I like it rough

Sitter och väljer ut bra musik att spela i Ensemblen. Vi har ju mitt-termins konsert snart, och då gäller det att överösa med grym musik. Haha det är så roligt för vi har så otroligt olika smak när det gäller musik i min ensemble ("mitt band"), Maddes hysteri kring Lady Gaga, Lovisa som diggar Hinder, jag som älskar soul och RnB, och ja resten för det mesta rock. Har absolut ingenting emot att spela/sjunga rock. Det är faktiskt jävligt kul. Så det ska bli spännande, å se vad vi kommer hitta på under det kommande året. Funderar skarpt på att köra Heavy cross med Gossip. It's to die for. Haha nja kanske inte bokstavligen, men åh vad jag tycker om den låten! Glädjespridare slash crossig. He-he-he. Kul tjej. Ligger för övrigt och dunkar OC-music. Yepyep.. I just love that serie. Jag menar, när man drömmer konstant om Adam Brody a.k.a. Seth Cohen i 2 veckor så är det något allvarligt fel på mig. Eller jag kanske inte är ensam? 
Åååhh Seeeeeeetthhhh
-

HanaPee

HanaPee. Världens sjukaste människa.
Man kan liksom inget annat än älska henne.

Ni hittar henne på: http://www.katrinsgoodiebag.se/blog/hanapee/

Gå in och: D-Ö

He-he





Åh!

Jag zappade mellan kanalerna, och till min förvåning på femman dyker LINAS KVÄLLSBOK UPP! Åh! Lina. Gull-Ivar! Jag tror jag dör. Nu ska jag koka mitt jävla té, eftersom det aldrig blev gjort sist hehehehe, och glo tills ögonen ploppar ut på denna underbara film. (Och ja, jag vet. Boken är klart bättre)

- Danne tycker du var snygg.
- Va? jaha...
- Ja alltså inte världens snyggaste direkt, men okej snygg
- Jaha okej...

HAHAHAHAHAHAHA. Adjö
(Och JA, jag är kär i Ivar)


I'm your biggest fan i'll follow you until you love me...



... papa paparazzi.

Nu ligger jag här i soffan. Mamma är på möte. Igen. And i just can't get enough THE Lady Gaga's Paparazzi. Det går liksom inte att sluta lyssna på den. Har för övrigt gjort världens mest underbaraste bästaste bästa spellista på Spotify. Det är amazing. Ja alltså det här med Spotify. (Och min lista med dessutom) Så nu ska jag spela sönder alla dessa låtar, och rota mig igenom alla miljarder bloggar jag lägger min lilla näsa i. Ja och sedan ska jag förstås försöka trassla mig ur dem.

Ska koka lite Änglar nu, som ska få flyga omkring i min mage. Haha. Änglaté är nog det godaste som finns.
Men vi hörs så klart senare. Eller vänta nu, vilka vi? VILKA ÄR NI?! Puss på er i vilket fall




Just det!


I'm happy! Jag gillar't. Actually i do. Mycket musik, religion och historia. Typ jätte intressanta ämnen. Fast självklart är fredagarna det jag lever för. Ensemble PLUS sång. Couldn't get any better. OCH dessutom, har jag lagt till elgitarr som B-instrument. Fast tror jag håller mig till akustisk gitarr, eller ska jag go nuts och välja elgitarr? Hahaha vilken underbar syn det skulle vara.

Skulle bara säga det, sleep tight





It's in the ABC of growing up

Hello sugars.

Jag är så jävla trött. Det är helt sjukt vad skolan och allt vad det hör den till, TÄR på en. IDAG VAR FÖRRESTEN VÄRLDENS BALLASTE ÖZZ I VÅR SKOLA. M-mM-M! Haha jag garvade så jag dog. Jejje fick till och med be mig skratta tystare. He he he. Han va rolig i alla fall. Den lilla söta tjockiskurden. Puffe :) Ligger i skrivande stund i mamis säng, och gosar ned mig under tjocka täcken och kuddar. Det luktar mamma! Det är liksom pricken över i:t. Har dessutom vaniljyoghurt med äppelbitar i käften. Det kan jag faktiskt tipsa er om kära vänner, att pressa några droppar citron över äppebitarna så smakar det awsome! Nej nu ska jag stänga mina ögonlock ett slag. Smell you later.




Beautiful nightmare



En smoothie senare...


Upptäckte att jag hade ställt in smoothien som blev över tidigare idag i kylen, så dååå blev tuldi glad. Då slapp jag plocka fram mixern, jordgubbar och allt vad det innebär. Wiewie. Det är helt sjukt vad duktig jag är på att blogga idag, kanske borde satsa på att bli den nya.. Nej jag ska inte satsa på att skämma ut mig och mitt liv genom att skriva om det i en patetisk blogg för främlingar. Hehe det är ju typ det jag redan gör.

MEN I ALLA FALL! Eller hur??

Håll med mig.

Nu ska jag försöka titta på den här filmen. Eller NEJ jag vet vad jag ska göra. Planera vad jag ska ha på mig imorgon. Det brukar annars bara bli panik sådär en timme innan bussen går. Eller rättare sagt, en timme innan jag börjar... Men eftersom jag ska upp halv sju imorgon och promenixa, så får jag en hel del tid över där jag bara kan slappa och göra vaaaad jag vill. Visst har jag det fantastiskt?? Visst vill ni vara som mig?? *Love being me* Fnizz. MJAAAU.

XO XO The one and only kissikatt!
(Visste ni förresten att det var JAG som började med smoothien? *Suck* alla härmar mig.)



Tuldi-humor på hög nivå



Hahahaha. Underbara älskade Sunes pappa. Vill bara äta honom med en klick smör, yum!



Let's have some fun this beat is sick






Karstorpet

(Vårt lilla landställe i Högsjö. Ute i ingenstans. Mitt i skogen ligger en röd stuga. Åströms torp. Karstorp.)
Fin fina bilder. Trots att jag längtar till hösten så kan jag inte komma undan med hur mycket man kommer sakna sommaren när höst och vintern väl är här. Fan man är aldrig nöjd. Nu ska jag göra en smoothie eller något. Åt världens godaste kycklingsallad till middag. Den är to DIE for. Visst Sarri? Morsan är på bostadsrätts-möte med our neighbours. Så jag sitter här själv i fåtöljen med dunkande Lady Gaga och ett desperat letande efter någon bra film på teven.

Det finns ju ing-en-ti-i-i-i-i-ng.


Eller jo, en film på 4an. Actionrulle. Kanske ska ge den en chans, men då måste jag ju stänga av musiken. Fan, svårt det hära. Hehehe



Strawberrysmoothie and other sort of music





Nu är jag hemma. Och en smoothie mättare är jag dessutom.

Idag har varit en sjukt chill dag. Vi samlades i skolan och lekte lekar med ettorna. Haha vad är det egentligen med lärare och lekar?? Yaya, vi lekte musikquiz. Det var kuuh-uul. Efter fina vinnare och priser, (mitt lag "Lök" (?) vann EJ. fykk), promenixade vi allesammans till Lumaparken för att äta lunch tillsammans. Vilket väder idag då! Och jag som trodde sommaren och värmen var över. For good. Tji fick jag. Nåväl, där satt vi och trumpeterade och snicksnackade om allt mellan himmel och jord. Sedan gick tvärbanan till Gullmars, och bussen hemåt till min lilla bonad. Haha liten kanske var att överdriva. Nu tänker i alla fall jag lägga mig och vila ett slag. Gick trots allt upp kl. 06.00 i morse. Ut på powerwalk med Emman och mamman. Så NU ska jag vila mina små ögon.

Later!

Sweet Dreams


Äh, nu ska jag sova. Efter många tappra försök att komma in på Gynnings blogg, lägger jag ned. It's impossible. Det fick bli stövel-letande istället. Kan mysiga höstdagar dyka upp snart? Massor av orangea löv och strålande sol. Can't wait.

Nu är det sängen som gäller för mig. Ska upp redan kl. 06.30 och powerwalka med mamma och syster.
I helgen är det avskedsfest för Emma (hon flyttar till Norge, buhu) och förmodligen utgång.
Men vi hörs ju innan dess, of course! Pussar



Some G I V M I L D H E T please?


Jag måste bara få ur det här från min käft. JAG BLIR SÅ TRÖTT på bloggare som ska dyrka sig själva i högsta grad. Skryta om att man "FAKTISKT som bloggare har råd med det och det". Snälla ni, att vara bloggare. Skriva om ert faktiskt jävligt alldagliga och tråkiga liv, ja ni är inte mer speciell än någon annan, om vilka fester ni går på, vad som är ute och inne, och självklart måste ni nämna repliker som "love being me", "i know you love me" och sist men inte minst "jag är bloggare, så jag har RÅD". Aaaaaaahhh. Jag blir tokig. Gäälen. Haha. Jag äcklas av denna överdrivna självsäkerhet (som säkert inte alls är så övertygande eller riktig som den påstås) så jag vet inte var jag ska ta vägen. Och ÄNDÅ kan jag inte dra mig ur dessa bloggar. Bloggar som jag egentligen... ja avskyr, tar upp min tid. Nej nu får det vara slut med det!

A-MEN sistah!


Ååååh!



Är inte den här ungen världens sötaste?!?! Charlie. Söt som socker. Man vill bara pilla lite sådär med pekfingret på henne. Åh!

(Bilder lånade av pappa Alex)



Playstation caught on camera





Tussebulle! :) Finaste ungen i världen.



Änglapussar






Sitter och myser med té och bra musik. Sugababes och Kings of Leon slår högt denna kväll. Man kan riktigt känna höst-bruset närma sig. Halvdeprimerande och halvbra. Äh, hösten är faktiskt mysig. Så länge man gör den mysig. Men så är det väl med allt. Ser fram emot att gosa ned mig i stora stickade halsdukar, och läckra stövlar. Synd bara att man inte passar i mössa, annars skulle en snygg mössa pynta mitt huvud.


God morgon

Tjena.

Nu är jag hemma efter en 40 minuters rask promenad. Känns sjukt skönt att ha gått upp redan 06:30 för att promenera. Måste säga att jag är stolt över mig själv! Som den jävla sjusovare jag är... Så nu sitter jag här i soffan med en handduk omvirad runt mig, och äter havregrynsgröt och dricker kaffe. Kollar till och med på nyhetsmorgon. Hahahaha. Ska gå och klä på mig snart, börjar ändå kl. 10 så all tid i världen har jag inte.

Idag ska vi spela och sjunga för ettorna. Det ska blir grymt kul och jag är taggad till tusen. Nu jävlar ska vi visa vad vi går för! M-mM-mMM ;)

Puss puss puss


Det finns ingen förklaring.



Nu gör det sådär ont igen. Så som det inte fick göra. Jag har ju sagt åt mig själv att försöka undvika att plocka fram den känslan. Men det känns helt omöjligt, nu när jag tänker efter. Jag försöker ersätta dig gång på gång. Jag jämför alla med dig. Jag har kommit till insikt med att det inte går. Vissa dagar tänker jag inte alls. Andra tänker jag mer än jag borde. Överarbetade tankar. Återigen. Fan, kärlek är ett jävligt svårt kapitel i ens liv. Ibland önskar jag att det inte fanns något sådant kapitel. Inte över huvud taget. Det känns så tungt. Snart ligger jag säkert på marken i en enda stor pöl. Så uttömd är jag. Min kropp orkar inte med längre. Jag är trött på åsikter från andra, jag är trött på allt annat förutom mina egna känslor. Mitt egna hjärta. Min egna hjärna. Jag känner. Jag vet. Lätt att säga saker, lätt att ge råd. Men jag har alltid trott på att följa sitt hjärta. Och i det här fallet vinner mitt hjärta över nästan allt. Problemet är bara att min hjärna inte hänger med. Vi kanske bara var något som hände. Ett misstag. Fast ett fint sådant. Finaste jag någonsin haft, något jag värderar högt över allt annat. Som sagt, det finns ingen förklaring. Hänt är hänt. Gjort är gjort. Jag mår illa och måste sova.



Vad är det som händer?

Vad fan är det som händer med världen?

Folk dör hela tiden. Folk anmäls försvunna, hittas mördade, blir kidnappade och värre: tar sitt liv. Jag blir mörkrädd när jag hör om alla människor som försvinner från vår jord, planet, värld i princip varje dag.
Nyss hittades en kvinna mördad i telefonplan, och tidigare tog en bekant livet av sig

Jag vet inte ens vad jag ska säga



Paparazzi

Första dagen avklarad. Finally. Det känns faktiskt jävligt skönt måste jag säga. Dock kan jag inte säga detsamma om den plötsliga fotograferingen. Jag menar, första dan? Dessutom såg jag ut som crap, så ett stort fucking big NO. Det som känns bra är att jag verkligen bestämt mig för att satsa i år, ingenting ska hindra mig och jag kan bara jag vill. Mitt mål är vg i ungefär alla ämnen. Och mvg i de ämnen som faktiskt är möjliga att få det i. Den här dagen har varit otroligt chill - vi har repat och repat och repat. Och fotograferats. Haha. Oh yes. Så är det när man är estet ;) Imorgon ska vi alltså ha små "mini-konserter" för nykomlingarna på Kulturama. Ettorna. Oh lord säger jag bara, herre min gud vad små alla är. Jag kan inte minnas att man själv varit sådär liten. Fast å andra sidan så är de ju faktiskt 93:or. Vilket är två år yngre än mig, oss. Det är egentligen inte alls speciellt mycket, men då får vi inte glömma att man utvecklas något extremt på vägen...

Så, imorgon är det alltså helg. Vilket betyder spåra. Haha nej inte precis. Känner att det börjar svida lite smått i plånboken, men en utgång på lördag ska det bli i alla fall. Imorgon blir det säkert bara mys. Ja det blir det nog. Såna kvällar kan också behövas ibland, hehe.

Nu ska jag plocka fram vad jag ska ha på mig imorgon, och sedan är det sängen som kallar.
My friends, måste säga att det här känns skönt. Rutines like it's best. Wonderful
Puss på fina


Am I supposed to be torn apart, broken hearted, in a corner crying?
Pardon me if I don't show it.


!!!!!!!


Faaaaaaaan. Måste ju välja kläder också innan jag kan sova. Helvetes jävla aparsle idiot myrfitta fan



Tétais mon premier Love

Imorgon börjar plugget igen. Jag längtar inte. Inte för fem jävla öre. Jag vill ha sommarlov hela mitt liv. Jag vill "bara vá" hela livet igenom. Det skulle väl vara härligt. Underbart. Åh jag vill inte. Jag vill INTE. Snart ska klockan ställas på 08:00. Om inte 07:00. Ska ju vara duktig och kliva upp en timme innan för att ta en lång promenad. En skol-promenad. Wonderful. Sen ska jag duscha, hoppa i skol-kläderna. Käka frukost and then i'm off. Haha precis så kommer varje dag se ut. Faaast... de där 10, 15 för sena minutrarna glömmer vi i år. Inga sjuk-tyck-synd-om-mig dagar är inte heller tillåtna. Det här året ska gå som en dans. Och rutinerna ska sitta som berg. Planeringen med. Det ska faktiskt bli lite kul i alla fall. När jag tänker efter. Vi får väl se vad jag tycker om 1, 2 veckor. Jag är inte så säker på att inläggen kommer vara lika glada som de varit förr. Hahaha. Nu måste jag sova, fort. Klockan är allt för mycket. Allt för JÄVLA mycket. Åh måste vända tillbaka dygnet.

Helvete nu är den halv ett, nu får jag skynda mig! God natt!




The closer I get to you


Morning. Sitter i Idas lya just nu. Idag ska jag till lovi runt fyra halv fem och göra mig snygg i hövve. Vet dock inte vilken färg jag vill färga ännu. Men det lutar åt mörkbrunt. Then i'll feel smoking hot. Fast rött är ju faktiskt också jävligt snyggt. Åååååååh. Beslutsångest as it's best. Nej Lovis får fixa detta. Jag lägger mitt hår i hennes händer, hehe. Det brukar bli bäst så! Funderar dessutom på att skippa mitt skabbiga löshår helt och hållet. Har alltid tyckt att kort hår är det absolut snyggaste. Men på mig känns det liksom.... ovant. Inte rätt helt enkelt. Trots att det är fräscht och jätte fint, verkligen. Jag får nog suga på den karamellen lite.

Igår var vi alltså ute. Jag och Ida. Det blev 54. Rakt på. Inge förkrök inte, utan istället blev Ida fotad av sin vän i en liten studio på Åsögatan. GRYMT snygga bilder blev det. Pretty Retro. Haha. Om man skulle sammanfatta hela grejen. Hon var i alla fall jävligt snygg, som vanligt. Och det känns verkligen som att modella är hennes grej. Vacker som en sommardag. Men åter till gårkvällen.... Jani, gratis är gott! Hehe. Vi hade det roligt, trots en seg tisdag så var det faktiskt hyfsat mycket folk. Trevligt, och mindre trevligt. Hemma i Idas säng var vi runt 5. Kändes alldeles för sent, med tanke på att vi egentilgen bara skulle ut och öla. Hahaha.

Nu måste jag fräscha till mig. Snart blir det extreme-makeover i mitt hår. CAN'T WAIT!
Bilder kommer.
Puss puss puss

Fcuk no


Am I supposed to put my life on hold
Because you don't know how to act
And you don't know where your life is going
Am I supposed to be torn apart, broken hearted, in a corner crying?
Pardon me, but no way



54



Okej, det SPÖregnar ute.

Vad hände med sommaren? Och varifrån kom hösten på tre dagar? Jag kan inte förneka att jag tycker om hösten, eller rättare sagt älskar hösten, men när den kommer såhär från ingenstans såhär. Usch, jag VILL inte börja skolan. Jag vill inte vill inte vill inte vill inte. Hehe barnrumpa. Jag får ångest bara jag tänker på alla hemska prov och studier som kommer ta plats i min vardag. Från och med torsdag. Jag får försöka se det positivt - jag får in rutiner i min vardag, planeringen bli bättre (ska!) och dessutom kommer vi ägna oss till musiken nästan varje dag. Det ska bli underbart med alla konserter igen. Men främst - att få vara äldst. Mahahaha. 

Ikväll blir det utgång. Med Idan. Vi lär mötas upp någon gång vid tio, eftersom hennes arbete på Mosebacke slutar då. Den lyckosten. Jag vill också jobba på Mosebacke med sexiga män. Det är i alla fall vad hon säger! Så ikväll blir det förmodligen start på Söderhof eller Snaps, och sedan 54. Finns inte så mycket ställen att välja bland just på en tisdag. Eller finns gör det väl, men att det är kul är en annan femma. Well, i have to take my body in to the shower. The h2o you knoo'. Så ni får försöka klara er utan mig ett tag nu ;)

Adiós



Saturday night







Tyvärr var det ingen som "caught the moment" in pictures. Förutom jag dårá, som endast knäppte några kort på Mosebackes terass. Hur som helst var det en urtrevlig kväll och vi hade det stört kul! Ida borde vara nöjd, jag tror hon fick en bra kväll :) En liten sten har lossat från mitt hjärta och samvete, och allt känns tusen gånger bättre nu. Känns otroligt skönt att kunna prata ut om saker och ting. Det mår man bra av! Kul att de tre musketörerna (som Idas gull-mamma så fint kallar oss haha) samlades igen denna fina kväll. Reggae (och alkohol, dah?) fyllde varje kropp och stämningen var bara grymt härlig.

Grattis Ida min fina vän, än en gång! Nu är det du och jag som ska göra gatorna osäkra!! ;)


A long time ago

Helvetes jävla aparsle vad jag är trött. Dessutom är min telefon typ paj. Fast det är inte ett dugg konstigt, med tanke på hur många gånger den åkt i golvet. Oh well. Sitter och väntar på att mamman och systrarna ska komma hem. Skulle tagit en prommis med Sara nyss också, men det stod en jävla diskjävel i köket och väntade på mig. Så promenaden får tas senare. Kanske blir bio ikväll med henne istället. Eller bara chill-kväll i soffan. Det återstår att SEEE förstår ni! Har typ inge cash över huvudtaget, så vet inte riktigt hur jag ska ha råd. (Med tanke på lördagens utgång dessutom heheh) Ida den lilla bönan vill dra ut ikväll, men som sagt - jag är p-p-pank. Åh underbart det låter. Det liksom klingar i mun. Neeeeeej! Jag vill också ha ett jobb. Jag måste ta tag i det här nu. Jag ska skaffa mig ett helg-jobb. Och det jävligt snart. I'm going to be the next Mrs. Hilton. Haha hellre dör jag. Mer pantad brud får man ju leta efter. Åh, så underbart dum i huvudet!

Ikväll blir det i alla fall middag och mys med familjen. Vare sig det rör sig om krogen eller mysa med världens bästa vän framför filmduken. Fan, jag MÅSTE se Sommaren med Göran. Just have to! Han är så underbar! Peter. Nästan lika underbar som Björn Gustafsson. Åh. Guldlock

Familyyy var äääär ni nånstaaaaans?


Grattis Ida!

Jag är så jävla bakis, och vill bara lägga mig ned under ett täcke och typ... DÖ

(Vilket jag i och för sig gör, hehe) men idag ska Ida firas. Så måste dra mig upp nu. Gick fan upp svintidigt i morse för att jag skulle sitta bebis-vakt. Till lillbrorsan. Okej nu är inte han någon bebis, 6 år, men för mig kommer han alltid vara typ 3 den lilla nuffin. Gårdagen var jävligt rolig. Började på Snaps och avslutade med att fira Ida på Mosebacke. Gratis är gott! Och nu är hon STOR!

Nu måste jag in i duschen, BORSTA TÄNDERNA, sen blir det röj ikväll igen. Trots rödsprängda ögon, jättejätteJÄTTEont i magen, snurrigt huvud och en bara jävligt äcklig Matilda så är jag sjukligt taggad inför ikväll. Nu ska hon supas under bordet. Jag med! In i dimman, fullast vinner, hejdå :D



Du gör mig som tryggast när du ler


Jag kan inte annat än älska den här bilden på oss. Jag mosar sönder Saras ansikte. I hopp om att hon ska vilja pussa mig mer.
Smack. Jag älskar henne ju. Och när jag säger att jag älskar henne så mycket så att det gör ont, så menar jag det bokstavligen.
Planen var att försöka visa det på bild. Ja ni ser ju själva


Trött



Morrn.

Tittar på bröllopsduellen och äter gröt. Å dricker kaffe ofcooourse. Idag ska jag träffa Idan :) plutti.
Skänker en kärlekstanke till bästa vän också. Kryakryakrya på dig! Du måste. Lilla vän, usch önskar jag kunde vara i ditt fall istället. Kan inte vara det roligaste att ligga sådär sjuk. Läskigt. Men snart är du bra, i know it! Nu ska jag titta klart på den här filmen, och sedan städa lite här hemma. Det ser förjävligt ut här, så fram med dammvippan.
Laater


Good night my lovas

Hihi heeeeej. Här ligger mitt huvud och sover. Nu ska vi sova. Jag, huvudet och kudden. (Som förövrigt är världens gulligaste mors-dags-present från världens gulligaste döttrar. "Världens bästa morsa" står det på den. Stämmer väldigt väldigt fint. Hon är det min mamma. Världens bästa :)

Så nu har ni fått se en bild både på min hjässa och min kudde. Eller erhm... mammas. (SOM HON INTE ANVÄNDER!!!) liksom gulligt. Så då får JAG offra mig och sova på den. Så irriterande. GODNATT



Se mig i ögonen

För den jag är. Inte för den jag borde vara, och inte heller för den jag kunnat vara.

När man redan läst alla miljontals bloggar som finns, ögon-shoppat på alla möjliga klädsidor, facebook:at in i det sista, tittat på vackra bilder, varit nostalgisk, lyssnat på favoritlåten om och om igen. Vad gör man då? Sova kanske. Nej jag är inte trött. Ovanligt. Nja inte särskilt. Nu gav du mig hopp igen. Jag vill inte. Snälla sluta med det. Jag vill. Åhhhhhh vad jag är anti kärlek. Det är så komplicerat och så fint på samma gång. Egentligen är kärlek fint hela tiden, trots att man ibland hamnar i svackor och mår skit, så gör man det faktiskt av en orsak. Ja, det som varit det underbaraste i hela världen förvandlas plötsligt till en mardröm. En vacker mardröm. Man ska vara glad att man ens varit med om det underbara. Trots att skiten tar över. Jag är nog ganska glad ändå. Lycklig är en annan sak. 

Någon som förresten vet var man kan köpa gamla fina cyklar? Billigt.
(Haha, jag har börjat vänja mig vid mitt fattiga liv. Konstigt bara att jag ÄNDÅ kan gå ut varje helg och typ vardag. Undra var DOM pengarna kommer ifrån... Hehe)



Morgonstund har guld i mun

... eller gröt.



Hehe.

God morgon.
Hur mår ni idag? Jag mår jävligt bra om jag får säga det själv, har sovit som en prinsessa hela natten och nu sitter jag här med en kopp svart och en skål grått. Och lila. Hahahaha. Kaffe och havregrynsgröt. Med blåbär i. Ja alltså i gröten. Dom har vi plockat själva! :) Eller mamma och emma har. Men vi kan ju låtsas lite hihi. Jag tittar på Project Runway, läser bloggar, OCH lyssnar på musik samtidigt. Beslutsångest. Ska nog sätta på en rulle snart, och ringa min allra bästa vän på hela jordklotet. Sara Af Maroufkhani. Henne saknar jag jätte mycket och har försökt ringa henne ett tusentals miljarder antal ggr, men har inte fått något svar. En fågel viskade i mitt öra att hon ligger hemma och är jätte sjuk. Snuttan, hon får verkligen krya på sig till tusen nu. Jag sitter på din axel, (så du vet om du läser detta), och bankar bort alla dumma bakterier som dummar mot dig. Inte min Sara! Dumma dom!! :(

Idag ska jag ta en lång-lång promenad. Typ en sån på 2 timmar. Känner att det behövs, och skulle vara sjukt avkopplande. Jag har typ hamnat i ett stadie då jag bara är allmänt trött och då kroppen inte alls hänger med huvudet. Och ÄNDÅ envisas jag med att gå ut på krogen och göra massvis med andra saker. Mamma tycker jag ska stanna hemma och vila nu sista veckan. Ha! Vilket skämt. Vila?? Sista veckan??? Måste skratta lite till. Hahahahaha. Liksom, det är EN vecka kvar innan helvetesjävlet börjar igen. Och då ska jag vila. Nja. Fast kan hålla med henne om att det beHÖVS, men jag kan vara snäll och offra mig för min kropp å istället slå klackarna i taket de sista dagarna. (Börjar bli förkyld också. Mitt immunförsvar är säääämst. Min hals känns som ett stort blåmärke och mina ögon har börjat rinna lite lätt.)
Mammor brukar ha rätt,
jag tror mamma har rätt


Mina fina


Alltså, jag älskar verkligen den här bilden på mina små gullefjun. Ja det är dem verkligen. Vi tre är ett bra team va, ja det är vi. Och det har vi varit ett tag nu. Förstår ibland inte hur John står ut med oss. Fast han har i för sig inte så mycket val. Liksom, affenation och tuldination är ganska svåra att motstå. DET BÄSTA är att vi är lika konstiga alla tre, hihi PUSS


Måndagsbarn

Heeeeej bloggen.

Det var ett tag sedan jag bloggade nu. Hahaha hur många gånger har jag inte börjat med den raden. Okej jag erkänner, jag är en usel bloggare. Men jag försöker i alla fall. Och det är väl bra det, än ingenting alls? M-m-mM-M! Jag tycker det i alla fall. Sitter och tittar på Beck med syrran, eller det är nog mest hon som kollar. Men det är spännande i alla fall. Det hörs då Emma ger ut sig små ljud som: "Oh" "Nej!" Hahahaha ni skulle bara höra. Jag dör lite här i min ensamhet. Hehe.

Kom hem från landet idag för övrigt. Var där över helgen. Kom ned lördag, och trodde vi skulle åka hem söndag. Vilket jag märkte var heeelt fel då mamma berättar söndag MORGON att vi visst skulle åka hem måndag. Mm. Det var inte så kul att höra när jag hade drömt mig bort om hur skönt det skulle bli att komma hem REDAN EFTER EN DAG. Tillbaka till den bästa sängen i världen. Och också bästa Stockholm. Nej nu ska vi inte överdriva..... Men mot Högsjö, (ja precis, VAR ligger det), så måste jag säga att Stockholm är en av de bästa städerna som existerar. Efter Götet! Eller, skoja hehehe, huFvudstaden kommer före såklaaaart. Får inte hetsa upp farliga stockholmare nu. Det är viktigt det där med F:et förresten. Ja, i Huvudstaden. Haha det är så töntigt så jag kan dööö. Dö-hööö, till och med. Nästan så jag blir röd i fejjan. Ja ja, är man ickestekare så kanske man inte förstår sig på sånt där. Jag lever bäst her på landäh VA. KÖSS



Posar lite lätt! *Söt*


Som du inte längre finns


Hej på er kära vänner. 

Nu sitter jag bänkad framför min lilla söta mac i sängen. Runt mig har jag säkert 7 kuddar. Kuddar är det bästa som finns, mycket viktigt för mig för att jag ska kunna sova. Omöjligt med endast en kudde. En platt kuddjävel med mellanrum mellan bomullen. Förstår ni hur jag menar?! Det måste vara det mest o-skönaste som finns. USCH. HATE LIFE
Hehe. Jag har ont i magen. Ovaaaaanligt tänker säkert ni. Men det (!) .... tänker jag också. Köpte såndär dofilus yoghurt igår, som lugnar magen. Med passionsfrukt. Det var nog bland det godaste jag ätit. Muuuums. Så gott var det. Dessutom fungerar det som medicin. Liksom, sen när blev medicin gott. Alexandra tyckte däremot att det smakade bakterier. (?) Igår var en jävligt lyckad och rolig kväll samt natt samt morgon. Hahaha. Helt underbart kul hade vi det. Gjorde inte av med mycket pengar alls, då vi blev bjudna på både champagne och öl av söta små skärgårdspojkar. På dessa 3 dagar har min kropp endast fått vila UT i kanske 7 närmare 8 timmar. Det är inte okej. INTE okej. Min lever kommer skrumpna ihop till ett litet russin snart. Fan jag borde anmäla mig till AA. Fast, jag har sagt såhär. Att sommarlov det har man faktiskt bara en gång per år! Och sen börjar ju skolan, och sen kommer helgerna...... IDA FYLLER ÅR I HELGEN FÖRRESTEN. På tal om alkohol hehe. Usch vad vidrig jag låter, det låter som jag bara vill skryta om att jag (lillskit) äntligen fyllt 18 stora år. Nej usch det är faktiskt inte alls meningen. Över huvud taget. Nu skäms jag! Bara för det ska jag hämta ett glas vatten.

Jag vill ha en cykel. En fin. En tjusig. Som bara är min. Min min. Åh jag ska älska den. Rudolf ska han heta om han är röd och gammal. Och Rosa om det blir en vit med rosor. Gammal! (Det är viktigt.) Undra om jag bara vill ha den för att se på eller för att faktiskt cykla på...... Men klart jag ska cykla med den! Of course. Det är liksom halva tanken. Så idag har jag alltså... sovit. Ja det beskriver min dag nästan för bra för att vara sant. Sova måste vara det bästa som finns, att känna täcket mellan tårna och lägga ena benet över täcket och det andra under. Så man har en bit av täcket mellan bena ungefär. Fast kan aldrig somna så. Känns som en haj ska komma och äta upp mina tår. Eller att en elak gumma ska klippa av dem. Det skulle göra ont tror jag... Jag föredrar att somna med benen under täcket :) 

Sov gott fina



Pump up the volume

YOU GOT TO SHOW ME LOVE. MmmmMMM, you got to show me lo-ove.

Städar så det står härliga till. Nu jävlar ska det bli RENT här hemma. Dutti flicka. Disken ska vi ju inte prata om, får lite panikångest känner jag. Klaustrofobi. MEN nu ska allt bort. Och det ska skina överallt i denna lilla lägenhet. (Som förövrigt inte är så liten...) Ikväll blir det förhoppningsvis utgång. Det är ju trots allt lill-lill-lördag. Vi kör idag istället för imorgon. Eller kanske båda dagarna? Hahahaha fyfan. Fyllekärring. Dessutom blir det utgång med Ida min griseknoe när hon kommer hem. Imorgon kväll är hon i Sverige. Åh vad jag har saknat henne!

NU SKA JAG SPRÄNGA MINA HÖGTALARE MED 107,5.
Tagga till för fa-a-a-an.

Vi hörs los zexos. Pööööss


Åh! Alex har precis gjort sina läppar. Snyggt va?! *Avis*


Jag säger som Miss Li: Bababa



Hej sugarpies. Nu ligger jag i sängen och är typ inte alls trött, i och med att jag vänt på dygnet något helt otroligt.
Ja ja, så är det när man är nybliven 18-åring och lever livet. MmMMmm. Vet inte vad jag ska skriva riktigt, känner inte alls för att blogga men gör det endast för mina puttinutt-söta läsares skull. Ni brukar ju bli så ledsna annars. Det vet ni själva om. Nog om det! Imorgon ska jag sola tills jag bränner sönder skinnet (om det är vad vädret har att erbjuda), annars funderar jag på att övningsköra eller plugga lite teori. Dessutom måste jag städa huset. Ya, imorgon ska bli en pyssel-dag. Då man gör saker som måste göras, men som är sådär jävla ap sega. Helvete, måste boka ny tid för livmodersvaccinet också. Ääääääh, nu ska jag låta John blund ta mig in i dimman. Pyss

(På torsdag kommer Ida heeem! Åh vad jag har saknat henne. Hon kommer få en STOR tuldi-puss.)



Morgon

NU ligger jag i alex säng. Klockan är halv åtta, hennes far OCH mor har gått till jobbet å jag är halvfull. Kvällen tänker jag inte nämna. Puss puss puss vi hörs förmodligen ikväll (?) Känns oerhört konstigt att säga i och med att vi ska sova nu, och vakna upp imorgon. Haha ja. Så känns det. Jaja. Körde bil idag förresten, fy mina ben skakade som spagettisar när jag körde genom älvsjörondellen och mötte alexandras rädda blick i backspegeln. Pappa var inte lika rädd. Han slår på stort på en gång! Men körkortet ska fixas nu. Fuck allt annat. Det enda jag ska lägga ner kraft på just nu är mitt liv och mina nära. Orkar inget annat. Snart börjar skolan. Helvete och himmel samtidigt. Skönt med rutiner, hemskt med plugg. LOVELY med musik. Nej nu måste jag verkligen sova. God natt, morgon, eller vad fan det är. Äh god natt låter bäst. PUSS

Cykel av rosor

Hej hej hallåååå

Hur är läget med er? Med mig är det faktiskt jävligt bra. Förutom att två vänner saknas så in i norden. Sara och Ida som är i Kroatien och Amsterdam. Ungar. Kan ni komma hem någon gång eller?! Dessutom saknar jag min fina fina Stephanie. Men henne ska jag träffa imorgon. Ha. Gårkvällen var... unik. Men kul var det. Ingen Alex fick jag med mig, så blev party med mina systrar istället. (Som för övrigt är de bästa systrarna man kan önska sig) :) Nu är det så att min mage gör hemskt ont, och det känns som den ska sprängas i luften vilket sekund som helst. DÅ kan ni förstå smärtan iaf liiiite. Snart kommer Jompa hem också. Fan vad alla ska ligga och pressa i solen. De små asen. Jag är inte alls avis... inte alls. För det är ju faktiskt INNE i sommar att vara vit. Hahahaha människor har verkligen för mycket fritid. Inne att vara vit... (Faktum är att jag är överlycklig, då jag är härligt genomskinlig denna sommar. Men det avslöjar vi inte) Hehe

Såå...

Jag är faktiskt inte så mycket bakis idag. Nästan inte alls. Känns som min kropp har börjat vänja sig vid spriten. Haha. Imorgon tänkte jag och mamman min kirra en cykel till mig. Vill ha en stooor gammal fin cykel. Med korg! Den får gärna vara begagnad. Bara den är mysig och cykelvänlig! :) Hade tänkt måla om den i vitt och måla röda eller rosa roser på. Åh! Kan ni fatta hur mysig jag kommer se ut då jag svischar förbi er med min Rosie-Bike..... Mmmmmm. Alla kommer vilja ta på den....
OCH MIG! Framför allt. Dah

Nighty (vi ses i facebook-dimman)