söndag.

Hej fina. Är så otroligt trött att jag faktiskt vaknade för en halvtimme sen. Riktigt o-skönt. Men jävlar-i-mig vad bra jag sov i natt. Somnade på soffan redan vid tio i pojkens famn - och sov o sov o sov... - tills jag hamnade i sängen där jag så gott som fortsatte sova. Julles kommentar var när vi hamna' i sängen (då jag precis halvsomnat in för femtielfte gången): Vad mysigt vi har haft det ikväll älskling. Jag kände mig som världens roligaste flickvän. Anyways. ikväll/dag ska jag hjälpa mamma med att göra det vi är allra bäst på: städa. Längtar verkligen. Min favoritsysselsättning. Lätt! Vardagsrum - verandrarum - morsans sovrum skall vara uttömt innan tisdag. Halva lägenheten går alltså inte att leva i. För vi ska tapetsera om rummen förstår ni, i fina tapetoor.

OCH SNART ÅKER VI TILL DUBAI. Jag är så glad att jag skulle kunna dö! Värme, EMMA&LINNÉA , sol & hav, drinkar, fina familj, god mat, shopping.. shopping.. shopping! :} Dessutom skall det bli jävlans skönt att få komma bort från Stockholm och allt annat för ett tag. Well well well, nu ska jag steka pancakes!

Got too deep, but how deep is too deep?




Hittade två bilder från förra helgen. Hahaha toksnygga tjejer. Vilken kväll dessutom. Pannkaka. Men jag och min käre vän hittar alltid sätt att underhålla oss på.

Jag älskar dig Jennifer Norgren Nordin. ♥


Imorgon är det halloween och förmodligen blir det lite för-festligheter at my apartament med alla härliga människor och sedan: in till staden. Jag har egentligen inte så mycket att skriva. Jag känner mig dock sjukt ovan vid att skriva i en rosa blogg. Vi får se om jag byter tillbaka till the oldie - eller om jag vänjer mig. Men guuud. Hahaha vad löjlig jag låter. En jävla bloggjävel lix. :}

Testing, testing...



Trixar lite med bloggen {som ni kanske ser} och det går inget bra alls. Blir bara förbannad över alla kodjävlar och allt krångel som jag inte förstår över huvudtaget. Haha jag känner mig som en dum blondin.

Ikväll/natt blir det bio med Julle. Saw 3D. (YEEEY!) Jag kommer bajsa på mig. Men jag älskar skräckisar. Jag gör verkligen det. Varje gång envisas jag med att se den absolut äckligaste filmen som finns, och bara två minuter in i filmen så sitter jag där - halvglor mellan fingrarna. Jag är en pussy. Jag vill bara inte erkänna det för mig själv. Julle hånar mig varje gång. - HAHA. Du som är så tuff? Naaaeej. Kanske inte. Men jävlar vad kul det ska bli, vi kommer bli så skrajsna! :D

I promise to always love you; never disapoint you


Sitter och tittar ut genom fönstret med en tékopp och en makrillsknäcke i käfta. Njuter. Makrillsmackor är det bästa som finns! Efter kaviarmackor. Fräsch tjej. Hahaha. Dessutom sitter jag i en flanellskjorta. Åh känner mig precis som Ernst. Idag har jag verkligen inga planer alls förutom att hämta ut våra tickets, som jag glömde igår, eller rättare sagt: sket i. Ha. Efter jobbintervjun var jag så himla trött att jag handlade med mig mat till kvällen, åkte raka vägen hem, städade rummet & tog en tuppislur.

Nu: ut och fota lite i det fina vädret. Det är faktiskt planen.

And another one bites the dust {♥}


Jobbintervju - uthämtning av biobiljetter till Saw 3D till torsdagsnatten med baby - en lång och behövlig simtur - handla mat - hem - städa - laga mat. en vanlig måndag. ♥

Man får inte stoppa köttbullar i nääsan Markus

Sitter och proppar i mig köttebullar och mackisar i väntan på att pappa ska komma och plocka upp mig. Har sovit, jag vet inte hur länge, och ska ut på en liten kör-sväng nu. Börjar bli dags att ta detta på allvar, vägrar vara den som övningskör fortfarande i 40-årsåldern. Åååångest. Ser ut som ett jävla fan också. Knut på skallen och bara allmänt risig. Blåsorna i käften are killing me. Började med en. Sen två. Sen tre. Ok, det är väl chill. MEN NU FYRA?! Julle tipsade om något man kunde kleta på på dom små djävulskapen, så blir välle en sväng till le apotek. Puss.

Det finns ingen som kan göra mig så lycklig som du gör mig nu


Glassplitter och minnen

Lagar wo... wait for it... wait for it...k med mamma. Haha jag kommer typ föräta mig på wok. Men jag älskar det. Kokosmjölk, limeblad, minimajs, kyckling, en massa grönsaker och sist och minst: cashew. ♥ Ikväll kommer inte mannen över. Boo hoo. Jag som behöver sängsällskap. Får la ligga sked med mamman. Nästan lika mysigt :} Ok, nästan sa jag honey pie (puss).

Nu är det Bonde söker fruuu. Favoritprogrammet. Så jävla söta!! Vill också vara bonde, ha en bondeman och bara mjölka korna & laga pannkaker hela dagarna.



Wok och träning

Helt död. Mina ben är helt skakiga. Hahaha jävla otränade fjolla. Efter en välbehövlig dusch och 2 timmar på gymmet har jag köpt med mig lite thaiwok och sallad att knapra på framför Idol :} Nej, jag har fortfarande inte sett fredagsfinalen. Sämst, i know. Naej ni. Ska mysa lite nu. Ni får ha det bäst! Pussar.

Té. Adele. Höstmys


Alltså. Jag dör. Äggmackor är fan det godaste som finns. På knäckis. Håller på och kokar en stor kopp té också, och sedan ska jag titta på idol on the internet. Missade fredagsfinalen. Vi valde att socialisera, pumpa musik och dricka oss fulla istället, haha!

The greatest song in the world


Tjena heejsan. Lyssnar på Tenacious D på jävligt hög volym och nu rullar "Fuck her gently". Haha mina grannar bör vara rädda. Idag ska jag in till staden, lämna in mitt CV till ett café som söker personal. Tydligen snabbt. Det gnäller inte jag över direkt! Efter det blir det en sväng till gymmet. Ikväll ska jag passa lillskiten. Little brother Samuel. Har laddat i flera dar. För nu har jag nämligen någon att skylla på för att få spela PS, wii och nintendo! HA. Saknar min lilla trollunge. Ska in i duschen nu, vi hörs senare!

Jag blev ett måndagsbarn


Nu drar jag och morsan ut och övningskör. Tjaro.

No words

Är så djävulskt konfunderad över livet så det finns inte. Vad ska man göra utav livet egentligen? Ha, enkelt! tyckte man. Och tji fick man.


För-förfest

Sitter och totalt råtaggar inför kvällens bravader. Var vi ska är ännu oklart, men dricka och girltalk hos mig blir det som alltid innan. Singstar, en box rosévin, naturgoodis står och väntar på damerna. Saknar mina bubbisar. Jävlar måste tvätta också, har inte en blekaste om vad jag ska trä på kroppen ikväll. Nå svaaaart tycker jag. Great great. Igår blev det hemlagad pizza och soffmys med filmerna Remember me/Iron man. Ni kan ju lista ut själva vilket filmval som tillhör vem, hehe. (Iron man var faktiskt högt över mina väldigt låga förväntningar) och Remember me var otroligt vacker men med ett väldigt dåligt och cheesy slut. Nu ska dammsugarn fram!



Mina hjärtan. ♥

Jag älskar sönder dig




Helt död. Vet inte var min kraft har tagit vägen på senare dar. Är som sagt... helt död. Every other day. Började min dag halv sju med en timma simning på morgonen this day. Tillsammans med alla söta tanter oh gubber. :) Imorgon blir det en sväng förbi gymmet igen, innan jag träffar fina Ronja. Tacoskväll och en box rö'tjut. ♥ Funderar på att överraska la familja med nybakt, det är ju kanelbullens dag idag. Waeey!
Fina höstbilder i ett fantastiskt vackert Stockholm.

Once you see the light


Fina. Sitter, eller snarare ligger, i soffan och väntar på att klockan ska slå om till 07. Då tar jag mitt pick och pack och drar till gymmet på en simtur. Kärring! :) Men fyy vad skönt det ska bli. Skönast ändå såhär tidigt på morgonen, i hopp om att jag får vara ensam i bassängen. Solariet efter är ett check!

You only go round round round

Världens mysväder. Har varit en sväng förbi nya Bromma Blocks med bebis. Han fann två par jeans, ett par byxor, två skjortor, ett halsband, ett linne och en t-shirt. Öh? Haha glad älskling. Själv hitta man inte ett endaste piss. Och bra var väl det, i need my money, hehe. Ikväll blir det festligheter hos en utav våra vänner. Öl, musik och socialt blir det kvällen till ära. :) Nä måste tvätta lite nu va. Den lilla svarta ska in i tvätta. Pöss!