Love

Småskruttar! Herregud vad mycket som kan förändras på 2 år.


Heeeeeej mina nära och kära.

Känner mig lite omtumlad efter Alexandra-incidenten. Hahahahaha konstigt att jag står ut med henne... Haha nej hon är bäst!! (Näst efter mig.) Jag är jävligt nöjd efter dagens uppspel av ensemblen faktiskt. Med tanke på omständigheterna. Vi är faktiskt jävligt grymma! Och grymmare ska vi bli. Imorgon är det fredag, och oh vad jag längtar. Utgång, mys, party, fekke. He-he. ALEXANDRA DU FICK BANNEMEJ LIV I DEN HÄR BLOGGEN IGEN. Jaja, nog om det. Blir inte ett allt för långt inlägg denna gång, är trött som ett as och mamma är lite putt. Trött på sin jobbiga dotra. Haha. Det kan jag förstå. IBLAND. Inte alltid hihi.

Vi satt för 10 minuter och skrattade och smuttade på våra goda smoothies, som jag varit så gullig och gjort.
I nuläget har mamma vänt ryggen mot mig och spatserat iväg in mot sovrummet. Med nog en ganska stor irritation inom sig. På mig. För att jag inte orkade leta covers av en låt åt henne på Spotify. Den här stämningen är nog den bästa av dem bästa.

Eller hur Emma och Lovisa? Ni borde känna igen er. He-he. Nej nu ska jag lägga mig bredvid henne och vara så gullig som det bara går. Hon har rätt lätt att dra upp de där små mungiporna igen. I alla fall när hon har så bra döttrar som oss.


Kommentarer
Anonym

åååh vad ja saknar er.

hahha lilla mamma.

puussss

2009-10-16 17:10:23

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0