Get it shawty, get it shawty...

Igår var magisk. Dagen innan det med. Massor av tid med min alldeles egna favvo Sarrebarre! Imorgon vankas frisörmingel. [Plus ev. utgång] Systern har födelsedagskalas för salongen, på salongen. Eh.... förstod ni det där?

Ligger och knarkar spotify samt lyssnar på gamla, gaamla åtar. Sådana låtar man lätt glömmer, men letar upp, och får sig en rejäääl nostalgitripp. Ligger i mammas säng. Bästa sängen i hela världen. Spelar ingen roll om den till och med vore lite hård - bara att det just är mammas, gör den till skön. Det bara är så. Och så fort hon inte är hemma, då är det självklart att det är sängen man sover i. En helig plats, liksom.

Hahahaha, när jag och sara var små. Eller små. Typ när vi gick i 9an. (.......) Så ÖVADE vi till Lloyd's Get it shawty, MED UTSKRIVNA PAPPER, tills vi kunde den utantill. Vi tyckte vi var så råballa som kunde den utantill bah sådär va! Speciellt verserna. RaPeN. Ingen visste ju egentligen att vi hade suttit hemma och övat in låtjäveln. Åååå vad mobbade vi var :')


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0