the new love-le-ly dress.



Fick hem min klänning jag klickade hem från Nelly för några dagar sedan, idag. Öh? Hahaha vilken förjävla flummig mening. What to the ever :} huvudsaken är att jag har klänningen och att den är fasligt bedårande.

Igår blev jag spontan-hämtad av Alexandra för att dricka vin och titta på hennes nya apartment. En snabbvisit på bolaget och en dunk rosé senare, satt vi där: jag, Alexandra och Nathalie, i Haninge och pratade om livet. Vid 04 någongång hamnade vi i säng. Jag älskar att sitta uppe sena nätter och ljusa morgnar, och bara prata. Om allt och ingenting. Ska försöka ta mig i säng nu, tog världens längsta sovmorgon imorse. Alla förutom Nattis, som var tvungen att åka och jobba. Lillen. Vi hörs förmodligen imorgon, är ledig ända fram till torsdag. Sköööönt. :}

sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead.

Bästa tipset att slippa känna sig ensam är att hyra en bunt med filmer och bara glo hela kvällen. Mamma och syster är på landet, så sitter helt alone i lägenheten. Stundtals är jag helt nere, och det finns inte något som kan hålla mig uppe. Men idag mår jag bättre. Vaknade t.o.m. med en bra magkänsla. Sånt gillar vi! Tog cykeln till ICA och shoppade loss på plock-godis, färsk pasta och Kelda's tomatsås. { ♥ } YUM! Blir film hela kvällen. Tills jag stupar.

strawberries and yoghurt.


Vaknat upp med världens huvudvärk och magont. Den känslan suger fett. What to the ever, äter naturell yoghurt med havrepuffisar och ska snart ut i solen. Börjar seeeent idag. Så mycket som 15.55. Inte så trefligt.. Men vad gör man inte. Längtar till sommar och Diggiloo!! Fan i mig vad jag längtar. :}


the most unnecessary post ever.


Oklart. Så känns allt just nu. Jobb, o hela faderullan. Pricken över i är jag förkyld och äcklig som fan. Dricker ett glas juice for now, och sedan ska jag möta upp Julle. Blir en roadtrip med Sara ikväll, som vanligt. Finns ingenting bättre än att bara sitta bredvid henne, och prata om allt och ingenting. Hon är även en av få som det känns helt bekvämt med att bara sitta tyst och stirra ut i det tomma intet. Otroligt fint. { ♥ } Jaja, puss kram och allt det dääär.

a whole lot of birthdayparties going on.

Har en hel drös med bilder, men orkar inte som den lata jävel jag är lägga upp alla. May be coming up tomorrow. :} Har hunnit fylla 20 och gått på systemet. Kändes: wihoooooooo. Efter det blev det grillning med släkt och vänner {kärlek} och på det en förjeefla trevlig utgång. :) Fick en weekend till London av käraste mor och av fadern pengar insatta på sparkonto. Helt ställd. Världens världens världens finaste.


Tänkte hoppa in i duschen nu, jobb imorgon 08.00. Inte lika trevligt. I helgen blir det ännu mer firande och Amarillo på PURE. Waaa-hey.