Pluggeliluggochvinmedbästa

Sitter och skriver på min hemskrivning i Nutida konst. Julle, the cock (hehe), står för maten ikväll och morsan hjälper till på ett hörn. Själv sitter jag vid köksborde å glor in i datorn med ett vinglas i handen! Mmmm! mums. Den ni! Så går det till när man är hos morsan vettni.

VETNI! Imorgon är det valborg. I stora lass. I mina öron klingar det bag-n-box white, hejdundrande grill, klänning och trevligt sällskap. M-m. Vet ni vad det är mer? Mösspåtagning! Fiiiiinally. Dagen börjar med tävlingar och sen blir det party, partaj, galej you name it!

NU ÄR DET MAT PUSS

Middag hos mamma.

Hello you people out there. Yeah. Cool jag kände mig ett tag där, när jag skrev den där meningen. Den här dagen började med KAOS. Inga hemnycklar, inget vovvekoppel, och inget svar i telefon till varken pappa eller Yvonne. Som har den där-jävla-nyckeln. Min buss skulle gå 08 och klockan var 59. Panik! Jag har i stort sätt fläckfri frånvaro när det gäller skolan för tillfället, så att komma försent till min sånglektion (som dessutom bara pågår i 40 ynka minuter) skulle vara som slag under bältet. NÄR JAG INTE ENS BEHÖVT KOMMA FÖR SENT. Inte mitt fel. Oki, nu har vi fått den saken ur världen.

Det fick bli en dag utan sång. Har i desperation ringt till både skolan och sånglärare. Inget svar. VAD ÄÄÄÄR DET MED VÄRLDEN. Jaja, skyll er själva säger jag bara! Ha. eller okej. kanske jag som borde feel bad... Anyway, Alexandra kom över och vi var som vanligt hundvakt åt Dixan. Eller Dicken som Julle kallar henne, hahaha. Nej vi är inte friska.

Sitter och väntar på att karln ska dyka upp, det blir hem till morsis ikväll. Kolla på film, Flickan från ovan, som vi laddade ned på hans dator igår. Har läst boken. I love that story. Så mina förväntningar är definitivt inte låga. Imorgon har jag en bad-ass-day. Dagen börjar 09.30 och 17.05 får jag trippa hem. Kuuuuuul! Nä nu ska jag pudra näsan, puss och piss.


En tisdagseftermiddag går vi lös på Photo Booth...








Och vi avslutar detta fina bildspel med en ettan lösprilla i käften. Muums!

Good morning puppylove.


Sömnlösa nätter.

Melissa Horn förgyller seriöst mina kvällar och nätter. När inte mannen är med. (Det vill iofs säga aldrig) Haha. Nej Melissan är med mig vart jag än är vettni. Hon och Mayer. Det är så jävla bra musik! Musik för själen så att säga, med risk för att låta djävulskt lillgammal och fjantig. "Långa nätter, där ute finns en värld av långa nätter" Någon annan än jag som känner igen sig i varenda jäkla låt? Hahaha tjejig jag är.

Ska ögon-nätshoppa lite till nu. Har sett en miljard saker jag vill ha. Åh! Nu spelas min andra favvis. Säg ingenting till mig. Okej, vilken extrem tönt jag är. Ni ska få bli av med mig ett slag nu, bah-bye!

Sommar för en tid.


Idas födelsedag Augusti 09. Vill sitta nunununu och svepa en iskall bira i sommarkvällen. Mmmmm...

Rö'tjut med farsgubben och John Mayer.


Hej fina blogg.
Jag glömde dig ett tag. Ett BRA tag. Nu känner jag att jag är på banan igen, och känner mig mer skrivsugen än någonsin. Det har hänt en massa sen sist jag skrev. Jag sprudlar av kärlek, och sommaren börjar närma sig med stormsteg. Båda systrarna befinner sig i Dubai. Eller, alla 3. Linnéa också. Givetvis. Jag saknar dom så mycket att jag kan DÖ. Världens finaste Alexandra ringde precis med goda nyheter och det var längesen jag hörde henne så lycklig. Jag älskar Alexandra. Har jag nämnt det förr? Vi väger upp varandra så bra.

Sommaren är precis utanför dörrn. Jag kom förresten på mig att sitta och storle när jag skrev den meningen. Jag är lycklig. Det var längesen jag kände mig såhär glad. Jag har världens finaste människor runt omkring mig, människor jag inte skulle byta ut mot något. Ingenting i denna värld. Skolan är snart över, och det känns ända in i benmärgen att mina 18 år är på väg mot de 19, och sakta men säkert är jag plötsligt 20. Ansvar. Ekonomi. Jobb. Frihet. (Eh, okej.. frihet vetefan med tanke på klump i magen av räkningar och pengar, pengar och... pengar.) Men någonting säger mig att jag längtar. Jag längtar till detta ansvar. The show must go on, leken är slut och livet står även det och väntar utanför dörrn.