God natt!

Och hugo vann! Oväntat. Haha så kul, mamma tvingades titta på den människan hon avskyr mest av allt i hela världen, Linda, ikväll. Men nu är det över. Och så vitt jag vet så verkar Lindas och Hugos förhållande redan vara över. Haha lyckat...
Nu ska jag gå och lägga mig. Min huvudvärk har inte gått över, så ska proppa i mig lite alvedon och vatten.
Sen blir det sängen, sov så gott


Rubriq

Sitter i morgonrocken. Precis utkommen från duschen, eller nja nästan i alla fall. Jag och ida har varit duktiga (as usual) och tränat som två galningar. Och så ska det vara imorgon med. Gäller ju att bli fit till beach 09. (Hur många gånger har man inte sagt sådär, haha.)
Hur som helst, som vi alla vet är tisdagar chill-dagar. Började dagen kvart i ett med en lektion, slutade två och mötte sedan den lilla grisen ida i gullmars. Den här veckan ska gå jävligt fort, för nästa vecka är det påsklov! Trots att det bara är en veckas ledighet så skall det partas sönder! Så nu gäller det bara att stå ut den sista veckan. Helvetesveckan.

Ikväll är det Den rätte för Linda på teve. Och jag FÖLJER detta program! Tro det eller ej, men man fastnar i skiten. Det blir liksom bra helt enkelt. Så jävla illa
Imorgon är det onsdag och snart är det fredag och helg.
Vet ni vad då, om typ två månader fyller jag kvinna! Den ni!

 

Fem över halv nio


För trött. Och för ont i huvudet för att blogga. ingen lust, inget inlägg. Eller jo iförsig blir ju detta ett inlägg, dum jag är. Men inte ett bra ett. Mina tankar är för många, och allt för krångliga, för att skrivas ned just nu.
 

Nostalgi är den bästa känslan


Åh! Tittar på Lotta på Bråkmakargatan. Nostalgi. När lotta ligger i sängen och sjunger ".. så är jag ensam om natten." Kramar om bamsen. Och ber till Gud om att hon ska få matlusten tillbaka (hon är sjuk). "Käre gode gud, gör så att jag vill äta. Fast bara det inte är fiskbullar". Eller när hon sitter i trädet hos mormor och morfar och äter plättar. Bladen från träden med sylt på. Lottas alldeles egna plättar! Snuttan. Åh vill bara äta upp den lilla pluttisen!

Förresten mår jag jävligt illa jag med. Känns som jag ska kräkas vilken sekund som helst. Får ju hoppas att det inte är någon magsjuka på g. Mammsen mår inte heller bra.
Ska börja pyssla på en liten present till en vän. Och ja, den är jätte sen. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Hon vet att jag älskar henne i alla fall!
Juste, vi har ju ställt fram klockan en timme också. Och igår var det Earth Hour. Osis som jag hade stod jag inne på toaletten och sminkade mig med lampan tänd. Ida då, hon stod och skakade lillrumpan till stereon med alla lämpor tända OCH teven på. Dagens ungdom.
 
I helgen blir det PARTY! Du är taggad va alex? ;)
 

I Hate Sundays


Trött som ett jävla svin. Försökt lägga bud på min macbook jag hittat på tradera, vilket inte går särskilt bra, då mitt konto inte registrerats ännu. "Det kan ta upp till 48 timmar" har dom sagt.
Nu har det fan tagit FEMTI8. Jaja. Jag får väl sitta här och tråna och drömma efter en snygg vit macbook, med älskade logic.

Träffade min lilla pluttis igår. Vi såg Män som hatar kvinnor. Vet inte riktigt vad jag tyckte om filmen, men han (som läst alla böcker) tyckte den var sjukt bra. Jajajaja, den var väl kanske det. Mysigt hade vi iallfall. Som alltid :)
Efter bion mötte vi upp Ida för en snabb fika. Fast Foot. Åh sommarkänslor säger jag bara. Vi satt ute med massa filtar. Myspys!

Igår kväll blev det en myskväll med lite vin. Trött var jag. Kom hem i tid, nästan för tidigt. Men skönt måste jag erkänna att det var, att slippa alla nattbussar som gör att man är hemma 5 timmar senare. 
Dessutom ska jag faktiskt träna idag. Duktig flicka.
 


Saturday




Nu går min buss!
Tjing
 


Square soap bubbles


Good morning. Sitter och dricker kaffe och plågas av melodikrysset
och emma och mammas ljuva sång.
Idag ska jag träffa Martino, och förhoppningsvis ska vi se Män som hatar kvinnor. Har inte hunnit se den ännu, och inte heller har jag läst böckerna. Men får väl lita på vad folket säger helt enkelt. Att den ska vara svinbra!
Ikväll blir det partaj! Det är ju lördag vad fan.
och jag är törstig.

Nu är det duschen som gäller. Skriver kanske senare idag, puss!
 

U make me Wanna LaLA



Sexi peeps. Vet ni vad det är för dag idag? Friiiiiiday.
Sitter och smuttar på ett glas rött. Dock ska jag inte ut och parta ikväll, nej jag ska njuta av pilgrimsmusslor framför teven med systra mi och mamma! Ungefär lika bra det.

Nu ska jag hjälpa till i köket.
Kort inlägg - bra inlägg.
puss!


20:37


Sitter och försöker skriva svenskatal. I högtalarna pumpas en salig blandning av tingsek, john mayer och beyoncé.
Min förkyldning börjar faktiskt gå över, men min mage gör fan ondare och ondare för varje jävla minut. Ursäkta svordomarna, men AJ.
Krama mig, någon?
Ska koka en kopp té, och värma en riskudde till maggen. Imorgon är det fredag, har nämnts förut?, och oh vad underbart glad jag är på fredagar! Hårdträning imorgon med ida är det som gäller efter skolan. Slutar halv 2. Hoppas på fint väder imorgon råå!

PUSS
 

One last chance


Idag är det torsdag
fucking torsdag. imorgon är det fredag. Och vad betyder det? Jo HELG

Är hemma idag, emma den häxan har smittat mig med hennes dumma förkyldning.
Har massor att göra idag. Tusen miljarder uppgifter i svenska till imorgon. Dessutom har jag ett fet matte-prov. Och nej, jag kan ingenting. Känns som att jag kanske borde börja plugga på det istället för att drunkna i all musik jag lyssnar på.
På lördag räddas mitt hjärta. Finally. Om ni ville veta. Eller äh, det bryr väl jag mig inte om. Min blogg = mina tankar, vare sig ni vill eller inte. Crazy Bitch.

Nu ska jag kräkas upp alla pannkakor jag och sis har tryckt i oss.
Visste inte att man kunde bli så galet jävla mätt på typ 4 pannkakor, kommer ihåg i 8-9an när man tävlade om vem som kunde käka mest.
Herre min gud
 

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger


Heeeej korvisar. Kom precis alldeles exakt nyss in i min lilla lägenhet. Ska nosa lite i kylen och se om det finns gott, sen ska jag ta en dusch.
Det blev inte så lång träning idag, idisen skulle iväg, och jag hem och plugga. Jag är glad idag. Dock är vädret idag inte anledningen till det. SNÖ?????????? Det var ju fan VÅR IGÅR. Höll på att börja böla när jag vaknade i morse när jag tittade ut genom fönstret. Vitt. Överallt. Under dagen har det ju bara varit ännu värre, tornado blandat med 5 minuters snöstorm. Åh man kan inte annat än älska Sverige.
 

Allt du säger


Good morning.
Börjar kvart i ett idag, så sitter fortfarande med jamasen på :)
Tuesdays are my favourite days, en lektion Arr & komp, och sedan blir det en sväng till gymmet med idis. Har inte varit där på ett jävla tag, så det känns som att det kanske är dags nu om man ska hinna bli skinny till sommaren haha.
Igår var sisters här och lovis pojkvän. Vi åt mat och så hjälpte jag lovi med hennes lur. Hon har införskaffat världens mest vackra telefon. Samsung F480 Touchwiz. Herre säger jag bara. Dessutom är den rosa.

Nu måste jag hoppa in i duschen, kyssss
 

Läckerbitar!
 

<3

Ehm
Typ sova kanske?

Har inte hunnit blogga ett piss idag. Kände inte för det. Känslan var inte med mig. Den var någon heelt annanstans.
Funderade på en grej idag. Jag inser nog inte hur jävla grym jag är. Du. Vi. Att vi klarar det. Något som ja vet många andra inte hade klarat av. Helt underbart galet vad bra vi är! Åh PUSSSSS
 


09:56


Helvete! Missade 56an med 2 sekunder. Nu får jag vänta på bussjäveln som kommer 10:16.
Och jag blir sjukt sen dessutom. Fuck.
 

Say good night and go

 
Good night
 


Söndagsmys


Åh! Är proppmätt, känns som min mage ska spricka vilken sekund som helst.
(I den simmar nu Fajitas.)
Idag är det söndag, men har faktiskt ingen söndagsångest alls. Trots att det snöar och jag har massor kvar att göra. Men båda systrarna är hemma, och hela familjen är samlad. Beck står på listan klockan 9, och innan det: Mia och Klara. Haha galet underbara!

Ha en mysig kväll :-*
 

DIAMONDS



We got problems


Oki, VAD SKA MAN ÖNSKA SIG I FÖDELSEDAGSPRESENT?

Det är ju näst intill omöjligt.
Jag vill ha allt! Men kan inte välja en sak. För jag vill ha SÅ MYCKET
En bil är ju självklart vad som står högst upp på listan. Men det är ju bara en fet dröm. Sen vill jag ha en systemkamera (den knallrosa!) Pengar då.. det är ju ganska enkelt, och pengar blir man aldrig missnöjd över. Eller jo, kan tycka att det är lite fantasilöst att ge till en så bra-dotter som mig. Jag fyller ju liksom myndig. Kvinna!
Smycken då! Det kan man aldrig ha för mycket av. Fast...

Åh det här är så svårt!!!!

När man var liten kunde man ba: Jag vill ha den där dockan med glitterhår. Eller som jag sa när jag var liten: Jag önskar mig en källare! .......Okej.  Zöt
 

F! Sundays


Good morning sunshines. Vaknade för en timme sedan. Ja, det är sant. Självmant dessutom. Idag står plugg på listan. Fyfan, ingenting jag ser fram emot men som måste göras. Stannade hemma igår framför teven med mami, kollade pår robinsson. Och åh! Nostalgi. Tänker tillbaka på den tiden då Fångarna på fortet, DisneyDags och Robinsson gick. Mina favoritprogram. Hela familjen, varannan vecka mamma - varannan vecka pappa, satt samlade framför teven. Chips, Coca-Cola och godis i stora lass. Allt var så bekymmerlöst. Allt var så fint. Så härligt. Ibland önskar jag att man bara kunde bli liten igen. Då man kunde skita på sig utan att någon skulle bry sig, man kunde skrika hur högt man ville utan att skämmas, man kände aldrig ett behov av skönhetsprodukter då man alltid var söt oavsett vad, inga kärleksbekymmer, inga intriger. Man hade alltså ingenting annat än sig själv att tänka på. Om ens det, för det gjorde ju mamma.
 


22:18



Du är så bra
Så jävla bra
 

I need your lips touching mine

Städnoja någon? Familjen åström är i farten igen.
"Vi ska städa idag Matilda" Ovanligt.
Stackars lilla sara. Varje morgon hon vaknar upp i vår bonad är det storstädning på g. Tur att man sovit ut till 12 och att dom började städa vid 10. Iallafall, mitt rum är cleant as hell nu. Har lite bråttom nu, måste hoppa in i duschen and put some clothes on.
Ikväll blir det antingen fest, eller så stannar jag hemma i min soffa med min mamma. Börjar typ bli sjuk, så får se vad kvällen har att erbjuda.

Puss!

Sara&Tuld

Det blev hemmakväll ändå. Med bästa vän. Vi kör soffan, en bra rulle å massa gooVdis.

Åh jag är så lycklig. Det här vädret gör att det bara sprudlar i mig. Hela kroppen. Känns som tusen miljarder fjärilar har flyttat in i min mage och bestämt sig för att stanna där. Underbara känsla.
Skulle ha svängt förbi gymmet idag efter skolan, men istället blev det söder med alexandra och ett par harem-byxor råkade följa med mig hem. Jag lovar, jag sa till dom på skarpen. Men dom lyssnade inte.
Jag måste också säga att det känns för jävla bra att vara rödhårig igen. Känns som det är en extrem Tuld-touch. Bara för att jag är så alternativ och UNIK

Snart kommer hon, Sara. Måste plocka undan lite här hemma. För hon har ju ingen aning om hur det ser ut här. Inte den blekaste.
Hehe

KiZzz!
 


Sexy Chickens


Antingen så har jag sjukt dålig humor,
eller så är det här EXTREMT KUL

Hahahahahahaha


I'm in love with your favourite song

Gud!
Vad händer med mitt bloggande? Usch jag har skaffat mig ett liv.
Har precis proppat i mig mammas köttfärssås och broccoli. Mums mums mums. Kom hem för ett litet tag sen. Har rett ut trassel med en vän. Sånt är bara för jävla konstigt. Att man kan gå från en väldigt väldigt nära vän till ingenting. Sånt får jag ont i magen av, men nu är det problemet över och allt, eller ja det mesta, är löst. Och tack gode gud för det! :)

Imorgon är det fredag. Fredag ärlikamed alkohol eller teven?
Hmm, återstår att se.
När det gäller skolan börjar det gå uppåt för mig, jag har skärpt till mig. Ordentligt. Efter insidenten X antal IG-varningar damp ned i min brevlåda har jag insett vilket jävla miffo jag är. Jag har 3 månader kvar av det här året, 3 månader av helvete. - sedan frihet.
Inte fan tänker jag tenta av något skitämne när jag njuter av mitt liv som nybliven student och lever loppan inte. Nepp, nu är det skolan som gäller för min del. Det sista året består endast av musik, så det är nu eller aldrig. Now or never!

Ces't la vie!


Mrs. Red Head


Back to Mrs. Red Head. Again. Bild dyker förmodligen upp sen :) 
Jag var ledig idag, alex kom över till mig efter hennes svintidiga ensemble som börjar klockan halv nio på morgonen (då jag fortfarande ligger och myser i sängen), vi åkte till mamma och blev fina i håret. Jag kan ju avslöja att alex förvandlats till en annan Alexandra. Görsnygg är hon.

Nu ska jag fortsätta kika på halv åtta hemma hos mig.
Efter det börjar Linda. Haha, JA jag tycker att det är bra.

SMek
 

I wanna feel the summer breeze


They call me hell, they call me Stacey, they call me her, they call me Jane


Frukost. Scrambled egg. Keso. Tonfisk. Kaffe och VärldensGodasteSmoothie till efterrätt.
Igår förvandlades jag till rödluvan. Eller kanske mer morotsluvan. Haha, coolt är det. Men lite för coolt. Imorgon ska jag tillbaka till morsis och hennes salong. En dämpande toning ska i och sen är jag fit for fight tuldi lady in hot red igen.
Oj, nu har jag djävulskt bråttom. Pussgurka mina små barn!

Make over

 
Nu sitter jag och alex och gör oss fina hos lovi på mammas salong! Snygga blir vi och bild på resultatet dyker upp imon snar framtid! Vi hörs sen, Puss!

Party all night long






Igår var det en hård natt. Galen var den. Helt sjuk. Men med min hjärtevän så blir allt bra. Blir varm i kroppen av henne. Det är bra. Fredag den 13. Något jag tror skarpt på. Iallafall tills det bevisar motsatsen. När fan det nu sker

Iallfall, jag tror på dig Alexandra
Jag älskar dig
 

Vänner är jävligt bra.



Bild från lunch igår med mitt hjärta. Jag tror inte hon vet hur mycket hon faktiskt underlättar mitt liv
Så nu låter vi henne veta det. Tack och hej.


Friday tomoRROW!

Kom precis hem. Har ont i magen, ont i huvudet och mår illa. Fyfan känns som jag är på smällen...
Hahaha oroa er inte.
Har suttit på muren några timmar med två små turturduvor Alexandra och Jens. Trollungar. Vi hann trycka i oss en påse naturgodis också (oups!) fast påsen innehöll faktiskt högst 5 müslitoppar och lite youghurt-cashew. Värt att notera!

Nu ligger jag i soffan och väntar på att mamma ska komma hem, så vi kan börja laga mat.
Mumsigt det ska bli. Har inte ätit sen 10 i morse. Det märks.

Slänger in lite bilder sen,
puss på er

Hjälp?

Den rätta för Rosing. Jag skäms över att säga det, men jag är fast.
Och att jag är småkär i lilla mupp-Hugo gör ju inte saken bättre.
Sitter här på min rumpa med ett stort täcke runt mig. Jag fryser alltid. Oavsett grad. Dessutom är jag förkyld. Min näsa kliar som om det vore små dammtussar flygandes omkring i den. Haha kul det skulle va!

Det finns mycket saker jag borde styra upp gällande mitt liv. Skolan har en stor del i det. Grejen har aldrig varit den att jag inte kan, eller att jag har svårt för skolan. Det handlar bara om att jag inte tar tag i skiten. Skiten som egentligen borde vara något bra. Jag trivs i min skola, trots de brister Kulturama har. Men vem fan har inte det?
Jag har hamnat i en svacka. En svacka som vägrar att putta upp mig på banan igen. Jag ligger där nere och ropar på hjälp. Men ingen hör. Ingen gör något. Och inte fan gör jag det heller.

 


Jag ger dig min morgon

Hej söta. Klev alldeles nyss innanför dörren, och med mig har jag ceasarsallad och min favorit Ramlösa Päron & Citronmeliss. Mumma.
Detta ska ner i min mage, medan jag tänkte fortsätta skriva lite på min låt. Jag är GALET trött. Förstår dock inte why, vem vet jag kanske tar en nap istället för låtskrivandet.
BuWsunge_91.

Hångel!


11 PM

 
Pretty face,
 


All or nothing



Jag stannade hemma idag. Kände inte alls någon ork eller lust att gå till skolan. Drog hem till lovi, syster, i årsta istället :)
Vi käkade och myste. Så som man gör i Åströms. Såg filmen Taken, den var jävligt bra. Den har inte kommit ut på bio ännu, men se den när den gör det! Höll på att skita på mig av spänning genom hela filmen.

Nu är jag trött som ett as. Börjar ett imorgon,
och det låter som musik i mina öron
 

Where the wild roses grow

Det finns en person i hela världen som jag kan lita på till 100 %. Det är mig själv. Sen finns det en annan person. Henne kan jag lita på till 110 %. Vet ni vem det är? Det är Sara. En person som jag vet alltid finns där. Det spelar ingen roll tid, rum eller varför. Det är ytterst ovanligt tror jag. 110 %. Fattar ni hur mycket det är.
Bara tanken av att jag har henne gör mig rörd, och det är jag jävligt tacksam över. Jävligt tacksam.

Klockan är 10. Jag har försovit mig. Idag mår jag piss.
Men vad gör det egentligen?
 

Party til 05 AM

Partyyy igår. Villafest i Haninge. Sjukt trevligt och sjukt kul.
Idag är jag så gott som död. Vaknade prick ett med min käraste Sara bredvid mig (som lämnade lägenheten för en kvart sedan), det var också då jag kände att det kanske var dags att put some real clothes on? Det blev mjukis-tights och ett linne. Snyggare kan man inte bli.

Nu ska jag dö framför teven
eller läsa bok
nejfan, blir yr av tanken

 
Darling på tåget
 


Happy B-day lil'brother



Idag fyller min älsklingsskrutt år. Nej vad säger jag, han fyllde ju år i onsdags. Men idag blir det kalas! Ringde och frågade vad han ville ha.

- Vad vill du ha i present plutt?
- Ehmm... meh.. veeet intee.. Pappaa det är matilda!
- Men säger du inte så får du inget!
- Okejråå.. Jag vill ha Star Wars lego 2, monstetruck, trummor, guitar band.

Kanske aldrig skulle frågat

Nu ska jag duscha, åka iväg med sisters och leta 6-årspresent till lillskiten. Svårt det där alltså..
Fan de kräver så mycket. Liksom trummor?! Dessutom så har han ju allt också, så kan ju inte köpa någon cool motorcykel.
Jaja, idag blir det kalas. Bjuds på vin. Mumma.
Ikväll hoppas jag på PARTY pussss

Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan om du lämnar mig nu


Say the word

De sista sekunderna försöker jag alltid förvandla till timmar. 
De sekunderna då allt känns underbart, och ingenting annat tycks fylla min hjärna mer än Du. Men det är också de sekunderna då hjärtan går i bitar och tårar inte har något slut.
I stort sätt är dessa stunder hemska. Men ack så vackra. Dina ögon djupt in i mina. Din hand i min. Din tår mot min.
Skynda. Vilken tid går det? Om fem minuter... Fem minuter kvar. Fem minuter som blir till fyra som blir till tre som blir till två.
Läppar möts. Saknad. Redan efter fem minuter. Klump i magen. Men jag ler. För för en gång skull känns detta äkta.
 


Black nailpolish


Jag har urinvägsinfektion. Jag hade rätt. Mitt underliv också.
Det gör så jävla ont. Men har fått antibiotika nu, så snart är jag fit for fight igen. Synd bara att min helg är förstörd nu, vem fan sa att man kunde ha kul utan alkohol?
Iallafall.
Idag har jag umgåtts med Alexandra hela dagen. 
Jag märker nu hur mycket jag har saknat henne.
Mitt lilla pussebarn.

Imorgon är det fredag. Sukta.
Skolstart 08.25.
Tre lektioner, och sen är det BIRA
juste tabletter var de

Küss


Vi väljer film..

Alex utbrister i ett gällt skrik: ÅH UNDERBARA ÄLSKADE
Jag svarar i ett obrytt: Mm.. orkar vi?
Alex: Jag orkar alltid kolla på snygga killar!
(Förvånad jag blir)


Alex mumlar: vi hade iallafall.. VI HADE IALLAFALL TUR MED VÄDRET. ÅH GUD JAG HAR HITTAT DEN!! Hahaha ÅH GUD.
Jag kommer bo här ett tag hos dig matilda.

Puss på korven.


I knew it.

Har fortfarande ont. Jävla fan då. Bebo Alex kommer snart hit och frukostar. Ska sällskapa henne på SÖS idag. Min stackars lilla unge!
Äh får väl spana in snygga läkare under tiden.
(Som hon har lovat att det finns)
Yeye. Vi börjar 14:30 idag. Underbart. Wonderful. Wunderbar. Den ni.

Måste ringa vårdcentralen nu och boka tid.
Lär väl bli Älvsjös. Längtar...

 

Fan också!

Sitter och trycker i mig tranbärsjuice, glas efter glas.
Jag har urinvägsinfektion. Tror jag. Det gör så in i helvetes jävla ont. I min lilla snippa. Min lilla söta snippa.

Det går inte att beskriva. (Vet att ni vill veta)
Det är PAIN IN THE ASS, bokstavligen.
Blir väl vårdcentralen imorgon om det inte blir bättre,
börjar trots allt runt 14 med två lektioner.
Klagar int-HE

Maten rooopar!
Puss

Sjuhundra

Jag är så djääävulskt trött. Förstår inte vad som hänt med mig, kanske har börjat gå i dvala.

Igår knackade det på dörren, och där stod hon. Sara. Min älskade plutt. (Som jag längtat ihjäl mig efter.)
Gullkorven hade med sig jordgubbar, premium choklad med mandelkross och en varsin bonaqua päron. En till mig. En till henne. Vad är vänskap om inte det?
Bli rörd bara vid tanken.
Åh.
Vi pratade igenom allt mellan himmel och jord.
Så som man ska göra med henne.

Kom hem för någon timme sedan, tog en lång promenad. Det behövdes.
Sara bangade, för att hon skulle plugga. Hoppas du får mycket gjort, latiskorv :)

Nu ska jag ringa papichulo efter recept. Sen invänta mamma, sen laga maaat.


Som bubbelgum och sockervadd


Det finaste jag vet är underkläder. Jag kan längta i veckor efter att få köpa fina underkläder, trosor som bh:ar. 
Det vackraste tycker jag, är när de har det lilla extra. När de är sådär goa att man bara vill pussa på dem!
Och när dem är söta som socker, som dessa, kan man ju faktiskt inte låta de hänga alldeles ensamma där i affären.

(Topshop är alla trosor ifrån. )

Så spring iväg till närmaste butik och investera i ett par blommiga, spets eller varför inte gulligt prickiga.
Det tänker jag göra! Vem hinner först?!


289 minutes


Bilder kan vara så jävla vackra. Jag kan sitta och stirra blint på en bild i flera minuter. För varje sekund upptäcker jag nya saker.
Sådant jag sekunden innan inte sett ännu. Svartvita som färgglada. 
Fotade som målade. Tiden står liksom till. För det gör den ju. Åtminstone på de bilder jag ser. Tänk om verkligheten kunde vara likadan. Som på bilderna.

Då skulle världen vara den finaste tavlan jag sett.

Jag är kär


i denna godsak. Snälla pappa?

Sämst uppdatering, jag vet.

I'm so sorry. Har varit lite upptagen och inte hunnit blogga någonting. Som den upptagna kvinna jag är. Haha.
Nej nu blir det bra uppdatering och bra inlägg. Så det så. Har precis tryckt i mig en sen frukost, scrambled egg, bacon och keso.
Mumma kardemumma!

Idag står min käre vän Sara på listan. Åh vad jag saknar henne!
Vill bara krama sönder den lilla korven.
Helgen har varit helt underbar. Mysig as hell. Kärlek kärlek :')

Nu börjar Ellen. Ska dricka upp mitt té nu och kanske klä på mig kläder?

Stephanie, nu jävlar säger jag bara! Du är värd allt bättre än den där skiten.
Tillsammans är vi starkare.

Puss på er.