Jaaa måå hon leva, jaa må hon leva...

... och när du har levat och när du har levat och när du har levat uti hundrade år: Ja då ska du skjutas! Haha. You know me at this time. Alltid ska jag vara värst. Givetvis ska du inte skjutas, men under bordet ska du. Det ska mamma Marre se till. Hoppas du får en underbar dag nu fram tills jag och karln kommer och firar dig. Vi ses runt 15! Jag längtar sååå efter dig. (Och rödtjutet)

 

Du är bland det finaste jag har, och aldrig vill jag bli av med dig. Jag får kalla kårar bara jag tänker på hur mitt lilla tonårsliv skulle sett ut utan dig. Jag älskar dig Alexandra. Allan. To-the-Ballan. Och jag säger det igen: Du och jag Alfred.. Duuu å jaa!

 


Jag och Julle i morse...


Hehehe kul tjej. Åååååå är så himmelens trött. Har pluggat konstant sen 12 idag. Förstår ni vilket helvete jag dragits med. Känner mig nästan lite groggy. Nä nu blir det duschen och sedan ska vi slänga oss i min himla-säng. Ja, alltså inte himla, jävla. Utan fantastiska jävligt as sköna säng. Ha, fuckas.

Some women


DET ÄR SÅ JÄVLA VARMT!

AAh jag dör av hotness. Jag är ju bara så jävla het. Hehe... Dör inte ni också av värmen? Det är förfan varmare ute än inne, och inne är det hot as freakin hell. Ok, why do i push it? Är galet glad att sommaren äntligen hittat till kalla Sverige. We need it!

Ringde förresten honey tidigare idag och frågade när båten lägger till. Full som en kastrull svamlade han på om allt mellan himmel och jord. Och när jag förklarade att vi förmodligen blir ensamma hemma hos mamma ikväll, fick jag svaret: NIIICE, med världens peddoröst. Haha. Anyway, har haft en helt underbar dag idag i solen tillsammans med Jenni och Sabina. Låg ute ett tag i sjöstaden och bara kände in sommaren. Hade på mig blommig klänning på mig också dagen till ära, det enda som fattades var bara ben. Men DET får vänta till de blivit lite mer attraktiva och solkyssta. Haha!

Idag fyller pappa år! Grattis till världens bästa pappa. Han är också precis hemkommen från kryssning och fulla gubbar. Lovis och jag har haft jätte svårt med att komma på vad vi ska köpa i present, men plötsligt slog det oss att whiskey! Det är whiskey han ska ha! Såklart. Ha. Pappa is a big fan of whiskey. Anyway, när jag kliver innanför dörren hos pappa så ivrig som jag vet inte vad ska han visa vad han köpt på båten. För "bara" 409 kronor. Vad tror ni han plockar upp? Jo, en whiskey. Greeeeat. Bigsister, we're screwed.

ÅH! I love this freaking weather.

Heeej. Jag hoppas alla mår bra :) Jag mår tippentoppen! Kom hem för ett litet tag sen, det är helt underbart väder ute. Jag älskar det. Var varm som ett helvete när jag klev in innanför dörren, så tog en iskall dusch och ligger nu insmord i BUS på den skönaste platsen on earth, min säng. Kikar lite på The hills samtidigt som jag försöker få lite skolarbeten gjort, och nu ringer min grisikorv.

Förresten så vill jag skriika ett STORT grattis till min bästa Alex!! Hon skrev körteoriprov idag första gången, och självklart klarar ungen det. Hade inga andra förväntningar, men oh vad mitt hjärta hoppade till när jag fick glädjebeskedet. Haha! Ni vet, Alexandra är jag. Och jag är hon. Så funkar vi serrni! ;) Jävlar vad duktig hon är.

Imorgon fyller pappsen år, och då blir det födelsedagsfirande! Pojkvännen slår klackarna i taket på kryssning, hahahahaha tänk om han skulle ha klackar på sig, fyfan vad kul, I ALLA FALL: han är på kryssning och båten rullar in till Stockholm imorgon kväll igen runt 20.00. Så blir det inget galej, eller tjejkväll på fredag, så blir det film-mys med en förmodligen jävligt full darling. Nu ska jag laga lite käk, vi hörs senare!

Back in studies

Sheeeet. Vad jag är trött. Har sovit ända sedan halv fyra, kvart i fyra nånting. Blev väckt av mammsen för tio minuter sen och fick lite bråttom upp. Det är någonting med mig och sova länge, jag kan slockna på två sekunder och sen sova i hundra år. Och sen när jag VAKNAR är jag TRÖTTARE än tröttast. Weird... Dessutom mår jag illa, och så ångrar jag att jag somnade. Jag får nästan lite små-ångest. Haha, ja där har ni mig.

Mamma kommer strax hem, så blir förmodligen lite käk snart. Är jäkligt hungrig faktiskt. Har massor av plugg att göra också, så det var nog bra att jag vaknade nu hehe... Det har varit en rätt chill dag idag i skolan, började som sagt med rep imorse i drygt två timmar. Känner mig extremt stressad med tanke på att konserten är redan nu den 31 maj. Aaaahh! Galet. Nä ska röja undan lite här nu, vi hörs senare!


Här vill jag ligga just nu!!

A new day has come

Tjena. Sitter och äter sista ske'n av yoghurten. Måste bara skriva ut ett arbete till Estetiska verksamheten. "Personligt CV" kallar vi det. Mmm, yoghurt är jävligt gott. Naturell ska den vara! Kall, och sen jävligt sur. Då trivs Matte. Well well, idag är det skola. Börjar vanligtvis vid 11.00, men ett rep är inbokat redan 09.30 med ensemblen våran. Vi har ju konsert om cirka 2 veckor, yey yey. Och vi ska rocka gärnet! Okej, vem säger ROCKA år 2010??

Har lite brådis nu,
bussen går 46 och jag har en del stuff att ta itu med. Ha en underbar dag!

Sneek peak på mitt såkallade CV...

Gillar att jag älskar mig själv, och njuter utav det på mittbilden.

Igår var det sommar.

Ligger nedbäddad och myser i Julius säng, medan han himself är ute och mekar med bilen. Ska alldeles strax gå ut och göra honom sällskap. Trodde för några sekunder att han ville ha mig där ute när han stack in huvudet och ropade med sin tillgjort gulliga röst: Tuldiii... Jaaaa, svarar jag överlycklig. Kan du hämta ett glas coca-cola till mig? Jaha! Så det var det, det. Igår var det en helt magisk dag. Gick på promenader, låg ute på gräsmattan (eller gresmattan, som min bästa Allan skulle sagt) och så slutade vi kvällen med grill. Mmm. Dagen innan, fredags, då även mannen kom hem, tillbringade jag kvällen med Alex, Sarah och Sabina. Rara flickor. Min andra man Jennifer var trött och stannade hemma. Tråkigt, jag saknar dig karl.... Vi satt på Ojojoj och pimplade öl, sedan drog vi vidare och slog klackarna i taket. Awesome!

Lyssnar på John Mayer's All we ever do is say goodbye. Good stuff! Åh, såg Hoffmaestro på nyhetsmorgon för någon helg sedan med älskling. Vi dog tillsammans när vi hörde att deras nya platta snart släpps. Yiiha. Dock släpps den tydligen bara på deras hemsida... heh? JAJA, införskaffas skall den. Ikväll är vi hembjudna på middag hos mammsen, och förmodligen stannar jag där för natten. Älskling ska sova hemma hos sin far, så får skeda med morsan ikväll. Nu ropar ungen, ska sällskapa honom lite. Puss!


Just det. Hämta Aleflandra var det!

Mamma och jag står och fixar oss för fullt. Eller, snarare morsan. Hårtorken går i 180. Hur som helst. Min morgon har varit bäst. Vaknade kl. 10.00 av att mamma spräcker mina trumhinnor med telefonen i örat. Det var mannen. "Heeej Jullegulle. Ååå vad kul! Har du åkt mycket???" Julle är, för er som inte redan vet det, i Kinnekulle och tar racinglicens. Som den karl han är. Och som den ännu bättre karl han är, ringer han sin kvinna för att väcka henne. Mm! Efter denna lilla incident springer mamma iväg och efter några minuter kommer hon tillbaka med den största bricka hon kunnat hitta. Där fanns smörgåsar med ost, marmelad. Ost, tomat. Och ägg! OCH kaffe. Åh, är hon inte världens underbaraste så säg.

Nu ska vi åka iväg en sväng, mamma, som den partypingla hon är ska självklart på galej denna kväll med. Hon ska sova borta inatt, och imorgon natt. Så hon behöver införskaffa sig en pyjamas. Hahaha. Gull. I alla fall, Alexandra we're on our way!


Finaste älskling.

Photoshoot

Julle envisades med att fotografera hans fagra mö en dag... Och visst ställer jag upp på det!!


Här kräks jag:


Znygg.


Okej nu börjar det bli lite too much... Ni får ju inte tro att detta var MIN idé!!


Här är jag bara jävligt famous. Minns att jag kläckte ur mig något kaxigt i stil som: Lägg av!

You are the only exception

Nuuu ligger jag hääär i min ensamhet. Det är inge kul alls å ligga i sängen och glo in i datorn, teven. Känner mig jätte ensam. Dessutom ska jag få sova solo, eller i alla fall till mamma trillar in i natten. Jag vill ligga sked med älskling, punkt slut. Nu signar jag ut.




Vet du. Jag blir alldeles gosig i magen när du ber mig kalla dig Nuffepuffe, om och om igen. Sen vill jag slå dig, för då har du tjatat nååågra gånger för mycket. Jag är head-over-heels förälskad i dig sweetheart

Half of my heart

Ligger och lyssnar på Mayers platta Battle Studies som jag fått utav världens bästa kille. Är jag dum i huvudet om jag säger att jag redan saknar honom? Haha what a fucking pussy i am. Tror det är för att jag VET att han inte är i samma stad, liksom.. eh... eller nåt. Mamma är borta på middag och "det lär förmodligen bli en kväll följt av Engelen", som hon som ett litet barn inför föräldrarna klämde ur sig till mig när hon stod och mannekängade för mig. Engelen... Her place-to-be. Jag hade hoppats på en mor och dotter-kväll, men tji fick jag. Äh, så går det när man i princip flyttat hemifrån, stadgat sig och blivit vuxen. Nästan så morsan gör stan osäker oftare än jag själv. Å herregud, det där sved. Tur som fan att det är lögn. Puuh.

Sitter och tittar på resor. Jag vill lämna Stockholm och fina Sverige för ett tag. Visserligen har solen tittat fram ovanligt mycket på senaste tiden, men en drink på ballen och sand mellan tårna lockar rätt bra det med. Vill ni förresten veta en äcklig sak? Mohahaha jag älskar att berätta äckliga saker. Min specialité. Äckelberättaren. JAJAJA, dundundun... Jag är sliten som ett jävla äckligt helvete. Har därför legat inväxt framför datorn inklusive teven i princip hela dagen. Inte rört en fena. (Förutom när jag ska byta kanal förstås hehe) Det var längesen jag kände mig såhär äcklig. Min röv är numera en amputerad sådan, platt, inåtgående. För mycket bekvämligheter så att säga. Håret har varit så vidrigt hela dagen att jag nästan tillät mig att kräkas ett slag när jag tittade mig i spegeln. Tack och lov släpade kroppen med mig in i duschen och efter det sa hon åt mig att ta mig en kopp kaffe. Det fick bli svart. Det behövdes. Om jag säger att det nu inte var IGÅR jag var ute, utan i MÅNDAGS. Förstår ni då hur jävla kul jag hade??? Hahahaha. Nej, imorgon ställer vi klockan för en rask promenad. Och då banne mig ska denna ihärdiga fyllesjuka vara borta. Gone! Fo-evaH.

Imorgon och på fredag ska jag dessutom försöka göra klart all stuff från skolan som ligger och tynger mitt hjärta. Det kan inte vara bra att vara såhär djävulskt stressad. Dessutom har vi sångafton på tisdag nästa vecka, och jag har inte hunnit spela igenom min låt med min lärare. Nej, jag har inte sjungit igenom den själv ens. Ok, sanningen är faktiskt den att jag inte ens valt någon låt. Bra Matilda! De här såkalladeledigahappyhappydagarna kan ta sig i röven, för nu ska jag agera plugghäst och kommer därför isolera mig från omvärlden. Fan också, imorn har ju Musikkollektivet spelning.. En öl... eller två... funkar.. ju..


Last night in pictures



To be continued... Haha många bilder jag lyckades raffsa ihop. Nej det lägger nämligen till så att jag har ett par hundra bilder och vilar hos morsan, och just nu sitter jag hos mannen. Så det blir lite svårt. Slänger förmodligen upp en hel drös med bilder imorgon efter skolan. (JAG ÄR DJÄVULSKT BAKIS) Och utifrån det kan ni själva döma om jag hade en rolig kväll igår eller inte. Jag kan ju garantera att dansgolvet var hett, och fötterna gjorde ONT.

Imorgon åker min älskling ifrån mig. Men inga tårar för det, he's back on Sunday. Dessutom tror jag det är bra med några dagars avstånd, med tanke på att vi i princip ses varje dag. Okej, det kan ha gått MAX två dagar innan vi legat i famnarna på varandra igen. Ha pussies! Anyway, är som sagt vidrigt sliten dagen till ära. Imorgon är det skola, och sedan långhelg. Tors, fre, lör, sön. That's how we like it! Nu ska jag socialisera mig lite med Julius Ceasar. Och kom ihåg, MER BILDER KOMMER IMORGON!

Sweet dreams are made of this - Dan' före dopparedan'.

Ligger på sofflocket med Alexandrapanda. Hon sitter och syr vettni, medan jag ligger och glor på 'na. Hon är söt hon. ANYWAY, enough with the sugartalk. Imorgon händer det grejer, då är det am3-fucking-studentskiva. Can't wait. Alex kommer garanterat vara snyggast på skivan. (Bortsett från mig) Hehe. Knappt så ni lär se henne i mörkret........ Åh. Trettio minuter efter klockan slagit 12 imorgon är det samling at Åström's. (Alexandra upptäckte förresten precis min titel och brister ut i skratt. HAHA DAN FÖRE DOPPAREDAN!? -Eh.. hehehe.. ja.) Det kommer bli en hel del bubbel under dan, inklusive grovt tjejsnack och mjuuuuusic. M-m-m-m.

Haha vi ligger och totalt RÅ-taggar med When love takes over. Sommaren 2009 är något helt magiskt. Längtar ihjäl mig till man kan gå barbent i ett par slitna converse eller ett par tunna ballerina... NU har Alex sytt klart mina, eller okej det är faktiskt hennes, lackleggings. Jevligt snyggt blev det serrni! Kommer förmodligen slänga upp some pics också morgondagen till ära. Nu blir det lite girltalk före natten. Puss!



Halv åtta.

"HalvåttaåkerviMatilda. Inte en minut senare."

Två minuter kvar....




Uppe med tuppen

Hallihalloj i stugorna. Klockan är i skrivande stund 07.12 och jag är färdigmakead och ready-to-go. Nja.. ungefär. Alexandran ligger och snusar i mitt öra. Mysan. Farsan står i duschen och jag väntar på att mitt ride ska bli klar. Ni får observera att det tar ungefär en kvart för pappa att göra i ordning sig på morgnarna. INKLUSIVE frukost. Mm, han är en speciell man. Doftandes kommer han utspringande ur duschen spritt språngande näck och sedan är det jääävligt brådis vettni, då springer han som bambi på hal is med sina über-smala ben upp för trappan och på med slips, kavaj och allt vad det är. Sen hör man de farliga orden: MATILDA, NU ÅKER JAG. JAG VÄNTAR INTE EN MINUT TILL. Och som vanligt hittar jag inte telefonen JUST i den där stunden han har som mest bråttom, och är som mest irriterad. Ni som känner min far, vet precis vad jag menar. Whatever, jag älskar farsgubben.

Idag börjar jag halv nio och slutar fem-över-fem. Jag är säker på att det svider lika förjävligt i era öron som i mina. Det är tortyr! Den som bestämde den dagen måste ha haft jävligt bråttom hem i skitnödans hetta. Arg som ett stolpskott. Anyway, jag mår illa. Kanske borde kila upp och äta lite frukost. Förresten, varför heter det frukost? Jag menar, FRUkost?. Skulle varit ballare med mankost. Fast det låter rätt kinky med närmare eftertanke...



The farting Panda


Hahahahaha. Så jävla kul!!!!!!! Knapri knapri... knapri... PRRRRRUUTTT