Hejdå, kalla Sverige!

Nu åker jag och mamma och brunar oss. Vi kommer tillbaka nästa tisdag, och klockan 4 i natt kommer taxin och hämtar oss.
Vi ses nästa tisdag lovers.



All kärlek till eeeer

Jag med min otur

Jag har blivit förkyld. Svinförkyld är jag! Mina öron värker och har pissont i halsen. Visst är det typiskt, precis just nu när vi åker på tisdag. Varför nuu??? AAh. Blir galen. Har tryckt i mig apelsiner och druckit varmt vatten med honung och ingefära. Någon som har ett dundertips och som funkar?

Missade idol i fredags i och med att jag icke satt bänkad framför teven. Så kollade nyss reprisen. Anna åkte, vilket jag tycker är jättesynd. Tyckte hennes röst var riktigt ball och tyckte det var johans tur att åka hem. Men men, vad göra.
Nej nu måste jag följa med mor min ner till tvättstugan och hänga upp tvätt, har sjukt mycket kläder som ska med till egyptia.

Puss, ha en bra dag!

/Matilda


Saturday night fever

Hej. Är så sjukt jävla bakis idag. Nästan så bakis att man önskar att gårkvällen var o-gjord, men det gör jag inte, för gårkvällen igår var stört kul med alex hos hennes gulliga väninna Cissi. MEn min mage bubblar, huvudet snurrar och är torr i käften som en jävla svamp. Dessutom har ja endast sovit ca 3 timmar inatt så förvänta er inget roligt inlägg. Men  vill ni veta något roligt då. Snön har kommit! JAg är överlycklig och det är bara vittvittvitt överallt. GaAah! Vill uut och göra snögubbar, snöslott, åka pulka!!
Annars då, idag hade vi öpper hus i skolan. Jätte mysigt och trevligt var det, men fy vad seg man var. Fast sjungandet gick fint, och det är väl det som är viktigast!
Nu äntligen är jag hemma, det enda som fanns i min kropp för en halvtimme sedan var en ljummen jävla hallonsmoothie. Sååå magen fylldes på fort som satan :)

Är på sjukt dåligt humör idag. Av vissa anledningar. Förstår mig inte på detta men visst you choose.
Nu ska jag chilla soffan och en rulle..



Bye

/Matilda


Love lockdown



Måste bara slänga in den här. Kanye är grym enligt min åsikt. Men den här låten måste ändå vara en utav hans bästa!
Ahh vill bara dansaaaaaaaaa.

Puuuss!

Skön dag yao

Godmorgon människor.

Idag har vi världens skönaste dag. Börjar tjugo över ett då vi ska till Högskolemässan här i sköna Ääälvsjö. HAhaH fyfan! Men det ska bli sjukt najs. Inga lektioner och ca en kvarts närvaro på mässan. Sedan stora vida staden!
Idag är det torsdag och imorgon fredag. Så sjukt fort veckorna går! Och på tisdag nästa vecka åker jag till värmen. Kan inte bli bättre.
Funderar på att gå ut och promenixa en timme i vintervädret :') Så otroligt fint väder ute idag! Man blir så glaaad.
Åh längtar till tiden då man får glögga och lussa!! Jag undrar om det seriöst finns något mysigare.

OJjj måste klä på mig kläder nu! Hahahah åhh vad jag inte saknar tiden då man var typ 7 bast och gav sig ut i vinterstormen med 545 kg plagg på sig. Morsan hade tvingat på en den där fula jävla mössan som farmor hade stickat. Jag kommer ihåg att det var ett helvete, man var ju inte en litet barn längre, man var ju liksom sju! Man var STOR.

Kyss

/Matilda


Jag är glad


Det finaste någon kan få.

Det snöar ute! Jag sitter och taggar till till N.E.R.Ds nya album. Pharrell är en gåva från ovan. Usch så bra han är!!!!!!
De kommer till Sverige. Stockholm. Hit. Jag är typ överlycklig. Äntligen får jag se dem live. Åhh, min man liksom! :')
Dessutom kommer Chris Brown den 23e januari, och gissa vem som ska stå längst fram. MmMmmmmMmmMMM.
Inte nog med det. Världens bästa vän mötte mig i gullmars idag i snön med en varm chailatte och en lussebulle. Jag och Alex glufsade i oss som två grisar. Åhh vad vore man utan henne? Sara är min grisfis och jag älskar henne mest av allt i hela vida vääärlden.
Vi pratade om det, att små saker gör så mycket. Mer än man tror!! Så till rubriken, jag är glad idag! Idag är det min dag helt enkelt. Och imorgon börjar vi tjugo över ett och det enda som ska göras är Älvsjömässan. NAJS VAAAAAAAAAAAA.
Sen är det helg för hela slanten med lussebak och partaJJ med de bästa <333

PUSS, DET SNÖAR UTE! :'D

/Matilda

Du, jag och ingen annan


Hot Mama chillar en bira!!! <3333

Är så jävla trött den här tiden på året. Hösten trycker verkligen ned en och får en att tro att man mår sämre än man egentligen gör?!?! Sluta luras!
Man hamnar i svackor då man känner sig som världens minsta och sämsta människa. Jag kanske är ensam om det, men jobbigt är det.
Ligger i soffan och har precis ätit. Kycklingsallad, det är fan like send from above. Sååå otroligt mumsigt att man dör!
Känner att min blogg börjar bli djäävulskt tråkig också. Vem vet, jag kanske ska börja videoblogga?! HahhahAHHH tanken av mig framför en kamera och ett seriöst beskrivande av dagen som varit, och möjligtvis en "dagens outfit" får mig att vilja kräkas.
Ååhhh skulle bli den ultimata bloggaren. Jag skulle slå Blondinbella och Nisse med hästlängder! Visst?

Älska mig

/TildA


Jag tror jag dör


Cause this river is wild

Vi hade prov idag. Det gick åt helvete. Naturkunskap. Bara ämnet säger allt.. !?!?
Imorse blev jag skitorolig över min skrutt Stephanie. Åhh! :( Du skrämde mig rejält. Men som tur var, var det inte lika allvarligt som jag trodde. Är rädd om dig vännen!!!!
Vädret idag är väldigt mysigt tycker jag, man känner liksom att det är snö ute fast det inte är det! Haha cp, men det känns faktiskt så :'D Åh snart åker jag till värmen och bort från alla bekymmer. Jag klagar inte. NEj nej.

Saknar min alldeles egna bebi gör jag också. Saraaaaa koooom uuuut ikväll. Jag väntar i hörnet vid 7-eleven. JA :')))
Men imorgon ska vi ses!! <3333

Nu måste jag laga något att äta, min mage gnäller.
Trots ett prov som gick åt skogen är jag glad glad glad!!!

PUSS

/Matilda



HETTON!


DET SNÖAR!

DET SNÖAR!!!!!!!!!! Ååååååh
:')


Den fula ankungen

Nu sitter jag här. Framför datorn. Vilket man inte bör göra en lördagkväll. Usch jag skäms nästan.
Men ibland kan man inte hjälpa att man vissa helger är en kärring. Känner mig inte taggad alls för nånting annat än soffan och teven.
Emma och lovi är här också och myser med mig och mami. Muspuus!
Vi har precis käkat världens godaste efterrätt. Gino! Fyyhelvete vad gott det är. Ugnsbakade frukter; jordgubbar, mango, papaya, banan och ananas med riven vit choklad över. AAah man typ dör lite smått :')

Nu ska vi kolla på film! Ha en trevlig kväll, vad ni nu ska göra.
Och sup åt mig med om ni gör det!

BYeeeeeS

/Matilda

I min hand saknas din



What if i told you
You were never the one for me?
I'd lied for you all the time
My feelings for you were just a lie.
Everything. Lies.
Then would you love me?

Friday i'm in love

Jag har aldrig i hela mitt liv varit såhär trött. Jag har sovit konstant. Och drömt miljarder drömmar.
Hade inte en aning om att man hade plats för så mycket drömmar. Fast det kanske betyder att man tänker för mycket?
Äh, inte vet jag. Sitter här med en kopp té. Nu låter det som jag sitter och dricker ett gott Änglaté. Men icke. Detta var till min förvåning ett äckligt té. Blä. Finns det ens??!! :(

Det regnar ute. Också konstant. När fan ska det sluta regna och skina upp i ett världens finaste höstväder?
Man blir så depp och så o-pepp. Ge oss vinter nu förfan! Då är det åtminstone vitt ute. Om vi har tur.
Snart åker jag. Då jävlar blir det annat än grått och vitt. HahHAaHA. AVIS?! JA JA JA. Skulle jag varit... Fast skulle inte heller säga det högt. Som ni.
Idag är det fredag, men det känns inte. Inte alls. Känns som en grå, trist  och vanlig måndag.

Nej nu ska jag tända alla ljus här inne som precis slocknat. Mysigt har jag det iallafall!
Funderar även på att slänga det så kallade "tét" och laga varm choklad. Ååh!! :')

Slängkyss

/Matilda


Läggdags!

NU ska jag sova. Har suttit och pysslat med bloggen. Sjuk som man är.

Sov gott snyggingar!

/Matilda


And they're watching us crying

Vi låtsas att vi lämnar "igår" bakom oss. Men gör vi verkligen det?

Sitter här på mitt arsle i soffan. Imorgon har jag utvecklingssamtal och konstigt nog är jag alltid nervös inför just dessa.
Jag vet inte varför, men får alltid en klump i magen av obehag. Antar att det är själva grejen; jag, mamma och min mentor. Min mamma och mentor som pratar om mig och mitt liv. Min skolgång, mina framgångar och motgångar. Men det är väl bra antar jag.
Nu ska jag dricka upp mitt ljuvliga vaniljté, och kanske gå och lägga mig. Tänker inte be om ursäkt för ett tråkigt inlägg. Känner inte för att blogga så mycket idag. Vet faktiskt inte vad jag känner för.

Äh, gonatt! :*

TUSEN KILO KÄRLEK!

/Matilda


Sena dagar. Åååh!

Hej bloggen.

Idag börjar jag kvart i ett. Vilket betyder heaven. Det finns allvarligt talat inget skönare. Att åka till skolan, vara där kvart i ett till kvart över två, och sedan har man slutat. Hiiiiiiiimmmmmeelllriiiiiikeeeet.

NU GÅR MIN BUSS SÅ MÅSTE SPRINGA!

PUSS

/MATILDA


Oh oh gravity

ALLTSÅ SÅHÄRA...
JAG.
ÅKER.
OCH.
BRUNAR.
MIG.
OM.
TVÅ.
VECKOR.

HEhehehe. Den ni!

Det ska bli sjukt skönt. Jag ska bara njuta av en vecka av värme. Bort från kalla sverige. Bort från allt! Ska bli helt üüüberbra! Ååh är så glad.
Imorgon har vi bara en enda lektion. Det är också jätteeeeeeeeeeskönt!
Och juste! Vi måste ta spruta innan vi ger oss av. Jag och mor. Jag som är så inihelvetes jävla rädd för allt; från bollar till läskiga barn. Fatta att jag då ska få en tre meter lång sprutjävel i mig :( Börjar tveka på om jag verkligen ska med...
För er som undrar, för det är klart att ni undrar!!, så ska vi ta en spruta för hepatit A & B. I och med att vi åker till Egyptiaaa den 25e novembra.

OKEJ. Någon som missat att jag ska till Egypten nu?
Fatta pennan och skriv!

Kraaaam

/Matilda


Tyck synd om mig!

Mitt bloggande går sådär vaaaaa.

Förlåt förlåt förlåt. Jag ska förbättras och det genast! Jag är bara så otroligt lat och tar aldrig tag i saker.
Idag är det måndag måndag måndag. Ny vecka! Usch blä jag måste egentligen plugga idag. Har massor att göra. Men samtidigt har jag inte en aning om vad. Braaaa matilda!

Jag har skitont i magen och mår illa. Vädret gör inte heller saken bättre.. jag blir så sjukt nedstämd. Visst det är mysigt, men man ändras så otroligt psykiskt som person sådana här dagar. När vädret tar över. Grått, regn, kallt.
Det kanske är så, att man på sommaren ska vara lycklig och njuta av värmen medan man på hösten ska sitta och grubbla över vad man intalar sig själv är "meningslösa" saker? Att äh, skärp dig nu! Men det är fel!
Jag vet inte. Jag gillar att tänka. Tycka synd om mig själv. I ärlighetens namn så tror jag alla gör det. Ibland vill man känna sig liten och ledsen. Ha någon vid ens sida som tycker om en. Någon som förstår en. Man känner sig som den minsta människan på jorden och tror inte att någon någonsin känt samma sak som en själv.
Att det är alldeles extra synd om just mig! Ingen annan.
Det är så vi fungerar. I min värld iallafall.



Kyss

/Matilda

God morgon!

Ny dag, nya tag.

Måste bara lägga in den här underbart braiga låten!!
Amy Macdonald. Typ jättejättebra!



Ha en bra dag!

Morgonpussar

/Matilda

Peeeerkelleee

VARFÖR ÅKTE DU UT LARS?

Du skulle ju åka ut seeen. Inte nu! Så var planen!! Dumma dumma dumma.

Men jag kommer köpa din skiva! Vare sig du gör någon eller inte!!!!!
En sak till, gör oss alla en tjänst och gå tillbaka till den lilla gulliga lars. Den där lars man bara ville krama om och nypa i kinderna på.

Sovdags.
"Det är faktiskt en dag imorgon också." HehehHe
Natti



/Matilda


HELT SLUT

Jag är slut.
slut.
slut.
slut.

Vi hade lurrekonsert idag, gick jättebra. Alla var jätte duktiga! Skitkul!! Am2 äger alla!!!!!!!!!!!
Är jätte hungriiiig. Mami kommer inte hem för hon ska ha indisk mat-kväll med hennes säljare på salongen, schysst att man får vara med. Och emma ska dricka vin hos malin med girlsen. Själv sitter man här. Övergiven. Tack.
Nej nu ska jag fan stoppa något i lilla maggen. Är hungrig som en varg. HAHAhaH varför skulle en varg vara hungrigare än alla andra?
Varför just VARG.  Åh. Konstiga värld vi lever i.

OVAH AND OUT!

/Matilda

OBAMA OCH POPCORN OCH PLUGG OCH TÉ OCH

Barack Obama! USA's nya president, första mörka president någonsin. Detta är historiskt!!!! Nu får man hoppas på att detta fungerar. Eftersom det alltid varit en rasfråga i USA?
Yeye.. Tycker det är jättekul för hans skull. Hans kamp har varit helt störd!
Så GRATTIS! :'))))

Hej förresten!
HAhah var bara tvungen att skriva av mig lite om valet och allt detta! för er som kanske inte visste om det liksom. Kan ha varit ganska svårt att missa. Hehe. KUL MATILDA!

Jaja, här sitter jag och väntar på att Oskyldigt Dömd ska börja. Har laddat upp med popcorn och té. Ingen karl har jag så det blir inget par-mys. Men tuldi-mys blir det garanterat!! Jag har suttit och pluggat ett jävla tag också, klämmer in det lite smidigt så ni ska tycka jag är bra, så plugga har jag gjort. I massor (!) Okej där ljög jag.
Har som sagt matteprov imorn och matte är inte min starkaste sida.. men men, man får hoppas på det bästa!

ÖNSKA MIG LYCKA TILL.

Kärlekmumsssss

/Matilda


FINNS PERFEKTION?



Ibland börjar man undra...
Alicia Keys, så vacker!!

Jag vill ha en ny telefon. NU! Min har gått sönder och får nu ha en gammal skruttmobil. Aah blir galen. Är jätte sugen på en svart från Sony Ericsson (w980).
Den verkar sjukt bra, och dessutom är den jävligt het. Så ska nog önska mig den i julklappis. Eller skaffa mig ett jobb.......
Någon villlig? Som söker jobb? Vem som heeeeeeeeelst. Väälj miiiiiigggg.

Nu ska jag ta den sista tépåsen innan emma kommer hem och tar den :)

Puss

/Snäll syster

LYSSNA OCH NJUT...



(Självklart gör han en cover på Stevie Wonders Knocks me off my feet. Men det gör inget för han är bra ändå! Och sniiigg är han också!)

SEIZE THE DAY

Halloj!



Mysbyxan är på och här sitter jag med en stooor kopp te.
Läxorna får vänta. Fast det har de gjort i två veckors tid nu. Aja baja..
Märker ni någon skillnad idag? Jag skriver ju med CENTRERAD text.
Spexig som man är!
Självklart vet jag att man som bloggdrottning måste variera sitt skrivande. Men även utseendet i sina texter har betydelse. Hur kul är det egentligen att läsa en blogg där man skriver dagen efter punkt och pricka.
Idag gick jag upp 08.25, gick på toa, bajsade, åt frukost, gick till skolan,
kom hem, somnade 21.30. Och sedan på det inga bilder och ingenting alls!!!
INTE SÅÅ KUL VAAA.
Därför är min blogg den ultimata bloggen! Det är därför jag har så mycket läsare.
Ni älskar den. Och här, spontan som jag är, visar jag upp mysbyxan för er...


Nu ska jag kolla på OC och gråta över att jag inte är
seths summer.

KÄRLEK
/Matilda


HOW I LOVE YOU


 

Pose it bitch.
Nej! Nu måste jag börja göra iordning mig. Har liiite brådis va.



Puss på rompan

/Matilda

TISDAG!

Hej bloggen!

Idag börjar jag seeeeent. = kvart i ett. Sjukt skönt! Dessutom har jag bara en lektion, arrangering och komposition. Känns nästan som man är lite ledig!!
Sitter och pillar på lite musik och låtar... Funderar på att göra en riktigt jävla bra! Jag tänker inte ursäkta "franskan" som lilla kizzie :) För den ska vara riktigt jävla bra! :') Har några beats klara, så nu är det bara att försöka få klart texten.
Annars idag... ska jag träna efter skolan. Har inte tränat sen i lördags, fredags? Icke bra.
På torsdag har jag matteprov. På omprovstiden. AAahhh. Jag orkar verkligen inte. Missade provet, eftersom jag låg hemma och var sjuk. Men MATTE B måste väl ändå vara det svåraste som finns!!? Eller är det jag som är seg i huvet?

Nu ska jag fortsätta äta min gröt. Mums!



Grötpussar.

/Matilda

SLOW DANCING IN A BURNING ROOM

Hej.

Happ, så nu kanske man har ny sånglärare? hope so...
Snart är det konserter i stora lass. Lördag gospeluppspel i Immanuelskyrkan, och sedan efter det feKKe!
Lunchkonsert har vi också. Nu på torsdag!! :') Ska bli sjukt kul, eftersom det är vår första. Jag ska vara grymmAST!
Förövrigt har jag precis tryckt i mig en kebab och känner mig 10 kilo tyngre. INtE så NAjS.

Är det bara jag som längtar tills det börjar snöa? Vill att det ska bli vinter nununuuu. Nyss ville jag ha höst - ja det är världens mysigaste årstid. Men vinter kommer strax därefter. Om inte på samma plats! Tänk er en kall vinter med massor utav snö, mörka dagar, tjocka jackor, vantar och halsdukar. Lussebullbak (ofcourse!), GLÖGG och lukten av hem. Ett varmt hem. Ååååh! Tusen miljarder tända ljus som glittrar och en tänd brasa. Varm choklad. Filtar!
Hör ni inte hur underbart det låter? Om inte, är ni konstiga små varelser!

Måste plugga.
Måste plugga.
Måste plugga.
Äh... gör det seeeeeen.

VINTERPUSS!

/Matilda


ICH LIEBE DICH



Min älskade gullunge.


.. känner att det kanske är dags att sova nu. Godnatt.

Küss

/Matilda

KÄRLEK

  

UNDERBARA HÖST! Är det bara jag som är helt förälskad i hösten! Man blir så fort på bra humör och allt är bara så himla mysigt :'))) Igår hade vi halloweenmiddag hemma hos mig och det var sjukt trevligt. Gullisar!
Sari åkte nyss hem och här sitter jag i mörket med massor av tända ljus. ÅÅh!!
Dagen var tänkt att plugga. Men icke sa nicke, inge plugg så långt ögat kan nå. JAG ORKAR INTE! Blä bläääää.
Segaste dagen någonsin, och klockan är redan 6. Känns som timmarna bara flygit iväg...

"I Wish I could Told You That My Heart was Burning only For you"

Kyss

/Matilda