Rubrik? Vad fan är det? c0000l girl

Ikväll blir det party. Med Alexandra som jag har insett att jag saknat något otroligt mycket. Knas blev det en bit på vägen, men nu är det löst. Alla gör sina misstag. Så nu är knuten i min lilla mage borta. Gone! Ikväll startar vi på söderhof och drar sedan till Metro. Kommer bli galet. Idag är jag Black Lady. Bokstavligen. Har på mig mig high-hiiigh heels, svart linne med en kort vid svart tisha över. Svarta ben i strumpa. OCH svarta sotiga ögon. MmmmM sexigt. Haha. Fast väger nog upp mitt svarta jag med röda lockar och rosa läppar. Svart skinnjacka till det är ju bara pricken över i:et. Hahahaha måste ta en extra titt i spegeln. Äh vafan, svart funkar alltid. Svart är New Fashion och Old Fashion som alla as-häftiga modebloggare hade sagt. Jaja, som tur är har Alex med sig smycken som ska pynta mina lik-bleka armar. Good for her! And me... Hmmmm. Nu ska jag dricka upp min ... dricka. Som jag gjort alldeles själv. Typ drink. Kinda. God iaf! Får inte missa bussen. Vilket nog inte är någon större risk, i och med att den går 46. Men ÄNDÅ! Man vet aldrig med fröken Åström....

Ha en trevligare kväll än mig om ni kan. Om det går. Ha. Pyzzzzzz




Hahahaha tycker verkligen jag är as snygg. Hejdå


Centralstationen lever kvar som om det vore igår

Det ilar genom hela kroppen så fort jag tänker på det. att du inte är här. att incidenten "din hand i min" kanske aldrig mer är villig att uppstå. obehag. illamående. jag hade aldrig kunnat föreställa mig en känsla som denna. föreställ er ett öppet sår strött med salt och droppar av syrlig citron. jag vet att ni vet. jag är inte den enda. men just nu känns det som jag är den enda människan på jorden med den här vidriga känslan. jag vandrar omkring i vakum, samtidigt som jag är omringad av underbara människor näst intill hela tiden. (och jag älskar dem för det.) den 11 oktober förändrade du mitt liv. vi levde i en saga. det var som en dröm man inte ville vakna upp ur. nu har jag vaknat. dessa drömmar som spökar i mitt huvud var natt, som leder min kropp till platser där du finns. platser det luktar dig om. långt inne i min lilla näsa finns den. doften. jag skulle kunna beskriva den i evigheter. den får det att kittla sådär retfullt i naveln. känslan av trygghet. en älva med vingar kapabla att flyga bort till drömmarnas värld. en värld med dig. där ingenting annat än du och jag existerar. m&m. för jävla bra för att vara sant. nu irrar älvan längre och längre bort från landet av oss. med endast en trasig vinge kvar landar hon hårt. inga öppna armar välkomnar med trygghet. inga pussande plåster. flickan och vargen. hur var det? jag finner inga bra ord längre och skärmen sjunker längre och längre in i det tomma intet. suddigt. tårarna har redan tagit över för länge sedan. konstigt det där egentligen. trodde jag var uttorkad. hade tydligen fel. om jag fick förflytta mig någonstans i hela världen så skulle jag sitta i Gamla Stan en kall Januari-eftermiddag. öga mot öga med en helt främmande person. en person som kom att förändra hela mitt liv. en kaffe och en chai (du uppskattade mitt val bättre än ditt egna, vilket resulterade i att du drack upp halva min kopp) men det gjorde ingenting. jag kunde bara stirra mig blind på dig. du var det vackraste jag någonsin sett. den magiska förmågan att få allting bra bara med en blick av rådjurs-ögon. det är bara du som har den. och det är därför jag bara inte kan plocka bort dig från mitt hjärta.

 

 


N.Y.





Hej peeeeps. Hittade två N.Y.'s. En hallonröd (min absoluta favorit) och en basic vit. 300 kronor gick dessa på. Och det är så värt det! Åh vad de ska älskas av min kropp. M-M-M. Just nu har jag precis kommit ut ur duschen (och självklart posat på alla dessa bilder) och ska nu måla ögonen mina. En dust brunt ska också pudras i mitt fräkniga ansikte. Ikväll blir det middag med Ida på antingen Dionysos, O'learys, Friday's eller Sonjas Grek. Svårt det där. Att bestämma sig för var man ska gå. Allt är så in-i-helvetes-jävla-äckel dyrt. Jag menar vem betalar en köttbit med potatis för 250 kronor? ICKE är det jag i alla fall. Hohohoho. Ska jag ha svarta naglar idag kanske? Känner att det rosa skär sig något alldeles förfärligt ont-i-huvudigt mot kvällens outfit. Fast rosa är fint. Och rosa är bra. Det blir rosa idá! Hehe det rimmade! Idag har dagen varit helt perfekt. Vädret kunde inte bli bättre...... trodde vi. Jävla regn. Jävla kuk-hor-bajs-sverige. Ursäkta språket men nu får det vara NOG. Visst håller ni med mig???????? Nej ska springa nu.

Poizz

God morgon

Nu åker jag in till stan och möter upp Ida! Ska göra lite små saker idag. Bland annat banken och inköp av världens snyggaste "New York"-tisha. Yummiebumm. En hallonröd och en vit ska jag investera i. Tror jag. Har 40 minuter på mig, missar jag bussen blir Ida gääälen. Men det skulle ju jag ALDRIG göra.
.......Hehe

Puss!



Pikz like it's best








Wheeeeeres your head at?

Tjenaa.

Har inte hunnit klottra så mycket på senaste tiden, men nu är jag tillbaks igen! Trevligt tycker vi. Visst? Mmmmmmm... ;)
Sitter i Idas bostad just nu, och ölar. Ikväll kör vi igen!! Snart kommer lite andra vänner, tror vi kör på Snaps ikväll!
Vi ses i dimman??

Pysssz
 

Last night




Gårkvällen var faktiskt jävligt lyckad.
Ikväll kör vi igen!



Headline


Nu ska jag börja göra mig i ordning. Ska åka till Gröna Lund idag med pappa, lillskiten, Yvonne och massa andra vänner till oss. Tråkigt med vädret bara. Haha är sån jävla fegis, så vågar inte åka mycket alls. Lär väl bli typ bläckfisken och nyckelpigan med Samuel. Där hör jag hemma! Kärlekstunneln fungerar också. Ingen yrsel och inget obehagligt sug i magen! Perfa! :D Igår var jag, Idis, Sara och John på Högbergs. Vi avslutade kvällen med Snaps, där vi mötte Emma, Lovi och Linnea. En grymt skön kväll. Tror vi var hemma redan vid halv två. Mysigt att få komma ut ett litet tag i alla fall. Haha har legat i som en galning de senaste veckorna. Jag och Sara har virvlat runt som två yrväder. Och alkohol har väl funnits i våra små kroppar nästan varje dag. Alkisar redan. Inte bra... Nej nu ska jag faktiskt chilla ett tag, tror det blir film ikväll eller något liknande. Nu måste jag rusa. Om en timme kommer pappa. Ouuupsss!

 

Hurtful


Står och lagar mat. Guess what? Tacos! YEaay. Haha otippat. Snart är mamma och Emma hemma. Och vår lilla extra familjemedlem Linnea. Från landet. Igår var vi hemma hos John, och idag har vi käkat sallad och kollat på en rulle. Jag och frugan! Haha. Kom hem någon gång runt 11 i morse, så idag har varit en extrem-jävla-chillaxing-in-the-naxing-dag.
Åh helvete, nu kom något gediget falskt trumpetsolo efter älskade Hurtful på Spotify. 

MINA ÖRONNNNNN

Nu ska jag fortsätta lagilaga, ikväll blir det kanske mysipys hos ida-slida. Puss! :)



Sara and the Tuldi

Heeeeeej.

Nu sitter jag med min wiiiiifey ett glas vitt, ett glas beileys, ja glas. Vi är nyss hemkommna från landet. Det var en blandning av surt och sött där. Lite halvtråkigt, lite tråkigare, lite kul. Lite mys. Hihi. Nu är vi i alla fall hemma! Och det känns som vi varit borta en evighet. Fast ändå inte. Konstig. Ikväll ska vi till våran lilla John. Vi har liksom lagt beslag på honom, han är inte någon annans neger än Affenations och Tuldinations. VISST JOHN?!?!??!?! Mmm.. tänkte väl det. Nu måste jag göra något med mitt feta hår, jag är fräsch ikväll.

REWIND, REWIIIIIIIIIIIIIIIIIND
 
Tjarooo


Inferno


Jag vill åka bort. Bort från Stockholm, bort från Sverige, bort från Europa. Jag vill till något exotiskt ställe. Leva livet, om det så vore att dö i en hängmatta mellan två palmer på en vit sandstrand, eller ett galet partyliv i typ Grekland. Nästa år kommer bli galet. Jag ska till New York, Italien, Grekland, Danmark, och Norge. Hehe in my dreams kanske... Nej men Zakynthos och New York är i alla fall typ spikat som planer. I mitt huvud :) Så eftersom den här sommaren inte blivit som planerat, ska jag ta igen min sommarspirit nästa år. Självklart ska jag njuta av sommar-i-Stockholm i år, men nästa år säger jag bara... Weeeeay! Galet. Sjukt. Stört. You name it.

DET SKA NÄSTAN VARA ÄCKLIGT BRA.

Hehe.

Kan inte sova. Och min mage gör för jävla ont. Äh, inge synd alls om mig egentligen. Bara lite.
Men det är en droppe i havet för ett svältande barn i Afrikas öken. Vilket helvete. Vad bra man har, vad lyckligt lottade vi är. Att vi lever - tack vare maten vi får på bordet var eviga jävla dag. Att man ens har mage att känna sig värdelös och liten. Att man med gott samvete gnäller över att varmvattnet är slut, och käkar oavbrutet minst 3 gånger per dag. Det är rent ut sagt förjävligt. Kunde jag trolla, så skulle jag göra så att alla fick det lika bra i denna sjukt orättvisa värld. Blä.

Nu ska jag prova vila kudde. Puss gulls!


I hate headlines


Tjena mors.

Livet rullar på jävligt bra just nu faktiskt, träffade mina små gullisar Sara och Ida igår! :) Käkade lunch med Sara och pratade tjejsnack och all dess innebörd, å vid 15 mötte jag upp Ida! Det var ett bra tag sen sist. Vi har båda hunnit med mycket i våra små tonårsliv, och hade därför mycket att ta igen. Det blev i alla fall en liten promenad på söder, sedan drog båda hem till sitt. Vid sju var jag tillbaka i hennes lägenhet. Bråttom hade vi, och redan vid halv 9 var vi iväg. Planen var en bira, eller 2, eller 3 på Snaps. Regnet. Punkt punkt punkt... förstörde den otroligt bra idén. Så det fick bli Högbergs. Haha, vi hade faktiskt jävligt roligt! Idag blev det en god damn sen frukost och film-mys. Ouí.
Imorgon drar jag och Sarre (haha. hahah.. hahaha) till landet. Och myser cräääjzy. Det ska bli jävligt skönt att få komma bort från stor-staden ett tag. Jag behöver kossor, gräs, HÄSTBAJS. Hehe... det ska bli jätte bra. Med oss har vi självklart mamma, Emma och Madde.

Nu ska jag typ... kolla film eller något chillaxing. Vi hörs! Köööss


S. Muster


[22:39:24] Stephanie Muster säger:
ja kan inte sluta säga att jag saknar dig!!
[22:39:45] Stephanie Muster säger:
så jag säger det igen
[22:39:47] Stephanie Muster säger:
jag SAKNAR DIG!

Åh vad jag älskar dig! Haha gulletuss. Du kommer aldrig komma ifrån mig, puss på det!

True true true trueeeee love.


It's the reason why your teething side frustrates me


Underbar vecka. Underbara dagar. Underbar tid med en underbar vän. Jag vet att jag aldrig i mitt liv kommer finna en så fin vän som just Sara. Man ska vara rädd om sina vänner, behandla dem väl och framför allt älska dem. Visa att man finns där, och ta vara på tiden man har tillsammans. Man vet aldrig vad som kan hända imorgon, man vet aldrig vad som kan hända om bara ett par minuter. Jag är lyckligt lottad; att ha en bästa vän.

De här dagarna har varit världens mysigaste dagar. Och alla med min bästa vän. Fredagen började med Snaps och slutade på Dalarö. Där vi mötte upp sötaste Steffi. Festligheter så det bara skrek om det. Skärgården tog tag i mitt hjärta, och tillsammans somnade vi, jag och Sara, på hotellet i samma säng. Precis som det ska vara. Dessutom gjorde vi oss inte av med en krona den kvällen, om man bortser från ölen på Snaps. Folk badade. Kärlekade. Myste. Pump up the volume - dunkande musik ekade över lill-ön. Drinkar hit, drinkar dit. Fullast vinner och fullast somnar först. Det gjorde vi iallafall. Men allt var bara så mysigt, så härligt. Surkärring som skrek på att vi fnittrade för livligt och högt prat om de allra mest opassande saker man bör prata om på ett hotell kl. 03.00 på morgonen. Äh vafan, vi hade kul i alla fall. Dock med dåligt samvete när vi tystnade på två sekunder. Dumma som vi är, tänkte vi inte på att folk faktiskt hade tagit in där och betalat för att bo där. Jag menar, vi fick det ju gratis, det fanns liksom inte i vår värld att det var ett riktigt hotell när vi sprang upp för trapporna med 13-centimeters-klackar. (Förlåt.)

Vi vaknade klockan 09.30. Eller det var snarare jag som vaknade. Av ett jädrans bi som surrade i mitt öra. Och som tidigare hade KLÄTTRAT in i Saras öra. Haha det var roligt. 09.37 gick i alla fall bussen. På med kläderna, snurriga som tusan, snabb-bäddning av sängarna och ett snabbt besök på toaletten. Sedan var vi fit for fight. Försiktigt öppnade vi dörren, vi ville ju inte väcka någon, duktigt trippade vi ned för trapporna. Och sedan kutade vi för livet den sista biten. (Nästa buss gick om en timme, och vid sådana här tillfällen vill man bara hem.) Vad vi inte visste, men märkte efter ca 2 sekunder, var att alla hotell-gäster satt ute på terassen och njöt av deras frukost. Där sprang vi, trassligt hår, gammalt smink, höga klackar, klänningarna fladdrandes och väskan i högsta hugg. Spritstank blandat med Vickan-doft. Alkoholen rusade typ fortfarande i våra små blodådror. Nåväl, efter en 20 minuters bussresa till Handen, drog vi oss in mot stan. Kl. 11.30 var den första ölen och cidern inbeställd. En varsin ceasarsallad kunde inte heller motstås. Där satt vi. Njöt av sommarmorgonen fram till sommarkvällen fram till halv fem. Åh, mysmysmys. Dock var inte notan lika kul att få in...
Kvällen erbjöd bio, efter många om och men. Självklart med bästa vän det med. Steffi skulle iväg på middag, och kunde inte delta. Tråkigt nog. Det blev i alla fall My Bloody Valentine i 3D. Grov film. Äcklig. Fast inte så bra "efter-effekt" om man säger så. Både jag och Sara har redan glömt bort den, och inte har vi kissat i sängen än. Hahahaha lyckad skräckfilm. På vägen hem träffade vi Jesper och hans kompis, trevligt. Hemma hos Sara var vi runt elva, trötta som as nannade vi kudden, och så var helgens bravader över. Söndag-tisdag har nästan all tid gått åt till film-mys och promenad på 5 minuter. Duktiga flickor! :)

Nu har jag precis kommit ur duschen, skrivit detta extremt långa inlägg, och ska sätta mig ned och skriva lite musik, underarbeta överarbetade tankar, och kanske möblera om i mitt rum. I need a change.


DAGENS UTEFITTA




Nu drar jag till Snaps med systrarna och vänner, sedan blir det Dalarö med lilla Steffi! Ha en trevlig kväll, för det ska vi!
Puss puss puss puss