tuesday morning.


God morgon på er alla fina människor. :} Sitter och moffar i mig frukost {Allbran fikon & äpple i vaniljyoghurt, två äggknäckisar och en STOR kopp kaffe. Heaven} Hahaha jag och mina jävla knäckebröd med ägg. Som om ni brydde er. Whatever, sitter och tittar på Nyhetsmorgon till detta. Tänkte sätta på Voddler och glo på en rulle, innan jag ska ut och övningsköra/powerwalka (yes you heard me)/handla mat. Har tänkt att överraska min boi romeo med en liten middag såhär på tisdagskvisten. Köttfärsen MÅSTE tas hand om, sa morsan. Så blir tvingad att laga något med meatfäärs. Smarrsmarr. Ni får ha en undebar dag!

you got no love today

Okej. Om jag säger så mycket som att jag inte är så piiiiigg idag! Hade en stört überduber trevlig kväll igår. Med mina älskade fina vänner. { ♥ } Blev en relativt lång kväll, i och med att vi startade tidigt och stupade sent. Haha! (Att vi sedan åt upp mammas söndagsmiddag som fyllekäk är en annan historia) Och söndagen såg ut i vanlig ordning. Ungdomshäng at my place. Fattar inte varför det ALLTID slutar med att vi drar hem till mig. Det är liksom "äh vafan, nu drar vi hem till tulden och äter". Allt detta jävla ätande. Konstigt att man är lite övergödd så att säga. Kebabpizzorna/tallrikarna inkl. Mc Flurrisarna förblir en fet hemlighet. Jävlar vad vi körde igår,  gayklubb, ofrivilliga lapdances, X antal (för många) glas vin, sväng till typ alla ställen i hela Stockholm. Lyckliga var vi!

Ikväll blir det hemmakväll med mammsen. Har övningskört hem min kille, och nu väntar vi på mat. {Gårdagens rotfrukter, lammfärsbiffar och yoghurt-myntasås. Loveit.} Övervägde om jag skulle ta mig ett glas vin, men bestämde mig ganska snabbt på vatten. Nuuu ska magen fyllas med god mamma-mat. Puss

have a great saturday-partay.

Myser i soffan och är för busy och cool för att blogga för tillfället. Är fet-pepp på partyt ikväll. Och innan det några glas vin i solen på min baksida. Eftersom jag inte äger en balle. Bara Julles. Hahahaha. kul tjej. Puss

outfittiz.


Cool tjej langar outfit. HAHAHA. Varför har man ens Dagens outfit? Vem uppfann det? Tillåt mig dö. What to the ever. Ska ut och övningsköra nu med farsgubben. Smell you later! (Älskar att jag förövrigt fick lägga upp den här satans bilden, på ett smidish way. Att skylla ifrån mig.)

hah, finally!



Min man har slagit sig i huvudet och gått o skaffat facebook. And i liiiiiiiike it. ;}

take me here.



Matar mig själv med vindruvor och svart kaffe, samtidigt som jag njuter av ledigheten. { ♥ } Överväger om jag ska ge mig iväg till solariet, eller om jag ska sola plytet i fönstret. Fan, är så trött på Sverige i allmänhet att jag kan spy. Är trött på att jobba på ICA. Trött på att tänka "aha, så det här är livet". [VILL VARA PÅ BILDEN. DUBAI. NU.] Trött på att jag ska vara en jävla grinkärring. Hahah. Näfan, i helgen blir det kalas. Discobowling och utgång. Wiiiiiee. :} [Förövrigt har jag tydligen gått ned 3 kilo. haaappy! Och eftersom jag är tjej, berättar jag det.] Ni kunde inte bry er mindre liksom.

snaaaart. 24 maj.



Snart drar vi. Längtar ihjäl mig! Vi kommer ha det så fantastiskt jävla ap-bra att ni bara inte hajjar! :} Jag kommer vara så lycklig då jag ligger i min solstol på stranden och hör havet klucka, eller då jag sitter på ballen tillsammans med två av världens finaste vänner, och dricker vin. { ♥ } Eller då vi såsar omkring på Laganas gator och gör nätterna. Och dagarna. Shopping, god mat, nattliv, sooool och bara jävligt mycket skratt. Fan i min låda vad jag längtar. Cräjsy. Ska glo Gynekologen i Askim med mammsen nu, vira in mig i tusen filtar & dricka min kanske tjugonde kopp kaffe för dagen. Sunt.

changed plans.

Ändrade planer. Fick ett litet samtal från en flicka som inte ville sova själv hemma. The girl was my boyfriend. Han ville att jag skulle klia honom på ryggen och krama om honom i natt. Haha. Vem som är killen och vem som är tjejen i vårt förhållande får ni lista ut själva. :)

fredagsmys.

FÖRST (!) vill jag gratta bästaste Sara som blivit med körkort. Dutti flicka. ♥ Sedan vill jag tala om att jag är jävligt trött. Började 7 imorse, ställde klockan på 05. Men försov mig. Så gjorde iordning mig på ungefär en kvart [MAX] och sedan fick jag ruscha som en idiot ner till bussen. [God bless me att busshållplatsen ligger precis utanför porten.] Slutade 3 idag. Galet skönt. Shoppade med mig en massa mat - Enchiladas i ugn, gurk & morötts-dipp, bubbelvatten och katrineplommon. Och eftersom mammsen ligger hemma sjuk så köpte jag med mig en Knep & knåp tidning till henne. :} Ikväll når ni alltså oss i soffan. Min plutt är ute och äter middag med jobbet, så i natt det blir att skeda med morsan. Imorgon blir det heldag på stan med diiiig.