Sjukling at its best


Heeeej. Jag vet. Min uppdatering är kass. Usel! You fucking name it. Men kan skylla på att min älskade älskade macbook har.... crashat. JA. Den är paj. Hårddisken är förstörd, finito, game over så att säga. Kostar tydligen 30 000 att återställa skiten. Och DÄR går gränsen. Hur cpstört ledsen jag än är över att all musik jag gjort och att alla bilder jag tagit inkl. all annan crap som egentligen skulle kunna vara crap men inte alls är crap för mig, är borta. Gone. Buäääääääääääääääää. Så så ligger det till.

Jag är sjuk dessutom. Vidrigt halsont och förkylning som satt sig i öronen. Såhär lagom mysigt till helgen och lovet! :) Min fina Stephanie fyller 18 på lördag, och jag ska kriga för att vara frisk då. Jag kan ju bara inte missa det. Har väntat ända sen juuuni förra året ju. Vi får hoppas att gudarna är med mig. Mm.. Igår förresten, hade vi konsert. Vår allra sista mitt-terminskonsert någonsin. Förstår ni hur sorgligt det egentligen är? Och förstår ni hur jävla skönt det egentligen är? Haha. Anyway. Det gick käpprätt åt helvete :D Yes sir. Så går det när folk bestämmer sig för att varken dyka upp på rep eller lektioner. Tråkigt, tråkigt. Men vad är det man säger? That's life. Nu ska jag koka en tolfte kopp té och dränka den med honing som min bästa pappa varit så snäll och åkt iväg och köpt. Trycka i mig halstabletter från de 3 urval av olika sorter ska jag också göra. Min mage lär ju må sådär inom nån sisådär timma, hehe. Pussi!

Bild från sångafton för någon vecka sedan. Också den sista. Boo hoo...

När Samuel och jag har tråkigt...




Min fina älskling. okej. nu sprängs mitt huvud, inom typ några sekunder. Imorgon har vi sångafton och jag kan INTE min text, jag vet INTE vad jag ska ha på mig. Jag är så extremt otaggad och jag vill bara blööööhöööööööö på allt. Sängen känns otroligt lockande må jag säga, fast måste förflytta mitt arsle till duschen först. Det skönaste som finns måste ändå vara att krypa ned nyduschad i nytvättade lakan. Synd bara att mina lakan inte alls är sådär nytvättade och gosiga. Okej.... det där lät weird. Jag sätter punkt här och sen får ni faktiskt gå och lägga er. Puss och kattpiss.

It's tuesday


Här hänger jag och mina pattar och chillar med livet. Sitter och tittar på OS med daddy cool. Han är galen. CRAZY. "DÄR ÄR HON! Öh! ÖHHÖHH hohohooo nu jääävlar Mattis!" Frågade honom om han lätt skulle kunna stanna hemma en utekväll för att kolla OS? Hans svar var ungefär: Nej för fan! Så jävla bra är det inte.

Människor. Jag har tryckt i mig tre apelsiner nu. TRE äppelsajns. Är sugen på en te..... ehhehehehe. he. he.

Vet ni!!! På torsdag har vi sångafton. På Kultis. Jag ska sjunga Måndagsbarn av Verran och inte nog med det: All my life med min fina Jenni. Just nu känner jag mig jäkligt lost vad det gäller torsdag. Ingen av låtarna sitter som klister än, inte ens som tejp (KUWL) och detta är liksom om två dagar. Nej. EN dag. Om man tänker på att den här dagen är över nu. Åååååååh, panic at the disco. Jaja, jag gjorde det bästa av situationen och kopierade upp första bästa noter jag hittade: Måndagsbarn. Har alltid varit lite sugen på att köra den, men andra låtar har varit intressantare. Finns hur många låtar som helst som jag vill sjunga på torsdag. Det är ändå vår sista sångafton. Sad but true. Men the thing is bara att det inte finns noter på alla dessa låtar, och på en del finns det inte ens ackord att hitta på nätet. Inte ens tabs! What?!

Nooooo!

Har guraläxa till imorn. GOTTA GO PRACTICE. Puss!

"IF MR. BEAN WAS IN AVATAR HE WOULD LOOK LIKE THIS!"


Hahahahahahahahahahaha. Det måste ju ändå vara den klockrenaste jävla grupp facebook någonsin haft. Fyyyy farao vad kul!

Hohohoo... Puh. Måste lägga mig lite nu känner jag, har migrän. Sort of. Eeeh... eller inte alls. MEN ONT I HUVUDET. Och det är pain in the ass. Ikväll blir det kör med världens bästa Ronja Rövardottír och resten av kören. Eller just fan! Ronja, Nina är sjuk. Just so you know. Vet inte om Vompan ska gå, men hur vill du göra? Haha okeeeej nu blev detta en intern konversation. Call me Ronutt. Sängen var det! Puss!

När en femtioöring var hundra gånger mer värd.

Samuel ropar i extas från hallen: Pappa! Jag hittade en femtioöring! Åh. Det är min lyckodag idag! Gullegrisen! Förstår ni nu hur mycket jag älskar honom?!?! GAH. Anyway, wazzaaa? Jag sitter och tittar på OS, faktiskt, med pappa. Ska koka lite té också. Grönt té vettni. Med en skvätt honing. Honiiing. Idag har dagen varit extremt lugn. Började 11 med vokalensemble och sedan hade vi hål på ett par timmar, men vafan gjorde det. Jag och Jenni är rätt kända för att tycka om skolan. Hehe. Vi brukar stanna kvar några timmar efter skolan för att bah vá liksom! Haha nejjjjj. Däremot finns det inget som stoppar oss från en kaffe och lite skitsnack efter skolan i foajén. Mm! så det så.

Hahaha nu ringer Madde. Hon håller på och gör slingor förstår ni. Alone. In her apartment. Klart Matte fixar det här. Är man dotter till frisörer och syster med en frissa, så kan det nog kännas ganska tryggt att höra några vilande ord från min käft. Lite stöd sådär lix. OJ nu skriker pappa, han låter jävligt vrong. Aha i see, OS..........

Du måste dö lite för att överleva.


Jag vill börja med att säga glad alla hjärtans dag på er alla fina människor där ute. Har aldrig riktigt förstått mig på den här dagen när jag tycker att man kan visa kärlek varje dag. Men ändå är det lite fint på något vis. Att just den 14 februari är alla hjärtans dag.

Den här helgen har verkligen varit helt sjuk. Fredagen var sjuk. Började AS TAGGAD, fortsatte AS TAGGAD fortsatte... mindre taggad. Och inte taggad alls. Trots detta tog vi klackarna till Nype, där vi också avslutade kvällen. Ronja hann till och med tappa bort sin iPhone, aj aj. Tur som helvete fann hennes ängla-vän (som var kvar) den. Så nu vilar den i tryggt förvar i Ronjas händer. Haha, som sagt.. galet. Resten har varit calm as hell, och jag har hunnit med att mysa lite med mammsen också. Hela idag, och gårkväll. Kärlek <3 Sitter hos pappsen nu, och ska alldeles strax lägga mig i sängen. Skulle blivit bio ikväll, men är alldeles för trött (?) Hur jag nu kan vara det, haha?! Anyway, det får bli i veckan istället. Mysipys. Nu blir det kudden. Geléhjärtepussar, dagen till ära. Wihoo, spexig tjej va! ;)

The Janne and the Matte

Jenni stämmer guran...


Och jag muppar mig som vanligt. HeeehHE.


Nu ska jag ner och duscha lillskiten, och borsta gaddarna. FÖRRESTEN, det blir ingen Elsa. Det blir en Bob istället. Tror vi. Det blir massor av krångel annars med en tik, med tanke på Casper.. YEYE. Boooob. Honeybunn.

Whaaa?

Okej, vad är grejen med att plinga innan SLUTSTATION? Jag sitter på bussen, en station innan slutstation; Gullmarsplan. Där alla skall av, annars hade vi väl för fan inte suttit kvar fortfarande? Men ändå är det nån liten själ som envisas med att trycka tumjäveln på stoppknappen. Aaaah, LEAVE BRITNEY ALONE!

Hur är det med er då? Har migrän tror jag. Vaaa? Varför skrev jag sådär? Har jag inte alls! Inte ett endaste dugg i ärlighetens namn. Bara lite huvudvärk. Ljugarsle. Har iallafall fått en hel del gjort idag. Hjälpt Jenni med hennes projektarbete (spela in musik på mac). Hon är för begåvad den kvinnan. Ett av skälen varför jag älskar henne så mycket. Nu ska bittra kärringen dricka kaffe och socialisera med John Mayer. Fina karln i alla lägen. Njut lite åt den här bilden sålänge.. Vad Samuel åt till skollunch kan ni ju knåpa lite på.



HAHA

HAHA DÖR. Det är BARA bilder på mig i min blogg. Okej, som om jag inte redan visste det.....
Men okej. Nu skäms jag. Detta ska det bli ändring på. Heheh.. MEN GÅ Å LÄGG ER DÅ!

Stomp the yard

Ligger äntligen i lådan, och tittar på Stomp the yard. Har tvättat av mig sminket och duschat inkl. allt hårstuff som vi tjejer tyvärr tvingas göra. Kul är det, men galet segt halv tolv in the middle of the night. Okej att vi är tvingade till det är ju ren lögn, men öh you know. IALLAFALL. Tittar som sagt på Stomp the yard. En utav mina favoritfilmer. Columbus Short är ett jävla bombnedslag, och alla andra black men i den också förövrigt. Mumma kardemumma. Nu ska jag dejta John Blund! Han har tjatat hela kvällen. Heheheh. Puss!



Corcovado.


Sitter och skriver lite musik, samt lär mig en text, samt pluggar arbetsmiljö och säkerhet, samt transponerar en annan låt. Suck... jäkla skolarbete. Är så trött på det att jag kan kräkas. Men tänker jag på hur långt in i dimman jag ska på studentdagen känns det lite bättre i lillhjärtat mitt. Hehe. Nä nu ska vi inte va såna dära vettni. Men gaah vad kul vi ska ha!!!!!!!! :')

Är galet trött, men idag tvingas tyvärr plugget bli prio numero uno. Fick hoppa kören idag också. Men nästa gång, då visar vi var skåpet ska stå Ronja! Visst? M-m. Så det så! Nu ska jag dricka lite kaffe och dränka mitt övertänkande (kanmansägaså?) huvud i 50 kilo things to do. Bye for noow!



Quiet nights of quiet stars quiet chords from my guitar
floating on the silence that surrounds us.

Quiet thoughts and quiet dreams quiet walks by quiet streams
and a window that looks out on the mountains and the sea, oh how lovely

This is where I want to be here with you so close to me
until the final flicker of life's ember.

I who was lost and lonely believing life was only
a bitter tragic joke, have found with you,
the meaning of existence, oh my love

Elsa ska hon heta.

SHULULULU. Ligger och tittar på Sunes sommar. I totally älskar't. Den är så jävla mysig och Sune är så jävla sexig. Hehe. Jag ska gifta mig med Rudolf nån gång <3 Åh just det, vet ni förresten? Igår var vi och tittade på Caspers små valpar. Ja, dom ligger och tuttar hos sin mamma för tillfället. Men snart kommer vår lilla Elsa till oss och hennes pappa. Nuffisar. Jag dog lite inombords när jag fick syn på valparna tuttandes på mamma Billie. Så djävulskt söta. Bob är min favvis, efter Elsis då då. Han är vit (och tjock!!!) och påminner om en Golden. Ganska weird med tanke på att både Casper och Billie är så långt bort den rasen man kan bli. Anyway, jag längtar. Efter vår lilla lilla Elsa. Jag kommer mysa med henne så mycket som det bara går. Vilket innebär no more party for Matte!

.............Okej. SÅ söt är hon inte. Men jävligt nära vettni.


(Skulle göra vad som helst för att ligga där just nu.)

En glad Tuld.

Idag är jag uppe med tuppen. Eh... anyway, har sånglektion idag som enda lektion. Ho-ho-how nice? Okej ska sluta leka niggah. Även fast jag väldigt gärna skulle vilja vara en chokladis. IALLAFALL. FUnderar på att åka in till stora staden efter jag har slutat. (Slutar 11.40.) Djävulskt skönt. Eller så blir det ett lååångt varmt bad hemma. Hehe. Puss på er, nu ska jag ta mina ben och springa till bussen. Ha en fin dag!




Du var där.

Inatt dök du upp. Du satt mitt emot mig och dina bruna ögon lyste upp hela omgivningen. Du var där.
Vi flöt i samma ström, vi drömde samma dröm.

Söndagsmys



Ska hjälpa padre med maten nu. Lovi och Dogge kom precis också, so sm-sm-smell you later on.

Cutiepuppies

Som ni vet. Eller nej fan, jag har inte nämnt något om det. Det är nämligen så att vår lilla Cappe har blivit pappa! Japp, farsa. 7 små puppies har frugan Billie klämt ut. Så nu blire ytterligare en vovve at dad's. Jag är skitglad, för dom här nuffisarna är de sötaste jag sett. Dessutom kommer jag nog få ta mest ansvar för den, eller hehe jag har typ lovat det. Fast när man tänker efter så är det ju bara mysigt!! Ja, när man inte tänker på att plocka upp bajset förstås... och gå upp halv 6 om dagarna på promenad..... he.....he. Men vet ni då? Hon heter Märta! HOW CUTE IS FUCKING THAT?!

(Tror det är tjockisen längst till höger vi ska ha. Nuffunge.
)