Galen jävla kväll igår. Behövs det sägas mer? N-O.

Åh jag är så nervös!!! För imorgon. Ja jag vet, jag är skadad. Men jag ska förklara för er varför: Man ska vara snygg som helvete. Överjävla apsminkad. Och glad som aldrig förr. Stora planer vankas, och höga förväntningar/hoppningar. Får ont i magen bara jag tänker på det. Och sedan ska man fira in det nya helvetesåret i hopp om att nästa ska bli ett amazing år. Ja, det är ungefär mitt nyårslöfte varje år. (Förrutom allt det där: bli hälsosammare, ett vitt år, "bli en ny människa"-bullshiten.) Och den här natten då, hur brukar den sluta? Finns bara två sätt: käpp rätt åt helvete, eller en helt okej lyckad kväll. Jag har aldrig haft the time of my life på nyårsafton. Kan tyckas verka konstigt. Säkert beror det på att jag alltid är full av höga förväntningar. Precis som ett litet jävla barn.

Anywaaaays, nu är det såhär att jag funderar på ny design till min blogg. Är trött på den über posiga headern, och en jäkligt trist blogg. Men det har jag inte tid med nu, så det får vänta! Kanske blir en liten 2010-change! Ha! MhMhM. You'll see. Nä nu är jag trött på den här bloggen, får se om det finns något kvar utav den nästa år. Haha. Nu ropar sängen, sov gott på dig som läser! Och nu tänkte jag för en sekund skriva "GOOTT NYTT ÅÅÅÅÅR" eftersom klockan tickat över 00. Men kom lika snabbt på att, neh. Så var det inte nej. Heheee. God natt!



Laddar upp bild på världens bästa lillebror respektive världens bästa vän.




Uffe, I'm your biggest fan!



Hahahahahahaha.
Underbart. Mmm Lovely!



Ja, jag lever!

Hej darls' :) Jag är i liv. Dock har jag blitt en jävligt rolig tjej med alldeles för lite tid för blogg och dator på senaste dar. (Dessutom har jag firat min myse-jul i Sälen med familj och vänner en vecka.) But now, i'm back on track! Kom precis innanför dörren. Har legat bakis som ett djur hela dagen, men framåt kvällen fick jag lite smått panik och ringde Idan. En timme senare satt vi på Söderhof med en varsin bira. Mmmmmmmm. Och kvällens fetaste finaste ros går till gullungen Ronja som pickade upp mig och syster Emma i gullmars på hemvägen. Jäkligt skönt. För nu ligger jag i min himmelska säng, och ska alldeles strax stänga de tre locken.

Macen och ögonen.

Hehe kuuuuuul tjeeeeeej.

Ett roligare inlägg blir det imorgon!
(I promise. trots att det ofta bara är bullshit. Heh)

God fortsättning på er allihop. Och hoppas ni hade en alldeles underbar jul. För det hade jag :) Puss!



Rest in peace


Woow. Vad fort allting kan gå. För vem som helst kan den här dagen, gårdagen eller morgondagen, vara din sista. Fan. Ta vara på all tid vi har nu! Småsaker som tjafs, gnäll och depp känns så jävla onödigt när vi faktiskt bara har HUNDRA av miljarder miljarders år på oss att visa vad vi går för. (Och då måste vi ha ett grymt flyt) Hur som helst, vila i frid Brittany Murphy, och alla andra som lämnat denna jord. Med det sagt säger jag god natt med kärlek



Aaaaaall iiiiiin




Heeeeeejdåååååååååå

Ses i dimman ;)



How cute?!!





Åååååååh!!! Gullebarn! Sådär ska mina ungar se ut. Mmm!! :)



The Day!


Heeej fina människor!! Nu sitter jag på dass och skiter. Hehe skoja. Konstpaus......... VARFÖR ÄR DET SÅ KONSTIGT ATT SÄGA ATT MAN BAJSAR? ALLA GÖR DET. Till och med Kungen. HAHAHA OK. Glöm det. Idag är det konsert kära vänner. Jag ska sjunga Heavy Cross och jag ska göra det med bravur! Dessutom ska vi köra Bad Romance. M-m-m! Det ska vi självklart också rocka gärnet till. Fan vad vi ska vara bäst ikväll! Visst???? Mmmmm. Klockan 13 idag är det dags för rep, så ska alldeles strax börja rulla. Har dock en timme kvar att mysa hemma. Men måste börja plocka undan lite här hemma (så mamma blir glad). Bra dotter, bra dotter!

Vi hörs senare fellows. Puuuuss! Wish me good luck!

(PS. IDAG FÅR JAG TRÄFFA MIN BÄSTASTE VÄN SARA. ÅH VAD JAG HAR LÄNGTAT EFTER HENNE!)



Lovebattle


Peace out. A-town. Nu drar jag till skolis med mina korvfingrar, för att repa hela långa daaaaageeeen. Tomorrow it is. The consert! M-m-mm!! Puss puss fina fina fina



Try sleeping with a broken heart


Igår var det bröllop, en jävla massa gratis öl från bordskamrat, och sååång. Jätte trevilgt hade vi det. Blev dock ingen utgång, eftersom jag knappast kunde få tag på en kotte då min mobiltelefon (som jag snart kastar i väggen för femtielfte gången) dog under dagen plus att kvällens kalas ägde rum under jorden. Greeeat. Jaja, ikväll blir det chill och Paradise. Emma är här från Norge, och ikväll har vi lite gäster. Ska ut och vara social nu, katchiing


Finally they're mine!


Äntligen är dem mina. M-I-N-A. Mm så det så. (Inte dina Alex) Mohahaha. *Langar ondskefullt skratt. Gnider händerna varsamt och njuter av min elakhet* Umgås med mitt fnask Alexandra. Vi sitter och dricker chai té i mina favvomuggar. HAHA nej jag dricker inte ur flera muggar. Dem är charmiga jallafall. Stora som dasslock och mintgöna slash bruna. Underbara.

Idag har jag köpt... eller okej. Mamma har köpt. Ett par hot hot shoes, ett lucia-nattlinne (inför vårt fantastiska luciatåg med gråt-vackra stämmor och hela baletten, on friday), och sist men inte minst fick jag en jätte söt klänning av världens bästa morsa. Svart och vippig är den. Söt som socker. Tack mamsi muu! Nu blir det att skriva projektplan med datornörden bredvid mig. Släpp datorn nu för helvete. Du har suttit hela kvällen! Vad är det som är så kul där egentligen? Va?! VA?! Jag skulle aldrig kunna sitta sådär länge............ shit...............



My skosnören is poppin'.


Mmmmmmm. Andas bara in detta. Det ni skådar. Like fresh air. Så. Jävla. Snyggt. Bild lånad från Lisa Place.

Näfan, god natt sweden




HE WHO HOLDS THE KEY CAN UNLOCK MY HEART



Det här måste vara bland det vackraste halsbandet jag sett. HOW CUTE




If you like it then you should have put a ring on it









Ringar är ju jävligt hett. Och hittade massor massor massor.
Geeeeeeee miiiiiig
(Från Topshop och Fredflare)




(Jag saknar världens bästa lillebror Samuel, min lilla skitunge)


Står å lagar käk för närvarande. Blir Stina's. Ja. Chicken då of course. (Dah) Ikväll är deeeeeeeeeet.... inte Mammas pojkar. Fan. Har längtat hela veckan. Okej hehe den här veckan har bara varit en dag - två dagar men ÄNDÅ!! Kan inte vänta tills torsdag. JANE OCH BOBBY punkt och och och slut. Happy ending. M-m-mmm! Imorgon har vi rep hela dagen. Ända från 11 till 5 i princip. Känns hyfsat nice. Med tanke på att vi ska vara grymma on ThE Day. Mm! :D

Uppdaterar later on. Kysses


Back on TracK!

Eey eey hallååå.

Kom hem jävligt tidigt idag. Slutade nån gång runt 12. Ap nice. Så nu ligger jag ihopkurad i min lilla fåtölj. Eller.. eh.. ganska så stora fåtölj. Med en miljaard filtar omkring min arma kropp. Jag börjar bli sjuk tror jag. Många är sjuka från klassen, så att jag blivit smittad skulle inte vara någon bauta-chock. HAhaHA kommer ni ihåg på 90talet när man alltid sa BAUTA?
- Woow, det är ju värsta bautacoolt!
- Åååh jag är BAUTA hungrig.

Åh, man var så bautastor då tyckte man. Och tuff. (Så klart!)


Vet ni? Snart har vi konsert. I min skolis. Vi i min ensemble ska köra 6 låtar där ungefär 20 procent av dessa sitter. Resten är för närvarande a b-i-g  j-o-ke. Believe me. Men det är inte så konstigt eftersom folk suger hästballe eller vad de nu sysselsätter sig med. På lektionerna ELLER repen är de i alla fall inte! Shame on fucking you. I'm just sayin. Ikväll blir det shoe-shopping med mor min. Hon sa något om det imorse att hon skulle kolla på skor efter jobbet. Tolkade det kort och gott som ett "vi ska kolla på skor". Hehe. (I'm in a big need.)

Just det! Jag ska önska mig en telebobo i julklapp. Är sugen på denna:


Nå? Vad tycks?


New Year's Eve?


Vad fan ska man sätta på sin kropp på nyår? Får typ....... paniiiiiiiiiiiiik




Jaaaaaaaaaaa!



Vilken jävla lättnad.
Åh åh åh.



Sugababes are my babes.

Sååå mina barn, nu sitter jag alltså i min fåtölj och är mätt som en plätt. Jag och morsan körde på Palmyra idag. Har varit en hyfsat lång dag i skolan idag, jag är så JÄVLA trött på helvetet nu. Ger upp vilken sekund som helst. O-r-k-a-r inte.

HAHA mamma pratar i telefon för att boka lite saker och frågar karln i telefon om det brukar hända att dem får återbud.
Hans svar var: Återbud, vad är det? Dom har ju bokat.
Hahahahahaha.
Ha.

Sitter och dunkar Sugababes at the moment, i just love them. Dock föredrar jag gamla Sugababes. Dem var betydligt mycket bättre förr. Det är väl bara en "riktig" sugababes-medlem kvar nu? Hur som helst, skit tråkigt. Lyssna på Overload, älskar hur deras röster verkligen lyfter fram varandra. Loooove it! Och den hesa tjejens voice är ju bara att dö för. M-m-m! ÅH VET NI?!?! Jag MISSADE Paradise Hotel igår :( Jaaaaaaa, det gjorde jag. Jävla aparselbabianballe. Jag satt och VÄNTADE hela kvällen på att det skulle börja. Å så väntar jag... Och väntar lite till.... Och sen letar sig America's Got Talent's lilla melodi in i mina öron, och jag nynnar högt med samtidigt som jag sitter och knappar på datorn. Och vips! Vips är America's Got Talent slut och klockhelvetet har tickat till elva.

VAD GJORDE JACKIE?!




Titta på första bilden. De var ju så vackra tillsammans.



Räkna mig lugn.




Good Morning!

Heeeeeeeeej.

Vet ni? Det är nästan snööö ute! Eller i alla fall frost. Och det är huvudsaken. Ska snart bege mig till skolan, mår skit men ska försöka komma iväg idag iaf, börjar ett idag med ensemble. Wiih. Fan, måste skynda mig. Lägga ner min mick i väskjävlet också! Bussen går 17 över så liite brådis har man allt. I helgen har jag inget planerat, förutom att jag ska UT. Denna helg var det bara mys som vankades och enbart MYS. Nu är jag trött på soffan och teven slash candy. Så this weekend is going to be a good weekend. Så det så!

Nu måste jag gittilitta. Hörs senare skitungar! Puss!