Bläck näjlpolish



Nu har jag och mamma varit och tjoppat loss på Willy's. Lämnat ansökan till diverse matbutiker har jag gjort också. Med mamma som min pimp ride. Nu blir det till att laga köttfärsbiffar, salsa, ugnsgratinerade paprikor och annat smarrrrr. Kanske ett glas vin morsan? Hon är inte den som bangar till frågor som denna, hehe pussss ♥

Kommentarer
Drottningen Allan är i farten

Hääj min lilla fiskorv. Tio-tusen-tre-hundra-fem-tio-fem-miljarders år sen vi hördes av känns det som!! Haha älskar alla mina streck mellan texten. But you know me.



Försöker få tag på dig via telebobon men fungerar tydligen inte. Min face har varit cp och msn är typ ingen av oss inne på längre så gav upp hoppet om att få tag på dig en smärre sekund men nu när jag ser att du bloggat så kan jag ju kanske få tag på dig här! (SMART VA?!) "KLAS"



Saknar min brutta och ville bara säga att jag tänker på dig 24/7. Det är värre än när man är nyförälskad! Ja, du vet den där känslan när man bara tänker på personen hela jävla tiden. Så är det för mig fast mycket mycket värre!!



Vet att du börjat att jobba nu men vill ju fortfarande ha mina dagliga (eller nu för tiden årliga) formbesked om hur det är med dig och livet runt Matilda Åström.



Så nu sänder jag detta brev och FÖRVÄNTAR mig ett svar snarast!



Du når mig på;



Bostad -Penselgränd 11 13738 Västerhaninge

Hem -08-50023411

Cell-070-0913411

Jobb-08-4485702

Face- Alexandra Marelin

Msn- [email protected]



Och jaa om du mot förmodan inte skulle få tag på mig där så ligger jag i jorden vid någon fin begravningsplats under en stor ek.



Mängder av kärlek skickas i detta brev till dig från mig. Din för alltid.



Allan<3

2010-08-03 00:16:13
URL: http://fuckitorfuckme.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0