LARS, LARS, LARS..

Ja vad ska man säga?

Genialisk är vad han är. Ingen kunde gjort det bättre - det han gjorde ikväll på Idol.
Hans framträdande gjorde han med ironi. Som någon slags hämnd på juryn och hela programidén med Idol, eftersom han inte fick köra sitt eget på skivan idolerna ska göra tillsammans. Alla fick välja egna låtar förutom han, eftersom hans låt inte var "rätt", vad är det för jävla skit? Och sen när blev Bob Dylan inte "rätt". AAah.
Hans framträdande. Tycker det var riktigt vågat och åh vad jag tycker om honom :') Jag tror ingen utav de andra idolerna skulle vågat göra något sånt.
Idol är crap, och försöker förvandla en till något man från början inte var.

LARS! BOJKOTTA IDOL OCH SLÄPP MILJONTALS SKIVOOOOR!

SISTA DAGARNA ÄR HÄR!

Nu är snart lovet över och skolan börjar redan på måndag. Känns förjävligt men har haft ett sjukt underbart lov. Har varit väldigt avkopplande och jag har gjort allt vad jag känner för. Mysigt har det varit! :)
Ikväll ska jag, mamma och bengt (hennes boii romeo) mysa framför idol och Lars. Pallar verkligen inte dra ut ikväll, jag som annars är as taggad känner för att bara vara hemma och ta de lugnt ikväll!
Idag tränade jag arslet av mig. SVIN JOBBIGT men sååå jäääävla skönt!!
Haha juste!!!! Det knackade på dörren för typ tio minuter sen och när jag öppnar står 7 jävla spöken framför mig. Jag bajsade på mig, och sprang iväg och bad emma sköta snacket. Vi hade inge godis så nu har dem säkert lindat toalettpapper runt vår lägenhet och kastat bajs på fönstrena. Åh halloween :')

Imorgon blir det halloweenmiddag at my place. Ska bli jättemysigt att träffa alla nuffisar! Skriver mer senare. I den långa idol-pausen för att summera kvällen som den Laila Bagge jag är.

Sakna mig!!!!

/Matilda


 

SÄLJER MIN CANADA GOOSE!

ANVÄND EN ENDA GÅNG, STOR PÄLS.
SÄLJES PGA. FÖR STOR STLK (M)
1500:- OCH DEN ÄR DIN!

Hugggggggg till!




TJA BAH



HAHA SÖTASTE UNGEN ELLER VAD. POOOSE IT BITCH.
Nu står han inne i mitt rum och spelar på min synth, helt fascinerad och bankar med händerna på tangenterna me hörlurarna på.
Vem vet, han kanske är min unge egentligen? Who knows who knooows. MmmMmmMm

REEEGN!

Blä vilket väder! Men samtidigt kan jag inte låta bli att tycka att det är lite mysigt.

Tränade idag. Och nej, jag spydde inte. Men nästan. Lite.
Hämtade nyss samuel på dagis. Lille nuffen var jätte glad i morse när pappa berättade att jag skulle hämta honom, åh :')
Nu sitter vi och tittar på svampbob fyrkant. - "Matilda, jag ääälskar svampbob" hahaahaaa vill bara äta upp den lilla sötsaken.
Det är sjukt skönt med lov, men jag får ont i magen när jag tänker på hur mycket saker jag måste hinna med...
Äh vafan, lov är lov! Och då ska man faktiskt njuta!

Blev lite förändringar angående Zante i sommar. Vi åker till Argassi istället för Laganas. På grund av lite olika orsaker. Men det är faktiskt inte hela världen. Delar man på en bullerulle så är man framme i laganas på tio minuter. Grrreeeeeeeeejt! För det är i stort sätt i Laganas vi kommer hålla till ;)
Nu måste jag fixa lite här hemma.

Poss

/Matilda

Världens bästa gris

THOUGHTS

Jag har tänkt. Så jävla länge. Och alltid undrat vad som egentligen hände. Vad var det som gjorde att det gick fel? Var det mitt fel? Jag fattar inte... Du lät mig tro att du ville, men sanningen var att du inte ville på riktigt. Du ville bara när det passade dig. När du hade lust. Men nu då? Jag? Är det meningen att jag ska få lida av det här medan du har det bra? Tanken över att du lagt allt bakom dig gör jävligt ont. Så jävla orättvist. Kan du bestämma dig någon gång och sluta få mig att hoppas? För jag orkar inte mer.




Nu ska jag iväg och träna. Ska bli sjukt skönt och jag ska träna tills jag spyr!

/Matilda

AAAAH

VILL BARA SKRIKA RÄTT UT!

Ingenting blir som man tänkt sig.
Aldrig
Aldrig
Aldrig


UTFLYKT!

Hallå! :')

Idag vaknade jag, okej mamma väckte mig, klockan halv tio. Ganska sent egentligen med tanke på att jag vant mig att vakna vid 9 nästan varje dag :O Konstigt för att vara en matilda. Men skönt med långa dagar fulla av lek!
Jag, mamma och vår bonustös Sara tog en tripp till Malmköping, tror jag, till en outlet där - Lager 157 hette det.
Visst, det var sjukt billigt; baslinnen och toppar för typ 30 spänn, jeans för 150 och andra söta toppar inte över 100-lappen.
Vi åkte därifrån med en sjal. Hahahahahaaahahaaha.
Det var roligt.

Nu ska jag hjälpa mor min med maten. Emma å lovi, mina systrar, kommer ikväll och äter middag :)
Haha låter som dom är 35. Independent Women. Dom är 21.

Ha en trevlig kväll söta ni.

/Matilda

En nöjd tuld och en finfiiin sjal på väg hem!


AND THEN YOU ALSO FUCKED UP IRIS

Din lukt. Din hud. Din röst. Du tog mitt hjärta. Du lämnade det. Du fick det att brinna i glöd, men du fick det även att gå sönder.


EGYPTEN

Resan är bokad!!!!! Den 25e november åker vi. Jag och mami :)
Ska bli sjukt skönt att bara ta de lugnt, och ännu bättre i EGYPTEN fyfaan vad najs!!
Snorkling och annat härligt. Åh!

Just nu håller jag på att laga cous cous á la matilda. Yes it is. 
Min cous cous! Mummmms. Med kyckling, oliver, mozarella, fetaost, avocado och soltorkade tomater. Sjukt gottis.
Jag undrar var sara håller hus. Pratade med henne för två timmar sen och hon skulle skynda hit, men ingen sari här inte. Är inte direkt förvånad. Den korven är fan segare än mig :) Okej kanske inte då hihi....

Nej nu ska ja lyfta på arslet och ringa grisen!

/Matilda


SLAPP DAG MED DEN BÄSTA

Kära blogg.

Idag har jag varit med min bästa gris sara. Hon sov hos mig igår och idag vaknade vi tidigt och mös under täcken till OC.
Har alla boxar och kan fan aldrig få nog! Till och med sari har vant sig hihi..
Morsis ringde runt till resebyråer idag och det lutar åt en vecka till Egypten i slutet av November. Ska bli helt underbart! :)
Men man får ju hoppas att vi inte blir magsjuka! Skulle inte vara det roligaste precis, haha fyfan.. Hatar att spy och må illa över huvud taget, blää :(

Ikväll ska vi tjejer träffas och prata om var vi ska åka i sommar. Måste som sagt boka snart..
Åh längtar! :') Men måste börja jobba. Känner mig rätt pank alltså.. Hahaha fyfaaan.

LOVE ♥

/Matilda


BIO OCH STORSTÄDNING

Ni som känner mig och familjen åström rätt vet att städning är vår favoritsysselsättning. Haha blää. Men men, det måste ju göras.
Vi har i alla fall varit sjukt duktiga och rensat bland alla mina kläder; slängt en massa skit och sparat en massa fint, sjukt skönt! :)
Jag vaknade redan vid 9 imorse och mamma hade lagat världens godaste frukost. Sen tog vi en lång promenad runt älvsjö. Man känner verkligen att hösten är här på riktigt, och jag älskar det!

Nu måste jag hoppa in i duschen för vi ska gå och se Mamma Mia jag, mamma och systra mí.
Ha en underbar dag :)

/ Matilda


KVINNAN MED KRUTET

SOPHIA SOMAJO! Vilket kap. Om jag var man eller lagd åt andra hållet vill säga.
Men hennes musik. är så otroligt bra att man bara vill dansa åt alla håll och kanter.
Det är sån musik som ger det där blyga lilla leendet på bussen med iPoden itryckt i öronen och Somajo på högsta volym. Lycka helt enkelt.

Favoriterna är helt klart Warm blooded murder och Stockholm calling!

SOMMARPLANER

När man redan planerar sommaren har det fan gått för långt. Hahaha
Vi, jag och mina väninnor, har iallafall bestämt oss för en vistelse i greece next summer! Zakynthos funderar vi på...
Det kommer bli sjuuukt kul och vi kommer ha det så jävla underbart. Jag som är spontan som ett as sitter med musen på "Boka-knappen" och vill boka NU!
Jag orkar inte vänta 8-9 månader tills nästa värme. Det är för långt! Fast å andra sidan ska det faktiskt bli skönt med vinter. Mörkt ute, tända ljus, brasa och varm choklad. Sjukt mysigt!

Sommar 09 tjejer!



ETT NYTT FÖRSÖK..

.. till en ny blogg.
Min förra var extremt oseriös, eftersom jag är så fruuuktansvärt rolig! Så nu ska jag försöka på nytt. Seriös denna gång!
Jag går 2:an på Kulturama Gymnasium, Artist/Musiker linjen och drömmen skulle vara att få liva på små klubbar i New York med min egna musik. Och på så sätt förhoppningsvis bli upptäckt. Musiken är verkligen det jag lever för. På alla sätt jag kan tänka mig.

Dagens låt. Politik med Coldplay.
Gåshus, gåshus, gåshud.

/ Matilda