Avtryck från dina läppar över hela mig

OK VARFÖR DÖR MAN ALLTID AV KISSNÖDIGHET NÄR MAN KOMMER HEM OCH SKA LÅSA UPP DÖRREN? Och pricken över i är alltid att man inte hittar nyckel-jävlarna heller. What else? Det spelar ingen roll huuur icke-kissnödig jag än är, så blir jag kissnödig på två sekunder då jag ser ytterdörren eller bara porten. Fan alltså. Ett mysterium är vad det är.

Intervjun gick bra, i guess. Får reda på svar inom kort så hoppas hoppas hoppas. Träffade min bästa flera gånger idag också, Sara. Så jävla spontana tillfällen också, hahah. Hon får mig alltid på bäst humör. ♥ Efter intervjun ringde söta Anthonette på sin lunchrast, så ett möte med henne och daniela blidde det. När Anthy-girl började igen trippade jag och danielis iväg en sväng till Gina. Lovade mig själv att inte köpa, bara titta. Haha! Gick bra otroligt nog. Dom är för gosiga dom där tjejerna. Nuuu ska jag frossa i vindruvor. Jag och Saris strosade ett tag på konsum och lekte nyttiga. Banan, vindruvor och yoggi drickyoghurt. Bättre än choklad?


New clothes.






Kass kvalitét på bilderna. Men nu är jag lite fattigare. Haha. Äh, snygg blir man i alla fall. :) Idag ska jag iväg på jobbintervju faktiskt. Break a leg. Har lite brådis så vi hörs när jag kommer hem!

Shopping!

Nu blir det shopping! Ååååå. Är alldeles till mig. Nya kläder står högt upp på listan. Möjligtvis några bra's och massor av fina nagellack. Har hittat en helt ljuvlig halsduk också, vit som grädde. Fan, måste tygla mig. Stålarna får ju inte ränna iväg såhär nu. Fykk. Jag som tyckte mig ha lite struktur över degen. Tur att jag har Alex med mig... som är lika shoppingsugen hon. Hahahaha bra tjejer.

Nä in i duschen nu, sen tar vi bilen till Nacka Forum. Puss!

Du är vacker släck min törst med rosa läppar pipa eller pilsner

Jag älskar havregrynsgröt. Och mormor har lagat väääääärldens godaste äppelmos och lingonsylt. Varför är alla mormorar helt faboulous på matlagning?! Det är inte direkt så att man när man kommer dit får en torr brödbit, nej för då är det hembakat, minsann. och jordgubbskrämen är inte findus extra-pris på konsum. Nepp, den är direkt plockad från grönsakslandet. BÄST! ♥ Jag kunde inte välja mellan äppelmos och lingonsylt. Så det fick bli båda! i en och samma grötskål. Ok jag är ganska äcklig, men tji fick ni för det var jävlans gott. :)

Bäst är att min mormor har facebook. Hahahaha. ♥

Du är för fin för mig, men jag vill ha dig ändå




Haha charmiga bilder. Anyway, hemma nu från en helt sjuuuk teater. Helvete vad vi garva! Hahahhaa. Underbart. Pratade precis med bästa mannen i världen och nu ska jag och mamma krypa ned i sängen och titta på Idol. Jag är glad. :)

Gettin' the girl-fix done



Möter upp morsis på hennes salong och sedan bär det aaav. Vilken jävla TYP! heter showen vi ska se. Woop woop. Hörs senare ikväll, när jag lägger mig i världens skönaste säng och tittar på reprisen av idol on the macbook. Puss!

Teater ikväll. Lovely


Men fykk då. Skulle in och kolla kontot såhär i morgonfarten
, och självklart skall Nordea ha någon överbelastning i deras nät. Great. Jag som tänkte tjoppa lite idag, men med noll koll på kortet känns det ju lite sisådär. Dock måste jag tillägga att jag nu har ett 5-siffrigt belopp på kortet. FATTA DEN. Är helt ställd. Jag ska shoppa, jävlar vad jag ska shoppa. Prioritet ett är att köpa en ny telefon. Har hittat min sockertopp, rosa som helvete är den. Frågan är om jag ska välja den svarta eller den rosa... i-landsproblem va. Okej. Nästy jag låter.

Ikväll blir det teater med min vackra mor, hennes vän och syrran. Jag ääälskar teater! Jag kommer ihåg när vi var yngre, jag och Mallo (en fin vän som jag känt i hundratals år) blev alldeles exalterade ända upp till 9:an då vi fick reda på att vi skulle på teater med skolan. Jävlar vad vi laddade. I DAGAR. Hahahaha. Så. Jag har alltså men för livet för just: teater. Underbart.

Dare not walk through the light

Det är en helt otroligt fin dag idag, vet inte om det finns någon annan årstid som är lika vacker som hösten. Really. Jag har redan sett att mössan har hoppat på hövve på vissa. Tycker sånt ser så mysigt ut. :) Måste bara bunkra upp här hemma med massa té-sorter och frossa i. Såg ni idol igår? Jaaaa. Klart ni gjorde!! Det har ju varit ett enormt snack från juryns sida om att detta Idol, 2010, skall vara det bästa någonsin. (Känns inte det förresten som en ganska inövande och upprepande replik?) Hah. Yeye, det återstår att se så att säga. Har mina små favoriter. Dock tycker jag att Frida (i rullstol) inte alls var värd att åka ut. Gillade henne.

Well well well. Ska ringa och jaga jobb idag, och ikväll blir det antingen utgång eller bio. I vote for bio.

Onsdagsmys


Gårdagen hos Steph var himlans bra. Hon är så fin. Och vi var tjockisar hela kvällen. Hade till och med lite svårt att knäppa braxxerna när jag skulle rulla hemåt. Hahaha med betoning på rulla. Vi gjorde bland annat världens, och då menar jag VÄRLDENS, godaste crossianter. Med marabouchoklad inuti. FATTAR NI? Helt galet. YUM! Och så tittade vi på Salt med snyggaste kvinnan i världen Jolie. Se den!

Ikväll blir det tacos (igen, haha. kommer se ut som en tacos snart) Tacos, idol med bästaste mammsen och snuttjulle. Längtar ihjäl mig efter honom, trots att vi sågs senast igår morse. Vet inte hur många gånger idag vi talat om för varandra att vi saknar varandra. :') Ha. Nej måste börja hacka & steka och allt det där nu. Jag förmodar att ni också sitter bänkade kl. 20 ikväll framför Idol. Hah. Svenne-syndromet. PUSS.

Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här

Ikväll kommer morsis hem. ♥ Underbart. Då får man lite ordning och reda på hemmet! Mat i kylen, städat rum, ren disk. Hehe skojjja ba mammsis. Hon har varit i Frankrike i nästan en vecka - så nu tycker jag hon ska komma hem till Sverige igen. Har precis ätit keso, ett stekt ägg & hårdknäcke. Lovely. Idag måste jag stä.. wait for it... wait for it.. da! (nähä) slänga i några tvättar och dammsuga. Det är rätt så nasty här hemma at the moment. Som sagt, no mommie no honey. :) Ikväll blir det idol & tacoskväll hos Stephanie i hennes lilla lägenhet. (Jag saknar henne.) Min Steph. Hon har hängt med i måånga år. Och fler ska det bli. :} Nu måste jag sätta fart! Alex min fina pingla ska komma över och låna en tröja senare idag med, ännu mer lovely.
Smell you later cupcakes.


Jädrans besvikelse.

Ingen idol idag. Nehe. Så var det visst inte. Och jag som har råtaggat hela dan å allt. Heh, true story. Snart kommer min bästaste kille och då ska jag pussa ihjäl honom. Bah så niveet! :)

Back to the 90's.

Sitter och CP-sentimentalar mig igenom massa najties. Robyn har alltid varit en stor STOR inspirationskälla, och jag har alltid tyckt hon har varit så jäkla cool. Dessutom är hon musikalisk som ett svin till råga på allt. Fykk, galet. Anyway - 90-talet ger mig rysningar över hela kroppen. Det är precis som när jag lyssnar på gamla GES. Helvete, finns nästan ingen känsla som de känslor genom en nostalgitripp.

Burst my bubble.



Har precis tryckt i mig två äggmackor på hårdknäcke. Muuums. Jag citerar blonda Bella "ingenting är godare än kaviar på hårt bröd". Word. Idag ska jag inte göra ett skit. Inte ett endaste dugg. Ha. Skönt va? Dock behöver jag slänga i några tvättar och klockan 16.30 ska jag ju faktiskt agera sångpedagog för mina små grannar. Två små flicknuffisar. Det ska bli kul som satan! Måste bara surfa runt lite på barnvänliga sångövningar. Om någon har tips på detta så skriik. :)

Man...


Meh! Orkar intä. Nu har fröken Julius suttit och spelat PS ända sen vi kom hem från H&M, Jula och El-giganten. Det var klockan TVÅ. I och för sig har vi hunnit glo idol mellan å ätit världens godaste soppa. menändå! Så nu sitter jag och låtsas-surar, i hopp om att han ska komma och pussa på mig och tycka synd om mig. :) Har talat om för honom att det är så man gör i filmer. Dock är kanske inte jag lika romantisk själv...

Julius: Älskar du miiig? (Helt entusiastisk)
Matilda: Ibland.
Julius: När älskar du inte mig?
Matilda: Nu.


Hehe. Bebbe då. Nu ska vi handla... mat. För det är det enda vi gör vettni! Och lagar. Hehe. Puzz.

Höstsoppa och höstshopping.

Är så hiiimla glad just nu. Har köpt världens läckraste jacka och senapsgul farfarströja. Inte bara det - det är höst. Vädret utanför fönstret är så jäkla härligt. Blir inte ni också helt pirriga av hösten? Hah mupp! Nämen så ere vettni. Bjussar på nåra bilder på tröjan också, sen blir det mumsig soppa proppat med massa nyttigheter. Pojken skriiiiker nu från playstation-spelandet. Tror han är hungrig.....


Fredagsmys.



Haha gillar skärpan på första bilden! Photobooth for the win. Nu ska jag och Julius iväg på nya äventyr, leta lite ny telefon, åka till Jula. Ja det gamla vanliga. Ikväll blir det idol och mys med mamma. :) Hjärta på det.

Sara hjärta mig.


Jag älskar min bästa vän nog mest för att vi är så vackra. Särskilt tillsammans.

This is the new me.

Inte den fetaste förändringen jag gjort kanske, men jävlar i mig vad fin jag är i håret nu. Min syrra är bäst!


Nu drar jag till syster frissa!



See you later! dyker förmodligen upp en liten sneak peak. Pusspuss.

Gulaschsoppa är höst.

Ligger i världens grovaste stickade tröja. Gulaschsoppan vilar i magen medan jag lyssnar på Coldplays "Lost". ♥ Helt jävla magisk, still. Måste ta tag i att fullfölja mitt lilla mission. Är alltid så när jag ska städa. Jag planerar i fyrtiofem timmar, och sedan hamnar jag ändå i soffan med datan på magen. Någon som känner igen sig? Hah! Har faktiskt hunnit söka lite jobb under dessa timmar också. Drömmen är Ica. Fatta cashflow! Ikväll blir det tacos-mys & idol med min älskling (om han lyckas komma ifrån jobbet). Då tänker jag hoppa i säng tidigt! Mer tid att pussas och kramas innan man somnar. :)



Lovely.


God morgon fina. Sitter och knaprar i mig det sista av min havregrynsgröt i skrivande stund. Eller öh, knaprar i mig lät ju inte gott alls. Smaskar i mig! Better. Idag är det min första dag som arbetslös. It feels awful. Är ilsken som ett bi, fortfarande. Men i vidare eftertanke kan man nästan bara skratta åt allt. Anyway. Idag blir det storstädning + om-möblering i mitt rum. Älskar att flytta om på saker, känns som ett helt nytt rum i slutändan. :) Men det lilla roliga har sina baksidor också. Mamma har tjatat säkert... 1000 gånger om att jag ska rensa mina garderober. Alla kläder ligger liksom... hullerombuller. Hehe.. Och det är verkligen någonting jag avskyr: rensa garderoberna. Well well, det måste ju göras lix. Så ska lyfta på min rumpa och sätta fart lite nu. Med hög musik blir detta kalas! Haha Daniela. Saknar dig snutt!

Surfar inne på arbetsförmedlingen...

"Sökes: stresstålig kock, som ej petar näsan."

Hahahaha alltså va? VA? Ramlade av stolen. Hittade en annan "sökes: diskare med 5 års erfarenhet". Då ramlade jag lite till. Men näspetarn tar ändå priset. DU FÅR INTE peta näsan Albert! Det får du göra när du kommer hem. Hahaha, hohoo så kul. Good night sweet hearts.

En flod gråt följt av tröstpresent av världsbästa mamma.


Hemsk dag. Fruktansvärd dag. Vill inte gå in på det i detalj, men är numera arbetslös. Känns skönt att ha världens finaste vänner inklusive familj i dessa lägen. ♥ Annars idag har mamma och jag handlat mat, och då snackar vi verkligen mat. Kom hem med fjorton kassar fulla av godis-saker. Mmmm! :) Älskar när skafferiet är fullproppat och man bara kan gå och välja. Haha tjocksmock. Var förbi Din sko en sväng bara för å glo litegrann, tror ni inte min fina mamma agerar sådär världsbäst som bara mammisar kan? Alltså: Som plåster på sårna fick jag mig ett par galoscher. Hur fin? bra? bäst? Det gjorde mig lite gladare i hjärtat.

Har världens finaste pojkvän dessutom. Har ringt mig x antal gånger idag "bara för att tala om hur fin och bra jag är" Sånt gör mig så himla lycklig, och framför allt stark. Lilla han. Nej ni! Matilda ska ut på nya äventyr och visa världen vad hon kan. Det kan ni ge er fan på!