"Ulf, du får inte skylla på praktikanten!"

Haha jag är KÄR i de nya ICA-reklamerna. Gullskrutt!!!

Kom hem för ett litet tag sedan, har åkt massa bil med Ronja runt runt runt. Haha, kolla på tapet hos Kjellholmarna och sedan donken. Körjävlet slutar ju 21 varje kväll, och har man inte ätit innan dess är man HUNGRIG. I'm telling you. Så nu är jag mätt och belåten. För mätt. För belåten. Ligger för övrigt och myser i soffan med byxorna uppknäppta. Nej nu ljuger jag faktiskt, har inga braxxer på mig. OHOOOO! ....strumpisar. Med tjockis-sockor. Morsan sitter på andra datorn, så mor och dotter-vänliga är vi. Haha åh!

Behöver nya kläder. Finns så jäkla mycket jag vill köpa just nu att det bara kryper i hela mig.
Dock vet jag inte om ekonomin tillåter någon shopping.



Jag kan bara se mig själv i den gräddvita kappan i knallröda läppar och mörkt hår. THAT makes me go Gah! Den ska alltså införskaffas. Vare sig pengen vill eller icke.
Nu ska jag titta på America' got talent. Au Revoir



As if I'm magic


Åååhh blir GALEN. Nu har jag nyst 10 gånger på raken. Och nu kom en till.
Kul för er att veta och kul för mig att berätta :)

Fy helvete vad jag ser ut dessutom. Har i varje fall precis kommit hem, har gjort lite ärenden på Nordea och ätit lunch med mammis på salongen. Jätte mumsigt, trots att halsjäveln skaver och smaklökarna inte tycks existera. Men nu har jag i alla fall ett konto på Nordea och dessutom har jag beställt ett nytt leg. Ligger i mammas feta säng med en flease-filt och lyssnar på La Roux. Har tänt lite ljus också, så hääääär mår jag bra. Dock dunkar mitt huvud i 180, men vad fan gör det.

Ikväll är det kör, och klockan tjugo i sju kommer fröken Ronja gassssandes med caren och pickar upp mig! Får se hur det går att sjunga med en söndercrackad hor-stämma.
Kommer iaf sticka ut mest bland sopranerna,
hahahahahaHAHA!




Jag är den jag är.





Jag saknar dig M.


För varje dag som går. Mer eller mindre


God natt. Typ.




Alexandra Sophie Robertsson


Jag älskar dig ända upp till månen och tillbaka. (Och upp igen.)

Du kommer inte undan mig.
Aldrig.

/Din Mats, MARRE och Matilda




Bulletproof


Mitt hjärta.



Aahh! Har lyssnat på La Roux hela dagen nu. Och hela kvällen igår.
Hur ska detta sluta? Gah

Ligger för övrigt i min insuttna fåtölj och småtittar lite på burken. Morsan pratar i telefon. Hon är arg. Frustrerad. Och diskuterar hej vilt. Hmm, är sugen på té men orkar inte resa på arlset för att vandra till köket och sätta på plattan till vår AP-SEGA SPIS. Fråga Alex. Hon avskyr den. Nästan arg blir hon, när vi ska laga mat. Eller jag. Ingen av mina kära väninnor kan laga mat. För att inte tala om Sara. Haha. Neeeej, tror nog dem kan. Men de är inte så intresserade om man säger så. SÅATTSÄGA. Hihi

Har städat idag. Jättefint! Lägger upp bilder lateeer. Ska koka en fet kopp svartvinbärsté nu. Yumyum



Jag säger bara: Jennifer Hudson, amazing.


Speechless. Att ha gåshud i 5 minuter och 15 sekunder kan inte vara normalt... Jag är näst intill mållös. Har säkert sett det här klippet 1000 gånger, och skulle kunna titta lika många ggr till. Att vara en sån fantastisk talang är ytterst ovanligt. Tror jag knappt kan räkna upp 10 artister jag vet som kan beröra på samma sätt som Jennifer. Beyoncé är naturligtvis en utav dem. Och ni som undrar, ja jag har fastnat i Dreamgirls' spindelnät.

I just can't get enough.

En av de allra finaste delarna i filmen är när de sjunger "Family". Goosebumps. Ni som inte sett filmen: SE DEN! Dock kan jag inte lova att ni blir lika freaks som mig, haha.
Nu ska jag titta på Mammas pojkar! Never seen, men lovi säger ju att det är "sååå bra". Soo.. Pyss


Vaccinera sig eller inte?


Ska man vaccinera sig mot svininfluensan eller inte?


Jag är så jävla orolig över att allt snack om hur farligt vaccinet kan vara stämmer. Till exempel följande:
  • Till skillnad från svininfluensan som du tillfrisknar från efter c:a 5 dagar så kommer vaccinet att ge upphov till permanenta skador och död hos ett antal personer. Detta pga att vaccinet innehåller aktiva virus, kvicksliver (thimerosal) som konserveringsmedel, formaldehyd (cancerframkallande) och andra kroppsfrämmande tillsatser.
Man känner sig ju inte jättesugen på att ta fanskapet efter att i princip ha letat igenom hela internet efter fakta om det här jävla vaccinet. Fuck, jag vill inte. Men jag är en av dem som ligger i riskzonen. (I och med att jag har astma.) Fast dör hellre av svininfluensa på ett naturligt sätt än av att kvicksilver och andra tungmetaller simmar omkring i mitt blod.
Ah, är livrädd. Mamma säger att det bästa är att ta det. Men det som är mest otäckt är att ingen har någon som helst aning om vad som kan hända med en människa med vaccinet i sig om, låt oss säga 5 år. Sara berättade att en kvinna i USA blivit tagit vaccinet, och idag kan hon inte gå.

Aaaaaaah.
Fast samtidigt kan man ju inte lita på nånting. Kanske borde ta det ändå.
Fycckk, att dö eller att dö? Det är frågan. Haha, fy helvete...


Källa: Vitamera






Tall is HOT!



De här skorna vill jag ha! Kan inte bestämma mig om dem är horiga eller bara jävligt balla? Tror nog att jag vågar. Tror nog att jag måste våga. Hehe. Dock kommer jag bli 5 meter lång, men vad fan gör det. Lång = snyggt!

(Bild lånad från gorgeous Martina)

Vad ska ni göra idag? Jag ska till Hägerstens mottagning och ta min 2:a gardasilspruta. Jag vill inte. Sist jag var där, hittade jag först inte dit, och när allt krångel var klart och jag var hemma: fick jag frossa på natten och kunde inte sova en blund efter ca 2 timmar och kramar från syster. PLUS massor av täcken. Det är otäckt tycker jag, frossa. Usch, ber till gudarna att jag inte får det i natt igen.

Skall hoppa in i h2o-saneringen nu, som en viss John hade uttryckt sig, och frossa i Elly Jackson's fina stämma.
Puss på rövá



Sommaren med Göran och Dreamgirls.

-
Min hals dödar mig.
Imorse kunde jag knappt trycka ur mig ett "lycka till" till mamma som skulle iväg och sjunga i kör KLOCKAN NIO PÅ MORGONEN. Skulle följt med egentligen. Men hell no. Har förresten vridit tillbaks the clock-a-lock nu. Så ni veeeeet. Vad gör ni mina små penntroll? Någon mer än jag som missuppfattat detta med "nya tiden". Egentligen borde jag vara JÄTTE TRÖTT nu, men sitter uppe och kan inte somna. Sara mitt lilla hjärta har precis lämnat min apartment, och här sitter jag. Ensam. Vi har myst som bara vi kan, och tittat på Dreamgirls. Åh, i'm in love with that movie. I-n L-o-v-e.

Okej måste få aja mig igen:

Aaaajj, min hals!!!!

Jag VET att jag kommer vara svinhes imorgon, men vara glad. Så det är chill. Fan att man inte hade den där hesheten i sig. I blodet. Det är jävligt sexigt. Det tycker ALALLALALA. Så det så. Tjolahopp, är så jävla övertrött. Antingen stannar jag uppe tills jag stupar, eller så kanske jag borde inse att sängen låter oerhört lockande... Yaya, idag har jag inte haft någon söndagsångest över huvud taget. Kan bero på att vi har lov, och att jag varit på bio med mina fina: mamma, Lovi och bäste vän Sara. Vi såg Sommaren med Göran.....

Hahahahahaha.
HahahahaHA. HAHA.

Se den.



The Will

Ska jag gifta mig med någon så är det med honom:


Spelar ingen roll om han så är 80 när vi träffas. För VET att vi är meant to be. Har sagt åt honom att chilla lite....
Vad gör ni andra nattugglor er sysselsatta med då? Blev inget galej för mig ikväll, blev våldgästad av en viss Julle och Sebbe istället. De ville ha té, men jag kände inte att min vilja som värdinna var så stark ikväll. Hehe. De fick ett glas vatten istället, det tycker jag var snällt! Så nu sitter jag här överlämnad på mitt arsle i min übersköna soffa och lyssnar på Joshua och La Roux om vartannat. John Mayer har också spelats på Tuldis Spotify. (Honom ska jag också gifta mig med, förövrigt. Eller nej. Dejta. Bara han skriver lovesongs åt mig!)

Nu är det Tomb Rider på tv. Gosh, Angelina är verkligen to die for i den där filmen - Pure pure beauty.
Hon är vacker överhuvudtaget.

Vi hörs säkert senare eftersom jag är pigg som en nötkärna!
HAHA VA? Frisk som en nötkärna heter det väl? JAJA BYE'S


La Roux

La roux! Aahh Elly är så galet ball, och hennes klockrena röst. Just can't get enough. Om ni inte lyssnat än, DO it.

Har bloggtorka för övrigt, det var ett bra tag sedan jag skrev om något vettigt. (Alexandra har dock gjort några tappra försök att dra upp bloggen ur träsket) Men nu är det faktiskt så att det är min blogg, och alltså jag som ska skriva. Right? Jag älskar dig Alexandra, det vet du. Ligger och kollar på Körslaget. Jag dör lite emellanåt, de gångerna Amy Diamond flänger med sitt gulliga 14-åriga hår och försöker leka morsa till hela gänget. Ja iaf dem hon är "körlärare" för. Haha jag hade kräkts, och kräkts och kräkts lite till, om jag så mycket som skulle bli tillsagd av ett litet barn vad jag ska göra och inte. Måste känns unikt för alla medelålders i Team Amy. Blä....... Nej nu ska vi inte vara elaka, hon har faktiskt en fantastisk röst som hon ska vara stolt över.
Och dessutom får jag stå ut med att hon FAKTISKT bara är ett år yngre än mig. Damn girl, go and make yourself a little bit rougher.

Undrar om det går någon bra film på tv ikväll. Just fan! det är ju Om en pojke nu på 4an. Watch it, watch it, WATCH it. Kan vara bland de bästa filmer jag sett. Den lilla skitungen vill man bara äta upp samtidigt som man tappar lite matlust. Hehe. Gullegrisen. Äh ska koka en kopp té. Det är jag bra på. Behöver ta hand om min lever, och mig ikväll. Så ingen utgång ikväll. Vi hade det jävligt kul igår istället, hos lilla Alexandra.

Vi hörs sen, Adjö.



Vacker är hon också.




Alexandra gästbloggar!


Dags att uppdatera denna tråkiga blogg med en bild på oss glada och alldeles underbara människor...




Glömmmmm inteee dörrrreeennnn imooorgoonn marreeeesmarreee!


When you try your best but you don't succeed...



Ibland är jag tom. Helt uttömd.
Ibland är jag full. Full av känslor. Hur funkar det att vara både tom och full av känslor samtidigt?

Ett stort frågetecken...





Städa rummet och försöka knåpa ihop min studio klar idag.
Kanske skriva några låtar med. Puss på kinn'





Love

Småskruttar! Herregud vad mycket som kan förändras på 2 år.


Heeeeeej mina nära och kära.

Känner mig lite omtumlad efter Alexandra-incidenten. Hahahahaha konstigt att jag står ut med henne... Haha nej hon är bäst!! (Näst efter mig.) Jag är jävligt nöjd efter dagens uppspel av ensemblen faktiskt. Med tanke på omständigheterna. Vi är faktiskt jävligt grymma! Och grymmare ska vi bli. Imorgon är det fredag, och oh vad jag längtar. Utgång, mys, party, fekke. He-he. ALEXANDRA DU FICK BANNEMEJ LIV I DEN HÄR BLOGGEN IGEN. Jaja, nog om det. Blir inte ett allt för långt inlägg denna gång, är trött som ett as och mamma är lite putt. Trött på sin jobbiga dotra. Haha. Det kan jag förstå. IBLAND. Inte alltid hihi.

Vi satt för 10 minuter och skrattade och smuttade på våra goda smoothies, som jag varit så gullig och gjort.
I nuläget har mamma vänt ryggen mot mig och spatserat iväg in mot sovrummet. Med nog en ganska stor irritation inom sig. På mig. För att jag inte orkade leta covers av en låt åt henne på Spotify. Den här stämningen är nog den bästa av dem bästa.

Eller hur Emma och Lovisa? Ni borde känna igen er. He-he. Nej nu ska jag lägga mig bredvid henne och vara så gullig som det bara går. Hon har rätt lätt att dra upp de där små mungiporna igen. I alla fall när hon har så bra döttrar som oss.


Snilleblixt

Ja nu är jag här igen! Kom nyss på en finfin idé! STOLT

Haha jag har kommit på Matildas utstyrsel till halloweenfesten...GUNVALD! hahah för er som inte vet hur Marre såg/ser ut som Gunne så får ni ett smakprov här...




Sen har jag en annan sak att ta upp också! Det är så mkt som jag måste få ut nu när jag inte har någon blogg längre...


Tänk er en mörk sal med en stor djup scen. På den scenen finns bara 2 människor, en mick och ett piano..strålkastarna sätts igång och Marre räknar in...




Vilken hit det skulle bli! Lilla söta fröken fräken på sång och mig själv på piano..KAN DET BLI MKT BÄTTRE?! NE SKULLE INTE TRO DET♥

Yttrande Alexandra med stort a är i farten!

Eftersom att den här bloggen är dödare än döden själv så får ju drottningen rycka in! Tihiii ( Marres läsare kommer väl att hata mig bara för det)...

Jajaaaa, happ livat vare här! Nej men nu ska jag sluta att göra narr av Tuldens blogg.
HAHAHA kan inte sluta att skratta ligger och lyssnar på Eilert Pilarm den underbara "Elvis"! Vi ska lätt köra någon av hans låtar med ensamblen har jag bestämt, så ni kan förbereda er redan nu! ;D

Idag har vi haft uppspel. Gick helt ok. hihi nej men det gick faktiskt bra! Även om vi bara var 2/5 av orginal ensamblen.




Mm, lite kinkäyyy...sexigt hår där Eilert! ;)


Puss från Matildas sambo Alexandra med stort a.

Once you go black- you never go back.

Stämmer.



Idag har jag varit leeedig. Umgåtts med min bästaste vän och med bilen har jag gjort. Det gick bra idag, pappa lurade ut mig på en jätte läskig motorväg. Jag skrek och han asgarvade. Just like it use to be on our little car-trips. Eller så sitter han i möten via telefonen MEDAN JAG KÖR. Liksom?!?!! Vaaaa.
Åh tittar på Inlåst. På fyran. Ungdomarna som sitter inlåsta. Jag får ont i hjärtat. Små pojkar, som inte vet bättre än att ge sig in i en ond jävla cirkel som de sedan inte vågar ta sig ur. Man ser verkligen rakt igenom dem, hur jävla olyckliga de egentligen är. Och det de säger, blä-hää blir blöt i ögat.

Imorgon är det fredag. Mysipys. Antingen blir det idol-mys med pappa och familj. Eller så blir det att slå-the-clacks-in-the-tak. Beror på morgondagens humör, och morgondagens "se-ut-dag". HA. Jag skäms, men är jag ful en hel jävla dag. Ja, då är jag inte lika sugen på att gå ut. Men har jag däremot snygga kläder, och bara känner mig allmänt snygg, en annan dag. Då helt plötsligt är jag ÖVERTAGGAD. Hehehehohih. Vet att ni är likadana pussisar!

:')

Kan man spola tillbaka tid?


Din röst slår eko i mitt huvud.
Men på sätt och vis är du med mig.
Väldigt ofta.


WHEN-LOVE-TAKES-OVER-AND-YOU'RE-GOING-UNDER



I-i-i'm just a girl

Ååh! Vad jag älskar hösten! Och det är så sjukt mycket jag vill köpa. I need to get rich.

Ska köpa shoes, jacka, halsduk, vantar, och mössa. Hehe det sistnämnda var ett skämt. Jag ser ut som ett ollon i mössa. MEN en fet jävla halsduk ska få äran att pryda Tuldi. Som snorkråkan i näsan. Det bästa med hösten är nog löven i alla miljarder olika färger. Och självklart "solen-plus-kyla". Det är verkligen så mysigt. Med solen i ögonen och en jävligt kall näsa i ansiktet. Röd som Rudolf. Hööööööst. Åh jag borde skriva en bok! Don't ya think? Ha-ha.

Sitter för övrigt och kollar på Kommisarien och havet. Jag skäms. JAG SKÄMS. What's up med dubbningen? What's up med det extremt dåliga skådespeleriet. OCH WHAT'S UP med tyska/svenska? Vaaaaa? Låter som jag tittar på Lejonkungen. Fast med en gråhårig wannabe-mysfarbror istället för Mufasa. Jag tycker synd om dig Mari Ljungstedt. I really do.
Har för övrigt varit zupergullig och gjort smoothie till oss kära. Lovi har åkt hem till sitt. Linnéa också. Och det är Emmas sista kväll in the SWE så tänkte att vi skulle lyxa till det lite! Bulle har vi hunnit med också. Men det talar vi inte högt om. Så nu sitter jag, morsan och Emma här. Just like it used to be. Minus lovi. Äh, ibland händer det grejer i livet. Kanske blir det jag som flyttar till Afrika? HAHA då skulle jag njuta bland allt Brown sugar! Mmmmm..!


Såhär skulle jag charma dem... oemotståndlig...



Words.




The-Jacket


Nu har jag beställt den här fina saken. Nästan så att man vill äta upp den (med skirat smör). Hehe. Rolig tjej...... Jag är såååååå jävla seg idag att det nästan känns idiotiskt! Det konstiga är att jag mått måttligt bra näst intill hela dagen - tills nu.

Nu känns det som att jag kommer kräkas vilken sekund som helst och mitt huvud dunkar i 180. HÅRT! Och tanken "Jag ska aldrig mer dricka" tycks inte vilja lämna mitt stackars huvud.

Och ja, det är förjävligt. Och ja, det är synd om mig.
Sitter och smuttar på kaffe och har en bulle i käften i skrivande stund. Emma är hemma från Norway. (If you haven't noticed). Men imorgon åker hon igen. Bort från oss. Den ungturken. (Som mormor hade sagt) Haha ungturk? Vad det betyder har alltid varit ett mysterium för oss. MORMOR???????? Ja ja ja ja. Helgen har varit jävligt bra, och jag har varit jävligt full. He-he. Nästa helg blir det vatten, apelsiner och ett varmt bad. Eller ett våldgästande hos min fina vän Stephanie i hennes nya bonad. Sounds like music to me. Nu ska jag koka té och ladda för Playa del sol. HAHA UNDERBART PROGRAM.




Don't f-ing mess with me sugar!


JAG ÄR JÄVLIGT FÖRBANNAD. Jävligt äcklad. Jävligt irriterad och jävligt trött.

Sängen är det enda botemedlet för detta.

Jag älskar Alexandra