Jävla tankar


U
tdrag från någon gång i April:


"Det vackraste jag vet är.

Mitt öra mot ditt bröst. Jag lyssnar.
Slagen från ditt inre slår eko i mitt huvud.
Jag lyssnar igen. Fortfarande. Du-dunk.
Min hand i din. Håll mig hårt. Stanna.
Dina ögon fastklistrade i mina.
Klara som kristall. Mörka som natten.
Ditt leende pressas mot mitt.
Mjukt som moln. Mjukt som kudde.

Gå inte.
Gå aldrig."



Jag var så rädd att förlora dig
att jag ibland grät mig till sömns

Nu förstår jag varför jag var så rädd.




Leif talar ut:



Usch.. Jag känner verkligen med Leffe. Alltså verkligen!...

Tråkigt att sånt där ska behöva hända.




I fell in lo-looove with a shoe

Roll it down.



HAVE to HAVE. Jag säger det bara en gång. Dessa vackra super underbara fantastiska skor, skall bli mina. Åh. Snälla plånboken? Snälla pappa. Hehe skoja bara. Först måste mitt studiebidrag rulla in. SOM FÖR ÖVRIGT KOMMER IMORGON. Men innan dess skall alla skulder betalas. Damn it. Kanske inte blir så mycket cash över i alla fall........... Men aha, jag får väl LEVA PÅ BRÖD OCH VATTEN DÅ. Visst! VISST. Buäääähääääää

Nej.. Nej! Jag SKA ha dom här skorna. Och det ska jag kämpa för. Ha! Som den kämpe jag är. TaHahaHA! La-lAla!

Nu börjar Idolis igen. Återkommer med info.




At first when I see you cry it makes me smile, yeah it makes me smile




Har hämtat lillskiten från skolan nu. Åsså har vi lagat fruktsallad! Mummmms. Med jätte godiga saker i. Vi sitter och tittar på Svampbob fyrkant för övrigt. Yeay. Och nu vill ungen spela kort. Nuffen blev jätte glad idag när jag hämtade honom, med envisheten kan ingen ta ifrån honom. Med en morot i käften fick jag till slut med honom hem.

Ikväll är det Idol. Wiiie. Förhoppningsvis kommer Saran hit också. Min fina. Men nu är det dags för... öh, kortspel tydligen. Smell you later!



Den där Megan



Det här är så jävla vackert. Mörkt mörkt hår. Jag ska definitivt go DARKER. I'm tellin you. Haha. Jag inbillar mig att man även får Megan's vackra yttre på köpet. Damn it. Ska be morsan ta med sig färg hem imorgon, så förhoppningsvis är jag en mörkare Matilda redan imorgon. Om mammzen är en sån där snäll gulle-MaMii som bara hon kan imorgon, (MAMMA, lääääs och älska mig) Puss!

Jag.
Har.
Blogg.
Torka.

Det är helt sinnes. Har aldrig skrivit ett inlägg förut och känt mig så extremt uttråkad. Hehe skoja bara. Det här är det rooooooligaste jag vet. Oftast. Jag må säga att det är otroligt skönt att skriva. Skriva om vad som helst. I min lilla underbara blogg. (Som knappt har några läsare alls för övrigt), men vad fan gör det. Ha! Nu är det dags för bloggerskan att sova. I och för sig är jag ledig imorgon. Precis som idag. Men jag ska hinna med mycket. Så rompan ska upp från sängen redan vid nio! eller tio... eller elva... Hehe. VEM FÖRSÖKER JAG LURA?! Jag är ledig. Ha! Haha. Hahaha. HAHAHA

Okej. God natt




Jag-suger-på-att-blogga


I know. Jag suger på att blogga. Jag suger på att blogga. Jag. Suger. Meeeeeen, det ska bli ändring på det. Visst är det bra? :) Hihi. Nu ska ni få se. Soooom jag ska bloggilogga. Jag är jävligt sugen på att gadda mig. Min vän Alexandra har precis gjort det och hennes tattoo är awesome! True Love står det. På handleden. I skrivstil. Den är väldigt väldigt vacker. Men nu känner jag att det är min tur. Har alltid gillat Gynnings fjäril. Den är beautiful... NU BLIXTRAR DET UTE. AAAHH. OCH NU BÖRJAR IDOL. Heja Calle, Niklas och Jonis. Gullisar. Vi hörs seeeeen.

Puss på fina





Hemmamys med mammsen eller slå klackarna i taket...?

That's the question. Screw it. Kan inte bestämma mig.

Dock vill jag umgås med mina nära och kära, men vill inte ligga som en död fisk imorgon och tänka "Fan varför drack jag igår." Ja det är ett helvete. Att må så. Så som jag mår idag. Det känns bara: blähäääääheeeee. Hemskt. Men kul hade vi igår i alla fall, det kan jag lova. Snart ska jag äta middag med mamma och dricka lite red whine. Får helt enkelt bestämma mig under tuggorna. Hehe. Hoppas ni får en toppenkväll!






Cp-störda brudar

Köösss!



My ego is poppin...



... hehe. Meeeeeeeeen. Det är väl kul att få se mitt lilla face ibland. ... ehh.. typ vartannat inlägg. Ja ja, kanske borde vara lite mer diskret med the-lovin-me shit. Nej så egenkär är jag faktiskt inte. Men nu ska vi inte tala om DET. Hur har er dag varit? Min har varit väldigt bra faktiskt. En sån där typisk torsdag. En lång jävla dag genom lektioner från halv nio till halv fyra. Fast så farligt är det faktiskt ändå inte. Snart kommer min Sara hit. Eller snart och snart, senare ikväll snarare. Vi ska mysa med våran mamma och Idol:a :) Och sedan sussar vi sött (precis som det ska vara) i min himmelska säng.

Fan, det är fredag imorn! Helvete vad veckorna susar förbi. GREAT

Imorgon blir det utgång. Förvånande va va va va vaaaaa. Så ere när man är nybliven artis. Fjortis. Artis. Artis. 18.
Ska ringa mamman nu och samtala lite. Trots att det var typ 5 minuter sedan sist. Jag gillar liksom att terra hennes salong. Mahaha. *Evil-eye* I would hate me if I were them... They probably do. Hate me.




Jag-tror-jag-dör.


Nu har jag tittat på den här videon sju gånger. Och snart några gånger till. Jag dör. Jag dör. Jag. Dör. Aaaahhh! I just can't wait. I. can't. wait. This movie is going to be awesome. Får nästan lite svårt att andas. Åh åh åh. Eeeeedwaaaaaaard



Shoe-love


Dessa är nu klickade och på väg hem till mig. Tänk att det kan gå så fort att shoppa. 399:- gick dem på dessutom. Ett riktigt kap om jag får säga det själv. Yaya, hoppas bara att dem sitter lika fint på foten som på bild.
För övrigt sitter jag och mamma och tittar på Kändisdjungeln och dricker té. Hahaha. Jag vet inte var jag ska ta vägen när jag ser det här otroligt usla programmet. Men ändå så måste man titta! Nä ni. Det där kommer läggas ner inom en snar framtid tror jag. Hörrni förresten, idol var inte alls bra idag. Eller vad tycker ni? Känns som att det här året inte alls kommer bli lika bra som förra. Har inte fattat tycke för någon ännu på samma vis som jag gjorde för älsklings-Lars eller fina Christoffer Hiding. Neh. Buhu buhu

Nu ska tét drickas upp. Och myspys under filten. Pusse



Now: extremly flat hair



Detta är alltså vad jag gör at the moment. Ska snart ställa mig i grytorna. Morsis är snart hemma, och då ska maten vara serverad. Hårda bud! Men eftersom jag är en jävel i köket så kommer det gå alldeles utmärkt ;) Idag har dagen varit ovanligt chill, och ikväll MÅSTE det pluggas. Hur gör man? Kan inte minnas när jag pluggade på riktigt sist. Inte bra Matilda. Absolut ingenting att vara stolt över, och egentligen ingenting to put down on the internet. Äh fuck it, nu vet ni! The biiiiiiiiig secret. Hehe. Så innan Idol börjar ikväll är det jag som ska lägga tassarna i studier.

Vi hörs som vanligt laaatero, kyss kyss kyss



H.iness





... we live in a strange world.



Heeeeelp...



My watch-gloss is poppin. I'm in love, och en av dessa ska bli mina. M-hmm! I'm tellin yah.

Okej. Du är svenne-banan Matilda. Ska inte leka neger.
Trots att jag vill.
Inte ens försöka.
Fan. Varför fick man inte lite brown sugar? Dåligt mamma. OCH pappa.

BACK TO BUISSNESS.
Jag har blivit mycket mycket dålig på att blogga. Men till mitt försvar tänker jag skylla på skolan. Japp u heard me, jag lägger hela skulden på Kulturama Fria Gymnasium. Och min lathet, och på torka. Ja, jag kan faktiskt inte förstå hur man kan jobba som bloggare. Alltså som ett jobb. Visserligen finns det ingenting bättre än att få skriva ned sina tankar och formuleringar om saker och ting.
Men ibland är det bara pain. in. the. ass.
Och då tycker jag synd om Blondinbella


A COLOURED KIND OF LOVE




Jag kommer göra allt.


Night's outfit






All dressed in BLACK.

Nu måste jag dricka upp vinet, och springa till bussen. Ha en trevlig kväll! Kiisss


Kör riktigt cozy idag




What's up with solen? Den försvann helt plötsligt. Äh, nu blir det att raka kroppen. Och sedan dricka té framför OC. Ovanligt? Oh yes.

Au Revoir!


BUS is the shit on my white skin




Hehe söt tjej. Iaf, det kändes verkligen som det behövdes pour some brown suga on me. Gärna kroppsligt också. Om ni förstår vad jag menar. Wihohi. Idag ska jag städa här hemma. Eller ja, i alla fall plocka i ordning. Ikväll blir det utgång och förmodligen middag hos mig innan det. Är stört taggad, i och med att det blev en hemmakväll igår med mamman. Idol och kändisdjungeln. Det sistnämnda kan vi ju ge en fet-diss direkt. B-kändisar plus jävligt dålig programidé gjorde ingen succé hos Åströms. Never. Jag satt bara och skämdes. Blev nästan lite generad. Dock var det kul att se Pippi Långstrumpan.

Morsan och jag bäddade ned oss i hennes fatass-säng istället, med datorn som sällskap. Det fick bli att titta på de Idol-avsnitten hon hade missat istället. Great great. Cozy-time.

Nu är det dags för tuldi att hoppa in i duschen, och pump up the volume
YOU SO SEXY BITCH



Half last night in pictures



(Fröken Alexandra var självklart också med. Dock utan bild. Men hon är söt ändå.)

Såhär snygga var vi i alla fall. As usual. Dah. He-he nej ska inte vara någon sådan vidrig människa. Men vi var väldigt tjusiga, må jag säga! Alkoholen susade i vårt tonårsblod, och lite salongsberusade blev vi allt. Men det var bara fint. En skön känsla det där, när det bara är lite fnittrigt och allt känns så himla bra.
Tänk om man kunde få ha den känslan alltid.
Nog om det. Ikväll ska jag bara sitta bänkad framför Idol med mamma. Sjukt skönt. Behöver vila upp mig lite känner jag, dessutom måste jag läsa klart boken som snart ska analyseras. Mycket att stå i helt enkelt.

Gårdagen i sig var awesome. Moneybrother lyfte taket, (tillsammans med oss of course), och dem var bara helt jävla ap vackra. Trumpetarn är-lika-med kärlek. Och tillsammans med den rakade killen blev jag lite pirrig. Eyecandy indeeeed. Dessutom såg jag min, eller typ hälften av alla tjejors, idol. Gynning. Ja! THE Gynning. Hon var så äckligt snygg att jag bara ville lägga mig på golvet och sjunka igenom det av avund. HON ÄR SÅ SNYGG. Okej, jag ska lugna ned mig men det är i sådana moments hot chocolate boys säger: "Damn giiirl" och böjer ryggen lite bakåt med ett extremt sexigt léende och ögon som kan döda. Nej!, jag har inte varit med om ett sådant ögonblick. Och ja!, jag väntar fortfarande på att det ska inträffa.

Nu ska jag smörja in mig med BUS och "pump up the volume" och sedan ta fram dammsugarn.
Ja, alltså fortsätta med städningen. (EFTERSOM DET ÄR TYP DET ENDA JAG GJORT IDAG MAMMA)



Lola's Theme and a bottle of wine is the sh-sh-shit


Nu sitter jag med Jenni, Alex å lilla Madde-padde. Som snyter näsan för övrigt. Iaf, vi ska till Cirkus och sjuuunga. (Och hälsa på Gynning, om hon nu är där hehe.) Sen ska vi suuupa, och Madde ska få Andreas Karlsson i säng. Wiho. Efterfest.com
Nuuuuu ska vi fixa oss klara i ordning. Vi har druckit lite också som vanligt heeeheeeee
Puss!


BILDER KOMMER SEDAN




Cirkus och Rival




I'm a cool cool girl, in a cool cool world.

Vad gör ni vänner? Har Alexandra bredvid mig, och vi har precis tittat på idol. Haha vilka skojare det finns. Åh vad tuff jag lät där.. Men måste ändå säga att det finns en del som är duktiga, dock har ingen riktigt fångat mitt hjärta COMPLETELY ännu. Jon är ett undantag. Imorgon är det Cirkus och Rival som gäller. Konsert, konsert, konsert. Big time. Det ska bli helt jävla awesome!!!! M-mMMMM-M!

Nu gäller det bara att klura ut vad som ska få äran att pryda min kropp! Vi ska vara "nyårs-snygga". Det vill säga: horklackar, black independent woman, röda naglar, fylliga glansiga läppar, lockar och aaaall dressed in black. Yep. Det är liksom kvällens dresscode. Så, alex. Rummet. Nu. Tvätten. Sen. He-he. Har inte ens rena kläder. Hur ska detta sluuuuta?

Puss fnuss



Som en syster ska jag bära dig



Jag älskar dig så det gör ont.


PETER'S ALIVE!


Hör och häpna; HEROES ÄR TILLBAKA. Och min älskling lever! Jag hade inte den blekaste aning om att season 3 startar redan ikväll. Jävligt sent dock. 22.40. Fast det gör inget. Jag är ett heroes-freak och oh vad glad jag är. It's back. Back back back. Blev livrädd där ett tag då det bara försvann, jag satt där en onsdag och väntade på att det skulle börja. Men Heroes började aldrig. Onsdagarna gick, och serien började aldrig. Det var över. Lika dramatiskt som det låter. Det var he-emskt. Men nu är Heroes tillbakaaaa :D Nu börjar det igen, seee yah


There once was a little girl who never knew love until a boy broke her heart


CV


Det tog ett väldans bra tag att hitta en schysst bild till mitt CV. Jag kan ju inte sitta och grov-posa när jag ska söka ett seriöst jobb. (Även om jag skulle vilja) I alla fall, resultatet blev denna! Det är väl okej? Inte jätte snygg, ganska tråkig, men ser ändå snäll och ambitiös ut. Precis vad de söker. Tror jag! :) Nu ska jag langa iväg detta till ett antal yrken. Ica Maxi i Haninge ligger högst upp på listan. En viss Alexandra jobbar där, och dessutom är hennes mor chef där. Så hoppas att jag har lite förutsättningar där.

Nu ska jag nog göra mig en smoothie, och läsa en bok.
Kyss



Jobb sökes!


Hej söta. Sitter och söker jobb. JA! Det är tids nog. Och jag är vuxen. Och jag är "faktiskt 18 nu Matilda". Så det enda rätta är väl att hitta något jobb-jävel som ger mig egna pengar och lite eget ansvar. Struktur saknas i mitt liv! Så nu ska jag hitta något som passar mig, eller inte passar mig. För jag ska ha pengar. Detta fungerar liksom inte längre, studiebidrag? my ass. Nej now it's time for Tuldi to get a job!

Funderar antingen på någon skobutik, eller liten inredningsbutik, Ikea eller något annat socialt. Fast var precis inne på Ikea och arbetstiderna (helg) skulle vara mellan 05-10.00. Vaaaaa? Liksom what's up with that? Vad tror dem? Dessutom var det viktigt att vara fysiskt stark. Hehe. I think i wanna jump that job. Men som sagt, mami har alltid sagt att jag borde söka något socialt yrke. Eftersom jag snackar som jag vet inte vad, och älskar människor. Så jag tror inte något kontors-jobb är någonting för mig. Minns bara hur det var då jag jobbade hos pappa förra sommaren. Satt inne på ett kontor, tyst som i ett rövhål, där satt jag och.... bloggade. Hehe nej inte bara faktiskt. Men det var inte kul alls. Fast lönen, DEN var kuuuuul

Ska fortsätta leta nu, catch you later



Den utvalde


Ligger och degar i soffan framför Den utvalde. Haha trodde det skulle vara värsta super amerikanska thrillern. Men till min förvåning ser jag Andreas Wilson! God damn. It's getting hot in here. Så ska dreggla lite nu, och försöka hänga med i handlingen. Har redan missat en kvart. Not good. Sedan ska jag sova, är typ fortfarande bakis. "Ska aldrig i hela mitt liv dricka mer".

Sov gott!


Arg!


Nu blir jag jävligt förbannad! Detta är säkert tionde gången mitt konto "inte är tillgängligt" på facebook. Va? Vaaaa?! Så jävla irriterande. Ska det behöva gå ut över mig för att facebook-ägar-noobsen inte kan sköta sin community. Dessutom står det "Det bör vara tillgängligt igen inom några timmar. Vi ber om ursäkt för olägenheten." Några timmar? Pff.. AARGH.

Som tur är går det en bra film nu, så får väl försöka klara mig utan face ett tag hehe.
Åh, dumma dumma

!



Bakfylla, bamse-frukost, godis och OC





Jag är så jävla bakis.
Jag mår så jävla illa.
Jag är så jävla äcklig.

Mitt huvud dunkar i 180 och det känns som jag kommer kräkas vilken sekund som helst. Jag vet, too much info. Det är så vi gillare :) I alla fall. Mina gäster har lämnat mig och min lägenhet. Skönt. Hehe. Finns ingenting bättre än att vara SJÄLV när man mår som man gör just nu. Har tryckt ned mig i mammas säng (as usual) och tycker bara jävligt synd om mig.

(Alex. Varför drack vi den där Jägermeister-shoten när vi mådde som sämst?)
Ja. Ni kan nog summera kvällen själva. Jag hade i alla fall jävligt kul! Puss!



Party all night long






Nu sitter jag här, halvsminkad och halvklar. Med ett glas rosé i högra handen och en Alexandra på vänster sida om mig. Nu har vi bråttom! Massa vindrickande at my little place, sedan Imperiet och sist men inte minst The Bridge. Där måste vi vara innan 23. Gästlistan you know. Hehe no way in my life att jag betalar i onödan ;)

Men nuuuu måste vi skynda oss. Brådis brådis. Dricka, sminka oss, dricka, girltalk (!), sminkismink och SPRINGA till bussen! Pussss ha en underbar kväll, vi hörs imorgon.



An autumn letter


Åh.

Må...
å..
s..
te

sova.

Jag är så sjukt trött, och en tupplur är ett måste om jag ska orka dra ut ikväll.. Ha, som om jag skulle stanna hemma en lördag för att jag är trött? No way José. That's not how it works. Tihi. Men som sagt, ett besök hos John Blund is in a need. Har precis badat förövrigt, så nu är jag fräsch som en solros. Jag nästan STINKER gott. Hehe. Smörjde in facet med lite sun-tan också. Kände mig jävligt blek och tråkig, och saknar mina fräknar. Visserligen finns dem kvar, men jag har inte den där härliga sommar-lysten. Bajs på regn. Bajs på Sverige.

Hoppas hösten ser ut såhär (fast lite kallare, och lite fler färgglada löv smyckade över marken) hela hösten igenom. Då skulle jag bli alldeles glad :) Sol + halv-kallt och blå himmel är bland det finaste jag vet.



Rubrik screw it. Take a bath


"I said you're the fucking best, you're the best I ever had"



Yes you were.








Ååååh!


Nuuuuuuffiiiiiiii! Heeeej pluttis *Pilla lite med fingret* Okej. Jag tror jag dör. Hittade denna alldeles underbara bumbibjörn i Paulinas blogg. I think i die. Ja jag vet att jag precis sa det! Men åh, gosemys!! Tänk att få vakna upp bredvid en sån här sötnos, borra in ansiktet i pälsen och bara gosagosagosa. Jag ska ha en hund. När jag blir äldre, och flyttat hem ifrån.

Jag ska ha en hund.

Jag ska ha den HÄR bebin.



Here it is!


Lägger upp den här istället. Så slipper ni. Så snäll så snäll. He-he.
Får gåshud. As usual


Ja, jag är bra på att fota!


Hahahahahaha. Pinsamt nästan.

Okej. Nu fick jag njuta av att lägga upp en till bild på mig.

Vad ska ni hitta på för skoj idag då? Ni kommenteeeeraaaar ju aaaaldriiiig. Så den frågan kan vi stryka direkt. Ni kanske vill att jag inte ens ska fråga er?! Vara lika egoistisk som alla andra bloggare? Va?? Torrbollar. Jag kommenterar alltid andra bloggare. Aaall...t...i .. Åh nu spelas Closer med Kings of Leon!!!!!! I love that song. Verkligen en låt man känner allt i. Genom hela låten sprudlar det av tankar i hjärnan. I alla fall i min. Kan inte riktigt förstå hur ett band kan vara så bra. Eller jo, det kan jag. Men hur gör man för att förmedla känslan på ett så otroligt sätt de gör. Amazing. När vi ändå är inne på musik så kan jag tipsa er om, eller nej jag tvingar er, låten "Hallelujah" med Kurt Nilsen. Många av er har säkert redan hört den, annars fy skam och raka vägen in på tuben. Jag ger er en ledtråd och det är; gåshud och chock. I mitt fall ibland tårar. Om man är på det humöret.

Så:

Lind, Nilsen, Fuentes, Holm - Hallelujah (LIVE)



A fake smile is easier than real happiness



God morgon! Sitter och pumpar Michael Jackson och Akons Wanna be Starting something (remix) It's goood. It's good. "Billie Jean is always talking when nobody else is talking" Ikväll blir det PARTY. Det var ett tag sedan faktiskt, oj förra helgen... Hahahaha. Det känns faktiskt längre. Tro mig. ! Så idag ska jag försöka städa här hemma, (med bra och HÖG musik funkar det faktiskt), dessutom är jag en jävel på att städa. Det blir alltid kliiiiniskt rent. Till skillnad från när Emma göre...

Ska övningsköra idag också! Med pappsen. Jag har bestämt mig för att försöka ta det där jävla kortet innan jul.
Man är så jävla dum egentligen, varför satte jag mig inte ned och hård-pluggade i somras, då jag inte hade annat än just det att studera. Nu kommer ju skolan och allt annat i vägen. Student-fix. Prov. Och framför allt musiken. Aahhh huuur ska jag hinna detta?! Ni får vara mitt moraliska stöd. OKEJ? Ok. Ni är söta. Men back to 2night. Vad i hela friden ska jag sätta på mig? Har inga kläder kvar längre. Får gå naken helt enkelt. Ja det kör vi på, originellt och enkelt.

Nu ska jag ringa papichulo. Puss puss puss



Det är dags för fredagsmys



Nu sitter vi hela familjen här. Alla utom Emma. Och ja, Douglas är ju som en i familjen. Vi är ju tvungna... Tittar på Doobidoo och har precis käkat en BAUTA-middag. Så som man alltid sa när man var liten och vilsen, "bauta". Haha va!?? I alla fall, känns som jag kommer spricka vilken sekund som helst. Åt värsta förrätten innan också dessutom. Någon som vet om det går någon bra film ikväll förresten? Är alldeles för lat för att zappa runt, och alldeles för upptagen för att klicka mig in på tv.nu. Skriver faktiskt ett inlägg hallå.
Aja, det är mysigt att ha en syster här iaf. Lovi. Hoppas du har det bra där borta Emmis. Morsans "vaaad jag äään göör så är det fel" och "huuur jag än vänder mig så har jag arslet bakåt" dödar mig långsamt.


Please come home.



I know you want my LaLaLa




Här sitter jag på golvet. Och väntar på att min omelett ska bli FINISHED. Förresten, någon som vet varför upplösningen på bilder blir helt fucked up när man lägger upp dem i bloggen? Jag blir galen. Bilderna ser helt annorlunda ut när man kollar på dem i macs "förhandsvisning" än här i bloggjävlet. Fcyk. ARGH

Jaja, jag är hungrig som ett as. Det enda som fått sjunka ned i min mage idag, är gröten från i morse. (Godispåsen förblir en hemlighet) Hehe. MEN DET ÄR FAKTISKT FREDAG IDAG! okej? Okej!! Ikväll ska jag nog bara gosa med mammsen. Förhoppningsvis en bra film också. Det känns tomt att inte ha en kärlek att gosa med. Men livet går väl vidare antar jag. Sometimes it will.. Vi lämnar det. Hoppas ni får en trevlig kväll, vad ni nu ska göra. Imorgon blir det förmodligen The bridge. Gamla Toxic. Har bara varit där då, men har hört att det ska vara bättre nu. Annars drar vi någon annanstans. Men Söderhof blir det, as usual, innan! (Är det by the way någon mer än jag som tycker Söderhof blivit sunkigare och s ä m r e ?) Äh, billig öl går alltid hem :D

PSschhh, nu pyser det. I min panna. Stek-panna. Vi hörs senare. Tjao



Good morning sunshines



Hur mår ni? Sitter och äter en skål gröt. Havregrynsgröt. Mumma kardemumma. Fast fann inget lika mumsigt i kylskåpet att lägga i. INTE ENS BANAN? Så sitter här med en grå jävla smet framför mig, med ytterst lite mjölk. (Eftersom den också typ är slut.)

Idag börjar jag 10.30. Jävligt skönt. Ensemble, ensemble! Wii. Sjunga sjunga sjunga. Efter det ska jag försöka träffa Sara på något vänster, i need that girl. (<3) Annars ikväll blir det nog bara segideg. Känner inte alls för att gå ut ikväll, (TROTS JÄVLIGT SNYGGT HÅR), men imorgon ska vi ut. That's how we roll. Måste in till stan igen en snabbis också, finns en jätte fin jacka som jag kärat ned mig i som jag bestämt mig för ska bli min. Enda problemet är; pengar. Hehe.

Ska sminka mig nu, ha en toppendag! :) Puss!



Matilda drömmer också om paljettkoftan


Jag fann detta. Just när jag skulle stänga igen min älskade macbook och pussa den god natt. Den här outfiten är helt oslagbar. De röda conversen har jag redan, men paljettkoftan är ju bara dösnygg! Åååååh om man hade pengar. Åååååh vad allt skulle vara bra. Åååååh. Nu ska jag drömma mig bort iklädd denna läckra paljett-utstyrsel.


Okej 1 2 3; Åååååh!



(Bild från blogg: Anni Honey)


Finito!


.. aaand my hair is done! Finished. Jag ser ut som Rapunzel. Men ska cutta av en rejäl bit imorgon. Imorgon är det fredag, och på fredagar får man Rapunzela! Så det så. Åh på tal om imorgon, vi har Ensemble imorgon.

Yeaaahaaaa!

Woop. Fast nu är det nog dags för tulle å sova. Mina ögon SVIDER! Så jag tror nog att jag behöver en date med John Blund. Ni andra får ha en fortsatt trevlig kväll (?) natt. Whatever. Och ni som ska nanna kudde: sleep tight! Vi hörs imorgon om inte annat. Lägger dessutom upp en bättre bild på håret då. Dagen till ära. Jag är så snäll. He-he-he.

Puss fina!



Thursty


En sån här skulle INTE sitta helt fel nu alltså.

Sitter och tittar på Postkodsmiljonären nu för övrigt, är bajsnödig och hungrig om vart annat. Svårt och välja vad man ska göra. Okej gud vad jag är äcklig.
Idag (!) har vi strosat omkring på stan, kollat kläder, och sånt där som tjejer brukar göra. Tihihih. Haha vi mötte Maddes finska vän Jasu helt plötsligt i foajén i skolan. WHAT THE FUCK? Setandes (? Kan man säga så) med en gammal gubbe och förde en konversation. Ja, ni skulle fattat om ni var där. Det var liksom lite... random. Woop woop. Så, vi åkte allihopa in till storstaden med splittrades vid donken då Jasu var akut-kissnödig. Och jag och Alexandra tassade vidare till Taj Mahal. Ehhh... H&M MENA JAG! Hehehe. Tänk så fel det kan bli.

Imorgon ska jag träna! Blev ingenting idag. Jag är så jävla trött. Orkar inte mycket nu för tiden. Kul tjej. Men i helgen blir det utgång, vare sig ni vill eller inte. That's the deal.
Ska käka upp min soppa nu. Som inte alls var så god som jag trodde. Och sedan ska jag slagga i soffan, eller sätta på en bra fi-fil-film. Mys! En tékopp får gärna göra mig sällskap. (Och Adam Brody) (Eller Jens Malmlöf)



3 September


Helo sugars. Står faktiskt och lagar mat just nu. Thaisoppa (nivet den där goda på tetrapack) med big-couscous och fetaost i. Yuuum?! Ja. Kind of. Så det ska jag mumsa i mig alldeles strax. Sedan tror jag, HOPPAS JAG, att det är Medium ikväll. Annars blir det OC. Mhmm, oh yes sir.

OJ NU KOKAR DET ÖVER




Jag ska sova! Men...


Detta är väldigt konstigt. Mellan den 29 September och den 30, alltså natten till den 30e, fick jag 15 nya läsare. VAD beror detta på? Haha hur kul som helst ju!!!! Så lämna inte Mattepatte nu. Kyssss till eeer er er!





Skor!



Kan inte somna. Ligger och tittar på höstskor. Åh vill köpa allihop! Vet inte vad jag ska hålla mig till i höst; stövletter, balla sneakers (gärna med hög klack/sula!), stövlar eller de gamla conversen som aldrig blir tråkiga eller oanvändbara. Fan vad snygg jag ska vara i höst. Då jag susar omkring bland löven med en fet grovt stickad halsduk, HÖGA klackar, helst platå, jävligt mörkt hår, och någon snygg och jävligt dyr jacka. Och som pricken över i:et; en latte från Espresso House. Nu kommer vi till det viktigaste. Bakgrundsmusik: Pump it Up. Viktigt! Hahahahahahahaaha.

Jag skojade alltså.

Men spendera mycket ska jag göra i alla fall, nu fram mot hösten. VAAA? SOM OM JAG HADE PENGAR?! Kan pappsisen kanske vara tnäll? *Söt*

Förresten! Jag ligger redan i sängen. Redan! Fattar ni. Jag har liksom redan blivit en skolflicka, SÅHÄR tidigt på läsåret.
Congratz till mig. Nu ska jag låta ögonlocken dra med mig till drömmarnas världar. Puss på er, vi hörs imorgon!



F. Of G.


När tankarna tar över varenda jävla kroppsdel och millimeter av själ


W. Smith


Älskling när han var ute och gick med Ruphus. Fina!

Ah jag kan inte sluta lyssna på Jackson. Det är omöjligt. Human Nature nanana... Imorgon börjar vi tidigt. Fcuk. FYKKA YR. Vill in-int-inte. Det är helt sjukt vad trött jag är och har varit idag förresten. Känns som någon lagt crack i colan typ. VA? Jag har inte ens druckit cola!? Okej som om någon lagt crack i min vattenflaska. Eller tryckt in lite i käften på mig. Nej nu vänner tror jag ska gosa ned mig i mammsens säng under tjockis-täcket. Det är större än sängen själv! BARA SÅ NI VET. Nu lyssnar jag på Until we bleed med Lykke Li och Kleerup. Det är en fin bit det.

Jag vet vad jag ska göra innan jag somnar! Kika på finfina höst-skor och höst-jacka. Halsduk också.
Åh längtar till det jag lever för rullar in:
S T U D I E B I D R A G E T

Matilda, skaffa ett jobb för i helvete



On my Spotify


... I'm starting with the man in the mirror.

Vad gör ni kära och nära och inte nära och inte kära? he-ho. Hur mår ni? Jag mår bra idag. Trots en seg och JÄVLIGT lång dag från 8.30 till 17.05, så har den varit hyfsad. Ingen träning idag. Men imorgon kör vi igen. Hoppas på att få med mig Ida då också. Hon ska ut och partaja ikväll den lyckosten. Fick frågan: ska du med ut ikväll? Mitt hjärta ville säga JAAAAAA!! men min smarta hjärna påminde mig om att skolan faktiskt börjat igen, och imorgon börjar vi...... kvart i.... nio. Nej Ida jag följer inte med dig tonight. Men i helgen då vankas det partybartybarty. (!) M-mMm-M!

Har precis käkat förresten, ni kanske ville veta vad jag gör just nu liksom. Dricker en påse Earl Grey också. Haha fy fan vad vidrigt det där lät. Men it's lovelyyy, m-m it surely is. Idag började vi med ett block i skolan som vi ska ha i 6 veckor framöver: scenframställning. Visserligen hade vi det förra året med. Men nu har det som sagt gått ett år sen sist, så det ska bli grymt kul. Det går ut på att vi (sångare) ska ha med oss en varsin låt som vi ska arbeta med. Det hela kommer sluta med en lunchkonsert för alla nyfikna ettor och tvåor (och treor så klart, men dom är nog inte lika nyfikna de svinen hihi) SÅ vi ska vara grymma som vanligt, och inleda varje enskild låt med någon dikt, teater, berättelse eller känsla som leder in publiken i låten. Åh det kommer bli awesome. Så nu fick ni veta lite vad som försiggår i min skola. Backstage on Kulturama. Oh well, nu ska jag typ... sova. Är så djävulskt trött, och jag behöver min sömn. Kunde knappt sova i natt. Soo..

Världens vackraste



!You're the fucking worse

Heloo.

Nu är jag propp. mätt. Lagade världens godaste middag!! Lax. Regnbågslax. ? I alla fall, med stor couscous. Ja det finns något som heter så. KÖP! Om ni inte redan gjort. Det är helt sjukt gott. Och konstigt. Och kul. Sen gjorde jag tomatsallad och tsatsiki. Istället för gurka, hade jag morot. Dessutom jobbar jag mycket med händer va. Mitt tips till er är KROPPEN. Använd kroppen! Ja, en riktigt god middag för två... skulle man kunna tro, men nej TILL MIG SJÄLV. Kul liksom, ingen hemma. Mamma på frisörvisning och Emma är ju norrman från och med idag. Haha långskånk vilse i Norge. Hej syster, om du läser detta, hoppas ni har det bra! Annars hälsar jag till syster nummer 2. Hej lovi.

Hej hej hej hej hej.

(Fy fan min mage kurrar till och med, då är man m.ä.t.t.)

Igår skulle jag och Ida egentligen ha hakat på John och hans klasskamrater på Galaxy. Men icke picke sa nicke. Allt skulle kosta 50 spänn, men som de lata jävlar vi är orkade vi inte köpa biljetter. Dagarna gick, och på båten satt John. Utan oss. Stackars honom. Men den 17 september drar VI. It's going to be crazy as hell. Hoppas bara jag har pengar då.... hehe.. Äh det löser sig. Pengar löser sig alltid - i min drömvärld. Idag har jag (förutom skolan) varit och tränat. Det var jävligt skönt. Och imorgon bitti ska jag upp och powerwalka. HAHA eller inte. Önskar jag var så hurtig. Var ju det för några dagar sedan, vet inte vad som hände sen. Kanske har att göra med JÄVLIGT TIDIGA DAGAR på Kulturama Gymnasium (!)

Nu ska jag leta kläder on the internet, kanske slänger upp något fint senare. 
Åh, nu kom jag och tänka på min Sethi-ponk igen. Ska låta honom smycka min teve nu