And you told me you've got another.




Ska upp alldeles otroligt tidigt imorgon.
Klockan är ställd på 06.30. Och jag som är van vid att vakna 10 om dagarna. Haha! Smällar man får ta när man vill tjäna cash, eller söka jobb rättare sagt. Måste springa till kudden nu. (Och mammsi) Vill bara hälsa alla en världsbäst natt först. ♥ Tjing!

Summer glow





Oooh myyy gosh, baby let me love you down.

Fick nyss reda på att min lilla bajskorv jobbar över today. Så det blir till att mysa hemma istället. Med mig själv. Öh... Hahaha. Ska titta på sommarfiiilm på niiian. Och sedan ska jag nog göra ett fotbad! Ja. Kärringen ska göra sig ett fotbad. Det är jävlar i mig skönt. Morsan har möte på salongen och ska äta ute hon. Jag vill också äta ute. Jag vill sitta ute i solen och dricka ööööl. Fan jag var dum som dissade Johns idé om öl i solen idag... Och nu orkar han inte såklart! Karlar.

Nä, ska laga lite tomatsås å körv med risoni istället. När det är FF å allt! Waaaey partyyyy!



Fin dag.



Jag älskar Stockholm. ♥
Och detta underbara väder.

Har massor att göra imorgon. Arbetsintervju, köpa fint till älsklingens dag, tid på ungdomsmottagningen. Kl. 8 börjar hela resan. Vetefan hur jag ska hinna med allt bara. Tur att det blir en lång dag iallafall. Nu på kvällen ska jag hälsa på lilla Jullis. Han känner sig alldeles ensam därute i skogen plutten. Köpte ett litet hjärta åt honom sist jag var där, med texten "Thinking of you". Det tyckte jag passade bra i hans überlilla rum. Han har väääärldens minsta säng också, (värt att notera), så jag som har en tendens att puta med arslet när jag sover får ju ta en del kuddsmällar och några besvärande stönanden som "MenÅååååå" under natten. Men ni som känner mig vet att jag tycker det är mysigt att sova närmre än närmst.
Speciellt med Julius och mamma. (Dock inte i kombination av varandra, hahaha!)

Nu kallar duschen och rakhyveln. Önska mig lycka till imorgon! :D

Robyn's tolkning av Try sleeping with a broken heart


Red or brown.

Vill nog nästan bli brunhårig igen. Rött är freakin'-jävla-äckligt-snyggt. (Enligt min egen åsikt) Men känner verkligen att jag vill få tillbaka den där choklad-aktiga nyansen i mitt hår. Julius insisterar givetvis. He loves redheads. "Du är ju så fiiin i rött. Det är så du." Mamma: "Du ska ha något som sticker ut. Du är så artistisk" Jaaa jaaaa. Ös mig med komplimanger bara! Haha gud vad jag trivs nu när jag delar med mig av detta med er!! Nej men sanningen är faktiskt den att jag trivs bättre i att vara brunett. Ljus brunett. Jag har säkert prövat på alla hårfärger som finns, inte så konstigt i och för sig med tanke på att nästan alla inom Åström's är frissor (och pappas fruga med för den delen). Rött, svart, mörkbrunt, blont, ljusbrunt. TILLOCHMED rosa. Snygg tjej. höhö...

OKEY. Back to chocolate (mörkt eller ljust spelar ingen roll)?!


Or stay red?

(Me and my very special person. ♥)

Sommar. Älskar't!

Har precis ätit en bajsgod sallad med mammsen bestående av kyckling, kronärtskockor och annat smått. ♥

Nu ska jag ringa älsklingen, han har tjatat way too long. Haha. Har sagt att jag ska ringa honom i över en timme nu. Ska bara äta. Ska bara kolla klart på teven. Ska bara bajsa. Å nu sa jag åt honom att jag ska duka av middagen också, så skickar han för tusende gången "duka av fooort!" Hahaha. Han kan gott få vänta! Nä snutten min. Skriver mer sen. Good bye, sweet pie!

Fröken fräken

Aaah! Det är så himla härligt väder. Har legat ute och tagit åt mig solen av bara den idag. Jag & mina världs-bästa hörlurar tog vårt pick och pack runt 11-snåret och stack och lade oss vid vattnet i Årstadal. Låg och telelurade med fina vänner och dunkade musik. Det var så jävla härligt! Det kan jag lova. Köpte med mig en sallad och vatten också på ditvägen. Det var ju ganska så proppat med folk by the way. Dock stack de flesta efter nån timma. Lunch-tid vettni! Det är inte å leka me'.

Har tagit en iskall dusch nu och smort in mig med diverse krämer. Så nu är jag au natural igen. Haha, Matilda von rosenknopp har talat! Städar lite här hemma gör jag också. Mamma kommer strax hem, och då blir det kycklingsallad med avocadoröra. Sounds good in my ears. :) Imorgon blir det förhoppningsvis vattnet även då, men med fina Jenni. ♥





Just nu....


Muuuums!!

Sammanfattning av helgen and now.

Mina ben är lika håriga som min egen karls at this time. Ja, så fräsch är jag. Sitter och mumsar räkor och dricker rosé med isbitar och inväntar filmen Sweeney Todd med mamma. Har hjälpt henne hela dagen med arbeten hit och dit. Och en slant har hon faktiskt lovat att jag ska få. Som plåster på såren för att jag inte har skaffat mig något jobb. Buhu. :( Har letat fanimej överallt idag. Men no no no. Fuuuuun.

Igår åkte lovern också, och kommer hem på torsdag. Lör fyller han år.20 år. Det är stort. Så då blir det att fira. Midsommar var väldans trevligt. Jag hade de flesta av mina bästa omkring mig. Och vi åt och åt och åååt. Och draack... Haha. Grillat, en massa vin och iskall öl i kombination av trevligt sällskap gjorde det till den bästa midsommar'n på länge. Lilla Anders fyllde även år dagen till ära. Så det blev till att fira BIG time. Resten av helgen har vi STÄDAT. Såg ut som ett bombnedslag både ute i trädgårn och inne i lägenheten när vi vaknade upp i lördags. Men Jennifer och Sabina var världens finaste vänner och var uppe redan vid 8 och stod och diskade/städade. Mina små smultron. I love you. Lördagen och söndagen bestod av att svulla med baby. Och då menar jag verkligen svulla. Jag vet inte hur mycket bea, kött, candy, cola (är inte ens särskilt förtjust i cola, men bara "för-att") och pussar! Söndagen bestod av lek i parken. Ja, u heard me. Vi tävlade om vem som kunde gunga högst och Julius gjorde fart. Prova! Det är exakt som när man var liten!! Det var till och med tjafs om vem som skulle ha vilken gunga! Hahaha. Nä ska jag slurka i mig mitt goda vin nu. Eller vi. Vårt. Öh, dyslexi har jag tydligen fått också. PUSS

Hemkommen från city, femhundra kronor fattigare.

Hej fina. Ja som ni kan läsa ovan så klev jag precis innanför dörren. Sov hos syster lovi och Douglas inatt med morsis. Det är nämligen så att de stängt av avloppet i vår bonad för tillfället, från kl. 08 imorse till 17 idag. Inget vatten får användas och man får defitinitvt inte skita. Och självklart, ett steg innanför dörren känner min blåsa att toaletten är väääldigt nödvändig. Min dagliga tur så att säga! Weyha!

Annars har jag storshoppat idag litegrann faktiskt. STOR-REA överallt. Klänning från monki 87:-, annan klänning (också monki) 125:-, sedan trippade jag över till gina och även där följde en klänning med mig hem. Och ett jävligt sött linne, blus-aktigt. Med volang. Det gillade jag. Klänningen är jag också förälskad i! Den ska min kropp få bära på midsommar. Really cute! På vägen hem slank en present till älskling även ned. <3 Ska till honom i Tyresö ikväll. Vi ska sova i hans 80-säng. Again. Haha den är så jävla liten, men mysigt är det allt. Saknar honom. Ska pussa sönder honom när jag får tag på'n!!

NU ÄR KLOCKAN 17.01. Vågar jag?? TÄNK OM MIN KLOCKA GÅR FÖRE???! Nä nu jävlar!

Back to Turkey







Muums. När jag bara är lite sugen på något (har inte lyckats få i mig någon lunch idag, har ingen matlust över huvudtaget) så är squash stekta i olivolja en stor favorit. Ni får absolut inte glömma iskall yoghurt vid sidan om. Det är liksom den, ihop med squashen, som ger hela upplevelsen. Mmmmmmmm! Inlägget skulle ha publicerats för drygt en timme sedan, men kameran fuckade upp det hela lite. So, here you go.

Ligger och tittar på alla mina OC boxar. God, i love that serie. Tänk om det kunde börja sändas lite nya avsnitt! Skulle dö! kommer ihåg för ett tag sedan då jag låg och STRÄCK-kollade. Jag överdriver inte när jag säger att jag drömde om Seth i två veckor. Creepy girl.

Förresten kommer bilder på de flesta studentpresenter jag fått. Så himla fina.

I found it!


Hahahaha. Jag hittade det ultimata för mig. En Laptop-bricka med lampa OCH mugghållare. Här kan jag sitta och snörvla i min ensamhet och dricka té, kopp efter kopp...

Mique.





Det finns så gulliga och smarta prylar på Mique. Det är en såndär typisk butik jag säger "att jag bara ska gå in en vända" och stannar hela jävla dan. Haha! Jag Julle och hans mor fastnade på Mique på Gamla brogatan. Det finns ju nästan allt du kan tänka dig där inne. Godisskålar "Din" står det på ena och på den andra "Min". Så otroligt enkelt och bara så himla sött. Jag vill ha allt där inne!! När jag flyttar hemifrån så ska jag pynta min lilla bostad med massor av kuddar, fina burkar, lyktor, skålar, kärleks-kylskåpsmagneter och annat ploj och skoj. Can't wait.

(Det var då himlans vad jag bloggar idag. Kan det ha att göra med att mitt immunförsvar strejkar?)

boyfriend's clothes. jumpsuits.



Jag är jätte sugen på dom där jeansen i boyfriend modell. Jävligt läckra faktiskt. Och jumpsuiten var sockersöt den mä. Tänk om man hade lite cashflow va. Eller ett jobb...... Får helt enkelt vänta till höst, det är ju ändå augusti. Ja, hösten. Jag ligger halva inne på Panini at the moment. Och LIDL. Hehe. Love it. LIDL. Matilda på LIDL. Åh det är ju bara för underbart!

A love-message.

Okej, jag må vara en jävla pussy. Men jag saknar min Julius så mycket att jag kan dö. Haha det där vidrigt förälskade paret man ser på t-banan som man bara vill kräkas åt för att dom är så överdrivet puttinuttiga mot varandra. SÅ kär känner jag mig just nu. och SÅ känner jag att jag vill ringa honom och vara mot honom just nu. Min lilla gris. Dock är vi nog mer det paret som garvar åt puttinutt-par. Nej puttinutt är gulligt. Till en viss mängd. Sålänge man själv är kär är kärlek det bästa och mest fantastiska som finns. Medan om man inte alls är kär, är det nog det jobbigaste som finns. Att se par hit och dit och gräva i varandras matlådor. Hahaha det är jäkligt skoj, för VAR ÄN jennifer och jag befinner oss tillsammans så dröjer det två sekunder innan man hör ljudet av att det glafsas saliv bakom ryggen. Matkön, toalettkön, tunnelbanan, skolan. Every fucking where. Mysigt sådär till lunchen.

Vet ni vad då. Klockan 06.15 hör jag "naive" spelas högt som tusan från min telebobo. Tittar på displayen "Jullegulle ringer". What the fuck. Sänker volymen och försöker somna om. Men blir orolig (ja jag är en jerk) och langar iväg ett sms i frågan om det hänt något men ett konstaterande i att "jag sover men ringer dig sen". Tror ni inte telefonfan ringer igen? Okej, det är Julle vi pratar om. "Heej stumpan!" "Julle jag sover" (Mitt morgonhumör är för den delen heller inget att leka med.) Jag säger att jag ringer sen, och vid det här laget är jag faktiskt riktigt irriterad. Unge. Han svarar med världens gulligaste röst: "Jag ville bara ringa och säga att jag saknar dig..." DÅ kunde jag inte låta bli att spricka upp i ett léende. Nuffe! Ringer tidigt as freakin' hell för att säga att han saknar mig. I love him.


Just like a tattoo.


Jag älskar Angelina's vackra tatueringar. Jag älskar ställena hon har de på, och hur de är skapade. Vi systrar pratar om att alla tre gadda in konturerna av varsitt hjärta på insidan av handleden. Jag älskar den idén. Så personligt, och så fint. Tatueringar som har en historia, berättar ngt, eller helt enkelt har ett budskap måste ju vara det vackraste som finns.

Jag vill ta studenten igen!!!!!


Den bästa dagen i mitt liv.

kvällssamtal med fröken Jennifer och tésurplande


Tjena. Sitter och surplar söderté (man måste ju sörlpe för att vete att det är soppe) och telelurar med min andra man. Janne. Det är en redig karl det. I love her. Jag måste faktiskt säga att jag är fruktansvärt stolt över att hon är min vän. :) Mm sådeså! For your information så rinner det en inte så fräsch vätska ur både näsa och ögon på mig. Mmmm, nu mår ni allt bra va....

På fredag är det midsommar och afton. Det blir, som det ser ut för tillfället, firande at my place. Eller hos mannen. den andra. Julius. Min fina fina. Jag är så himmelens lycklig över att jag får hålla i hans hand på gatorna. Då trivs jag som bäst. <3 Nu ska jag krypa ner hos mammsen och somna in i hennes nacke. Vi hörs förmodligen imorgon. Då blir det, om jag är kry, picknick med Sabina och Jenni i solen. Fina dom. Puss!

morning love



Nu har älskling åkt. Buääää. Eller... hehe. han är bara borta tills på torsdag. Det så hans work fungerar. Ute i Tyresö. "-Du kommer väl ut nåt i veckan?!" Ha kan han ju fetglömma! Mahahaha! Ok, det är iförsig jag som är pussyn i vårt förhållande. Nej blä, måste sova lite nu känner jag. My eyes are killing me. Förresten har något jävligt skumt hänt min älskade macbook. Det är ett kryss över batteri-ikonen. (!!!) Ska jag gripas i panik (VILKET JAG GÖR) eller ska jag vara ko-lugn? HJÄLP!

Här är lite finaa saker som jag fått!





1. Fin fiiiiiiiin klocka. (JAG ÄR TYP AVUNDSJUK PÅ MIG SJÄLV.) 2. Pandora smycke, med 7 helt fantastiskt fina berlocker! HAHA, JÄTTE dålig bild! 3. Galet snygg Marc jacobs :D
Detta är alltså bara ett fåtal av alla fantastiska presenter jag fått. Förstår ni hur jäkla fina släktingar och vänner jag har!! (<3) Bilder på allting dyker upp imorgon när jag förmodligen är galet uttråkad, och fotar!

Ska fortsätta lyssna på We no speak americano och stäääda klart här hemma. Sedan tar jag bussen till gullmars och tyresö och rotvik! ..... ja, jag vet inte heller vad rotvik är. Men där befinner sig världens bästa pojkvän och väntar på mig. Vad vi ska hitta på vet jag inte, det enda jag vet är att vi ska göra Tyresö osäkert. Öh...

I said Ooohh oohh come on baby turn the lights off

Här sitter jag och pump up the volume. Solar bena' gör jag också! Sitter i fönstret och glassar. Haha. Har precis kommit ut ur duschen och väckt Ronni. Det blir till att luncha ute i det fina vädret, dagen till ära. Köpte by the way sådär ett par ganska jävligt snygga brillz igår. Givetvis från H&M. Jag är lite kär. Pilotisar äre.

Mannen är ute på Tyresö och jobbar för fullt. Han har fått jobb han. Det har inte jag. Buhu. Att ta studenten är fan inte bara happy ending. Arbetslös, fet och fattig blir man hemma i soffan. Kul! Nä har faktiskt lite jobb jag ska ringa idag. Bl.a. Panini och LIDL. Haha! Nu ska jag trycka i mig sista biten av knäckebröa mitt och klä på mig lite. VAD SKA MAN HA PÅ SIG I DET HÄR MONGOVÄDRET? Ibland är det GRÅTT och ibland är det blått så det nästan BLÄNDAR?!


För jaaaag har taaagiit studeeenten!!!

The morning. Halvskabbiga egobilder (30 minuter innan champagnefrukost) och jääävligt sent ute. Yeye. Jag hade en helt amazing student och allt vad det hörde den till. Tack tack tack alla! Lite riktiga bilder dyker upp s-s-snart! PUSS.




Vänta nu... WHAT?!

JAG ÄR SÅ JÄVLA NERVÖS. IMORGON SMÄLLER DET. Jag tar studenten. Jag blir vuxen. Imorgon är jag full som en kastrull och lyckligast på jorden, i övermorrn är jag vidrig, bakfull och arbetslös. PANIKPANIKPANIK!

MEN JAG ÄR SÅ FANTASTISKT JÄVLA GLAAAAAAAAAAAAAD.

I väntan på mamma...



Nu har jag gjort ALLT man kan göra en förmiddag. Believe me. Förresten blev fötterna en aningens bättre. Haha! Så jävla typiskt mig. Yeye, snart anländer mormor&morfar och innan dess ska morsan jag och papichulo på "bolaget", som man säger när man är 50+, och systemet när man är normal. Eh. Ah. Ok.

NU ÄR JAG IALLAFALL LIITE BRUN... are. Hahaha. Den här sprayen kan ta sig i arslet. För det första står det att resultatet blir superduperjämnt och naturligt (NEJ), för det andra står det att det ska visa resultat redan efter 3 timmar (NEJ) och för det tredje har jag sprayat sjuttiofem lager och ändå är Dove tusen miljarder gånger effektivare. Billigare. Luktar godare. Ja, BÄTTRE. Jaja, nu ska jag sluta gnälla. Jag ser kanske inte ut som en pepparkaka, men lite solkysst är jag allt. Den där svängen till cancercellen får tas i eftermiddag istället. Ja, jag är inställd på att jag ska vara brown sugar imorgon till 120. (!) Nu ringer min karl. Puss!

Hej min fina bortglömda blogg.


Shulululu. Har haft massor att göra och massor har hänt sedan jag sist skrev. Jag väljer att inte dela med mig av något utav det här. Men nu tuldi glad :) Anyway, mormor och morfar anländer till city today. Så det blir en tripp till den gamla staden med dem, syster och mammsen. Jag saknar min mormor och morfar. Nuffisar. Julius har tagit studenten, jag har hunnit fylla 19, mamma 51 och IMORGON DÅ JÄVLAR TAR JAG STUDENTEN. Jag är så jävla taggad. Så taggad att jag måste betona just "jävla" en gång till: JÄVLA!!!!!! Okej nu låter det ordet kind of weird in my mouth. Heter det verkligen jävla? Prova å säg det ett tjugotal gånger så kommer ni förstå mig. Fast nääee...

Neeeej nu är det så att jag sitter med fossingarna i en balja jag hittade i mammas vrå. I den har jag kokhett vatten, SÅPA (?), och Schwarzkopf schampoo. Good work Matilda. Det är nämligen så att jag har sprayat mig med selftan och vaknade upp idag till min förvåning att mina fötter förvandlats till apfötter under natten. Jag skojar inte när jag säger att de är svarta...... Och imorgon tar jag studenten. PANIK! Ska svänga förbi solariet och se om det kanske kan sträcka ut en hjälpande hand.  ...eller nåt.

NU SKA JAG FORTSÄTTA SPELA SÖNDER EVERLAST'S ENDS OCH KRÄKAS ÖVER ATT JAG ÄTIT FÖR MÅNGA MAKRILL-MACKOR. M-m fräsch tjej.

(FÖRRESTEN! I'm back to red. Nu är jag rödluvan igen, och jag gillar det.)