full igår bakfull idag

Jävlar i min låda. Mår inte hundra om man säger så.
Jennifer lämnade precis mig och snart kommer mannen och plockar upp mig. Första dusten av parfym var inte okej. Huvudvärk big time. Men vill man lukta gott får man lida pin! Gårdagen var hur som helst väldigt trevlig. Har aldrig ätit så god jävla mat i hela mitt jävla liv. Ha! :D Jädrans gott rosé och en varsin Strawberry Daquiri och kvällen var fulländad. Mötte upp trevligt folk och drog vidare till Babasonic. Idag känner man att man lever, som vi brukar säga hahaha..

Idag blir det MYS. Saknat min korv hela veckan. Så idag har jag bestämt att jag ska "överraska" honom med tacos (som om han inte redan fattat att det är det enda han får när jag lagar mat) och hyra film och sånt där par-mys. Haha cheesy motherfuckers. Well, älskar min man. Så är det med det liksom. Ha en bäst dag. Vädret idag är helt underbart! :}

hej mitt vinterland, nu är jag här!

Helt stööööört jävla underbart väder ute. Nu drar jag! Hörs när vi kommer hem med massa kläder. Puss!

whole day with my babies

FEELS LIKE SOME KIND OF RUSH! Sitter och pumpar den gamla dängan medan jag sminkar mitt lilla face (och jag.) Idag blir det storshopping, och då menar jag verkligen big time, och sedan förflyttar vi oss hem till mig för tjejsnack och fix-iordning för att sedan ta oss in till fina söder och La Cucaracha. Till 19 har vi bokat bord, och då ska vi vara där! Inga missade bussar och kisspauser. Haha the old usual. Vid nio anländer vår käre Anders. Hundra år sedan jag träffade bebisen, och han ska berätta för oss om sin Japanresa, så vi är fulla av förväntan. :)

Utgång kan ni ge er fan på att det blir ikväll, och att vi ska slå klackarna i taket är bara förnamnet. Har hållit mig borta från alkohol ett bra tag, duktig chey, så ikväll tas dessa dagar igen! Tänkte ta med mig kameran över dagen, får se hur det blir med den saken.
I så fall dyker det upp massvis med bilder senare!! Puss och kärlek.

jag älskar känslan av dig


Sitter och äter en helt fantastiskt jäkla god omelett. Tog lite vad jag hade hemma. Hade i lite köttfärs från igår (blandat med curry, morrötter, gröna äpplen) och sedan broccoli. Till det en kall sås på naturell yoghurt & sweet chili sås. ♥ Proppis.

Har även badat bubbel-fotbad, tagit ett bad och läst böcker. Har haft en jävlans lugn dag. Skönt. Kom inte hem förrän vid elva igår, från jobbet. Död. Nu ska jag börja göra rent lägenheten. På mammas begäran. Imorgon blir det heldag med älskade Jennifer, ska lägga mig tidigt så det blir morgon fort. Morgondagen kommer bli föör bra. Puss!

you're just as beautiful as our song

Ganska otroligt att vi efter ett års tid är precis lika kära som dag ett. Eller eh.. okej. Jag är kär i dig. :} Och vet att du är kär i mig med. No doubt liksom. (Annars hotar jag dig med spö) Blir påmind varje dag om hur mycket jag verkligen älskar dig för varje gång jag tar mig en sista check i spegeln och nästan blir lite pirrig, när jag vet att du snart är hos mig. Jag är världens jäkla tönt, men fan i hela helvete vad jag är glad att du är mitt hångel. Bara mitt. ♥

this feeling take's over me, something takes over me

And i feel so good inside! Är helt sjukt taggad på utekväll lördagen till ära. Peepsen är trötta, men jag ska fan få ordning på det här! Smell you later, hoppas ni får en bra kväll. Pööz

you can find him sittin' on your doorstep

Sitter och tryin' makin' my face done. Fortfarande ingen Sara. Hon är så inåthelvete trög den tjejen. Whatever.
Se och lär, Matildas sminkskola!

En slutfinish, en posé och sedan var det liksom klart. Nej vafan har inte tid med er, ska ut och köööjra!

breakfast and winterwalking

God morgon på er. Har sovit uuut idag. Jävlans skönt. Var DÖD när jag kom hem från jobbet igår. Trots kortispass tog det verkligen på krafterna. Idag ska jag träffa Sara. Min alldeles fantastiskt fina Sara. Hon knackar på dörren, förmodligen, vilken sekund som helst. :) Jag vill promenera runt sjön idag. Får se vad tant tycker om den idén. Brukar oftast sluta med att vi hamnar på en parkbänk och snackar skit... haha. Äter förövrigt min favvofrukost: äggmackor och kellogs K flingor med bananpengar och spelar musik.



girl night and new hair-colour

Heeeej fina. Juste, vet ni. Har ju glömt att berätta att jag färgat riskornen. Eller kanske har sagt det? Whatever, har lite bildresultat som jag inte hunnit visa förän nu. :} (Igår hade jag förövrigt en helt fantastiskt bäst kväll med min Jennifer. Även kallad andra man. Jävlar i min låda vad jag älskar dig. ) Idag står jobb på schemat. Galet kortispass: 16-21. Men inte klagar jag! :D

Innan.... snygg och slickad..


Och efter! Waiho. Fint va? Min duktiga syrrilyrra. Awesome är hon!! Nu måste jag rusa. Ha en bra dag! Puss!

randigt, blått, randigt

Bildbomb. eh... hehe. Drar nurå! Hörs senare ikväll. Puss o allt det där.

paintin my hair in blue

Godmorgon allihopa! Det är en helt fantastisk dag idag! Vädret är helt underbart. Min (a?) sjukdom (ar?) har för övrigt snart gjort sitt. Fy faan vad skönt det är att kunna äta, dricka och garva precis som man vill igen. Har legat som en freakkin' zombie sju dar i sträck. iiinte så skönt. Well well. Innan det blir massor av glas vin i helgen, eller om möjligt redan på onsdag, så ska jag bli snygg i håret! Idag klockan två hos syster. :} Wunderful. Blondare ska det bli. Ja, alltså jag kommer naturligtvis inte go blonde. Men ljusa slingor!

Måste börja sminka mig nu. Ni får ha en underbar dag. Puss!

tjuk litten tjej

Hey folks. mår förjävla jävligt. har gråtit mig igenom varje morgon tre dagar i rad nu. Not so fun. Så dag blir det en sväng till farbror doktor, tillsammans med pappa. Har fått nån fet infektion i en utav mina visdomständer som verkar ha utvecklats sig till något monster i munnen. Kan nästan inte svälja, eller jo, men gör jag det gör det fett ont. Soppa & yoghurt börjar bli rätt uttjatat. Känns som någon sorts halsinflammation, öroninflammation och tandinflammation på en och samma gång. Fatta den liksom. Då kanske ni förstår varför jag bölar som en liten ynklig bebis. :(

Enough! Är gla ändå. :} Enda som känns pissigt är att jag inte kan jobba. Pengar, pengar, pengar... heheh. Nä ska försöka trycka i mig ett mosat stekt ägg nu. Glamouröst va! Vääärsta frullen.