packar...


Såååjaa. Sitter och råtaggar med Save the world tonight, och tvättar järnet. 06.15 på tisdag morgon lyfter vi. Blir en tung jobbdag imorgon {sista}. Men pengar är ju alltid pengar. Och söndag är lika med OB all day long. Måndag blir det PACKA, och sedan på kvällen far jag till Jennifer där vi ska försöka sova några timmar. {Läs: vara vakna hela natten} och sedan åker biiilen till Arlanda. Där Anders väntar. Hahahahha. JA. Det är sant. Han kommer sova där sörrni. Han är för närvarande i Prag (innan dess Barcelona) och landar på natten till tisdag. Han tycker det är smartast att "han sover på Arlanda". Så jävla sjuk i huvudet. ♥

Ska fortsätta med min tvättning nu, som går.... eh sådär.. Fastnar hellre vid facebook och lyssnar på musik. :}

summerclothes at h and m. taggar till Zante.


Här är alltså en del av ny skit som ska fylla min resväska till Grekland. Om jag känner mig själv rätt så kommer min resväska vara bombad med hela min garderob inklusive annan rent ut sagt: onödig skit. Varav jag kommer använda hälften. Braaaa där. Ska köpa en ny bikini, en svinsnygg byxdress med utställda ben i linne. Sedan är det bara lite småsaker kvar. Har försökt nå min doktor utan resultat. Är som de flesta redan vet, dödsallergisk mot jordnötter & bör därför ALLTID ha adrenalinsprutor och tabletter med mig. Är svindålig på det. Men nu till Grekland känns det jävligt viktigt, that's why i need nya recept.

Äter just nu en egenpåhittad tonfiskmix gjort på tonfisk (ofcourse) feta, rödlök, keso, gurka & balsamico. Yuuuum. ♥

pictures on my new doll-barbie-hair. { ♥ }

Är helt kär. Har blivit magiskt vacker i håret. Haha, fy fan vad jävla äcklig och ytlig jag låter. But girls are girls. Min syrra Lovisa är, utan tvekan, världens bästa frisör. [Mammi du är också en tiopoängare.] Men Lovi har förmågan att veta preciiis hur man vill ha det. Dock är jag också, utan tvekan, världens jobbigaste kund. Gnäller och är förjävlig. Men blir väldans nöjd i slutändan sörrni. :} Känns förjävla skönt att få känna sig lite kvinnlig, no more shortie-hair så att säga. Däremot VET jag att jag, om typ bara några veckor, kommer sakna min långa page och cutta av håret. Pang. Boom. Ba sådär. Tog en massa före och efterbilder idag, sånt är alltid roligt. Veeeet att ni suttit och längtat hela dan. & snäll som jag är, har jag gjort det BARA för er!

[FÖRE.]


[EFTER.]






..och så var sagan slut.


new hair and strawberries

Hej fina. Blir världens förmodligen kortaste inlägg idag. Sitter och förtär en skål med ISKALL mjölk med skivade jordisgubbisar. DÖR. Idag ska jag till Lovi, frissan. Sätta i löshår. Bli snygg. Sedan blir det jobb. Världens kortispass: 15.55-21. Chiiiiiiill. Ha en världsbäst dag! Massa puss.

long time, no see.

Ja, jag vet att jag toppar typ blogg.se's sämsta bloggare. Men det är chiiiill. Jag önskar att jag kunde säga att det är på grund utav att "jag har ett liv". Dock skiljer sig den sanna sanningen en aning. Jobb och ett jävla knegeri är ungefär vad jag kan säga för att fatta mig kort. Nä nu överdriver jag en aning. Umgåtts med världsfina vänner och lapat sol har också hunnits med. { ♥ }

Har hänt en hel del de senaste dagarna. Kan avslöja att jag... (TILL 99,9 PROCENT) fått ett drömjobb, big time, över sommaren. Fått en extremly galen VIP-inbjudan till Summerburst!!! Tusen tack till Emma, Dubai och hennes kungliga kontakter. Hihi. Telelurade precis med henne och fick reda på att det har beställts 9 liter vodka åt oss att förtära. Sickness. Kommer vara överlycklig, få kramas med bästa systrar och bara vara glad i magen. [SPANA PÅ GUETTA.] Kaka på kaka fyller jag hela 20 dagen innan. Och tre dagar tidigare har vi kommit hem från Zante. Happiness.

Julle ringde nyss och undrade om vi kanske skulle äta tacos idag, BARA för att jag tjatat om det i typ två veckor. Ja, det är min favvorätt. Haha jävla gullgris. Looooove you. Förresten så har jag och min fröken fräken Sara varit och piffat till oss hos Lovis på hennes salong. {Jävlar i mig, i got a hoot girlfriend now.} Själv blev jag några toner mörkare. Och imorgon blir det insättning av löshår. Min syrra är bäst!