bli sjuk, tröttheten tar över och kvar blir jag, hemma i soffan. Med en fet filt och massa brieost framför Robinson med morsan. Det är livet på en pinne va ;) Visst Alex. Top notch. Living on the eedge. Internskämt är de bästa. 4,5or i solen kl 12 en förmiddag hos Robertsson. Vad mer kan man begära? Jag har bott lite där ett tag. Det har behövts, att ta det lugnt. Sola, sy klänningar, fastna i revy-förråd vilket har resulterat i fyrahundramiljarder bilder. Men framför allt; åka moppe. Där svischade vi förbi runt i hela Haninge. Jag och hon. Fy vad det är underbart att bara få vara ett tag. Inte bry sig om utseende, inte bry sig om andras tycke, inte bry sig om ett jävla skit egentligen. Att bara få leva. Precis som man vill, utan att en människa ska ha något att säga till om. Förutom en själv.
Det har hunnits med mycket i veckan, och jag är helt slut idag. Utmattad. Trött. Kan knappt flytta arslet från fåtöljen.
Tur nog börjar American Pie nu. The wedding. Underbart!

Ni MÅSTE se bilderna vi tog i Alexandras farmors revy-förråd.
TRO MIG NÄR JAG SÄGER ATT JAG DÖR.


Svennebanan

Heeeej. Nu är jag här igen. Med min lilla pingla Alexandra. Idag har vi haft picknick i regnet, varit på medis bibliotek, registrerat lånekort, och varit med den lilla tösabiten Jens på lite olika ärenden. Jag började 10.45 idag, med ensemble. Svin bra gick det. Umbrella säger jag bara. M-mMmm! Det var också den enda lektionen vi hade idag. Så Alex hade pallrat sig till skolan helt i onödan. Mja, hon fick ju träffa mig. Och vem vill inte det, ha!
Just nu sitter vi och pumpar Svennebanan och Love lockdown LMFAO Remix. Bra låtar det där. Fyfan vad jag längtar till the day. Fekke för hela slanten, det kommer bli grüüüümt. Jag ska supa arslet av mig, och shejka tills jag bryter varje revben i kroppen. Ni är på va? Imorgon ska vi upp tidigt as hell. Så man kanske borde krypa ner i min underbart sköna säng snart. Och Alex, den ska aldrig bort. Never säger jag bara. Så PUSS PÅ DIG!


Sommarsol!


It's cold 'round me


Nyss hemkommen från regnet. Eller ja, hann prata med mannen ett tag där emellan. Två timmar ute i regnet. Om inte mer. Fy fan vad härligt. Kändes som att jag bara gick mot något jag själv inte visste vad det var. Inte ens nu vet jag. Skönt var det i alla fall, och med min lilla Alexandra som sällskap i öronen var det ännu skönare. Jag hann kolla på en lokal här i älvsjö också. Ja, till THE day. Herrängens gård. Ett gammalt charmigt hus i trä i mintgrönt med grusgång utanför. En stor balkong på övervåningen. Och en dansbana på husets baksida. Nära till sjön, och jätte vackert hade det kunnat bli. Dock är priset lite för högt för vår ekonomi, så det lutar nog mot ett liknande hus i västerhaninge. Bygdegården.
Jag känner på mig att den här dagen kommer bli alldeles perfekt. Att fylla 18 år är en mycket viktig punkt i livet. Känns som att allt kommer förändras den dagen, då är jag fri, då är jag vuxen. Nja, almost.

Nu ska jag koka té, fryser rompan av mig. Emma ligger hemma och är sjuk snuttan, smittar hon mig blir jag gäälen. Imorgon ska jag och Alex till rinkeby efter skolan och hyra Frankenstein på ljudbok OCH PÅ SVENSKA. Det är viktigt det där vet ni, att den ska vara på svenska. Då varken jag eller Alex är så förtjusta i den engelska versionen, som vi blivit tvungna att läsa i skolan. Underbart. Förstår inte ett jävla piss, så screw it. Rinkeby bibliotek, here we come.


Plats utan namn

Hemma idag. Har tusen miljarder arbeten att göra. Det måste göras, och det nu. Jag måste ta tag i skiten, vill inte känna den här klumpen i magen av oro över hur det ska gå. Allt med skolan. Allt efter skolan. Jobb, boende. Jag vill flytta. Jag vill bort. Jag orkar inte Älvsjö. Jag orkar inte Kulturama. Jag vill till något nytt. Något helt alldeles amazing. Outstanding. Något som får mig att känna mig trygg. Något som får mig att vilja älska. Något som får mig att känna: Underbart.

Var finns den platsen?


Din närhet luktar nyutblommad tussilago



ANTONY & THE JOHNSONS (tänkt att publiceras kl. 19.30)

Hej gott folk. Sitter och väntar på att maten ska bli klar i skrivande stund. Drunknar till Antony & The Johnsons. Typ världens underbaraste röst eller vad. Valborg har varit hur mysig som helst, vi kom hem till stockholm igår runt 6-tiden. Trött som en apa, och fräknig som pippi långstrump. Sött. Det har varit en helt underbar helg med min Martin. Och helt galet underbart väder har det varit. Bikini-värme. Kortspel. (Neger & president ofc) Grillning. Kubb. Dålig humor. Skratt (ofc) MYS & maassa godis. Dessutom var ju nästan hela familjen samlad, för en gångs skull. Wonderful.

Idag blev det bellman med Aluck. Vi har planerat vår 18-årsfest som vi ska ha tillsammans in i minsta lilla detalj. Ringt och jagat lokaler, planerat drinkar, tema, dresscode och till och med hur inbjudningskortet ska se ut. Så nästa måndag ska vi på lokal-visning! En lokal fastnade i våra små tonårshjärtan; Edsbergs slott. I Sollentuna. Vore inte det helt perfekt? Åh, ett litet litet slott. Till två små prinsessor. Alldeles alldeles.. alldeles.. bra. Bäst.