söndag.



Heeej. Har ni saknat mig? Är jätte jätte trött. Hade världens mysigaste kväll med min pluttis igår. En helt jävla stört god middag på La cucaracha (tapas) och en flaska rötjut slank ned. (Inklusive kvällens drink som vi blev påtvingade) inte aaaalls av eget initiativ. Fast Frozen strawberry daquiri kan man faktiskt inte tacka nej till. Så det så. Tog inga bilder eftersom jag är en nolla och inte äger någon ball systemkamera. Funtar dock på att lägga lite utav mitt kommande gigantiska cashflow till en fin en. Varpå Julle tycker jag borde spara. Spara? Det är ju svintråkigt.

Hur som helst hade vi en galet trevlig kväll! Hann med en sväng förbi Malmen också, där Julius syrrilylla jobbar. Dricka gratis mojitos och bira tackar man inte heller nej till :D Idag har vi varit fat-asses: ätit pizza, glott på film och legat under duntäcken. En perfekt söndag. Tänkte faktiskt ta och sova ganska snart. Imorgon kommer mitt gull Ronja och lunchar hos mig. And so are my family. ♥! Efter jobbet ska jag, morsan och syrrorna till Mosebacke och titta på en vän som spelar. Good night honeys and bees.


Rööööd.

Idag är jag iklädd kärlekens färg. Kanske för att jag in dos minutos blir upphämtad av min kärlek. Hehe rolig tjej. Har precis bokat heeela lördagskvällen. Allt är fixat och klart. Fan, blir nästan lite kär i mig själv. Helvete vad jag planerat. Nu kommer han alltid vilja vara tillsammans med mig. Mohaha! Anyways, imorgon är det jobb som gäller. 11-19. Och efter det blir det förhoppningsvis utgång med mina tjejer. ♥ Nu måste jag rusa. Puss!

Kycklingwok och mamma


Har världens slappaste kväll med mamma. Jag är så himla trött så ligger faktiskt i soffan just nu under min favoritfilt medan mamma står i i köket. Är hon inte världens bästa. Syster emma har varit duktig och städat hela lägenheten (läs: huset) Stort som ett jävla helvete. Har jobbat idag, surprise surprise, och det går faktiskt riktigt bra. Fina Alexandra och lilla Steffi var och luncha med mig idag. Då blev jag lycklig. Gullebarnen.

 

I helgen ska jag överraska the love of my life. Planerar en riktigt romantisk kväll faktiskt. Fattar ni vilken aaas grym flickvän han har eller? Nu ska jag sussa. Imorgon är jag ledig, WAEY! Fast känns ändå tråkigt på något vis, är så jäkla van vid att jobba och stå i. Hahaha va? Har jobbat i två dagar. "Åh, jag är så ovan vid att inte göra något" Yeah right. Imorgon är det jag som kommer ligga på sofflocket och göra...... ingenting. :)


Kort och gott

Åååå. Är helt slut efter en dag på jobbet. Den har varit grym. Helt jävla awesome. Jag älskar't! Sitter och leker viktig med mamma i skrivande stund. Vi dricker vitt och äter kräftor. För att inte glömma det fantastiska naturgodiset vi äter till. Mamma är bäst som skalar mina kräftor åt mig. Hahaha.
Imorgon jobbar jag 11-19 och snart ligger jag i bädden och glor Glamourama. Värt.

El flanello is on.




Hehe. Nu drar jag till jobbet. Aaah! Break a leg.

Sunday love night.

Har legat och tittat på Glamourama vs The hills the hole day out. Har inte gjort ett endaste litet piss. Eller jo, överraskat Jullegullz och svärfar (hehe) med världens godaste tacos-middag och ett ny-städat rum åt skitkorven. Jag överdriver inte när jag säger att det låg damm-tussar öööver hela golvet, hörn och TILL OCH MED i soffan. Fan julle. Nasty shit honey. ♥ Under denna tid har männen varit duktiga och spikat tak hela långa dan. Lagt ny tak-läkt. Tror jag att det hette. Hah! Smart tjej. Anyway, nu ska vi spela Battlefield! Älskar att nörda med stört-tönten själv. Han har förövrigt lärt mig att bli lite smått besatt av Family Guy och Simpssons. Hehe... Imorgon blir det jobb. Nytt nytt nytt. FÖRSTA DAN! Wiho! Är faktiskt lite pirrig. :) Massa puss.


Ont i magen.

Jobb 12-21 idag. Jag hurrar inte. Vi hörs förmodligen senare ikväll. Jag kommer vara d-ö-d.

Music's got me feelin' so free.


Här sitter jag. Diggar. Feelin' the vibe. Jä. Igååååår vankades det utgång. Eller öh... jag jobbade till 21. Cyklade hem. (Planen var att dega till en rulle, då jag skulle på provjobb dagen efter) Kom hem. Hällde i mig en mun vitt, lät det gurgla... tio sekunder senare var det kört. Slänger iväg ett sms till Alexandra om att hoppa in i bilen, ta med alla girly stuff och rulla hitåt. Jag fick ett svar: Nej jag har jobbat hela dagen, och imorgon ska jag upp i ottan och plugga. COME ON?! Alexandra bangar fest. Aaaaaaaaaldrig hänt. Sa åt henne på skarpen och trettio minuter senare befann sig den vackra skapelsen i min lägenhet. Bira och Martini hade hon med sig också. En brud man kan lita på helt enkelt! Kvällen spenderades med allas käre John (mest min!) på Snaps. Jävlar vad bakfull jag är idag.

Och vet ni vaaaad då? Jag har kirrat nytt jobb. Jag är så himmelens lycklig. ♥ Taco Bar är det nowdays. Känns förjävla bra måste jag säga. Doftar gott, trevliga människor, socialt, och så får jag servera laga mat och stå i kassan hur som jag vill. Dessutom ligger tiderna mellan 11-19 mån-fre. Couldn't be better.

En jävel på kärlek

Ååååå! Ligger och lyssnar på GES. Glennmark Eriksson och Strömstedt. Favoriten är lätt En jävel på kärlek. Snacka om nostalgi på hög nivå. Jag kommer ihåg när jag var liten och skulle fylla 3. Jag hade bara bjudit två personer till mitt kalas. De två killar jag var kär i. Inte ens min bästa vän var bjuden. Sjysst! Jag hade page, hel-lugg och en gul utsvängd klänning med röda rosor på. Där dansade vi. Vi tre. I ring. Jag, Lukas och Calle. Till GES allas låtar. Åh herregud, hahahah! Och vilket jävla as jag var! Dissa girlsen framför boysen.

Idag har jag, som redan nämnt, varit och sökt lite jobb. Imorgon ska jag provjobba, så jag är så hiiimla pirrig!! Ber till gudarna över att det skall gå bra. Håll tummarna! Fast inte samtidigt. Då betyder d otur. Det har Jennifer sagt. Nu ska jag slänga på mig lite rouge, lipgloss och så småningom hoppa upp på cykeln. Jobb 17-21 idag. Stänger. Nu nu nu spelas Stanna världen en stund. NOSTALGINOSTALGINOSTALGI. ♥

Och som vanligt, posar jag så jag storknar. Hah!

Död och begraven?

Öh.. man kan ju nästan tro det. Men så är icke fallet (!) Sitter och dricker morgonkaffe och väntar på att jag ska orka slänga mig på luren och ringa lite jobbsamtal. Jag söker förjävla fullt. Det ska ni veta. Tänker inte stanna kvar på el donco längre än behövt. Nänäää. Så idag ska jag ta en sväng in till staden på ett litet möte. Håll alla tummar ni har är ni snälla, då blir jag glad i min själ. Annars så jobbar jag i veckan. Familjen, släkt och massvis av vänner ska iväg till vårt lantställe och agera kräftskiva. Supa, sjunga och käka. Själv får man leva med fritösen, griniga kunder och hamburgare. Ska prata med bossen idag och se vad han säger om ledighet såhär 3 dar innan, hehe... Nu måste jag hoppa in i duschen! Catcha later.


En fin del. på en fin tjej.

God morgon

Nu ska jag hoppa upp på cykeln och ta mig till solariet med syster. Är vidrigt blek just nu, så en kvart ska jag nog inte dö utav. Dessutom fyller vår käre vän Madde 50 på lördag, och då ska jag vara jävligt läcker. Vi hörs senare fina. Puss!

Världens vackraste film.


Nu blir det film och popcorn. En geishas memoarer ♥ Min favoritfilm genom alla tider. Ni får sova så gott, så hörs vi imorgon. Då blir det till att barnvakta lillskiten Samuel. Bästa lillbrorsis. Puss!

Augusti månad



Okej nu är det nog dags för mig att flytta mitt arsle från soffan och ge mig ut på cykeln min. Emma och jag (syster nummer två, som är hemma en månad från arablandet Dubai. Waey. ♥) ska iväg till Livsen och hämta ut mitt paket från h&m som äntligen kommit. Och handla lite mat inför kvällen! Så pussss

Och jag målade med rött läppstift på mina handleder om att vi alltid skulle vara varandras




Vi två hejdå fuck off du dog men inga tårar på min kind


Fit but you know it


Vill ha höst. Vill ha haaaalduuk och min skinnpaj. Åsså ska jag färga hårstråna. Är trött på mitt koppriga hår. (Som förövrigt är djävulskt slitet) Får tala med någon utav frissorna om vad jag ska göra med fanskapet. Ha. Så här sitter jag, väntar på att Julius ska sluta jobba och komma hem och pussas med mig. Jag är faktiskt jätte duktig idag. Har rensat bland kläder, tvättat massa tvättar (FLERA maskiner, den ni.) och sedan har jag plockat ordning lite bland annat smuts. Haha mitt rum var så icke fräscht. Kräktes lite, men nuu är det fint!

Idag har jag ingen aning om vad som händer. Inget jobb iaf. Skönt det. Jobbade i förrigår, tog cykeln till jobbet. Dog både hem och dit, uppförsbackar överallt. Sådär riktigt härliga backar. Började nästan grina när jag tog mig upp för den sista backen. Jävla fan då, svor jag! Och så kastade jag cykeln i busken. Heheh.. nej nu ljög jag. Jag sjöng så glatt med musiken i örona och tänkte "arsle, arsle. röv, röv. Alba, Alba". Nu ska jag laga lite tomato sauce, i think. Skulle överraska pojken med American pancakes, men kom på mig själv att vi äter nyttigt nowdays. Men det frestar ska ni veta. Fann en blogg igårkväll som hade lagt upp vääärldens recept på't. Dreglade lite över datorskärmen. MENNE NEEJ! Tomatsås, vildris och sallad får det bli. PÖSS.

Hair Tutorials är sick!

Omg! Klickade mig via hemsidan här på Blogg.se in på en asiatisk tjejs hair-tutorials. Vissa uppsättningar är helt freaking awesome! Jag som älskar allt som har med hår att göra sitter helt fascinerad och tittar. Inte konstigt att man blir hair-fucked när man har en mamma, en syster och en styvmor som alla tre är frissor lix. Hahahaha, kom på mig själv att ligga med världens fettigaste hår och grå utväxt och prata om detta... hår. Nä ska jag ta och flytta mig lite från sängen ut på en promenad kanske. Öh... asså nej. Är trött. Punto.

Här är en utav alla otroliga videos. Jag har suttit i typ en halvtimme å bah: ååh... woow... ojj!

This is wha, this is wha...

... this is why i'm hot hot. I'm hot cause i'm fly, you ain't cause you're not. Haha sån jävla cheesy låt. Detta har jag for now klickat hem! Tog'ett på faktura så jag kan prova kläderna först. Sedan är det bara att skicka tillbaks det om jag misstycker. Nu ska jag äta världens lyxigaste lunch. Prusciutto inlindad lax med vildris och pepparrotsyoghurt och Hericots Verts. Mmmmmm! Jag har alltid trott att det heter Herr i kuvert. Men såg på fryspåsen nu att det var ju inte aaalls så det var. Hericots Verts. Det låter fint. Nu kommer jag tala om det så ofta jag kan, gärna hur det stavas också. För det vet ju jag. Herr i kuvert? Vad är det? Ha! Hericorts Verts heter det, det vet väl alla pff



Fjärde augusti

Ohoojaja. JAG VILL SHOPPA. Jag vill köpa upp alla affärer som finns, bara för att hitta något att ha på mig alla morgnar i stress. Vet inte hur många gånger jag har vänt ut och in på min garderob och ändå inte hittat något. Kanske för att mitt rum är en mess. Måsteeee stääääädaaaaa. Längtar verkligen. Det ska bli så kul! Tittar förövrigt på Disaster date. Jag vet inte om det är något fel på mig men varenda gång de säger "I'm an actor, and everyone else too. There are cameras here here and here and YOU'RE ON DISASTER DATE!!!" så får jag gåshud från topp till tå. Jag tycker det är så härligt. Alla blir så glada och skrattar och vänner springer ut i kulisserna, kärlek sprids. Hahaha, ibland är jag en sån otrolig känslo-tönt.

Klickade precis hem sånadära leggings med skinn-detaljer, har alltid tyckt att det är jävligt fresh men aldrig vågat invistera i ett par. Sedan hittade jag lite annat smått och gott.

Bläck näjlpolish



Nu har jag och mamma varit och tjoppat loss på Willy's. Lämnat ansökan till diverse matbutiker har jag gjort också. Med mamma som min pimp ride. Nu blir det till att laga köttfärsbiffar, salsa, ugnsgratinerade paprikor och annat smarrrrr. Kanske ett glas vin morsan? Hon är inte den som bangar till frågor som denna, hehe pussss ♥

Höst shopping!!














Jag vet att jag är en jävla sommardödare men det finns inget finare än orangea löv på marken och en blå himmel med gassande sol. Dessutom älskar jag att krypa in i feta halsdukar och trippa fram med snygga stövletter. Eller, i år ska jag i alla fall ha snygga stövletter. Haha. Dessa från H&M är sådär halvsnygga. Min första tanke var nja, men när jag tänkte efter några sekunder så skulle de se jävligt bra ut till strumpisar, en liten klänning och en halsduk. Jag vill ha en röd halsduk. Knallröd. Om inte det, så röda vantar och en krämvit halsduk. M-m! Så det så. Blev lite kär i rosett-halsbandet. Lite vääl kär. Kul att kortet är lättare än någonsin. Det skramlar inte ens när jag skakar på det... hehehe...

Long time, no see

Good morning my little fellows. Sitter och trycker i mig en ostmacka faktiskt. Havregrynsgröt was the idea men sen hade vi inga bananer, och inte äpplen heller. Så då fick det va! Jag är pigg som en lärka efter min 11 timmars sömn, men lite ensam dock utan min bebis som rymt till Tyresö.

Idag vill jag göra något riktigt jäkla mysigt! Kill me if you want to, men jag älskar regn. Jag tycker det är så stämningsfullt och lugnande och bara så himla... skönt, på något vis. I helgen var tanken landet, vi stannade där ungefär 12 timmar. Jennifer påstod att hon haft det jätte mysigt under den här tiden. Hahaha det var roligt. Själv älskar vårt lilla lantställe och landet över lag. Det är rogivande att åka dit för ett tag och bara få vara. Lyssna på lite musik, spela kort till en knastrande brasa, eller bara ligga uppe på rummet och glo på film. Rainy days. Annars blir det picknick till stranden och sitta ute till gryningen på tomten till en brinnande skottkärra och en massa rö'tjut. Ja vi brukar alltså tända en liten brasa i en utav våra skottkärror vi har. Haha. Det är jätte mysigt! En såndär typisk Åström-grej. Å vet ni!! I söndags bestämde jag och mannen oss för att låna Bengts (Julius pappa) Lotus. Jag höll på att skita på mig, och har aldrig skrattat så mycket i mitt liv. Helvete vad vi körde. Eller, Julle rättare sagt. Haha jag var så uppspelt och satt på helspänn. Man sitter så otroligt lågt ned i bilen att det känns som om marken ska repa upp arslet och att stenar ska flyga in i ögonen. SÅ SPECIELLT. Jag kommer typ tvinga Julle och tjata som ett litet barn efter godis, för att få åka igen. Nu ska jag koka lite té, svida om till min rosa "I ♥ rich boys" (hehe) tisha och lägga mig på sofflocket. Ska jag trotsa regnet och ge mig ut på biken för att hyra en rulle? Näee...jooo..eeshh. Nej jag kommer ju för fan drunkna.




Wiiiieeeee!