good morning sunset in desert

God morgon på er. Sitter och äter frukost samt tittar på Hilary's "Raise your voice". Haha mycket givande film det där! Welli welli, jobbar idag med. Dock inte till stängning som yesterdagen. Idag blir det ett kortispass - 16-20. Jävlans skönt det där. Ska hoppsa in i duschen och smörja in mig i en FET kräm. Känner mig torr som ett sandpapper. Fräsch tjej.


newyears dress and birthday-party

Nu bär det av till min finaste Jennifer som fyller 19 idag! Wiho. (Saknar dessutom pullan något enormt mycket så detta blir schweet) Laddar med ett glas rötjut och present-inslagning. Annars idag har jag mamma och Lovi gått på stan. Mammas julklapp till oss. En dag på stan lagom till mellandags-rean. Perfekt julklapp liksom! Hittade nyårs-dressen och på det en jävlans cutie-pie lampa till fönstret i rummet. Vi har världens bästa mamma.

tonfisksallad och tonårspussar

Hello lovely. Nykommen från sjukhuset och en hel drös astmatiska övningar. Bra gick det! Lite halvsorgligt faktiskt att lämna Sachskas barnmottagning efter en lång historia och små barnsben. Nu blir det istället St Görans privata mottagning som gäller. Well well, vi får se hur det går med det. :} Nu ska jag och Julius inhandla tonfisksallad och en massa bubbelvatten. Bubbelvatten in my ♥.

stormy weather

Nu ger jag mig ut i snökaoset. Det är ju inte så att man skulle vara tvungen att hota mig med pistol för att få mig att ligga hemma i sängen. Men pengar var det ja! Puss!

en nyvaken tuld och ett nystädat rum

Såja! Har precis rullat i mig spaghetti och ska strax börja med sminkeriet. Rummet är clean, musik pumpas något förskräckligt (som mamma hade uttryckt det) ur mina stackars högtalare. Tur för dom att dom är grymma som f-n. Haha så sa alltid min gamla lärare. Så in i f-n. Mmmmmm. Jobbar ett kortispass idag. 16-22. Stänger. Lovely.

i paint my room in lights, white, books and mirrors




Inreder rummet för fullt. Nu är det ommålat. Kritvitt. I love it. Ska rusa ned till bilen nu, Samuel har julföreställning i skolan. Nuffunge!

it's christmas-time and i love it so much

Nyduschad & rakad från topp till tå och insmörjd i BUS. Clean som fan känner jag mig vill jag lova. Sitter och redigerar bilder från Dubai samt slötittar på Halv åtta hos mig. Va? Halv åtta hos mig? NU? Ja. It's true. Fattar nada. Fick en totalchock när jag såg att det sändes nu. Halv sex hos mig... låter inte lika bra. Ja jag är världens Halvåttahosmig-fan.

Idag har jag varit ledig. Skönt som fan. Jobbade till stängning igår, inte fullt lika farligt som jag trodde att det skulle vara dock. På fredag jobbar jag till stängning även då. Party va! Jävlans synd när det vankas festligheter i helgen. Min vanliga tur liksom.
Nej ni, nu ska jag fortsätta med (den rövigt sjukt sega) uppladdningen av bilder på fb. Puss så länge. :}

be careful what you wish for cause you just might get it

(Vet inte vad jag lyckas med på bilden, men skit i det) Nu är jag i alla fall hemkommen från ett jävla varmt land. Ett jävla underbart land. Ett jävla himmelrike. Tillbaka till....... hm. 17- var det va? Såja. Inte ska vi klaga inte. Julen börjar närma sig med stormsteg och jag som alltid brukar vara överdrivet tönt-pepp är något sådär.. opepp. Men deeet ska vi ändra på. Klart vi ska.

Ska koka gröt nu, och sedan lägger jag upp lite bilder från resan, deal?